Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6181008 Napisano: 06.04.2016 20:15:15 w WC - rozmowy o wszystkim
Pytanko mam- jest tu ktoś kto miał lub ma koszatniczkę? Poproszę na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6180958 Napisano: 06.04.2016 18:27:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Sprzątaczka z 21.03, cukiereczki z Rekomenduj.to i kosz od Belvity Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6180457 Napisano: 05.04.2016 18:42:25 w Carrefour konkursy
Halo, o co chodzi z konkursem Bic? Zadaniem jest zdjęcie pasji, a tam mnie przekierowuje do wstawienia fotki o pocałunku i akcji ze zwrotem pieniędzy...Ma ktoś może poprawnego linka? Konkurs trwa już 6 dni,więc nie chce mi się wierzyć,że się nie zorientowali,że coś nie tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6180449 Napisano: 05.04.2016 18:23:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurpianka napisał(a):

Sanex ze streetcom emotka

I u mnie mega szybko-Sanex:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6180007 Napisano: 05.04.2016 10:15:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania Sanex Streetcom Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6179909 Napisano: 04.04.2016 22:40:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

Bardzo podoba mi się tekst Zwyciężczyni konkursu Zelmer- Chcieć to móc - I etap, a szczególnie "niewielki ślinotok z zachwytu" <<autorstwa>> Pana Domu.

No fajne ale inne nagrodzone też fajne.Tylko,że takie wymyślne wypowiedzi powodują to,że organizatorzy chcą ich więcej i jeszcze lepszych. Wkurzają mnie wierszyki (czasami jestem zmuszona) albo wypowiedzi A-, B-....itd.Czasami szkoda,że zwykła ale prawdziwa proza nie wygra....Jak dla mnie tego typu konkursy są słabe,buu Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6179832 Napisano: 04.04.2016 19:07:39 w Połączenia nieodebrane
533 332 8XX  Ktoś coś dziś? Myślałam,że to kurier ale nie raczył ten numer odebrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6179778 Napisano: 04.04.2016 16:59:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
agachrab napisał(a):

cleo1985 napisał(a):

jokan napisał(a):

mydełko z Bioline z FB:)

I u mnie. Dobre i mydło emotka

I ja również mam mydełko. emotka

I u mnie także  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6179047 Napisano: 01.04.2016 20:50:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś wysyłał na ten konkurs smsa? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-farmio.html#.Vv5xOLtJmHs

Ja posłałam, a dlaczego pytasz?

bo mi przyszlo, ze bledna tresc i dalam sobie spokoj, a o ktorej wysylalas?

Wysłałam na początku dnia smsy o treści FARMIO.L na 71700.

U mnie było ok ale nie słałam z rana niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178940 Napisano: 01.04.2016 16:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy ktoś wysyłał na ten konkurs smsa? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-farmio.html#.Vv5xOLtJmHs

Ja Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178804 Napisano: 01.04.2016 13:15:02 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Mappet napisał(a):

mczarna napisał(a):

asantesana napisał(a):

buncia88 napisał(a):

wszystko super, extra, fajnie, tylko szkoda, że wybrani zostali uhonorowani zestawem. A ten co qwno burzę sobie odpuścił został zlany. Nie ładnie emotka

W moich oczach kolejny wieeelki minus dla belVity. Ja nawet nie odebrałam mydelniczki, bo się na nich wkurzyłam, a teraz sobie strzelają w drugie kolano zamykając buzię tym, którzy się publicznie rzucali nadprogramową nagrodą, lepszą od podstawowej. Dostaną wysyp skarg teraz pt. "ja nie dostałem paskudna firmo, dlaczego, dlaczego, jestem wściekły!" I co zrobią? Wszystkim wyślą kosze? Marketingowiec powinien tam się rozpłakać nad swoją głupotą.  

Już ludzie płaczą emotka Rozumiem kosze w zamian za te śniadania (w końcu to ta niby lepsiejsza wygrana) ale pomysł z nagradzaniem koszy nielicznym płaczącym na śiadaniówki to przesada...Albo każdego wygranego mydelniczkę powinni nagrodzić albo nikogo.

Wypraszam sobie. Osobiście nie 'płakałam', tylko zwyczajnie napisałam że jestem rozczarowana nagrodą, ponieważ została przedstawiona inaczej oraz że nie podoba mi się fakt, że poważna marka ignoruje negatywne głosy na FB.
Co do wysypu skarg, póki co go nie odnotowałam. A firma też zapewne nie ma magicznej kuli w której widzi kto był niezadowolony, a kto nie.
Z paczką przyszła kartka, że jest to prezent ze względu na zaangażowanie w konkurs, czyli jak mniemam, za sensownie wyrażoną negatywną opinię.

Nie wiem czy mnie miałaś zacytować ale ja napisałam "płaczą " w kontekście tego,że nie dostali kosza, bo nagle tyle osób się obudziło i zasypało ich lamentem,że nie dostali pociesznia. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178755 Napisano: 01.04.2016 12:05:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
aleksiak napisał(a):

Kampania Werther's Original emotka

i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178607 Napisano: 31.03.2016 21:10:22 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Ergo Marketing to super agencja! Moja wygrana torebka w loterii Soraya niestety szybko, bo po 5 miesiącach zaczęła się drzeć.Napisałam do nich, odpisali co mam zrobić, co napisać z reklamacją,co odesłać. Dziś dostałam nową torbę, a wczoraj pan dzwonił,że będzie przesyłka,że z reklamacją ok. Lubię ich! Szkoda,że tak mało akci u nich. Może dlatego albo może i nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178602 Napisano: 31.03.2016 20:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy w Królewskim przyjmują Wam miejsca? Juz 3 dałam i dalej mi odrzucają, mimo,że daję raczej słabo oblegane miejsca...

co to za konkurs? emotka

Tym co się chwalą w wygranych. mojawawa.krolewskie.pl  itd Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178593 Napisano: 31.03.2016 20:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Królewskim przyjmują Wam miejsca? Juz 3 dałam i dalej mi odrzucają, mimo,że daję raczej słabo oblegane miejsca... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178590 Napisano: 31.03.2016 20:41:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Czy jest ktoś kto nie wygrał w Ponymanii? emotka  miałam nawet dziś kupić córci kucyka i pani mówiła, ze taka mała ilość zgłoszeń jest... nie wiem skąd ona ma takie informacje emotka ale z racji, że moja już się tak tymi kucykami nie bawi to zrezygnowałam... 
Poza tym po ile jest najtańszy produkt u Was? u nas jakoś 15 zł mały kucyk emotka

Ja zakupiłam 4, wyslałam 2 zgłoszenia i wygrałam 1 podstawowego , facet 1 i nic, więc wcale nie jest aż tak mało zgłoszeń. Poza tym to był pierwszy etap i wyższe szanse, teraz po wszystkich rozmowach tu szanse maleją:P
W Biedrze były po 7 zł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178589 Napisano: 31.03.2016 20:36:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rachel napisał(a):

ja nie wygralam kupilam kucyka za 7 zl w bjedronve po przecenie

Ale to chyba inne są w Biedrze, a inne wygrane. Ja kupiłam w Biedrze te za 7 zł i zgłosiłam paragony. Wczoraj w Carrefour widziałam takiego malutkiego ale nie tego z Biedry po 32 zł. Ciekawe czy to ten sam co w loterii dają. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178571 Napisano: 31.03.2016 19:49:21 w BelVita - konkurs śniadaniowy
moniazr napisał(a):

KodPojechałam dzisiaj odebrać moją śniadaniówkę. 30 kilometrów w jedną stronę. Pan w kiosku powiedział, że dobrze, że przyjechałam, bo wydają tylko do dzisiaj. Następnie okazało się, że mojego kodu nie ma na liście i z niczym wróciłam do domu.

Tylko straciłaś paliwo albo kasę na bilet:-(  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178551 Napisano: 31.03.2016 18:56:37 w BelVita - konkurs śniadaniowy
asantesana napisał(a):

buncia88 napisał(a):

wszystko super, extra, fajnie, tylko szkoda, że wybrani zostali uhonorowani zestawem. A ten co qwno burzę sobie odpuścił został zlany. Nie ładnie emotka

W moich oczach kolejny wieeelki minus dla belVity. Ja nawet nie odebrałam mydelniczki, bo się na nich wkurzyłam, a teraz sobie strzelają w drugie kolano zamykając buzię tym, którzy się publicznie rzucali nadprogramową nagrodą, lepszą od podstawowej. Dostaną wysyp skarg teraz pt. "ja nie dostałem paskudna firmo, dlaczego, dlaczego, jestem wściekły!" I co zrobią? Wszystkim wyślą kosze? Marketingowiec powinien tam się rozpłakać nad swoją głupotą.  

Już ludzie płaczą emotka Rozumiem kosze w zamian za te śniadania (w końcu to ta niby lepsiejsza wygrana) ale pomysł z nagradzaniem koszy nielicznym płaczącym na śiadaniówki to przesada...Albo każdego wygranego mydelniczkę powinni nagrodzić albo nikogo. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178504 Napisano: 31.03.2016 17:27:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
tamlin111 napisał(a):

Kucyk podstawowy z Ponymanii.

I u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0