Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6177028 Napisano: 25.03.2016 22:00:56 w Czas na zmiany...
A jak to jest jak ktoś się chwali urodzonym dzieckiem właśnie albo zwrotem podatku, a ktoś się chwali konkursem spoza bazy i dostaje karniaka? Nie mnie to dotyczy ale pytam, bo wiele razy tak bywało... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177010 Napisano: 25.03.2016 21:32:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Vi. napisał(a):

mczarna napisał(a):

Vi. napisał(a):

Szkoda, że tylko niektórym wysłali emotka chociaż bym ciastka zjadła i zabiła niesmak po tej śniadaniowce emotka

A napisałaś coś do nich? Jakąś reklamację? Czy też pochwaliłaś się np. super śniadaniem albo śniadaniówką? Chcesz- to mogę podesłać Ci kilka paczek ciastek , bo zostały po moim śniadaniach...

Pisałam do nich kiedyś na fb na temat "super" śniadaniówek, ale nic nie odpisali i dałam sobie już spokój emotka Ogólnie konkurs mega słaby, ale chociaż mój pies i kotki mają fajne żółte miseczkiemotka

Hehe, ja jeszcze swojej nie odebrałam i nawet nie chce mi się jechać po to coś...Konkurs masakra, jak widać po wpisach tu i na fejsie marka raczej straciła klientów niż zyskała... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176974 Napisano: 25.03.2016 20:30:36 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Vi. napisał(a):

Szkoda, że tylko niektórym wysłali emotka chociaż bym ciastka zjadła i zabiła niesmak po tej śniadaniowce emotka

A napisałaś coś do nich? Jakąś reklamację? Czy też pochwaliłaś się np. super śniadaniem albo śniadaniówką? Chcesz- to mogę podesłać Ci kilka paczek ciastek , bo zostały po moim śniadaniach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176960 Napisano: 25.03.2016 20:03:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Zmieniając temat- Wesołych Świąt Wszystkim! Aby były ciepłe i słoneczne! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176696 Napisano: 24.03.2016 22:27:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
alaalicja napisał(a):

bridget napisał(a):

defed napisał(a):

ita1987 napisał(a):

bardzo serdecznie dziękuję!!!
pierwszy raz zagrałam o Toyotę w Kauflandzie...
razem - 159 znaków - zwyczajny wierszyk!
1 sms, bo kupiłam tabletki do zmywarki, które faktycznie mi się skończyły w ten dzień!
więc tym bardziej wygrana stała się niesamowitym zaskoczeniem!
emotka emotka emotka

Ale fajnie emotka  emotka  

Gratulacje:) piekna - wymarzona nagroda;))

Serdecznie gratuluję:) 

No to fajnie! Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176662 Napisano: 24.03.2016 21:05:33 w BelVita - konkurs śniadaniowy
dorotade napisał(a):

@Vi. napisał(a):

Mappet napisał(a):

dorotade napisał(a):

donia7 napisał(a):

o proszę emotka  zadośćuczynienie za niesmaczne śniadania ? emotka

Wygrałam tylko śniadaniówkę  emotka  

U mnie to samo.
Aż jestem ciekawa o co chodzi.

Składałyście może reklamację?

Nie  emotka

Może mają mały bajzelek (jak od początku)...U mnie to ok ale śniadaniówki? Wiem ,że inne osoby z forum z  mojej okolicy ( "przepyszne" śniadania) miały składać reklamację,ciekawe czy coś dostali dziś mailem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176659 Napisano: 24.03.2016 21:00:26 w BelVita - konkurs śniadaniowy
brudny napisał(a):

mczarna napisał(a):

A ja dostałam dziś od nich po długim czasie odpowiedź na moje reklamacje śniadań:

"prosimy o chwilę cierpliwości-szykujemy dla Pani małą niespodziankę:)." 

paczkę połamanych ciastek przyślą znając ich profesjonalizm emotka

eee, my obstawialiśmy dziś gratis papkowe jedzenie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176612 Napisano: 24.03.2016 19:15:09 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Kto się wypowie o 4Frame , bo nie kojarzę...Lubią paraganiarzy czy każdy ma szansę? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176584 Napisano: 24.03.2016 17:58:10 w BelVita - konkurs śniadaniowy
A ja dostałam dziś od nich po długim czasie odpowiedź na moje reklamacje śniadań:

"prosimy o chwilę cierpliwości-szykujemy dla Pani małą niespodziankę:)."  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176430 Napisano: 24.03.2016 13:24:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
amif napisał(a):

alusia29 napisał(a):

Kampania Werther's w rekomenduj.pl

i u mnie będą Werther"'sy

Ale to póki co potwierdzenie adresu,nie znaczy,że się  dostało .
W temacie prostownica z fcb Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176241 Napisano: 23.03.2016 20:32:48 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

To chyba było... znajdź męża w pomorskim i problem z głowy.

Już nie muszę szukać męża w pomorskim, mam za to domek:-) 

Jak będziesz w Kołobrzegu mam tam 5 budek i restauracje, odezwij się zjecie za darmo pogadamy coś:) Będę tam dość często.
Teraz spotkam się z 12 osobami które przeszły pomyślnie rekrutację.

Niestety ale Kołobrzeg nie przechodzi mojej rekrutacji emotka Wkurza mnie odległość. Ale jak moi znajomi z okolic Szczecina,Koszalina itd  moga przy okazji do Ciebie wpaść na darmowe żarełko to dawaj znać:P emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176225 Napisano: 23.03.2016 20:07:58 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

Proszę was nigdy nie sprzedawajcie swoich dzieci!!

A czy zgłosiłeś owy link policji?

Ty widzialas inne zamieszczane tam ogłoszenia?  
Paranoja normalnieemotka

To przerażające... Ale takie fora raczej są przeszperywane przez jakieś służby albo nawet reporterów co nagłaśniają sprawy, mam taką nadzieję, może złudną... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176218 Napisano: 23.03.2016 20:00:46 w Wkurza mnie...
elotta napisał(a):

To chyba było... znajdź męża w pomorskim i problem z głowy.

Już nie muszę szukać męża w pomorskim, mam za to domek:-)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175926 Napisano: 22.03.2016 22:11:51 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

To samo pomyślalam dolly...Pytanie co miało to znaczyći jaki miało mieć to wpływ na moją rezerwacje?

Gdyby było od razu o mężu,  to by bylo jasne- Basti szuka żony, budki nad morzem ma, to jest i miejsce i towarzysz emotka

Hihi, a u Bastiego to góry nie rządziły przypadkiem? Czy coś pokręciłam? I tak mnie wkurza,że nie mogę nic wolnego znaleźć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175900 Napisano: 22.03.2016 21:20:40 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

A mnie wkurza,że już nad polskim morzem (bardziej pomorskie szukam) domków nie ma w terminie, w jakim chcemy jechać!!!

to się ożeń:)

Chyba "wyjdź za mąż" 
Basti masz jakas propozycje dla mczarnej? emotka

To samo pomyślalam dolly...Pytanie co miało to znaczyći jaki miało mieć to wpływ na moją rezerwacje? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175889 Napisano: 22.03.2016 20:59:57 w Wkurza mnie...

mczarna napisał(a):

A mnie wkurza,że już nad polskim morzem (bardziej pomorskie szukam) domków nie ma w terminie, w jakim chcemy jechać!!!

to się ożeń:)

eee? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175884 Napisano: 22.03.2016 20:47:08 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza,że już nad polskim morzem (pomorskie) domków nie ma w terminie, w jakim chcemy jechać!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175612 Napisano: 22.03.2016 08:21:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

macie jakieś info po wysłaniu zgłoszenia na smaki 25-lecia na Wielkanoc - Kamis?
Ja nie mam nic i nie wiem czy pisać do nich czy moje zgłoszenie dotarło czy co ?
Jak to jest? Ktoś pomoże ?

u mnie nic

Było  podziękowanie na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175572 Napisano: 21.03.2016 22:25:57 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

defed napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Obawiam się, że respektowane nie będą, tak jak z Wedlem i biletami, ci co wpisali numer paragonu (jak było na standzie) a nie systemowy (jak było w regulaminie) biletów nie dostali, mimo, że wszystkich nie rozdano....taka taktyka agencji Albedo

W Wedlu jedno z moich zgłoszeń poszło w pospiechu z numerem paragonu i niezwłocznie napisałam prośbę, by je skasowali, bo chcę wysłać odp. poprawne-z numerem systemowym (tam chyba nawet w formularzu była błędna wskazówka). Napisali mi w bardzo uprzejmy sposób, że rozumieją, usuną i mam śmiało wysyłać od nowa. A na końcu życzyli powodzenia. Wygrałam na to zgłoszenie bilety. 

Nie dotyczy mnie problematyka paragonu z 3 opakowaniami liścia laurowego, ale z ciekawości sama próbowałam do nich zadzwonić w sprawie. Niestety nie odbierają. Aby wyjaśnić pozostaje pisać  emotka

A liście laurowe są z oferty Grill?

Liście laurowe mają "tyle" do oferty Grill, co pieprz, czy majeranek emotka

edzia21- a nie dodajesz ich do grillowanych rzeczy? "P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175571 Napisano: 21.03.2016 22:24:32 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

stefania7 napisał(a):

defed napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Obawiam się, że respektowane nie będą, tak jak z Wedlem i biletami, ci co wpisali numer paragonu (jak było na standzie) a nie systemowy (jak było w regulaminie) biletów nie dostali, mimo, że wszystkich nie rozdano....taka taktyka agencji Albedo

W Wedlu jedno z moich zgłoszeń poszło w pospiechu z numerem paragonu i niezwłocznie napisałam prośbę, by je skasowali, bo chcę wysłać odp. poprawne-z numerem systemowym (tam chyba nawet w formularzu była błędna wskazówka). Napisali mi w bardzo uprzejmy sposób, że rozumieją, usuną i mam śmiało wysyłać od nowa. A na końcu życzyli powodzenia. Wygrałam na to zgłoszenie bilety. 

Nie dotyczy mnie problematyka paragonu z 3 opakowaniami liścia laurowego, ale z ciekawości sama próbowałam do nich zadzwonić w sprawie. Niestety nie odbierają. Aby wyjaśnić pozostaje pisać  emotka

A liście laurowe są z oferty Grill?

No jasne, że nie są z oferty Grill. Więc ci, c
o mają paragon na liście laurowe, mają problematyczną sytuację.

Hihi ale musztarda Kamis to na grill akurat:P Wyświetl w wątku >>
0 0