Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6401139 Napisano: 08.09.2017 17:31:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania LPM i dzienna z Carlsberga (przesyłka i mail dziś). Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6400452 Napisano: 07.09.2017 12:50:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6400218 Napisano: 06.09.2017 20:56:41 w Mam problem...
pawel1615 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

Jesli ktoś może to niech napisze im jakiś nieprzychylny komentarz emotka Żeby nie myśleli, że będzie tak łatwo emotka

A wrzuć to do Kryzysy w Social Media albo Janusze Biznesu,ten "ból...." na pewno ich zainteresuje.

To jakieś grupy na fb? emotka

Strony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6400215 Napisano: 06.09.2017 20:53:43 w Mam problem...
pawel1615 napisał(a):

Jesli ktoś może to niech napisze im jakiś nieprzychylny komentarz emotka Żeby nie myśleli, że będzie tak łatwo emotka

A wrzuć to do Kryzysy w Social Media albo Janusze Biznesu,ten "ból...." na pewno ich zainteresuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6400199 Napisano: 06.09.2017 20:12:55 w Nasze kochane zwierzątka
Niebieska_Laguna napisał(a):

Dzisiaj pożegnałam na zawsze mojego kochanego Salema  emotka  Największego kociego pieszczocha... Kto mi będzie teraz na kolanach siedział przy pisaniu zgłoszeń na konkursy?  emotka Tak mi smutno. Żegnaj wierny towarzyszu...  emotka

emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6400149 Napisano: 06.09.2017 18:00:47 w Konkursy firm tytoniowych
luimig napisał(a):

a szkoda emotka  w takim razie oddam ze free jakby ktoś chciał brać udział 

to ja chętnie przyjmę ten 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6399420 Napisano: 05.09.2017 10:51:37 w Lay's

mczarna

#6398643 Napisano: 03.09.2017 16:36:12 w PLAGIATY
@@gnieszk@ napisał(a):

mayteq napisał(a):

Taka ciekawostka, nie wiem czy plagiat czy mega inspiracja  emotka Znajdz 3 różnice: http://www.fakt.p...ndall-to-hit/dsprdlx

Konkurs Grześków na FB:
https://www.faceb...2tn%22%3A%22R9%22%7D

Jeśli plagiat to popełniony już tysiące razy. W większości konkursów foto jest takie zgłoszenie emotka  To taki must have. emotka

To już żaden "must have" tylko nuda,nuda,nuda i mega passe... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6398414 Napisano: 02.09.2017 19:53:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
mariolakal-gratulacje! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6398413 Napisano: 02.09.2017 19:47:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

mczarna napisał(a):

Działa Wam dziś normalnie zgłoszenie na Almette? Wpisuję ten kod captcha i cały czas mam,że nieprawidłowy.Na innych przeglądarkach to samo...

przed momentem wysyłałam i było ok.

Wreszcie poszło, dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6398409 Napisano: 02.09.2017 19:43:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam dziś normalnie zgłoszenie na Almette? Wpisuję ten kod captcha i cały czas mam,że nieprawidłowy.Na innych przeglądarkach to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6397786 Napisano: 01.09.2017 14:18:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

mczarna

#6397317 Napisano: 31.08.2017 18:11:04 w Lay's
The Sims 4-ktoś wie,która to wersja,bo jest ich trochę? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6397306 Napisano: 31.08.2017 18:02:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
@@gnieszk@ napisał(a):

Kod do gry z Lay's Maxx (mail przed chwilą)

U mnie też kod z pierwszego etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6396604 Napisano: 30.08.2017 14:32:39 w Smolar
defed napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy już wszyscy dostali karty z Ikea Aquafresh? U mnie nadal brakuje paru.

też czekam

i ja czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6396371 Napisano: 29.08.2017 21:19:36 w Czy informują/ informowali?
patyk napisał(a):

Czy brał ktoś udział w konkursie "Od ziarenka do kaszki- Bobovita"? Konkurs sie skończył 13 lipca, i cisza, ktoś coś wie? 

Całe 90 dni mają... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6396220 Napisano: 29.08.2017 15:25:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ręcznik Tymbark  Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6395608 Napisano: 28.08.2017 11:28:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czujnik Tauron ( 9 etap) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6395436 Napisano: 27.08.2017 20:35:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

mczarna napisał(a):

nadeim napisał(a):

mczarna napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

cb656 napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

eh po raz kolejny okazuje sie ze jednak nie ma co sie tu udzielac

Dlaczego tak pesymistycznie? Odrzuć emocje i oceń chłodno. Czy istnieje jakieś logiczne wytłumaczenie takiego dziwnego zachowania tego tajemniczego kogoś? Dawać głosy na coś, co głosów nie wymaga? Tylko po to, by pognębić uczestnika? Jaki to ma sens? Znasz odpowiedź? Bo ja nie, dlatego pytam, co o tym sadzisz jako autor swojej teorii spiskowej o "pladze". Chcesz poklepania po plecach, czy rzeczowej dyskusji?

jakiego poklepania? po prostu pisze o tym co sie wyprawia. to nie zadna teoria tylko fakt. dwa konkursy, a ktos faworytom kupuje lewe lajki. po co? pewnie zeby nakablowac organizatorowi i tym samym faworyta wykosic. tak jak mowie - ofiara jestem nie tylko ja, lecz tez inne osoby ktorych prace widocznie ktos uznal za "zagrazajace". organizatorzy tych konkursow zostali przeze mnie poinformowani o tym wiec ta osoba swojego celu nie osiagnie. po raz kolejny tylko jestem w szoku jak pelen zawisci jest konkursowy swiat....

Ciężkie to życie... Być faworytem, do tego prześladowanym - wysoko zawieszona poprzeczka.

Dlatego najlepiej bojkotować konkursy na lajki...

to jeszcze bardziej ułatwić wygrywanie takim osobom?

No nie- po pierwsze uświadamiać organizatorów,że to już wyszło z mody,że są oszustwa,że lajki można kupić tu i tu  itd,itp. Ja z "lajkowych" konkursów wycofałam się juz dawno,po tym co się właśnie działo...

Dokładnie uświadamiać organizatorów że w takich konkursach wygrywają osoby które kupują głosy, więc aby samodzielnie wybierali najlepsze prace. Ale jak każdy przestanie grać tylko będą osoby grały co kupują lajki to będą mieli więcej nagród i organizator nie będzie miał wyboru, aby nagrodzić osobę która nie oszukuje.

Dlatego trzeba ich uświadamiać już na samym początku,jak tylko jest info o konkursie.Kiedyś co drugi konkurs był na lajki ale w związku z oszustwami ludzie zaczęli się buntować,nie brali udziału i teraz takich konkursów jest o wiele mniej. Kiedyś lajki kupowali wygrywawający,teraz-jak piszą wyżej,lajki kupują ci co chcą wyeliminować konkurencję,więc dalej konkursy z lajkami fajne nie są i właśnie dlatego należy je tępić. A Ty się przejmujesz,że ktoś będzie nadal nagradzany...Nie będzie takich konkursów to i nagrody dla takich się skończą. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6395424 Napisano: 27.08.2017 20:03:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

mczarna napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

cb656 napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

eh po raz kolejny okazuje sie ze jednak nie ma co sie tu udzielac

Dlaczego tak pesymistycznie? Odrzuć emocje i oceń chłodno. Czy istnieje jakieś logiczne wytłumaczenie takiego dziwnego zachowania tego tajemniczego kogoś? Dawać głosy na coś, co głosów nie wymaga? Tylko po to, by pognębić uczestnika? Jaki to ma sens? Znasz odpowiedź? Bo ja nie, dlatego pytam, co o tym sadzisz jako autor swojej teorii spiskowej o "pladze". Chcesz poklepania po plecach, czy rzeczowej dyskusji?

jakiego poklepania? po prostu pisze o tym co sie wyprawia. to nie zadna teoria tylko fakt. dwa konkursy, a ktos faworytom kupuje lewe lajki. po co? pewnie zeby nakablowac organizatorowi i tym samym faworyta wykosic. tak jak mowie - ofiara jestem nie tylko ja, lecz tez inne osoby ktorych prace widocznie ktos uznal za "zagrazajace". organizatorzy tych konkursow zostali przeze mnie poinformowani o tym wiec ta osoba swojego celu nie osiagnie. po raz kolejny tylko jestem w szoku jak pelen zawisci jest konkursowy swiat....

Ciężkie to życie... Być faworytem, do tego prześladowanym - wysoko zawieszona poprzeczka.

Dlatego najlepiej bojkotować konkursy na lajki...

to jeszcze bardziej ułatwić wygrywanie takim osobom?

No nie- po pierwsze uświadamiać organizatorów,że to już wyszło z mody,że są oszustwa,że lajki można kupić tu i tu  itd,itp. Ja z "lajkowych" konkursów wycofałam się juz dawno,po tym co się właśnie działo... Wyświetl w wątku >>
0 0