Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6162082 Napisano: 18.02.2016 23:24:09 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

Ło matko, ale Moda na Sukces tutaj, a ktoś kogoś wkurza w tym serialu (adekwatnie do wątku)? emotka   

Czekaj na swoją parę ( na swój przydział:P) , a prz okazji możesz się powkurzać:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162079 Napisano: 18.02.2016 23:16:16 w Wkurza mnie...
hihi, jakieś nowe typy są ? Ktoś z kimś się "romantycznie" dogadał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162041 Napisano: 18.02.2016 21:14:00 w Rossmann
magdalena-1989 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

mamamichasia napisał(a):

Też nie otrzymałam żadnego sms-a, ale po lekturze forum poszłam do swojego Rosska i spytałam o nagrody. Znalazło się spore pudło z zestawami, a po długich poszukiwaniach odnalazła się również lista laureatów, na której mnie pani znalazła i wydała nagrodę. Nie czekajcie na sms-y bo najwyraźniej nie wysyłali wcale, a nagrody zalegają w sklepach.

Dokładnie tak, ja też o swoją zapytałam i 2 tyg juz zalegała.

Mówicie o nagrodach z Rossmana za konkursy, czy z krzyżówek SKARB ? 

z krzyżówek Skarb

No ale to dostaliście smsa, że wygrałyście, tylko nie dostaliscie, że nagroda czeka w sklepie, tak ? 

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162018 Napisano: 18.02.2016 20:12:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oby loreal jeszcze się odezwało ...:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161992 Napisano: 18.02.2016 18:40:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pomarańczowy kubek w sweterku (czyżby w tym etapie tylko pomarańczowe były?) oraz patelnia za punkty payback i zestaw Pachnąca Szafa ( smsa nie było). Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161966 Napisano: 18.02.2016 17:30:47 w GFK
kajeczka napisał(a):

+200 pkt (Twoje zdrowie ) - zaznaczyłam preparaty witaminowo-minerałowe / w płynie / Biovital, Doppel Herz /  emotka

A mnie "oszukali", wypełniłam ankietę, na koniec info,że przyznano 200 pkt, a przyznali tylko 10:-( Już im napisałam reklamację... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161718 Napisano: 18.02.2016 11:57:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
karolinamat napisał(a):

Pisał ktoś maila do Belvity odnoście dostarczanych śniadań??? Jakości, ceny???? Szukam inspiracji i motywacji żeby się zebrać-nie oskarżająco może ale chciałabym delikatnie powiedzieć, że wartość dostarczanych śniadań nijak ma się do wartości regulaminowej...

Ja pisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161631 Napisano: 18.02.2016 10:16:04 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Dziś mnie nie ma w pracy i takie o to śniadanko, wreszcie coś innego...Ehhh.Koleżnka sobie poje... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161556 Napisano: 17.02.2016 23:01:45 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie fejsbuka. Jak ustawić żeby to co ja piszę w komentarzu np. na jakimś dodanym wydarzeniu (które dodałem do lubię to) nie widziały inne osoby dodane przeze mnie do znajomych? Albo inaczej zadam pytanie, jak ustawić i co żeby inni nie widzieli co ja piszę u innych w komentarzach. Dzisiaj jak patrzyłem z innego konta dodanego na swoim koncie do znajomych, widziałem że wszystko widać.

Żeby twoi znajomi nie widzieli co piszesz musisz nie mieć znajomych w swoich znajomych. Myślę, że jasno się wyraziłam.

Jasno- dzięki za odpowiedź. Chodziło o to że jak biorę udział w konkursach to nie chciałem żeby inni to czytali. Wiecie gdzie to jest?- taka kłódka na górze obok 3 paski (jak najedziecie piszę Prywatność- skróty), i dalej Kto może zobaczyć dodawana przeze mnie zawartość.
Będę musiał usunąć wszystkich znajomych zostawie kilka osób, niechce zakładać nowego konta a to i tak planowałem usunąć - zostawiam tylko na konkursy.

kłódkę masz tylko gdy publikujesz coś swojego, a nie przy każdym komentarzu, więc nie da się ukryć tego, że coś skomentowałeś.
jeżeli nie chcesz, by znajomi widzieli Twoje odpowiedzi, to pozostaje albo usunięcie znajomych albo stworzenie drugiego konta, typowo konkursowego. 

Dzięki za odpowiedź  i pomoc. Zostawię jedno konto na konkursów, nie chce mieć dodanych znajomych za dużo czasu mi zajmuję oglądanie ciągle to nowych zdjęć. Boję się żeby w jakąś chorobę nie popaść codziennie coś nowego tam przychodzi i przez to zaniedbuję konkursy. Z dwojga złego wole konkursy.

Hmm, nie wiem kiedy Ty wszedłeś w konkursowy świat ale mam wrażenie,że mega niedawno....Zacznij może jeszcze grać na lajki zamiast je bojkotować....
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161553 Napisano: 17.02.2016 22:48:18 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

taalvikki napisał(a):

no cóż, niektóre panie wraz z dzieckiem rodzą także własny mózg. tyle, że tym drugim szybko przestają się opiekować. 

Nie obraź się, ale kto wie, jak będzie z Tobą. Być może też rodząc dziecko urodzisz własny mózg. I co wtedy? emotka

Wkurza mnie pogoda.

emotka

Mnie też wkurza ale mnie wkurza od dawna, bo ja chcę wiosnę!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161540 Napisano: 17.02.2016 22:15:38 w Wkurza mnie...
Polecam ten wątek - tomniewkurza oraz taalvikki- jak nic pasujecie do siebie:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161532 Napisano: 17.02.2016 21:53:24 w Wkurza mnie...
Wkur... mnie reklama Calominal  z tym aktorem udającym lekarza i nie mówiącym litery "r". Wrrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161530 Napisano: 17.02.2016 21:51:00 w BelVita - konkurs śniadaniowy
alaalicja napisał(a):

agachrab napisał(a):

agachrab napisał(a):

Moje dzisiejsze śniadanie:

Trochę zaparowane i niezbyt dokładnie widać, ale dzisiaj była sałatka z jajkiem, tuńczykiem, oliwkami i innymi różnościami (żółty ser, cebula itd.),. Mega dobra. Wzięłam ją do pracy i wszystkie koleżanki zazdrościły mi takiego żarełka.

U mnie to samo:) Pyszne, chociaż ja antyrybna heheh porcja, duża na dwie osoby wystarczyła na śniadanko...Sosik fajny:)

Takie sałatki to u pana kanapki można kupić jako full obiad, Zazdroszczę Wam tych śniadań w Waszej lokalizacji:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161525 Napisano: 17.02.2016 21:48:29 w BelVita - konkurs śniadaniowy
evita napisał(a):

mczarna napisał(a):

. często jestem przez to głodna...

Wakacje za pasem, będziesz przepiękna emotka A w ogóle to może Wam zrobią niespodziankę i jakieś super coś dadzą na teraz. Tyle osób zgłosi niezadowolenie to może coś ruszą z menu. Główka do góry emotka emotka

@evitko- dziękuję Kochana:-))Niech no już wiosna będzie i nasze super pyszne nowalijki, wtedy może zacznie się cud "przepiękności" Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161516 Napisano: 17.02.2016 21:33:20 w BelVita - konkurs śniadaniowy
gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zostawiam moje śniadania prawie bez komentarza juz... Dziś zjadłam choć część ale nie wiem po co mi na śniadanie aż 6 połówek jaj?

3 jajka to jakieś 3 zł plus  kromka pumpernikiel niech będzie 1 zł , papryka czy co tam jeszcze u ciebie było niech będzie kolejne 2 zł. Razem daje 6 zł, a gdzie jest twoja deputatowa reszta 54 zł?

3 jajka, 3 mini kromki starego chleba ( dziś cud,że nie ten pumpesrukiel) , 3 plastry pomidora, kilka kielków słonecznika,jakaś kropla sosu z majonezem, dostawa,praca ludzka i prąd z wodą= koszt reklamy Belvity, bo innej opcji nie widzę Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161509 Napisano: 17.02.2016 21:24:50 w BelVita - konkurs śniadaniowy
evita napisał(a):

Ja bardzo chciałam w pewnym momencie zagrać, bo uznałam, że jak mamy portiernię to w razie wygranej  (--> strachhh)  będzie dobrze (bałam się kurierów emotka )  Ale kupiłam ciastka dzień za późno emotka Wasze śniadanka są fajne bo "są" ale rzeczywiście odbiegają wyobrażeniem od kwoty zaproponowanej. Macie przygodę i pewnie jeszcze niejeden smaczek poznacie emotka I tak myślę, że fajna wygrana emotka

evita- pewnie dla paru osób fajna, jak widać od poczatku , szczególnie  w kilku miastach, ja też liczyłam na to. Z tego, co koresponduję itd ja i inni z Wawy i okolic mamy dość słabe te śniadania, więc nawet wstyd chwalić się wygraną w pracy. Wolę już zajść do sklepu i kupić bułkę i zrobić sobie kanapkę z rzeczy,które mam w firmowej lodówce. Teraz nie zahaczam o sklep z ulubionym pieczywem, bo wiem,że śniadanie na mnie czeka...i często jestem przez to głodna... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161497 Napisano: 17.02.2016 21:09:25 w BelVita - konkurs śniadaniowy
@asante napisał(a):

Takie trochę nawrzucane jak psu. I te proporcje jajek do pieczywa emotka
Może dowiedzieli się z neta, ze jajka z wolnego wybiegu są trujące to się chcieli ich pozbyć emotka

Za każdym razem nawrzucane i obrzydliwie wyglądające.No pieczywo dają  codziennie ( albo te chrupkie albo pumpernikiel, cud-że wczoraj i dziś to "normalne"), zaznaczam nigdy super świeże...W Wawie jak widać nie dostajemy naleśników, placków, jogurtów... 
P.S. Jajka z toksynami to podobno na południu ale widocznie i u nas się ich pozbywają, tak na wszelki wypadek:P Chyba,że ściągają je z Rabki itd:PP

No nic- miałam okazję ostatnio w Biedrze być to skorzystałam z konkursu Zott , więc mam na wypadek złego śniadania:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161488 Napisano: 17.02.2016 20:57:44 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Zostawiam moje śniadania prawie bez komentarza juz... Dziś zjadłam choć część ale nie wiem po co mi na śniadanie aż 6 połówek jaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6161357 Napisano: 17.02.2016 17:39:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Smakowita pajda od Streetcom Wyświetl w wątku >>
0 0