Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6175565 Napisano: 21.03.2016 22:17:03 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

Proszę was nigdy nie sprzedawajcie swoich dzieci!!

A czy zgłosiłeś owy link policji? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175503 Napisano: 21.03.2016 19:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy ktoś brał już udział w loterii MLP Hasbro? Kupiłam dziś produkty , wysłałam smsa i dostałam odpowiedź,że kod błedny albo już zgłoszony. Tymczasem kod wpisałam poprawnie, mało tego taki sam kod jest na wszystkich produktach jakie zakupiłam...Równie dobrze ktoś mógł przede mną zgłosić ten sam kod...

To faktycznie - niezły numer, mam zamiar zagrać ale na razie czekam na odpowiedz , bo wysłałam maila do nich czy MLP Equestria Girl też biorą udział, bo kupiłam 3 na zajączka.

Odpisali,że mieli jakiś problem techniczny z smsami zwrotkami ale moje zgłoszenie zostało przyjęte. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175131 Napisano: 20.03.2016 18:14:07 w Rossmann
elotta napisał(a):

mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

ladyinred napisał(a):

yolka123 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Moglby ktoś wkleić zdjęcie strony z krzyżówką albo dać przez pw. Wystarczy sama instrukcja jak wysłać sms

Wysyłamy SMS o treści SKARB.Odp.
na nr 7175 - 160 znaków
Hasło Uwierz w siebie 
Odp. musi zawierać hasło i słowo Rossmann

Wielkie dzięki

Jaką mieliście zwrotną odpowiedź na smsa? Tym razem przyszła mi inna niż wcześniej, stąd pytanie.

Mnie też, coś o tym, że jeśli wysłało się samo hasło to żeby wysłać jeszcze raz ze zdaniem.

No właśnie taka zwrotka..., a hasło było Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175128 Napisano: 20.03.2016 17:45:59 w Rossmann
jokan napisał(a):

ladyinred napisał(a):

yolka123 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Moglby ktoś wkleić zdjęcie strony z krzyżówką albo dać przez pw. Wystarczy sama instrukcja jak wysłać sms

Wysyłamy SMS o treści SKARB.Odp.
na nr 7175 - 160 znaków
Hasło Uwierz w siebie 
Odp. musi zawierać hasło i słowo Rossmann

Wielkie dzięki

Jaką mieliście zwrotną odpowiedź na smsa? Tym razem przyszła mi inna niż wcześniej, stąd pytanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175100 Napisano: 20.03.2016 14:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś brał już udział w loterii MLP Hasbro? Kupiłam dziś produkty , wysłałam smsa i dostałam odpowiedź,że kod błedny albo już zgłoszony. Tymczasem kod wpisałam poprawnie, mało tego taki sam kod jest na wszystkich produktach jakie zakupiłam...Równie dobrze ktoś mógł przede mną zgłosić ten sam kod... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6174573 Napisano: 18.03.2016 16:34:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Ludwik z pasta i basta oraz ogrzewacz do rąk i 2 zupy od SAMSMAK, no i próbki Vichy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6174367 Napisano: 17.03.2016 23:27:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

[quote=

mia napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

@banka-manka]W ramach loterii Nałęczowianka, wyskocz z kapci.
Patrzcie po co im były nasze kapcie emotka  Rewelacja! To co, ktoś widzi swoje?
https://www.faceb.../?type=3&theater

ja wyslałam jednorazówki,, które otrzymałam w hotelu na czas pobytu emotka

ja również...zmieściły mi się do koperty... poszły jako list polecony za 5,50 emotka

To jak na koszulce wyszło?Biale z białym?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6174273 Napisano: 17.03.2016 18:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

W ramach loterii Nałęczowianka, wyskocz z kapci.
Patrzcie po co im były nasze kapcie emotka  Rewelacja! To co, ktoś widzi swoje?
https://www.faceb.../?type=3&theater

widzę jedne swoje chyba w świętokrzyskim albo jeszcze w małopolskim województwie emotka ale tylko 1 emotka drugiego do pary nie mogę dojrzeć emotka

Są i moje, na północy, te z kokardką. Tak się dziwiłam,czemu ich nie odsyłali wtaz z nagrodą...Ale te liczne klapiszony w centrum to niezłe są:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6174260 Napisano: 17.03.2016 17:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

rachel napisał(a):

Weszłam tu do was i znow się wkurzyłam bo opisywałam smaki niewielkanocne...cóż nawet młynka nie będzie...ja na serio mam pecha w promocyjnych

a ja wierzę że u kogoś na Wielkanoc się jada kapuśniak i że to tradycyjne świąteczne danie emotka emotka jutro dymam znowu do sklepu haha emotka

Haha, nie stresujcie się. Poprosiłam ich o usunięcie mojego zgłoszenia, a o to ich odpowiedź:"Nie musisz usuwać zgłoszenia - na stronie internetowej mowa jest o "smaku dzieciństwa", natomiast w regulaminie - o "smaku dzieciństwa wielkanocnym", więc wykonałaś poprawnie zadanie konkursowe. Emotikon smile Z pewnością nie zdyskwalifikujemy Twojej odpowiedzi. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki! Emotikon smile"

Chyba sami nie zrozumieli o co chodzi w ich konkusie:P
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173932 Napisano: 16.03.2016 22:21:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slonecznik1309 napisał(a):

nic emotka Smolar mnie nie kocha, a ja muszę pić Coca - Colę emotka dawno, dawno nic nie wygrałam, ani nie czekam na żadną zaległą nagrodę ;( już dawno nie było tak kiepsko emotka

Kup sobie wodę, przecież można... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173922 Napisano: 16.03.2016 22:12:54 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

Z jakich dni były ostatecznie smsy w Cola-Smolar? Lub raczej do którego? emotka
Bo nie wiem, czy jeszcze czekać, czy toczyć się jutro do C4...

Ktoś się dziś chwalił,że zgłoszenie z wczoraj. Poza tym cisza..., nawet z wcześniejszych... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173901 Napisano: 16.03.2016 21:22:39 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Ja proponuję tematy: Testowanie ( wszystkie wpisy związane z portalami z testowaniem czegokolwiek,opiniami itd) oraz może coś w stylu Rozmowy o wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173896 Napisano: 16.03.2016 21:05:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

mczarna napisał(a):

ladyinred napisał(a):

lola.lola napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy w konkursie Kamisa tym na 25 lecie, to pisze siè o smaku dzieciństwa ogólnie czy związanego z Wielkanocą. Bo zdziwiła mnie ta Wielkanoc na stronie plus zdjęcia potraw.

Ja też się nad tym zastanawiałam bo w pytaniu w formularzu nie jest to sprecyzowane i może to lekko zmylić. Ale w regulaminie jest zapis, ze ma być to smak związany z Wielkanocą.

A jednak jest już w formularzu o Wielkanocy;). 

Czyli zmienili, bo pewnie tak jak ja parę osób zrobiło z siebie "głupa". Ja opisałam smak kanapki:PPP No nic, czekają mnie kolejne zakupy

Do tego dodali ograniczenie 200 znaków, bo zapewne poleciały poematy na A4 emotka

o 200 znakach to było wyraźnie w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173891 Napisano: 16.03.2016 20:51:27 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

mczarna napisał(a):

nelunia napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Mnie jedynie żal, że przeoczyłem zgłoszenie. Chyba byłem chory albo na wyjeździe i nie wiedziałem.

Tomniewkurza my nie mamy blendera bo bawiliśmy wtedy w Madrycie. Olewam blendery,bo nawet całe 5000 nijak się ma do tego co w tym czasie przeżyliśmy.

A co tam się działo,że tak przygodowo? Wkurza mnie zatem,że nie byłam w Madrycie:P

Mecz się dział - Real vs Roma emotka

To wiem, wiem:-) Ale byście gdzieś zdali relacje, w jakimś wątku Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173889 Napisano: 16.03.2016 20:48:39 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

mczarna napisał(a):

monikar napisał(a):

Co to za czasy nastały żeby człowiek głupich cukierków ugrać nie potrafił...emotka

Ale Ty o Verbenie? To już koniec? Przecież to miało trwać dłużej do końca marca i nawet zdziwiłam się,że już się chwalą wygranymi.

Nieee o Waweluemotka

Aaaa, to mnie pocieszyłaś:P Ja mam trochę czekoladowych cukierków , których u mnie nikt nie chce, chcesz trochę monikar?:P Po co Ci 5 kg, wiosna, lato przed nami, trzeba jakoś wyglądać:P emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173869 Napisano: 16.03.2016 20:23:28 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Co to za czasy nastały żeby człowiek głupich cukierków ugrać nie potrafił...emotka

Ale Ty o Verbenie? To już koniec? Przecież to miało trwać dłużej do końca marca i nawet zdziwiłam się,że już się chwalą wygranymi. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173868 Napisano: 16.03.2016 20:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

lola.lola napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy w konkursie Kamisa tym na 25 lecie, to pisze siè o smaku dzieciństwa ogólnie czy związanego z Wielkanocą. Bo zdziwiła mnie ta Wielkanoc na stronie plus zdjęcia potraw.

Ja też się nad tym zastanawiałam bo w pytaniu w formularzu nie jest to sprecyzowane i może to lekko zmylić. Ale w regulaminie jest zapis, ze ma być to smak związany z Wielkanocą.

A jednak jest już w formularzu o Wielkanocy;). 

Czyli zmienili, bo pewnie tak jak ja parę osób zrobiło z siebie "głupa". Ja opisałam smak kanapki:PPP No nic, czekają mnie kolejne zakupy Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173856 Napisano: 16.03.2016 20:02:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś jakaś lipa:-( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173853 Napisano: 16.03.2016 19:52:42 w Wkurza mnie...
nelunia napisał(a):

mczarna, masz prawo się wkurzać:) bo jeszcze ten Madryt nam opłacili haha

Tyle to się domyślam i nawet wiem z jakiego konka:-) Opowiedzcie lepiej w którymś z wątków co tam się działo jak było i ilu forumowiczów się zintegrowało:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173844 Napisano: 16.03.2016 19:25:03 w Wkurza mnie...
nelunia napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

A mnie chyba bardziej, że powygrywali X sztuk i sprzedają... jakoś chyba większą mam moralność , grałam po to żeby mieć dla Siebie, a nie by spieniężyć...

Każdy ma swoje powody i zasady emotka
Mnie jedynie żal, że przeoczyłem zgłoszenie. Chyba byłem chory albo na wyjeździe i nie wiedziałem.
A to, że ktoś wygrał kilka razy - wiadomo, że nie na jedną osobę, tylko wykonał zgłoszenia w imieniu wujków, ciotek i innych kotów rodziny   emotka To nie do przeskoczenia - przecież nie zgłosisz Organizatorowi, bo wyśmieją. W systemie są to inne dane, inne adresy, nikt nie będzie się bawił w jakieś śledztwa, kto w czyim imieniu i ile razy. Tylko Macierewicz jest taki zawzięty. Nie bądź taki Macierewicz, rób swoje w życiu i się z tego ciesz, a nie wkurzaj na coś, na co absolutnie żadnego wpływu nie masz. To ja tu jestem specjalista od wkurzania, a zobacz - nawet mnie to nie ruszyło emotka emotka

Tomniewkurza my nie mamy blendera bo bawiliśmy wtedy w Madrycie. Olewam blendery,bo nawet całe 5000 nijak się ma do tego co w tym czasie przeżyliśmy.

A co tam się działo,że tak przygodowo? Wkurza mnie zatem,że nie byłam w Madrycie:P Wyświetl w wątku >>
0 0