Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6178183 Napisano: 30.03.2016 23:14:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia260 napisał(a):

ola26 napisał(a):

mczarna napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A słyszeliście o wynikach pewnego konkursu (na Fcb, na projekt kubka), którego w bazie nie widzę i nawet nie brałam udziału,więc wolę nie pisać dokładnie , bo jeszcze karniaka dostanę? Iphone wygrał słaby projekt i okazało się,że to znajomy członka zarządu tej firmy. To już wstyd robić coś takiego!W tych czasach, gdzie tak łatwo to odkryć...

https://www.faceb.../?type=3&theater
na to wygląda, że nagrodzili swojego, a chciałem wziąć udział w tym konkursie ale widząc to co wyprawiają z firmy szkla.com to się cieszę, że nie wziąłem.

A to aż tak bylo widać wcześniej? O co chodzi? Ja tam się nie interesowałam ale zobaczyłam wyniki, potem wpisy na wykopie, potem na fejsie...

Szkla? Jest konkurs w bazie, ja dodałam, rzucił mi się w oczy jak zamawiałam soczewki. A myślałam,że to rzetelna firma, co za....emotka emotka  Sama nie brałam udziału,mam wypalenie konkursowe chyba,nie chce mi się emotka
http://www.e-konk...na.html#.Vvw04SKzCzo - Oczywiście z literówką, standard w moim wykonaniu emotka  

Ja też brałam udział w tym konkursie i co najlepsze moje maile z projektem nie zostały nawet odczytane 

No i jak tam kłótnie z organizatorem Wam idą? Ich wpis na fcb nie daje wiele, a wręcz gó... daje ale jestem ciekawa czy ktoś coś wywalczy, bo dla mnie to po prostu oszustwo i tyle... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178143 Napisano: 30.03.2016 21:48:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwek2015 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A słyszeliście o wynikach pewnego konkursu (na Fcb, na projekt kubka), którego w bazie nie widzę i nawet nie brałam udziału,więc wolę nie pisać dokładnie , bo jeszcze karniaka dostanę? Iphone wygrał słaby projekt i okazało się,że to znajomy członka zarządu tej firmy. To już wstyd robić coś takiego!W tych czasach, gdzie tak łatwo to odkryć...

https://www.faceb.../?type=3&theater
na to wygląda, że nagrodzili swojego, a chciałem wziąć udział w tym konkursie ale widząc to co wyprawiają z firmy szkla.com to się cieszę, że nie wziąłem.

A to aż tak bylo widać wcześniej? O co chodzi? Ja tam się nie interesowałam ale zobaczyłam wyniki, potem wpisy na wykopie, potem na fejsie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178120 Napisano: 30.03.2016 20:43:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
29renata napisał(a):

defed napisał(a):

rogalino napisał(a):

w paczce-sprzątaczce wygrała "Elżunia" hehehe

I chyba małżeństwo:
Genowefa Ś.
Gothard Ś. - jak się to wg czyta? "gotje"? emotka emotka

Był też Jozef.

A znam jednego Josefa, ze Szwecji emotka ale chyba nie słyszał o paczce sprzątaczce:P Mamy też Alfredę, więc ktoś postawił na bardziej starościwieckie imiona:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178099 Napisano: 30.03.2016 20:09:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A słyszeliście o wynikach pewnego konkursu (na Fcb, na projekt kubka), którego w bazie nie widzę i nawet nie brałam udziału,więc wolę nie pisać dokładnie , bo jeszcze karniaka dostanę? Iphone wygrał słaby projekt i okazało się,że to znajomy członka zarządu tej firmy. To już wstyd robić coś takiego!W tych czasach, gdzie tak łatwo to odkryć... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178080 Napisano: 30.03.2016 19:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Bierze ktoś udział w tej loterii http://ponymania.pl/?

Ja, ale sceptyczna jestem - te kody wszystkie takie same są przecież- jakaś ściema.

Ja też i się zastanawiam kiedy wyniki z pierwszego losowania będą...Kody te same ale na dany tym zabawki ,no i  trzeba mieć paragony uzasadniające ilość smsów Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178079 Napisano: 30.03.2016 19:09:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
zamówiony mop parowy z GFK:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177621 Napisano: 29.03.2016 17:23:10 w Czy informują/ informowali?
Jakieś info z dzisiejszego losowania z ponymania było? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177620 Napisano: 29.03.2016 17:20:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw kosmetyków z fcb:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177448 Napisano: 29.03.2016 11:13:38 w Carrefour konkursy
malgol napisał(a):

Czy ktoś wysyłał sms na konkurs Velvet-macie zwrotki?

Miałam  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177371 Napisano: 28.03.2016 21:39:51 w Zostań testerem.
waligora napisał(a):

mi takie internetowe oferty testowania się nie podobają ...

dlaczego?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177362 Napisano: 28.03.2016 20:05:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Chcę Was uczulić na stronę na FB
https://www.faceb...51846895707/?fref=nf

Niby wszystko ok, link do profilu mojego jako wygrana ( ale jak sie szybko okazało każdy kto w niego kliknie jest zwycięzcą) 
zanim do tego doszłam wpisałam swój nr tel. a po chwili przyszedł kod aktywujący usługę sms premium ... bagatela koszt 1 smsa 6,15 ...
Mam nadzieję, że jeśli nie wpisałam tego kodu nie akceptując jednocześnie regulaminu to żaden gówniany sms mi nie przylezie ...
Ktoś mnie upewni w tym przekonaniu?  

Przyjdzie, proponuje czytać regulaminy.

tylko właśnie ja smsa nie wysyłałam... 

Strony na Fcb w nazwie mające słowo "wygraj" to przecież ewidentna ściema... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177344 Napisano: 28.03.2016 17:49:02 w Dziś cieszę się z.....
jokan napisał(a):

ciesze sie, ze wlasnie porezerwowalam domki na wakacje - ulga duza (ale nie w portfelu), ze juz dluzej nie musze szukac i przegladac stron emotka

Hihi, mam podobnie:-) Na szczęście udało się znaleźć:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177230 Napisano: 26.03.2016 22:13:52 w Wkurza mnie...
Dalej mnie wkurza Polsat i te reklamy  trwające u nich ok 15-20 minut. Smerfy 2 dopiero się skończyły...Bajka dla dzieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177131 Napisano: 26.03.2016 14:24:01 w Carrefour konkursy
 Też zakupiłam w supermarkecie i już zdążyłam wysłać zgłoszenie...Nie określili wyraźnie jakie sklepy,więc niech spadają... Poza tym na stronie Carrefour w konkursach jest konkurs Danio w zakładce supermarkety, a na banerze konkursu jest symbol hipermarketu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177064 Napisano: 25.03.2016 23:10:09 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Vi. napisał(a):

mczarna napisał(a):

Vi. napisał(a):

mczarna napisał(a):

Vi. napisał(a):

Szkoda, że tylko niektórym wysłali emotka chociaż bym ciastka zjadła i zabiła niesmak po tej śniadaniowce emotka

A napisałaś coś do nich? Jakąś reklamację? Czy też pochwaliłaś się np. super śniadaniem albo śniadaniówką? Chcesz- to mogę podesłać Ci kilka paczek ciastek , bo zostały po moim śniadaniach...

Pisałam do nich kiedyś na fb na temat "super" śniadaniówek, ale nic nie odpisali i dałam sobie już spokój emotka Ogólnie konkurs mega słaby, ale chociaż mój pies i kotki mają fajne żółte miseczkiemotka

Hehe, ja jeszcze swojej nie odebrałam i nawet nie chce mi się jechać po to coś...Konkurs masakra, jak widać po wpisach tu i na fejsie marka raczej straciła klientów niż zyskała...

Dlatego dziwi mnie, że wysyłają zadośćuczynienia tylko do wybranych osób, podejrzewam, że to jeszcze pogorszy ich status emotka No cóż, trzeba się przerzucić na inne ciastka emotka

Zobaczymy co to za nespodzianka..Jeśli chodzi o mnie to reklamacja śniadań... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177048 Napisano: 25.03.2016 22:28:44 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zmieniając temat- Wesołych Świąt Wszystkim! Aby były ciepłe i słoneczne!

http://www.e-konk...i-nie-tylko/strona/9

emotka ale okrucieństwo... istnie: "nie do przyjęcia" emotka
Rety... TAKI wpis jednak jakby lekko się różni od ofert sprzedaży paragonu w wątku "tylko wyniki!!!" i jako taki zasługuje na dawkę pobłażliwości  emotka a nie na bezlitosne odsyłanie do reguł i bezdusznych zasad, gubiących gdzieś po drodze człowieka z jego wrażliwością... emotka

Przecież to forum i temat WC- dolly- przesadziłaś chyba... 

Podalam Ci topik bez złośliwości czy ironii, a z myślą,  ze nie wiedzielas , ze gdzies taki jest. Jak dla mnie to możesz i w kiblu życzenia pisac emotka

dolly- czyli Ty traktujesz ten wątek jako kibel? Wątek z życzeniami jest mało używany, nawet go nie widziałam. Chyba usunę życzenia, bo jeszcze karniaka dostanę ... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177043 Napisano: 25.03.2016 22:22:41 w Czas na zmiany...
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

A wygrana np w totku? Albo jakieś z Fcb - mega szybkie? Jest wiele wpisów o wygranych, w konkursach, których tu nie ma. Nadal pytam o pochwałę w konkursie na narodzone dziecko...??

Totek czy też Szybkie konkursy na FB mają swój osobny wątek - jest to również akcja, o której na forum pisano emotka

A ciąża i urodzenie dziecka?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177042 Napisano: 25.03.2016 22:21:19 w Życzenia na święta i nie tylko
Ten wątek jakoś mało uczęszczany ale mimo to życzę Wesołych Świąt! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177038 Napisano: 25.03.2016 22:14:52 w Czas na zmiany...
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

A jak to jest jak ktoś się chwali urodzonym dzieckiem właśnie albo zwrotem podatku, a ktoś się chwali konkursem spoza bazy i dostaje karniaka? Nie mnie to dotyczy ale pytam, bo wiele razy tak bywało...

Tylko po co ktoś się chwali nagrodą spoza e-konków, dla poklasku? Żeby wrażenie zrobić? Żeby się dowartościować? Żeby pogłaskać kompleksy? emotka

A wygrana np w totku? Albo jakieś z Fcb - mega szybkie? Jest wiele wpisów o wygranych, w konkursach, których tu nie ma. Nadal pytam o pochwałę w konkursie na narodzone dziecko...?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177036 Napisano: 25.03.2016 22:11:14 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zmieniając temat- Wesołych Świąt Wszystkim! Aby były ciepłe i słoneczne!

http://www.e-konk...i-nie-tylko/strona/9

emotka ale okrucieństwo... istnie: "nie do przyjęcia" emotka
Rety... TAKI wpis jednak jakby lekko się różni od ofert sprzedaży paragonu w wątku "tylko wyniki!!!" i jako taki zasługuje na dawkę pobłażliwości  emotka a nie na bezlitosne odsyłanie do reguł i bezdusznych zasad, gubiących gdzieś po drodze człowieka z jego wrażliwością... emotka

Przecież to forum i temat WC- dolly- przesadziłaś chyba... 
  Wyświetl w wątku >>
0 0