Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6375946 Napisano: 04.07.2017 21:13:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Walizka z Laysów, losowo dostałam tą żółto-musztardowo-kominową ale jest ładna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6375850 Napisano: 04.07.2017 17:12:12 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6375849 Napisano: 04.07.2017 17:10:51 w Informują
Smolar Pringles dzienna,sms Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6375813 Napisano: 04.07.2017 16:08:17 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Znów jakaś agencja sprzedała numery telefonów emotka Jakiś idiotyczny spam o testowaniu telefonów leci jak deszcz z nieba. emotka

Mogę Ci nawet powiedzieć która - TQG. Już ostatnio ich podejrzewałam o sprzedaż naszych danych, a teraz jestem pewna, bo dostałam smsy na telefony, z których wysyłałam zgłoszenia tylko do nich.

dokładnie - u mnie to samo, TQG jak nic  emotka emotka

U mnie też ten sms... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6375414 Napisano: 03.07.2017 18:40:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Red Bull i krakersy Schar Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6375343 Napisano: 03.07.2017 15:55:07 w Informują
Wreszcie mail o wysylce walizki z Lays (1 etap) Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6375328 Napisano: 03.07.2017 15:42:50 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ale wysypu takiego wcześniej nie było...

Może zaczęli się wypowiadać Ci, co do niedawna byli wyłącznie obserwatorami/pasożytami.A od kiedy jest opcja logowania przez fejsa, od roku czy krócej, pamięta kto?

Bruce- Ty powinnaś kojarzyć,bo pamiętam kiedyś Twój wpis,że się zalogowałaś pierwszy raz przez fejsa. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6375322 Napisano: 03.07.2017 15:28:53 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

joan napisał(a):

Ponieważ nasze forum wydaje się zalewać fala dziwnych postaci, postanowiłam sprawdzić na liście użytkowników forum, ile fikcyjnych kont użytkowników stworzono na zasadzie "FBkarolek" i "FBjustyna". I k* padłam: na tę chwilę 652 pseudoosoby! pionas - nie ukrywam, że chciałabym, aby forumowy zarząd zrobił coś z tym syfem. To się w głowie nie mieści...

Z ciekawości tez wpisałam w Użytkownicy: "FB"- o ja pitole, tyle nowych rejestracji tylko po to, żeby się 1x zalogować emotka i więcej nie wchodzić na forum. Chyba komuś na prawdę baaardzo się nudziło, żeby zakładać tyle kont  emotka

Halo, ale czy to nie jest tak, że użytkownicy FB to są Ci co logują się na forum za pomocą fejsa-bez zakładania konta? Kiedyś chyba nie było 2 opcji logowania  emotka

Tak i mnie się zdaje,ostatnio pełno takich profili FB coś tam,od razu zczaiłam,że to z Fejsa...Ale wysypu takiego wcześniej nie było... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6375293 Napisano: 03.07.2017 14:40:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
julia1264 napisał(a):

6kvl4h66fv854v
8k2lck3
9kv2xhh
8vljvh3
i do roboty emotka

8k2lck3

dziękiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6374789 Napisano: 01.07.2017 18:50:57 w Smolar
Czy ktoś już dostał kod Vod z Aquafresh? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6374536 Napisano: 30.06.2017 18:56:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda dzienna z Warki Radler (Smolar) emotka ))) Wyświetl w wątku >>
1 ameryka 0

mczarna

#6374403 Napisano: 30.06.2017 14:48:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aparat z Lays ( 1 etap) Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

mczarna

#6374111 Napisano: 29.06.2017 21:36:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Moja to samo, dziś znalazłam Desperadosa, to jeszcze była zła,że mama była pierwsza vemots/tongue.gif Paczkę po Laysach też znalazłyśmy na chodniku, w drodze do przedszkola,żal było by się tak na chodniku marnowała i jeszcze miasto zanieczyszaczała,hehe 

emotka  Teraz Córka powinna podczas zajęć w przedszkolu (czy potem - w szkole) pokazać pani np. w formie olbrzymiej makiety czy collage'u, jak dba o planetę-Ziemię, zbierając wszystkie tak niebezpieczne odpady... Gorzej, jeśli owa pani też się okaże konkursowiczką i - mając nadzieję na wygrane w promocyjnych konkursach - rzuci się, a potem pracę Córki rozedrze na strzępy... emotka

Bruce-jeśli taką by pani była to by się bardzo rozczarowała,bo kody okazałyby się już zużyte emotka  A co do makiety to by raczej mi kitu nie wcisnęła,że coś upadło,coś się złamało itd itp , hehehe Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6374105 Napisano: 29.06.2017 21:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

emotka emotka  Padłam!!! emotka

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka Przy okazji pozdrawiam emotka

znalazłam 5 kapsli z desperadosa ( nic nie wygrałam),  kilka lecha  ( tych jeszcze nie zgłosiłam )  mój 3.5 latek przyuważył ze  zbieram, i od tego momentu  przynosi   mi wszystkie kapsle z podwórka  - mowiac " Mama masz kod"  . Jest bardziej konkursowy niż  10 - latek:), wszelkie reklamy w tv w mig wychwyca, babci nie pozwala różnych produktów wyrzucać bo to konkurs;)PS co gorsza w sklepie osiedlowym  jest  kartonik na kapselki dla wszelkich  "Żuli " przysklepowych i  tak  od jakiegoś czasu mnie nurtuje czy by  go  nie przechwycić i nie zrobić selekcji w domu:)  na razie się nie ośmieliłam:)) ale każdorazowo mój wzrok błądzi w jego kierunku...

Moja to samo, dziś znalazłam Desperadosa, to jeszcze była zła,że mama była pierwsza emotka Paczkę po Laysach też znalazłyśmy na chodniku, w drodze do przedszkola,żal było by się tak na chodniku marnowała i jeszcze miasto zanieczyszaczała,hehe  Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6373517 Napisano: 28.06.2017 19:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
astronautka napisał(a):

dostałam e-maila że GOLDENSUBMARINE SP ZOO SK wysłało do mnie InPostem paczkę....to agencja marketingowa, pewnie jakaś nagroda, tylko się zastanawiam z jakiego konkursu...nie brałam udziału w promocyjnych, dostał też ktoś taką wiadomość?

Jak dobrze kojarzę to oni wysyłają np. z testowania Nivea Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6373284 Napisano: 28.06.2017 14:28:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew Smolar Żabka, po małych przygodach cieszę się,że jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6372847 Napisano: 27.06.2017 19:41:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

mczarna napisał(a):

Loreal-nadal czekacie? Ostatnio było parę wpisów o przesyłkach ale mojej jak nie było tak nie ma,na maile nie odpisują.

Czekam na wszystkie szminki (zaczęłam grać w 2 tygodniu), plus na kosmetyki i kolczyki z ostatniego rzutu nagród.

No to mnie pocieczyłaś odrobinę... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6372844 Napisano: 27.06.2017 19:32:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loreal-nadal czekacie? Ostatnio było parę wpisów o przesyłkach ale mojej jak nie było tak nie ma,na maile nie odpisują. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6372693 Napisano: 27.06.2017 15:24:40 w Albedo Marketing
loteryjny napisał(a):

loczeq napisał(a):

loteryjny napisał(a):

loczeq napisał(a):

Gram w +/- 90% loteriach i w większości wygrywam. Od twojego pojawienia się na forum organizatorzy opublikowali kilka list laureatów i żadna nie kuła cie w oczy więc pewnie i ta nie będzie (piszę tylko o sobie, nie wykluczam, że znajdzie się jakiś mądry co wygra 100 razy i odbierze wszystko na siebie:)W Blacku podajesz date zakupu, nip oraz numer kasy więc możesz oświecić mnie jak można tam "nielegalnie" wygrać?

loczeq nie kują mnie w oczy listy zwyciezcow, ani Twoje wygrane bo sobie dobrze radzę, w wielu loteriach troszke z Toba pokonkurowałem, nie bede mowic jakich , z powodzeniem ale nie o to chodzi emotka  Powaznie mowisz, ze formularz NIP numer kasy itd sprawia, że nie przejdą duble???  emotka   albo udajesz, ze nie wiesz albo Twoja wiedza kuleje emotka  Ja tu akurat nie gram ale znam osobe która sie chwalila ze te ich zabezpieczenia sa na nic.

Nie miałem potrzeby sprawdzania czy przechodzą duble bo to się kłóci z samą zasadą podawania numeru kasy rejestrującej. O ile dany numer paragonu może się powtórzyć nawet w tym samym sklepie (np. Tesco które posiada kilkanaście tysięcy zarejestrowanych kas fiskalnych) o tyle dany numer paragonu w danej kasie fiskalnej może wystąpić tylko jeden raz.Wybacz ja tam z nikim ni konkuruje i nie obchodzą mnie czyjeś wygrane.

loczeq ja na ta chwile koncze dywagacje z Toba, graj, wygrywaj sobie (uczciwie) ale i nie pisz glupot na forum emotka

Panowie- tak Was czytam od paru dni i wiecie co-polecam Wam założyć nowy wątek,p.t. LOTERIE i tam sobie podyskutujcie?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6372091 Napisano: 26.06.2017 15:16:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
GRATULUJEMY! 

PRZYGARNĄŁEŚ SKRZYDŁA DO PRACY. NIECH CI SIĘ Z ICH POMOCĄ LEKKO MYŚLI I SZYBKO PRACUJE.
NIEDŁUGO DOTRZE DO CIEBIE PRZESYŁKA.

EKIPA RED BULLA​ Wyświetl w wątku >>