Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6164594 Napisano: 24.02.2016 16:04:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

A może teraz tak we dwoje? Położyć się oczywiście. W końcu Milka zbliża emotka

Gratulacje dla zwycięzców emotka  

W kuchni - było.
W sypialni - było.
W pokoju dziecięcy - było.
Na schodach/korytarzu - było.
W łazience - było.
To gdzie teraz fote trzeba strzelić? emotka

w toalecie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164200 Napisano: 23.02.2016 22:09:06 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Kabaret !!! emotka  
 Aż sprawdziłam, czy to na pewno wątek "Wkurza mnie" 

:-PPPP Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164167 Napisano: 23.02.2016 21:20:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ta jakaś krówka pipindówka to jakaś hurtownia, więc jeszcze ich jakoś zrozumiem za to,że nie trzymali się regulaminu ( choć to niezgodne ze wszystkim) . Nie rozumiem zaś agencji, doświadczonych w te klocki, wiedzących kto i w jaki sposób stara się wygrać...Chyba,że aż tak często zmieniają pracowników o kolejnych nieświadomych "kreatywnych" pomysłów znanych nam osób i  nagradzają właśnie te. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164158 Napisano: 23.02.2016 21:08:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

to papryka, to kolorowe?
I ta kulka to kasza?emotka

tak, to papryka, a ta kulka to pasta z tuńczyka , no i całe 2 listki rukoli.

Wow

Hmm, jak mam rozumieć to "Wow"?:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164149 Napisano: 23.02.2016 20:57:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stifler napisał(a):

czy losy z paczki sprzątaczki przechodzą na inne dni jeśli nie wygrałem

taaakkkkk, możesz wygrać i w kwietniu zgłoszeniem z lutego...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164147 Napisano: 23.02.2016 20:55:29 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

u mnie tez paczka sprzątaczka się na mnie wypieła i w tej edycji też na razie nic

pioge7 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wszyscy się chwalą paczką sprzątaczką a ja przy 14 zgłoszeniu nadal nic emotka jedno tylko siostra zgarnęła (laik konkursowy a ja nic)

Ja po pierwszej edycji obraziłam się na paczkę -(portfela)sprzątaczkę. W ramach strajku- nie kupuję emotka

w 1 edycji grałem ale lepszy skutek emotka
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wszyscy się chwalą paczką sprzątaczką a ja przy 14 zgłoszeniu nadal nic emotka jedno tylko siostra zgarnęła (laik konkursowy a ja nic)

a już myślałam, że tylko mnie nie wylosowali, tyle tu wpisów w MDW  emotka  (4 paragony)

no własnie widzę i patrzę ile osób się chwali... zwłaszcza że po weekendzie dużo losowali a tu nic emotka ani 1 emotka

Ale II edycja dopiero się zaczęła...Wiele osób w zeszłej edycji chwailiło się wygranymi pod sam koniec, a paragony z początku edycji...Współczuję tylko tym co dużą ilością zgłoszeń nic nie wygrali:-(  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164096 Napisano: 23.02.2016 19:11:47 w BelVita - konkurs śniadaniowy
gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

to papryka, to kolorowe?
I ta kulka to kasza?emotka

tak, to papryka, a ta kulka to pasta z tuńczyka , no i całe 2 listki rukoli. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164090 Napisano: 23.02.2016 19:04:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Nie , zwyciężyło dziecko- syn może mieć nazwisko po ojcu

Moze dziecko tez nie tej pani

Nazwisko albo po ojcu albo pani Beata zaadoptowała dziecko na konkurs I jeszcze się przeniosła z Warszawy,Łodzi i Szamotół do Starego Miasta emotka  Wszystko dla blasku fleszy:p Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6163716 Napisano: 22.02.2016 22:19:10 w BelVita - konkurs śniadaniowy
gosposia07 napisał(a):

luko922 napisał(a):

agachrab napisał(a):

Dzisiaj u mnie 4 naleśniki z mąki pełnoziarnistej ze szpinakiem, fetą i pieczonym kurczakiem. Porcja spokojnie na 2 osoby. PRZEPYSZNE i bardzo syte. Aż głupio o tym pisać przy waszych twarożkach. Sorry!

Spoko, ja tam nie mam z tym problemu, bo się najadam swoimi twarożkami emotka . 

Optymista emotka

Jak ja bym chciała dostać twarożek i świeże pieczywo...Marzę o tym, by mi takie cos dostarczyli.Sama mogę sobie kupić ale jak głupia liczę,że dziś mi się trafi wreszcie fajne śniadanie. Jednak jako Warszawa i okolice dostaliśmy firmę, w której zatrudnieni są ludzie, którzy g...wiedzą o kuchni. Jakikolwiek miłośnik gotowania/kuchni nie zrobiłby czegoś takiego konsumentowi. Postara się nawet by to wyglądało.Tu wygląda jak jeden wielki rzyg. Smacznego! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163702 Napisano: 22.02.2016 21:46:05 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

Brudny zgadzam się z Tobą prawie w 100%, jednakże jest jeszcze 2-ga opcja - zmienią agencję emotka

Agencje prowadzące fapage nie zawsze związane są z agencjami od prowadzenia konkursów. Stąd często prośby o kontakt na mail albo priv. Do tego fundator,którego nie interesuje jak ale by było. Przykładem jest Mondelez i agencja Unique One,która to właśnie nagradzała wielokrotnie  w Hallsach Leszka z N i w innych konkursach te same osoby. Firma Mondelez miała wywalone na zasady prowadzenia i nagradzania konkursów ale agencja pozostała nadal ta sama,no i teraz nie ma śniadaniówek,a  jakość śniadań daje wiele do myślenia , hahha:P Mondelez to także ferrero , jacobs i wiele , wiele innych produktów, gdzie w pewnym momencie zasady były te same, czyżby jednak coś się wydarzyło i przestali robić loterie i postawili na kreatywność? ( Milka, Belvita itd). Może to tylko chwilowe po buntach po letnich i jesiennych akcjach? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163683 Napisano: 22.02.2016 21:13:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Hej,
jak dostaliście info o wygranym kubeczku z
słodkiej chwili, to w jakim terminie kubek do Was dotarł?

mail zanim była lista na stronie ( I etap), kubek dotarł szybko Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163626 Napisano: 22.02.2016 18:58:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

jola_asia napisał(a):

mdepfs napisał(a):

mega mi się podoba główna nagroda z Jogobelli emotka  szkoda, że nie moja emotka

Super emotka

Tak! Jest świetna i widać ze zajęła autorowi sporo czasu. Zapewne Ktoś robił to w nocy bo w dzień system nie pozwał na tworzenie ciekawych prac (pewnie z przeciążenia). Gratuluje wygranej. Zasłużona

Ja też jestem pod wrażeniem! Super! Moje nawet nie zasłużyły na podkładki, hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163619 Napisano: 22.02.2016 18:49:42 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Nie wiem kto w tej firmie przyrządza te śniadania i jakie ma doświadczenie kulinarne ale wiem,że moje 4 letnie dziecko wykonałoby lepszą i zdecydowanie smaczniejszą robotę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163233 Napisano: 21.02.2016 20:08:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stifler napisał(a):

luko922 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

a co sądzicie o konkursie Biedronki z wygraną ciekawą, bo wycieczką do Australii. Wydaje mi się, że albo czegoś nie doczytałam, albo ten konkurs jest banalny emotka .. Nie zamierzam oszukiwać, ale to łakomy kąsek. Pytania się nie zmieniają, więc idzie się przygotować, a 15 osób polecić i poprosić o wpisanie kodu żaden problem. Liczą się tylko mikrosekundy przy werdykcie? emotka

O jaki konkurs chodzi?

może ten konkurs odpuścisz? emotka

O, już widzę, że na pewno odpuszczę. 
Poleć znajomym... emotka  

możesz mi polecić - przyjmę emotka  nie grałam/nie gram tam, więc mam czyste konto  emotka

Witam 
Moim zdaniem jeśli nie masz skryptu napisanego to nie warto się szarpać na ten konkurs.
Pytań jest niewiele, wystarczy zrobić tablice odpowiedzi, skrypt który odpowiada i jazda emotka

Czas odpowiedz na wszystkie pytania to mogą być milisekundy emotka  

Konkursy na czas niestety nie są fair... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163232 Napisano: 21.02.2016 20:06:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

myszania napisał(a):

MartaZey napisał(a):

A udało Wam się kiedyś wygrać cos w konkursach na Wizaz.pl? Bo jakbym sie nie postarala, co bym nie napisala - to nigdy chyba nic tam nie wygralam, a gram prawie zawsze.

Udało i to nie raz. Ale klucza nie ma.
Za każdym razem styl pracy był inny emotka

ja od czasu do czasu gram, póki co wygrałam raz emotka

Ja kiedyś grałam w konkursach na Wizaż.pl, jednak nie w testy, a konkursy...kilka razy wpadły dość fajne nagrody emotka  wszystko się da emotka

W testach udało się ze 2 razy ale to było dawno temu, w konkursach udało się tylko w tych z rankingami, chyba ostatnio Perfecta,więc też już spory czas temu.Od dłuższego czasu niestety nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162956 Napisano: 20.02.2016 18:17:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Czy te pytania w EB się zmieniają? Pobiłam rekord 2 700 000 a jak zobaczyłam pytanie to zwątpiłam i dałam sobie spokój emotka

Chyba nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162775 Napisano: 19.02.2016 22:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

dziękuję za odpowiedź - szkoda, że na liście mnie nie ma !

Nie martw się - twoje zgłoszenie bierze udział w każdym losowaniu! Możesz wygrać jutro albo w ostatnim dniu konkursu emotka

Dokładnie tak jest:-) Rozumiem załamkę ,że się nie wygrało w całym konkursie ale po kilku dniach? W poprzedniej edycji  udało się i to też nie od razu... Paczki i iRobot się trafiły:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162087 Napisano: 18.02.2016 23:33:35 w Dziś cieszę się z.....
A ja się cieszę,że zostałam dziś w domu i nie musiałam tłuc sie w korkach:-)Popracowałam sobie z domu i dzięki temu pospałam dłużej:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162086 Napisano: 18.02.2016 23:28:16 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

@asante napisał(a):

Ło matko, ale Moda na Sukces tutaj, a ktoś kogoś wkurza w tym serialu (adekwatnie do wątku)? emotka   

Adekwatnie do wątku to wkurza mnie batistutek123 - sam szuka kobiety,żony , niewolnicy, a przy okazji wrabia innych w amoryemotka

czego i kogo  on nie szuka?:-)))):P Wyświetl w wątku >>
0 0