Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6189171 Napisano: 27.04.2016 08:53:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy ktoś ma tak jak ja,że po wczorajszych zmianach IP musi się za każdym razem logować z komórki na nowo i klikać w usunięcie pilków cookies? Nosz k... Nie dośc ,że mi tą wersję nową non stop zmienia, to jeszcze od wczoraj logowanie non stop i usuwanie plików cookies.

w dalszym ciągu wyświetlaną stronę masz po IP?
Zaloguj się na swoje konto i wyloguj, ew. wyczyść cookies

Dziś wszystko ok,nic nie robiłam. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189105 Napisano: 26.04.2016 21:23:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Czy ktoś ma tak jak ja,że po wczorajszych zmianach IP musi się za każdym razem logować z komórki na nowo i klikać w usunięcie pilków cookies? Nosz k... Nie dośc ,że mi tą wersję nową non stop zmienia, to jeszcze od wczoraj logowanie non stop i usuwanie plików cookies. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189101 Napisano: 26.04.2016 21:17:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

mczarna napisał(a):

infatne napisał(a):

Dla tych 

Frama napisał(a):

infatne napisał(a):

joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Hej, zapomniałam podać numeru telefonu przy wysyłaniu danych do mlynka z kamisu . Mysle, ze jest on potrzeby tylko dla kuriera. Myślicie, ze mozna zadzwonic do albedo i podac im tel numer...

A datę urodzenia podałaś? emotka

usz kurde nie emotka

też nie podałam daty urodzenia...:/

Ja wysłałam emailem,  odpisali, że ok.

Mi powiedzieli ze nie wiedza czy mozna mailem dostac. Maja sie dowiedziec i oddzwonic jutro. Jak bede miec info dac znac na forum emotka

Mi odpisali,że jak najbardziej mogę na maila im wysłać i to było 22.04.

a dacie ten adres mailowy czy to tajemnica bo tez musze wyslac emotka

A co -kasujesz maile o wygranych? Wystarczy odpowiedzieć na ich maila o wygranej...

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189061 Napisano: 26.04.2016 19:45:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
amelka2013 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Mały głód to totalna porażka, szkoda, że nie ma listy nagrodzonych ksywek...

Dokładnie ,człowiek siedzi i wymysla coś oryginalnego a pewnie same banalne wygrywają..

Pewnie tak jak to było z tym konkursem na zasilanie telefonów... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189053 Napisano: 26.04.2016 18:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

Dla tych 

Frama napisał(a):

infatne napisał(a):

joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Hej, zapomniałam podać numeru telefonu przy wysyłaniu danych do mlynka z kamisu . Mysle, ze jest on potrzeby tylko dla kuriera. Myślicie, ze mozna zadzwonic do albedo i podac im tel numer...

A datę urodzenia podałaś? emotka

usz kurde nie emotka

też nie podałam daty urodzenia...:/

Ja wysłałam emailem,  odpisali, że ok.

Mi powiedzieli ze nie wiedza czy mozna mailem dostac. Maja sie dowiedziec i oddzwonic jutro. Jak bede miec info dac znac na forum emotka

Mi odpisali,że jak najbardziej mogę na maila im wysłać i to było 22.04. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189051 Napisano: 26.04.2016 18:51:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mał głód , Grześki,Hallsy,Cola,Galeo,Yves Rocher- jedna wielka d..a! Odmień los wątku! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188571 Napisano: 25.04.2016 21:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

brudny napisał(a):

kate87 napisał(a):

mczarna napisał(a):

O proszę dzisiaj w wygrajzglade wygrał numer paragonu o numerze Rafał Woźniak emotka

HAHAHA MYSLAŁAM ŻE PADNĘemotka  ZE ŚMIECHU

spamujcie im i piszcie do nich, może się ogarną, bo ze śmiechu to można paść patrząc jak oni organizują ten konkurs i kto tam non stop wygrywa

https://www.wygrajzglade.pl/#kontakt

A nie lepiej pisać bezpośrednio do producenta Glade? Powinien wiedzieć, że agencja organizująca loterię leci sobie w kulki emotka

a masz jakiś kontakt, na który odpisują, bo ja nic nie znalazłem, a chętnie bym im opisał co o tym myślę emotka

Nie wiem czy już było ale mail to kontakt@wygrajzglade.pl   Kłóćcie się, ja się kłóciłam ostatnio. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188556 Napisano: 25.04.2016 21:19:44 w Wkurza mnie...
@banka-manka napisał(a):

joan napisał(a):

Kartoning na konkurs Gatta/FB (w bazie). Ale autorka na forum siedzi, więc i fotka została usunięta. Ale tekst Adriany Teresy W* na stronie Gatty pozostał, ma szansę na nagrodę emotka

PS: Nie zachęcam do czytania i ostrzegam: 18+. Żeby potem nie było, że po przeczytaniu... komuś mózg zryło.

Żeby tylko na ten konkurs. Gdzie nie spojrzysz tam karton emotka
Pamiętam jak w jednym konkursie wysyłało się zdjęcia na mejla, Pan organizator był pod wrażeniem, że to specjalnie dla Niego i opublikował na FB zdjęcie kartonu. No i dowiedział się, że nie On taki jedyny, wyjątkowy, szczególny bo inni blogerzy na swe konkursy dostali takie same prace emotka

Niech siedzi i wie,że te kartonowe panienki nie są w modzie, przynajmniej przy konkursach gdzie są widoczne galerie...Tak swoją drogą-rano miałam ubaw z tego emotka Że też sobie wymyśliła te kartony...Inni kombinują z jedną i tą samą fotą na milion sposobów w paint,inni z kartonami, a ja na takie akcje pomyslu nie mam:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188536 Napisano: 25.04.2016 20:50:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wracając do projektu Monte - czy ktoś z Was dostał dziś do wypełnienia ankietę tzw specjalną? Ja dostałam , mój facet nie. Nie wspomnę już o tym,że nie dostałam żadnego punktu za raporty... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188524 Napisano: 25.04.2016 20:32:13 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

defed napisał(a):

elwira652
poniżej wklejam foto mojego opakowania po laysach z  wyciętym fragmentem, na którym był nadrukowany kod - wpadł mi w oko zaraz po otworzeniu paczki emotka

Dzięki defed emotka Niestety u mnie brak.
A może w 40 g brak kodów?

Jest w 40 g, w środku, na zgrzewie,na górze, białe litery Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188506 Napisano: 25.04.2016 20:14:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 żubry dla odmiany:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188504 Napisano: 25.04.2016 20:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

silvia8 napisał(a):

marzenier napisał(a):

http://148.251.13...176988/#.Vx4uGXPdjqA

Ci też się chyba nie mogą dobudzić po weekendzie emotka
Wyniki miały być dziś o 12 emotka
Kto czeka ?

ja emotka

ja też emotka . A tutaj zawsze wyniki były zawsze dość szybko. 

może będą jurto 

Przecież  już są,nawet w Wynikach na forum jest link... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187942 Napisano: 24.04.2016 18:46:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dydys napisał(a):

Mam pytanko w sprawie Ponymanii: Czy w przypadku wygrania kucyka podstawowego wystarczy wysłać dokumenty mailem? 

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187754 Napisano: 23.04.2016 21:04:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj paczka LPM ( szału nie ma)i odebrany płyn do demakijażu z hebe mailingu a gdzie moje mydło do Bioline?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187473 Napisano: 22.04.2016 15:10:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O proszę dzisiaj w wygrajzglade wygrał numer paragonu o numerze Rafał Woźniak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187223 Napisano: 21.04.2016 22:04:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

mczarna napisał(a):

honoris napisał(a):

Hahaha z ciekawości popracowałam 5 minut z google images i są już pierwsze plagiaty w konkursie Itaki "Twoje pierwsze wakacje". Zdjęcia widoczków ukradzione z neta. Pomijam już względy etyczne, bo wszystko na ten temat na tym forum już padło. Jedyne co mnie wciąż dziwi, to że nadal są tak głupi ludzie którzy sądzą, że nikt się nie zorientuje.

W ogóle jak mogli nagrodzić 2 fotki z Navaggio? Tak mega popularne...

Ależ oni jeszcze nikogo nie nagrodzili - ci zwycięzcy, którzy są na stronie, to zwycięzcy bonów na 50 zł, które dostaje po prostu co 50 osoba

No to już wiadomo ocb.Sorry, udziału nie brałam (jeszcze), jeśli tak to ok
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187219 Napisano: 21.04.2016 21:57:53 w Visa Konkursy
nanajka81 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja tam nie liczę na cud od nich.Tyle lat gram i nic. Nie wiem o co chodzi...Cieszę się,że faktycznie i ktoś z forum wygrywa.

no ja też nie liczę na to że mnie tam kiedykolwiek wylosują. Próbuję ale się nie łudzę. W konkursach tego typu mój nr telefonu jest niewidzialny i totalnie olewany.

Jak już wspomniałam, dla mnie to jak lotto albo paragonowa i na prawdę jestem w szoku,że ktoś z forum wygrywa w Visa loteria.Czy to kwestia ilości czy szczęścia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187185 Napisano: 21.04.2016 20:51:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honoris napisał(a):

Hahaha z ciekawości popracowałam 5 minut z google images i są już pierwsze plagiaty w konkursie Itaki "Twoje pierwsze wakacje". Zdjęcia widoczków ukradzione z neta. Pomijam już względy etyczne, bo wszystko na ten temat na tym forum już padło. Jedyne co mnie wciąż dziwi, to że nadal są tak głupi ludzie którzy sądzą, że nikt się nie zorientuje.

W ogóle jak mogli nagrodzić 2 fotki z Navaggio? Tak mega popularne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187168 Napisano: 21.04.2016 20:07:16 w Wkurza mnie...
rzeczyzadarmo napisał(a):

Wiosenny konkurs, w którym do wygrania jest grill ogrodowy emotka

https://www.faceb...09739886290/?fref=nf

OOO, takie coś mnie wkurza! Spamują ostatnio z tymi konkursami na potęgę.Jak nie rowery, to grille itd. Jedno wielkie oszustwo! Takich się powinno tępić! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187160 Napisano: 21.04.2016 19:47:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

Mam pytanie odnośnie kamisa jak wygrałam kilka młynków na 2 adresy to mogę wysłać w jednej kopercie wszystkie czy 2 koperty na dwa różne adresy? Wiem, ze można w jednej tylko nie wiem jak jest z adresami. Będę wdzięczna za odp emotka w pn mija 7 dni prawda? oni liczą robocze czy nie bo w regulaminie nie widzę

7 dni to mija normalnie we wtorek, jeśli liczą dni kalendarzowe, a nie wiem jak liczą. Jeśli chodzi o różne adresy to ja zwykle wszystko wysyłam w jednej kopercie, bo na oświadczeniu jest adres. Wyświetl w wątku >>
0 0