Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6167322 Napisano: 01.03.2016 20:22:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@cc_investigator napisał(a):

Właśnie czytam sobie regulamin Graal w wykonaniu Albedo 
http://graal.vas..../files/regulamin.pdf
i chyba nadejszła nowa era konkursów - promo w połączeniu z lajkami, co oznacza publikację tekstów.
Takiego stworka potworka konkursowego jeszcze nigdy nie oglądałam.

Przecież w Bell w sumie podobne zasady są Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6167262 Napisano: 01.03.2016 18:42:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sztabka "złota" (czyli cukierki ) od modecom Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166786 Napisano: 29.02.2016 22:49:42 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

jola29k napisał(a):

Ja  się dziś nie wkurzyłam ale wkur..... i to na maxa  mam córkę nastolatkę która choruje na AZS . Chodzi do 1 gimnazjum . Młoda chciała się zapisać na obóz sportowy  na wakacje  .  A nauczyciel  który jest sobą wykształconą  podobno  powiedział mojej córce  że to jest obóz nie dla niej  bo jest za chuda i wygląda jakby miała zaraz  zdechnąć  , jak tak można  chciałam  z nim sobie porozmawiać  , ale córka płacze żebym nie szła bo będzie się mścił palant jeden . Córka jeździła  już na obozy sportowe  bo trenowała taekwondo . Nie rozumiem nauczyciele się skarżą że młodzież jest nie wychowana  a oni co ? Córka jest bardzo nieśmiała i delikatna , a  tu taki ..... Najchętniej powiedziałabym co o nim myśle

Ja bym nie opuściła.  
A jaki zwiazek z ta sytuacja ma AZS, bo napisalas jakby jakis miał? 

Ja bym też nie odpuściła, skoro była już na takich obozach i było ok. Co za dziad gada takie teksty jak piszesz- o tym "zdechnięciu"...Jak ma z tym problem to właśnie rodziców powinien wezwać na rozmowę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166785 Napisano: 29.02.2016 22:45:41 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

Wkurza mnie praca, choć pocieszam się, że jeszcze tylko 2 tygodnie. Obecnie jestem na etapie szkolenia osoby, która ma prowadzić biuro. Tak pustej i głupiej dziewczyny jeszcze w swoim życiu nie spotkałam. Jej największym życiowym osiągnięciem jest związek ze starszym o 20 lat facetem, od, którego dostała torebkę za 2 tys. Zamiast jak najwięcej się ode mnie nauczyć, woli siedzieć na FB, pisać nie kończące się smsy, opowiadać mi swoje romantyczne historie i mądrości, których nie mogę już słuchać. Jedna z jej największych mądrości głosi, iż : każda kobieta  jest pod każdym względem  lepsza od mężczyzny - inteligentniejsza, mądrzejsza, sprytniejsza itd. itp.  Ciekawi mnie  tylko jak ta istota poradzi sobie w pracy skoro nie umie nawet podłączyć komputera, włączyć piecyka czy rozwiązać samodzielnie jakiegokolwiek problemu. Będzie niezły cyrk jak zostanie  sama w pracy emotka .

Ale to Ty tak po złości chcesz ją tam zostawić? Że niby nie widzisz jej minusów? Ach Ty emotka   Odchodzisz w ogóle czy tylko chwilowo?
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166764 Napisano: 29.02.2016 21:32:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest... (...)

Był regulamin, ale nie spisałam, bo nie brałam udziału. 3 słowa to 3 słowa, a nie elaborat pt. "Dlaczego wybrałam te oto słowa..." albo infantylny obrazek emotka

to jest jak z tymi makietami itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166759 Napisano: 29.02.2016 21:25:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

claudia napisał(a):

joan no z kasiążką akurat nie, wiem, że  czasem siła w prostych pomysłach emotka  posłałam akurat bardziej wyszukane, i jedno jest już w nagrodzonych jakby co, więc nie chodzi o to że czuję się  tu pokrzywdzona i zgorzkniała, ale mam akurat takie zdanie, że jeśli jest konkurs i specjalnie powołana komisja, powinno się naradzać bardziej wyszukane pomysły emotka  no ale podkreślam, ze to tylko moje odczucie emotka

Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji emotka

Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.

BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?!

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest...Raz regulamin określa ilość , raz nie i bądź tu mąrdy. Dokończysz zdanie- źle, bo inni napisali lepiej, bo dużo itd, a w iinym konkursie wysilisz się , napiszesz dużo i źle, bo tylko dokończ zdanie ( a w regulaminie nie ma słó o ilości znaków) Ponadto organizatorzy też nie są fajni, jak np. dzisiejszy wynik jednego z FCB- na 300 ileś tam komentarzy to ok połowa albo i więcej jednej z pań. Pani oczywiście wygrała, zajęła 2 miejsce. Przepraszam ale rz... ć się chce jak się na to patrzy. Tak skromnym moim zdaniem uważam,że powinno być zawsze ograniczenie w pomysłach - 1 na głowę. Jak widzę 10 rysunków od jednej pani albo 200 komentarzy w innym konkursie 1 pana albo i pani to mi się odechciewa.Robi się zamieszanie, organizator ma ponad 1000 komentarzy i oczywiście nie czyta wszystkiego itd.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166756 Napisano: 29.02.2016 21:13:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A komuś udało się próbki zamówić z everydame? Próbuję od 1,5 tyg w różnych godzinach i cały czas  "przepraszamy, bla bla bla"

Przed chwilą  zamówiłam próbkę  z szmponem.

Dziś się wreszcie udało zamówić komplet, dzięki za info! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166725 Napisano: 29.02.2016 20:23:40 w BelVita - konkurs śniadaniowy
W oczekiwaniu na twarożek i ser żółty...Może nawet i kolorowo ale według koleżanki,która to ode mnie dostała smakowało "słabo", a ona do wybrednych nie należy. Nie wiem natomiast skąd oni biorą warzywa, ja mimo pory roku potrafię kupić w miarę normalnego ogórka czy paprykę, a u nich ogórki zmiękłe, a papryki zawsze mega gorzkie.Pomidory to rozumiem,że mają bez smaku,bo przecież nie kupią malinówek polskich za 26zł za kg...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166689 Napisano: 29.02.2016 19:24:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak a propos selfie Milka ktoś mi może napisać ,która to fotka wygrana z dnia 24.02? Może być priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166427 Napisano: 29.02.2016 13:08:39 w Rossmann
Właśnie dostałam 2 smsy o odbiorze nagrody.Tymczasem pachnąca szafa już jakiś czas temu odebrana. Skąd  aż 2 smsy?Ktoś też tak dziś miał?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166291 Napisano: 28.02.2016 22:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A komuś udało się próbki zamówić z everydame? Próbuję od 1,5 tyg w różnych godzinach i cały czas  "przepraszamy, bla bla bla" Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166289 Napisano: 28.02.2016 22:36:55 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joasiajulia napisał(a):

c sie juz skonczyl i Mi juz nie przysyłają ....

Miałaś twarożek!!! Gdzie mój twarożek?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166266 Napisano: 28.02.2016 21:24:53 w BelVita - konkurs śniadaniowy
alaalicja napisał(a):

mczarna napisał(a):

To śniadanie z piątku, koleżanka się załapała, no comment

Tobie to kochana totalnie współczuję emotka  wywal na FB i trzymam kciuki, żeby się w końcu ustosunkowali ehhh

Kochana, nie tylko mi ale i innym kilku osobom z forum, bo są z tego samego rejonu.Nasze maile, akcje póki co nie skutkują... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166253 Napisano: 28.02.2016 20:27:00 w BelVita - konkurs śniadaniowy
To śniadanie z piątku, koleżanka się załapała, no comment Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166087 Napisano: 27.02.2016 20:33:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
natik999 napisał(a):

natik999 napisał(a):

Czy ktoś moglby wyslac mi wyniki konkursu SamSmak-Zabka? Mi się pdf nie otwiera w domu emotka

Dziękuje bardzo za wyniki
niestety bez nagrody emotka  emotka

Nie wiem jak W ale ja po zakończeniu konkursu nie miałam wglądu do galerii, Wy też?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166078 Napisano: 27.02.2016 19:59:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

ameryka napisał(a):

http://www.rabat-...l/konkurs-sms-15luty

do jutra jak ktoś ma sklep w pobliżu, a chyba nie ma w bazie

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie z regulaminu wynika, że odbiór osobisty w sklepie z dowodem i paragonem...
Piszę, bo ktoś już chce kupić paragon. emotka

Jak dla mnie super zasady! Szkoda tylko,że takich sklepów w moim województwie brak.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166065 Napisano: 27.02.2016 18:42:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Masza86 napisał(a):

niech wpadnie coś dużego losie, za kasiazki, kosmetyki,próbki i gadzety dziekuje emotka   emotka

Oj nie powinnaś im dziękować, bo się skończy na tym,że nic nie wpadnie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6165286 Napisano: 25.02.2016 20:26:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Du.. d..a, ten tydzień jakiś do bani emotka Odczaruj mnie wątku please  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6165235 Napisano: 25.02.2016 18:48:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

awe napisał(a):

kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

PACZKA SPRZĄTACZKA- ile osób wygrało paragonem z Rossmana? Będę wdzięczna, za odpowiedź, bo nie wiem czy dalej tam inwestowac...

Wysłałam kilka z Rossmana i NIC 

ja mam wygrane właśnie z Rossmana

Awe, ale ja Ci nie dorównam w ilości zgłoszeń  emotka

W pierwszej edycji wygraliśmy samymi Carrefourowymi paragonami, Rossmann niestety nie ale czy ja wiem, czy sklep ma znaczenie... A ja mam pytanko- czy są osoby , które wygrały w pierwszej i już także w 2 edycji ( te same nazwiska)? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164734 Napisano: 24.02.2016 21:56:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
a Monika U oczywiście oryginalnością wygrała...Szok,że nie główną... Wyświetl w wątku >>
0 0