Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6161043 Napisano: 16.02.2016 22:51:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów I edycji paczki-sprzątaczki: czy na paragonie musi być nazwa produktu? Znalazłam Duck w jednym sklepie w mojej mieścinie ale na paragonie jest napisane "środek do wc" i właściciel odmówił dopisania na odwrocie nazwy produktu emotka I nie wiem czy zgłosić czy paragon do kosza-lina?.

ja o to pisałam do nich w pierwszej edycji i musisz napisać na odworocie pelna nazwe produktu i właściciel sklepu przybija ci tam pieczen i parafkę.
Ja juz bylam prosic o takie coś w dwóch sklepach i w żadnym mi nie odmówili:)

dzięki za odp. emotka ja też wiele razy tak robiłam, a w tym jednym sklepie ten kiep mi podbić nie chce! Poprosiłabym kasjęrkę ale ona tak się go boi, że nawet nie zapyta emotka więc nie miałam serca jej tyrać emotka

W 1 edycji wygralam zestaw produktow na paragon z opisem w stylu ZIELONY PLYN DO SZYB bez nazwy MrMuscle, tez nie mialam pieczatki ale wyslalam im fotke paragonu wraz z produktem i mi to uznali - ja bym zaryzykowala, zrob fotke paragonu z produktem emotka

Można jeszcze się powołać na Paulę, Samandrę albo i inną Genowefę w razie co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6160916 Napisano: 16.02.2016 18:49:02 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

luko922 - jak ktoś ma dzieci, to chyba zrozumiałe, że chciałby odebrać, co wygrał emotka  - obiecywałeś kiedyś coś dziecku ?
 Ty masz śniadania, inni pudełko... uszanuj coś bez ironii. Świat się oczywiście nie skończy, ale skoro jestem na zakupach, chcę przy okazji odebrać - takie moje prawo - czyja to wina, że organizator leci w kulki ? 

Warto nauczyć dzieci, że nie zawsze się dostaje, to co się chce. Life is brutal emotka
A tak całkiem serio to oczywiście, masz rację - że skoro powinny być do odbioru, to ich wina. Po prostu zrobił się taki szum, jakby nie wiadomo o jakie nagrody chodziło emotka

A tak przy okazji, moje śniadanie z dziś (kuskus z bakaliami), a to czerwone to nie są buraki, tylko jakaś kwaśna konfitura. Nigdy nie jadłem czegoś takiego, bardzo pożywne i smaczne ;D

U Ciebie to chociaż smacznie ...:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160902 Napisano: 16.02.2016 18:13:12 w BelVita - konkurs śniadaniowy
stefania7 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

stefania7 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Jak wasze sniadanka dziś?
Poznańskie dziś żenada-jakieś tosty czy coś w tym rodzaju nasączone tłuszczem i do tego tradycyjnie konfiturka ;/ Chyba zacznę myśleć nad reklamacją...

zwrócisz im to śniadanie? emotka

Nie bo nawet nie wiem komu emotka Do Belvity za to napiszę... bo jeżeli opłacają te firmy wg wartości regulaminowej to ktoś tu w kulki sobie leci...

Napisz, z zapytaniem, co konkretnie wchodzi w podaną w regulaminie cenę - bo może Belvita nie wiem, jak poszczególne firmy realizują te kosztowne śniadanka, w sumie nie ma wytycznych nigdzie (chyba, że Belvita coś przekazała konkretnym firmom - ale raczej wątpię) ani odnośnie śniadań, ani odnośnie dołączanych ciastek - myślę, że warto to wyjaśnić ze sponsorem nagrody

Napisałam reklamację do Belvity odnośnie śniadań, zobaczymy czy w ogóle ktoś w końcu raczy odpisać. Nie wiem czy ja dziwnie jadam i się nie znam ale dziś miałam takie coś- kawałki zwykłego sera białego zmieszane z gotowanymi brokułami, fasolką i do tego orzeszki. Matko i córko-cóż to za miks przebojów! Jakby te skłądniki były oddzielnie to jeszcze by to było ok ale to? No i 1 kromeczka chleba. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160792 Napisano: 16.02.2016 13:57:07 w BelVita - konkurs śniadaniowy
lolka182 napisał(a):

jak przypuszczam te firmy cateringowe mają swoje fanpage na Facebooku - może powstawiajcie zdjęcia śniadań z których nie jesteście zadowoleni z opisem, że tak wygląda śniadanie za 60 zł. Zmienią stosunek do klienta, albo wytłumaczą o co chodzi. Może to chodzi o tę dietę całą i wyliczoną ilość kalorii ? - jak bym zapytała organizatora i firmę cateringową PUBLICZNIE o co chodzi.

Tylko ja nie wiem jaka firma u nas wozi.Kurier zostawia torbę pod drzwiami firmy jak jeszcze nikogo nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160484 Napisano: 15.02.2016 20:21:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
próbka Avene od Super-Pharm Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160452 Napisano: 15.02.2016 19:34:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Mysia napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Belriso lubi nagradzać te same nazwiska... szkoda, że moje im się nie podoba https://www.e-kon...eshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/sad.gif

hmm no właśnie,w jednym etapie mikrofalówka  w innym rękawica.. nie było zapisu o tym że można wygrać raz?

Można wziąć udział w konkursie tylko raz, co wyklucza wygranie kilku nagród...

1. Konkurs jest przeprowadzony na stronie internetowe pod adresem: www.belriso.pl2. Zadaniem Uczestnika Konkursu jest:
a) zakup czterech dowolnych produktów marki Belriso HOT pieczone jabłko lub Belriso HOT Cynamon
b) zachowanie dowodu zakupu (warunek konieczny odbioru nagrody);
c) wejście na stronę konkursową: www.belriso.pl;
d) wypełnienie formularza zgłoszeniowego do konkursu oraz odpowiedź na pytanie otwarte:
„Lubię Belriso, bo?”;
e) Zapoznać się z Regulaminem oraz wyrazić zgodę na jego postanowienia poprzez kliknięcie
w odpowiednie pole zgody;
f) Wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich udostępnionych danych osobowych w celach związanych
z Konkursem;
( „Praca Konkursowa”)
3. Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz. 

Oni chyba naprawdę nie znają swojego regulaminu...
Pani wygrała w konkursie w zeszłym etapie kuchenkę, a teraz rękawice???
A tu człowiek uczciwie gra emotka
Nie wygrał raz, to dalej nie gra emotka
Ech, coraz lepsi Ci organizatorzy konkursów emotka

Żenada po całości, znowu będą pisać bla bla bla na facebooku. "Komisja czuwa"- chyba przy piwie...

Ta agencja zdecydowanie nie zna swoich regulaminów... w Zott też przyznali bony paniom, które zostały nagrodzone głównymi... 

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160448 Napisano: 15.02.2016 19:26:13 w BelVita - konkurs śniadaniowy
kajeczka napisał(a):

ja się dziwię, że nikt nie narzeka na śniadania na ich facebooku np emotka  

Ja to chętnie zrobię i powoli się do tego zbieram ale najpierw chciałam być z nimi ok i mailem sprawę załatwić. Najpierw odpisywali szybko, a teraz cisza. Ponagliłam ich więc przez FCb priv . Widzę,że wiadomość odczytana, więc jak dalej będzie cisza to moje ciśnienie i głód o poranku na pewno odbiją się na ich fanpagu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160430 Napisano: 15.02.2016 18:56:18 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Moje dzisiejsze śniadanie przegięło chyba wszystkie.Nawet go nie otworzyłam. Mianowice jakiś serek z warzywami- to ok ale z niego już się wydobywała woda, a na to jeszcze położyli 2 plastry sopockiej. Do tego pumpernikiel znów. Może pomyślicie ,że wybrzydzam,że ludzie nie mają co jeść itd ale to na prawdę nie wyglądało fajnie...Położyłam więc opakowanie w firmowej kuchni z karteczką ,że można się poczęstować i co? Ponad 100 osób się nie odważyło...Nie wspomnę o ciastkach, teraz już nawet w firmowym opakowaniu nie dają, tylko ze zbiorczego ( to akurat smaku nie zmienia ale przy całości było tzw. dowaleniem do pieca). Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160377 Napisano: 15.02.2016 17:54:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Belriso lubi nagradzać te same nazwiska... szkoda, że moje im się nie podoba https://www.e-kon...eshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/sad.gif

hmm no właśnie,w jednym etapie mikrofalówka  w innym rękawica.. nie było zapisu o tym że można wygrać raz?

Można wziąć udział w konkursie tylko raz, co wyklucza wygranie kilku nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160325 Napisano: 15.02.2016 16:42:14 w Informują
Słodka  rozgrzewka -mail o wygranym kubku Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159908 Napisano: 14.02.2016 14:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krzych88 napisał(a):

Czy bony do Auchan z wiadomego konkursu można wykorzystać w innym mieście/sklepie tej sieci? Bo na bonie widnieje informacja o mieście i ulicy danego sklepu...

Można  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159369 Napisano: 12.02.2016 13:19:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

carissma napisał(a):

U mnie więcej atrakcji. Na mecz w Rosji lecimy przez Paryż a powrót taki sam, z tym, że wylot z Rosji do Paryża o 8 rano, a z Paryża do Warszawy o 15 emotka  w dodatku na biletach pomylone nazwisko a w hotelu już nie więc to nie mój błąd emotka

No to proszę, znajdzie się godzinka na zwiedzanie Paryża emotka
A tak serio to dopytałabym, czy ten błąd w nazwisku nie będzie stanowił na lotnisku problemu...

Błąd w nazwisku będzie stanowił problem, więc radzę pilnie skontaktować się z agencją. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159362 Napisano: 12.02.2016 13:11:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kiedy maja być wyniki z Belriso? chyba już dawno powinny! Niby, że czytają, buhaha....emotka

Mają jeszcze czas...
. Ogłoszenie wyników Konkursu dla każdego Etapu nastąpi w ciągu 7 dni roboczych od datyzakończenia każdego z etapów o których mowa w punkcie 2. Ogłoszenie poszczególnych wynikównastąpi nie później niż w dniu:a) 26.01.2016 dla edycji 1;b) 02.02.2016 dla edycji 2;c) 09.02.2016 dla edycji 3;d) 16.02.2016 dla edycji 4;e) 23.02.2016 dla edycji 5;f) 01.03.2016 dla edycji 6;g) 08.03.2016 dla edycji 7;h) 15.03.2016 dla edycji 8; Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159184 Napisano: 11.02.2016 23:16:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Ronja napisał(a):

Najgorsze, że te ciastka dobrze wchodzą (ryzyko otyłości), a jeszcze istnieje możliwość, że się nimi zadławię ze śmiechu czytając Wasemotka  

Kiedyś jadłem Góralki bo startowałem w loterii. 40 sztuk zjadłem, co prawda nie na raz ale tylko kartę wygrałem za 50zł do google

I tak super wynik z tymi góralkami- ja do dzisiaj mam zapas fixow knorra, a nawet na bon do duki się nie załapałam. Zapas mlekolakow dopiero nie dawno się skończył, a nagrody żadnej nie zdobyłam :-/ 
Loterie nie dla mnie!
Teraz robię zapas ciastek- jak wygra selfie z grubaskiem na fioletowej górze ciasteczek- to właśnie będę ja!

Nic nie mówcie z tymi zapasami emotka  pamiętacie konkurs rowerowy z Nivanotta z maja tamtego roku? właśnie kończę ostatni dezodorant...fuu taki mi już zbrzydł,  a roweru nie było niestety emotka  A i kolejne paski do WC z paczki-sprzątaczki, spory zapas, a nic nie wpadło...

Doskonale pamiętam. Nic tam nie wygrałam, Za to wygrałam na Rossmannie. Byłam meeeega happy. bo wreszcie, po paru latach , wsiądę na rower. A tu, po złożeniu, pogoda zje...a. Poza tym każdy zauważył,że ten rower wielki, za wysoki dla mnie itd. Tak teraz stoi sobie i oczekuje. Nie na mnie, bo nawet na wiosnę już na niego nie wsiądę, może teściowa będzie chciała...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159147 Napisano: 11.02.2016 22:25:41 w BelVita - konkurs śniadaniowy
megery napisał(a):

mczarna  też mam Twoje śniadania identyczne bo jestem z Wawy - tragedia.. 8zł to max za nie i jeszcze codziennie zjawiają się o 4:20.

Niestety nie wiem co to za firma...

O rety, a pisałaś do Belvity? Najpierw super szybki odzew, a teraz cisza.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159115 Napisano: 11.02.2016 21:16:26 w BelVita - konkurs śniadaniowy
alaalicja napisał(a):

agachrab napisał(a):

alaalicja napisał(a):

magnus napisał(a):

monikar napisał(a):

luko922 Twoje śniadania chyba mieszczą się w kwocie 5zł

Luko być moze okreslił ilość kalorii i tak mu serwują emotka
Dziewczyny z Wrocławia, jak przystało na facetów, pewnie nie określały kalorii i dostają porządne chłopskie śniadania emotka

Bo ja gruba jestem i musze porządnie zjeść emotka  a tak poważnie to przed odbiorem śniadań miałam telefon z wyborem diety glikemicznej albo paleo. O kalorie nikt nie pytał. śniadania mam urozmaicone, dobre, ale też dużo niżej niż deklarowana wartość. Całodzienne wyżywienie w tej firmie to koszt ok.1300 zł za 5 posiłków. Na początku ciastkami nadganiali, a teraz jedynie 2 paczki... 1 PACZKĘ-sorki emotka

Ja mam tylko po 1 małej paczuszce do śniadania emotka Ty przynajmniej na początku dostałaś solidną "dawkę" Belvity, podnoszącą wartość śniadania emotka Może ja dostaję mniej, bo muszą do mnie dosyć daleko dojechać (36km), więc zmniejszają wartość śniadania kosztem ciastekemotka
p.s. Na początku też zadzwoniono do mnie z pytaniem, którą z diet wybieram. Wybrałam glikemiczną.

Zwracam honor, rzeczywiście teraz po jednej paczuszce pogniecionych ciastek dają emotka  Na początku było całkiem fajnie, ale pewnie żeby zrównać wszystkich to po 1 i tyle emotka  Ja mam dietę glikemiczną, dowóz ok 50 km...

U mnie jak widać po jednej paczce małej...Pisałam do organizatorów konkursu, odpisali ,że natychmiastowo poproszą o kontakt ze mn a, a do tej pory cisza. Napisałam dziś znów, bo po pierwsze wartość śniadania..., a po drugie jutro mnie nie ma w pracy, więc chciałam się z kimś dogadać odnośnie dostawy.Zero odpowiedzi.Nikt mnie o rodzaj śniadań nie pytał,nawet kurier nie dzwonił..
Dzięki alaalicja za namiary.

P.S. Ja pracuję w Wawie, więc nie muszą ponosić większych kosztów.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159093 Napisano: 11.02.2016 20:37:48 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

monikar napisał(a):

luko922 Twoje śniadania chyba mieszczą się w kwocie 5zł

No niestety, ale nie narzekam i tak, mogliby do końca życia mi je przysyłać emotka

Boś Ty facet (i może jeszcze student itp? )- takiemu dać cokolwiek to się ucieszy, bo podali PPP Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159033 Napisano: 11.02.2016 18:01:50 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mariolakal napisał(a):

Wygrałam śniadaniówkę i to mi wystarczy... Śniadanka nie były mi potrzebne, gdyż ich nie jadam... Zastanawia mnie jednak pewna sprawa: to miały być śniadania za jakieś 50-60 zł. dziennie, tygodniowo czy miesięcznie ? Wasze fotki były super i śniadanka zapewne pyszne, ale myślałam, że to będzie jakiś wypas w sensie: codziennie zestaw dla całej rodzinki, sąsiadów, biura czy jakoś tam...  Kurde... Widocznie znów czytałam regulamin bez okularów... emotka  

marolakal- jak wspomniałam ktoś chyba się pomylił i złą wartość wpisał w regulamin, moje śniadania to koszt 5-10 zł maks i koszty dostawy i roboty.

P.S. Czy na forum jest ktoś z Wawy kto też ma te śniadania i wie jaka firma rozwozi? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159031 Napisano: 11.02.2016 17:59:58 w BelVita - konkurs śniadaniowy

To moje pierwsze 2 śniadania, o wartości chyba takiej samej co ma luko

Wyświetl w wątku >>
0 0