Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6173453 Napisano: 15.03.2016 21:30:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

monikar napisał(a):

Co innego gdy ktoś szuka paragonu przysłowiowo raz na rok bo przez przypadek wyrzucił/ zgubił/pies mu zjadł a co innego gdy w wątku "Paragony" widzimy ciągle te same osoby, chcące zakupić owy paragon tuż po ogłoszeniu wyników.

tak jest i niestety nawet likwidacja tego wątku nie pomoże po te osoby i tak znajdą sposób na to żeby pisać o kupnie paragonów, a tylko zrobi się jeszcze wiekszy blagan bo beda pisac w innych watkach

to się im wtedy da punkty karne, a jak się namnożą te punkciki to blokada Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173404 Napisano: 15.03.2016 20:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja bym chciała napisać,że zawartość paczki sprzątaczki zdecydowanie mniejsza w porównaniu do poprzedniej edycji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173314 Napisano: 15.03.2016 18:19:48 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Co z kuchnią marzeń carrefour? 

Mają czas do 23.03.

Kaufland/konkurs wideo się odzywał? Termin mija dziś.

No nie bardzo: "Wszyscy laureaci loterii zostaną powiadomieni o wygranej, w tym o rodzaju nagrody,najpóźniej w ciągu 7 dni kalendarzowych od dnia przeprowadzenia danego losowania
(nagrody dziennej lub nagrody tygodniowej) za pośrednictwem wysłania wiadomości SMS na
numer telefonu:"

Tak więc pierwsze dzienne już powinny być. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173055 Napisano: 15.03.2016 14:26:28 w Czy informują/ informowali?
Co z kuchnią marzeń carrefour?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173017 Napisano: 15.03.2016 13:38:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
paczka sprzątaczka i blender:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172799 Napisano: 14.03.2016 22:49:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że pada właśnie to coś-snieg albo śnieg pomieszany z deszczem... Była piękna (wreszcie) niedziela i tak mi zaszło wiosną , a tu znów- to gó..o . Nie cierpię, nie chcę, załamka Ja chcę wiosnę! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172750 Napisano: 14.03.2016 20:12:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calliope napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zmieniając temat - dostałam dziś ankietę z projektu Always na everydayme...WTF? Przecież ten projekt był dawno , dawno temu. Któraś też takie cudo dostała? 

tak ja i też się zastanawiam o co kaman emotka

Wyślę im zatem zapytanie, bo nie chce mi się jej wypełniać, bo oni i tak mnie nie lubią i nie dają innych projektów. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172748 Napisano: 14.03.2016 20:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

mysz-s napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Hej:) czy w paczce sprzątaczce jak się wygrało zestaw produktów to jest szansa na Vindomatic jeszcze?

Tak, nawet na ten sam nr paragonu 

oooooo to super emotka  dziękuję ślicznie, a ciekawe czy w praktyce komus tak się zdarzyło? emotka

Na ten sam paragon nie ale u mojego faceta i paczka i roomba:-) Tylko my wtedy szaleliśmy - ja z 6 , on z 7 jak dobrze pamiętam.Ciekawe właśnie czy u kogoś na ten sam numer...? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172720 Napisano: 14.03.2016 19:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zmieniając temat - dostałam dziś ankietę z projektu Always na everydayme...WTF? Przecież ten projekt był dawno , dawno temu. Któraś też takie cudo dostała?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172316 Napisano: 13.03.2016 18:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

czy ktos wiem czy na loterie coca cola w carrefour  mozna dokonac zakupow w dowolnym sklepie ? czy jest jakas lista? czy moze byc maly sklep? czy tylko hipermarkety? bo regulaminie nie moge nic na ten temat znalezc emotka

4.4 Sklep promocyjny – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczpospolitej Polski,w którym można dokonać zakupu promocyjnego. W dniach 27.03.2016 r. (Wielkanoc) oraz
28.03.2016 r. (Poniedziałek Wielkanocny) sklepy sieci Carrefour są zamknięte.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172314 Napisano: 13.03.2016 18:58:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Ja mam pytanie odnośnie konkursu Metamorfoza Wnętrz
http://www.e-konk...amorfoza-wnetrz.html

wzięłam w nim udział a na maila dostałam link aktywacyjny i informację: 
Proszę, potwierdź swój udział w konkursie "Czym dla Ciebie jest uwodzenie i kobiecość?".
Dziękujemy za potwierdzenie udziału w konkursie. Przyjęliśmy Twoje zgłoszenie. Na wasze odpowiedzi czekamy w dniach 4.02. - 25.02.2016 roku. Życzymy powodzenia!

emotka

Mam tak samo emotka  Ale nie martwiłabym się tym emotka

To samo jest w regulaminie:P Ktoś tu się nie ogarnął:P Też bym się nie przejmowała... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172147 Napisano: 12.03.2016 22:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

mczarna napisał(a):

MartaZey napisał(a):

ivanotta napisał(a):

MartaZey napisał(a):

grrr jak Wy to robicie, ze wygrywacie Paczki Sprzątaczki? Wysłałam 2 zgłoszenia i nic, nic nic...

ja 4 i również nic.. emotka . Jednak odbieram to jako znak, że przed świętami nie muszę się przemęczać przy sprzątaniu emotka

ooooo, niech będzie i tak!

w MDW zauważyłam,że inni walą w mur, bo tacy biedni i znów wygrali. produkty...:-( Jak dla mnie żenada tak marudzić.Niech nie grają na ojców,synów,matki, ciotki, bo zaraz Laury się zaczną, Pamele itd. Ja tam wygrałam i się cieszę, wcale Wiledy nie chcę wygrać, więc bierzcie mój los w rozdaniu:P

kurczę ja nie rozumiem co Ty napisalas...

Wystarczy przejrzeć dany wątek i ikonki. Temat Laury i Pameli był poruszany przy pierwszej edycji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172130 Napisano: 12.03.2016 21:11:22 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Może trzydniówka, jak nie ma innych poza gorączką objawów.

Mam taką nadzieję, dlatego nie idę jeszcze do lekarza. Niestety jak się jutro powtórzy to już nie będzie wyjścia emotka  

Trzydniówka u przedszkolaka?Hmm, słyszałam tylko o malcach.Dalej tak gorączkuje? Nic nie spada? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172103 Napisano: 12.03.2016 19:23:08 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie moja bezsilność. Moje maleństwo dopiero co tydzień temu zakończyło trzytygodniową antybiotykoterapię (zapalenie oskrzeli) a tu znowu pojawiła się gorączka - wystarczyły trzy dni w przedszkolu. Już nie mam siły płakać i nie wiem co  robić - jechać na dyżur czy jeszcze poczekać? Żadnych innych objawów choroby nie ma, oprócz od dwóch dni tej nieszczęsnej gorączki. emotka

Moja też miała ostatnio gorączkę, coś ok 2 dni.Paracetamol w syropie pomógł. Może nie panikuj i po prostu spróbuj podać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172066 Napisano: 12.03.2016 16:02:58 w Połączenia nieodebrane
agamaty napisał(a):

numer prywatny - odebrałam od razu a tam trzy piknięcia i rozłączył się, teraz przed chwilą dzwonił... co to? Jakaś weryfikacja telefonu?

to jakieś nękanie, żaden konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171975 Napisano: 11.03.2016 22:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

jak to jest z paczką sprzątaczką czy mój paragon cały czas bierze udział w losowaniu czy tylko w danym dniu ?

cały czas emotka

Sylwika76-no proszę Cię...Takie głupie pytania przez tak doświadczoną forumowiczkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171928 Napisano: 11.03.2016 21:14:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

ivanotta napisał(a):

MartaZey napisał(a):

grrr jak Wy to robicie, ze wygrywacie Paczki Sprzątaczki? Wysłałam 2 zgłoszenia i nic, nic nic...

ja 4 i również nic.. emotka . Jednak odbieram to jako znak, że przed świętami nie muszę się przemęczać przy sprzątaniu emotka

ooooo, niech będzie i tak!

w MDW zauważyłam,że inni walą w mur, bo tacy biedni i znów wygrali. produkty...:-( Jak dla mnie żenada tak marudzić.Niech nie grają na ojców,synów,matki, ciotki, bo zaraz Laury się zaczną, Pamele itd. Ja tam wygrałam i się cieszę, wcale Wiledy nie chcę wygrać, więc bierzcie mój los w rozdaniu:P
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171855 Napisano: 11.03.2016 17:32:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Paczka od Loreal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171284 Napisano: 10.03.2016 17:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

kate1980 napisał(a):

asandraa napisał(a):

kate1980 napisał(a):

haz0r napisał(a):

logos89 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dostałem właśnie maila od AMICA w związku z blenderami:

Witamy,Mail weryfikujący.
Prosimy na niego nie odpowiadać.
Zespół Amica. Dzień Kobiet

Hmm.. emotka

I u mnie też takie cudo emotka

Weryfikują e-maile czy są prawidłowe, czy nie są lipne, potem będzie weryfikacja numeru telefonu i wysyłka 

Skąd takie wiadomości o weryfikacji maila i numeru telefonu?

odpowiedź Amica na FB "Trwa właśnie weryfikacja adresów mailowych. Ostatecznym potwierdzeniem, że
otrzymasz od nas przesyłkę będzie SMS z informacją o nadaniu paczki."

Czy osoby, które wysyłały zgłoszenie np. numer 8764 również dostają maile z weryfikacją adresów mailowych? Czy tylko 5000 pierwszych osób?

ale tam nie trzeba było wysyłać sms-a

:D nie wyraziłam się jasno. Zastanawia mnie czy osoby, które nie załapały się w pierwszej 5000 też otrzymują maila z weryfikacją adresów mailowych.

Ja byłam 2000 coś tam i dostałam dziś maila o treści jak ktoś wyżej pisał. Nie było żadnych danych adresowych itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171106 Napisano: 10.03.2016 13:19:19 w Informują
Amica śle maila weryfikujacego. Wyświetl w wątku >>
0 0