Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6127572 Napisano: 09.12.2015 08:33:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jadą chyba miski laciate i tymbarkowa poduszka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127441 Napisano: 08.12.2015 21:30:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ktoś wygrał tv W Polo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127439 Napisano: 08.12.2015 21:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

W sprzataczce Eryki i Agnes pozostały, no i  Andrzelika a doszły Amanda, Alfons i Pamela. Nadzwyczajny konkurs emotka

Antonina, Kazimiera- pięknie:) moje zbyt pospolite, więc z czym do ludzi. Ale tyko 2 zgłoszenia zrobiłam,  płakać nie będę. emotka

Najlepsze jest to ,że nie ma takiego imienia jak paczkowo-sprzątaczkowa ANDRZELIKA:P 
Poniżej cytujemy opinię na temat imienia Andrzelika: uprzejmie informuję, że we wszystkich miarodajnych źródłach, tzn. w słownikach ortograficznych (nie wyłączając „Nowego słownika ortograficznego PWN” pod red. Edwarda Polańskiego z 1997 r.), w poradniku „Dlaczego Agnieszka a nie Ines? Wybierz imię dla swego dziecka” Władysława Kupiszewskiego, w „Księdze naszych imion” Józefa Bubaka i w „Słowniku imion” wydanym przez Ossolineum w 1991 r., znajduje się tylko forma Angelika.

pytałam z ciekawości na fb jedną Andrzelikę (dojrzałam ją jako laureatkę pewnego konkursu) czemu tak ma wpisane na fb. okazuje się, że ma tak wpisane w akcie urodzenia, bo tak panie wpisały w urzędzie. także chyba już nic mnie nie zdziwi. może poza tym, że Barbara wygrała po tygodniu a Dorota nie może od miesiąca emotka

Co za urzędników mamy super! Rozumiem już wpis Andżelika ale nie Andrzelika....U mojej mamy swoją drogą kiedyś też błąd popełnili... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127340 Napisano: 08.12.2015 19:26:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

W sprzataczce Eryki i Agnes pozostały, no i  Andrzelika a doszły Amanda, Alfons i Pamela. Nadzwyczajny konkurs emotka

Antonina, Kazimiera- pięknie:) moje zbyt pospolite, więc z czym do ludzi. Ale tyko 2 zgłoszenia zrobiłam,  płakać nie będę. emotka

A ja znam jedną konkursową Kazimierę, więc tu się nie dziwię nawet, ba -nawet Amandę znam. Ale Eryków, Alfonsów,Pamel, Agnesek  konkursowych nie kojarzę.Niedługo pojawią się imiona dzieci Michał Wiśniewskiego:P

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127332 Napisano: 08.12.2015 19:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

Najlepsze jest to ,że nie ma takiego imienia jak paczkowo-sprzątaczkowa ANDRZELIKA:P 
Poniżej cytujemy opinię na temat imienia Andrzelika: uprzejmie informuję, że we wszystkich miarodajnych źródłach, tzn. w słownikach ortograficznych (nie wyłączając „Nowego słownika ortograficznego PWN” pod red. Edwarda Polańskiego z 1997 r.), w poradniku „Dlaczego Agnieszka a nie Ines? Wybierz imię dla swego dziecka” Władysława Kupiszewskiego, w „Księdze naszych imion” Józefa Bubaka i w „Słowniku imion” wydanym przez Ossolineum w 1991 r., znajduje się tylko forma Angelika. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127329 Napisano: 08.12.2015 19:16:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobrze,że jednak pralkę kupiłam, a nie liczyłam na cud wygranej...Znów się nie udało... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127319 Napisano: 08.12.2015 19:08:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Serduszko od Batyckiego Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126729 Napisano: 07.12.2015 22:20:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

mczarna napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Czy do tymbarka kapslowe nagrody mozna odeslac skan paragonu czy musi byc tradycyjnie pocztą?

Tylko skan, oni nie chcą pocztą emotka  Dostaniesz informację w mejlu od nich

To fajnie , dzięki za info

Witam emotka
A jak długo czeka sie na meila-bo wygrałam 24listopada walizke,a emeila jeszcze nie mam...Czy tez tak macie???

Jeszcze maili nie słali, trochę im to w tym etapie (3) zajmuje...

Dziękuje emotka

czy z tymbarka z konkursu tesco z ostatniego dnia już są wybrani laureaci?

what?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126693 Napisano: 07.12.2015 21:24:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
elotta napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja również gratuluję laureatce tego, że wie, czym różni się rymowanka od hasła 

Też mnie to wkurzyło emotka

Ale to mało razy takie coś wygrywa?? Albo "dokończ zdanie"- i wygrywa wielozdaniowa opowieść... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126683 Napisano: 07.12.2015 20:58:11 w Rossmann
adamaszek napisał(a):

Mam pytanie za 100 punktów: czy  w tym całym rossnecie to ktoś odpowiada na mejle? Bo od 10 dni nie mogę się doczekać emotka

Mi odpisali , jeśli chodzi o hasło do konkursu.Jeśli chodzi o zgłoszenie odnośnie wygranej sukienki przez pana to odpisał mi tylko automat,że dziękują za maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126645 Napisano: 07.12.2015 20:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Czy do tymbarka kapslowe nagrody mozna odeslac skan paragonu czy musi byc tradycyjnie pocztą?

Tylko skan, oni nie chcą pocztą emotka  Dostaniesz informację w mejlu od nich

To fajnie , dzięki za info

Witam emotka
A jak długo czeka sie na meila-bo wygrałam 24listopada walizke,a emeila jeszcze nie mam...Czy tez tak macie???

Jeszcze maili nie słali, trochę im to w tym etapie (3) zajmuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126638 Napisano: 07.12.2015 20:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

ondine napisał(a):

mczarna napisał(a):

Była tu jakaś dyskusja o nowej filii cz cóś o Albedo,że ten sam adres ma nowa firma Smart  Loyalty Platform . Ktoś podał numer m z którego dziś dzwonili w sprawie Winiary i to numer Albedo...

Już ktoś to wykminił emotka

Jak widzę Albedo + Smart to będę unikać kolejnych promocji,  które  też będą "smart" ale nie dla uczestników...

A co tam właściwie  z nimi jest nie tak? Widziałam negatywne komentarze ale nie wiem o co chodzi konkretnie (oprócz zabierania nagród dla siebie ale chcę znać powody).  Ja zagrałam w Nałęczowiance 1 raz i od razu wyskoczyłam z kapci, teraz czekam na przesyłkę ( choć to zajmuje już miesiąc ale tym się nie przejmuję, bo w końcu muszą mieć czas na zlecenie innej firmie zrobienia koszulki). Czym oni się "wyróżniają" na tle innych? Ja bym mogła bardziej odradzać IQ albo Grafa.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126636 Napisano: 07.12.2015 19:56:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simsonowa napisał(a):

Oświećcie mnie, czy były już portfele i torebki z SORAYA z III ETAPU?
Bo kosmetykami już się chwalono. emotka

portfelem ktoś się chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126599 Napisano: 07.12.2015 18:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Była tu jakaś dyskusja o nowej filii cz cóś o Albedo,że ten sam adres ma nowa firma Smart  Loyalty Platform . Ktoś podał numer m z którego dziś dzwonili w sprawie Winiary i to numer Albedo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125999 Napisano: 06.12.2015 20:32:05 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

No teraz to pewien nawiedzony gościu przegiął. Tego się już nie da czytać. emotka
Zgłaszam post do usunięcia.

W temacie wkurzają mnie (nie tylko dzisiaj) w szczególności: fanatyzm, demagogia, narcyzm, upierdliwość, eufemizmy oraz... wichura za oknem. Chwatit. emotka

Jak ja Ci dziękuję,że byłaś pierwszaemotka To jakieś chore co on wypisuje , czego i kogo  się czepia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125988 Napisano: 06.12.2015 20:10:39 w Giełda Kodów ; )
Mam 2 Okocimy,moe być za lays,zozole albo tic tac. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125891 Napisano: 06.12.2015 14:22:57 w Biedronka
bamfarfe22 napisał(a):

Czy ktoś już otrzymał może kartę wygraną w konkursie na 20 urodziny Biedronki, co 20 Leonów było? Bo nic nie widziałam, albo przeoczyłam, a tak miałam nadzieję że do Świąt ją przyślą emotka

W piątek jedna osoba się chwliła,że dostała... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125716 Napisano: 05.12.2015 21:26:49 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

obstawiam: towarzysz życia  emotka  

Małż to mięczak i co najwyżej może w muszelkę wejść emotka

aha?!  To ja nie mam małża, zdecydowanie mogę liczyć na więcej emotka

Ehh, ten małż.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125711 Napisano: 05.12.2015 21:13:32 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

obstawiam: towarzysz życia  emotka  

Małż to mięczak i co najwyżej może w muszelkę wejść emotka

Na tym właśnie polega noc poślubna emotka

z małżememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125681 Napisano: 05.12.2015 20:07:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
cc_investigator- gratuluję wygrania w tym masakrycznym konkursie ( wiadomo o co chodzi, sama wiesz:P) Wyświetl w wątku >>
0 0