Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6366078 Napisano: 09.06.2017 13:41:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
kaka72 napisał(a):

o 13:00 @ że mój piesek przetestuje Purinę pro plan

Nasz też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6366023 Napisano: 09.06.2017 12:03:08 w Lay's
lager napisał(a):

ksantypa napisał(a):

cb656 napisał(a):

kermit napisał(a):

Już sobie wyobrażam jak z moimi zdolnościami bym się nawku....ła przy rozkładaniu. Ja myślałam, że to taka gotowa pufa, a to taki jakiś worek ? emotka

Tak, to worek do zapełniania przy użyciu WIATRU na otwartej przestrzeni, na przykład na plazy. Takie jest tego główne przeznaczenie - wypoczynek na świeżym powietrzu. Dlatego wszelkie próby odpalenia tego na podwórku pod blokiem, gdzie teren jest osłonięty, albo w dzień bezwietrzny, prawie zawsze będą zakończone "nawku...niem się" emotka
Wbrew obawom, przygotowanie tego do uzytku jest dziecinnie proste w sprzyjających warunkach emotka

fajnie , że dodałeś ten filmik -mężowi pokażę niech wie , z czym będzie się mierzył emotka

Widziałam to kiedyś w TVN Style w programie "Pani Gadżet", testowała to Ania Ibisz i faktycznie omordowała się z tym strasznie, bo wiatr był słaby i nie mogło się to napełnić powietrzem za bardzo, ale jak się już udało to wyglądało fajnie, tak nowocześnie emotka

Aj tam, my taką mamy i nawet w mieszkaniu ją rozkładaliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6365753 Napisano: 08.06.2017 19:11:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
Finezyjna napisał(a):

1100 szczoteczek do testów z everyday me.
Myślicie,że faktycznie ich tyle było?
Moja koleżanka np.dostala się bez wypełniania maratonu, nie kojarzę czy on był obligatoryjny?

Jak były akcje z większą ilością (np. 3000) rzeczy do testów to też się nie dostawałam. Z Everydayme tylko Always, Vizir i teraz szczoteczka,więc jestem w szoku,że w ogóle się dostałam ( a jestem u nich od lat).
Tak odnośnie testowania-ostatnio rozmawiałam z jakimś przedstawicielem od Cethapilu i podobno do ostatnich ich testów,o których było głośno, było prawie 16 tys zgłoszeń, a wybierano 500,więc się nie dziwię,że i przy 1100 szczoteczkach ktoś się nie załapał. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6365108 Napisano: 07.06.2017 11:45:25 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

Macie numer do tej agencji od loreala? Zadzwonię i zapytam co z tymi wynikami i wysylka nagród

http://mccannworldgroup.pl/kontakt/
tel. +48 22 60 76 100 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6364848 Napisano: 06.06.2017 19:22:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie szczoteczka,no szok normalnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mczarna

#6364374 Napisano: 05.06.2017 23:36:35 w Lay's
bruce napisał(a):

Wycieczki wycieczkami, aparaty foto też wyglądają na tych opakowaniach okazale, ale my się tu w domu zachwycać nie przestajemy, jakie ciekawe pufy teraz Lay's proponuje laureatom. Mają chyba kształt zbliżony do kanapy/wersalki?... emotka  

My sobie  kupilismy takową, w razie pytań zapraszam  na priv Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6364308 Napisano: 05.06.2017 20:55:53 w Lay's
cleo25 napisał(a):

madlette napisał(a):

Otwiera się Wam regulamin loterii?

Tak
https://lays.pl/d...JE_LEPIEJ_Z_LAYS.pdf

To u mnie wchodzi regulamin z uśmiechów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6363945 Napisano: 05.06.2017 10:29:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurza mnie jutrzejszy strajk 

A musisz w nim uczestniczyć? emotka

No niestety musiałam wyjść rano do pracy... 
http://tvnwarszaw...a-pradze,233681.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6363866 Napisano: 04.06.2017 22:51:16 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie jutrzejszy strajk  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6363812 Napisano: 04.06.2017 19:25:48 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Najgorsze jest to,że jednak niektórzy organizatorzy to nagradzają...

Moim zdaniem to dlatego, że "w tym szaleństwie jest metoda". A - gdyby tak - opatentować inne warianty tego pomysłu: kapelusze, puszki, peruki, może... hmmm... maski? emotka  

Tylko weź na masce zmieść te całe "wypociny", no chyba,że to maska samochodowa:P Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6363792 Napisano: 04.06.2017 17:56:56 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

stamp2 napisał(a):

elmo napisał(a):

Gratka dla fanów Pani Karton  emotka  
https://www.faceb...ype=3&permPage=1

jestem fanem nie tyle kartonu,co tych pięknych rymów-ja tak nie potrafie emotka

nie każdy potrafi pisać z błędami:)

Najgorsze jest to,że jednak niektórzy organizatorzy to nagradzają... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6362981 Napisano: 01.06.2017 20:26:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

Kinder Bueno opublikowało zdjęcia z sesji "Zostań twarzą.."
http://www.kinder...d1_cpm_contestreveal

Bardzo ładnie, gratuluję! emotka
Tylko te batoniki wyglądają sztucznie vemots/tongue.gif

Photoshopy jak zwykle...Ale zwycięzcy mają fajną pamiątkę:-)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362974 Napisano: 01.06.2017 19:36:48 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

mksmichal napisał(a):

Szukam osób, które wypełnią anonimową ankietę odnośnie konkursów i loterii. Kończę pisać pracę magisterską. chętnie podzielę się wynikami moich badań  https://goo.gl/forms/KTwALMiwpieX4G0j1

Wypełniłam z wielką przyjemnością.  emotka Najlepsze było pytanie, co chcę wygrać. emotka emotka

i ja:-) Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6362588 Napisano: 31.05.2017 22:25:10 w Lay's
xjustx napisał(a):

mczarna napisał(a):

giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

To są walizki kabinowe,więc na dłuższe wakacje się nie spakujecie ( chodzi głównie o kobitki co tak marzą o wygranych wakacjach emotka P). Panowie to dadzą radę emotka

przecież na wakacje tylko kilka bikini i kapelusz  emotka emotka  gdzie są wymiary z reg. tych walizek w necie? to jakieś specjalne?

Kabinówka raczej ma standardowe chyba. PTo coś w tym stylu:https://sklep.puc...inowa-abs02c-7a.html

Żaden standard. Np Ryanair ma sporo większe kabinówki niż wizzair. Potem koszą ludzi na lotnisku i muszą dopłacać za duży bagaż podręczny, bo wzięli zwykłą kabinówkę emotka

To kto kogo kosi?Kto ma większe? Generalnie przyjęło się do 5 kg, z tego co ode mnie latają. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362576 Napisano: 31.05.2017 22:01:30 w Lay's
giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

To są walizki kabinowe,więc na dłuższe wakacje się nie spakujecie ( chodzi głównie o kobitki co tak marzą o wygranych wakacjach emotka P). Panowie to dadzą radę emotka

przecież na wakacje tylko kilka bikini i kapelusz  emotka emotka  gdzie są wymiary z reg. tych walizek w necie? to jakieś specjalne?

Kabinówka raczej ma standardowe chyba. PTo coś w tym stylu:https://sklep.puc...inowa-abs02c-7a.html

widziałam to  emotka  tylko te wymiary z reg. są inne

Może na konkurs jakieś mniejsze dla nas przygotowali? Tylko na bikini? Kapelusza nie wciśniesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362571 Napisano: 31.05.2017 21:58:11 w Lay's
FBdominika napisał(a):

Mam pytanie, czy dokumenty trzeba wysyłać pocztą, czy można przesłać mailem?

W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 5 dni roboczych od dnia otrzymania tej wiadomości przesłać przesyłką rejestrowaną na adres:AVANTI Lidia Rasztawicka,ul. Reymonta 4A,05-070 Sulejówekz dopiskiem „Wakacje z Lay’s – Żabka i Freshmarket”, Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362529 Napisano: 31.05.2017 20:43:53 w Lay's
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A to zależy...mojemu elegancikowi to nawet "średnia" Puccini nie wystarczy na 3-dniowy wyjazd  emotka , a co dopiero kabinowa emotka

Hehe, no i takiego komentarza się spodziewałam:P Bywają panowie co im mała walizka nie starcza ale jednak my stanowimy chyba większość.  Ja jestem z siebie dumna jak ostatnio na 2 noclegi spakowałam się w kabinówkę:P Co innego było w zeszłym roku z wyjazdem do Barcelony- na 5 dni-13 par butów ( ale nie tylko ja tak miałam z kobitek,hehe). Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

mczarna

#6362525 Napisano: 31.05.2017 20:39:29 w Lay's
giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

Kabinówka raczej ma standardowe chyba. PTo coś w tym stylu:https://sklep.puc...inowa-abs02c-7a.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362517 Napisano: 31.05.2017 20:20:35 w Lay's
To są walizki kabinowe,więc na dłuższe wakacje się nie spakujecie ( chodzi głównie o kobitki co tak marzą o wygranych wakacjach emotka P). Panowie to dadzą radęemotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6362497 Napisano: 31.05.2017 19:35:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

może zadzwoń do Smolara i powiedz że doślesz ekspresowo - bo pomyliłaś i wysłałaś nie ten...ja ostatnio dzwoniłam do Smolara i bezproblemowo pani podał mi numer zwycięskiego paragonu -i wszystkie pozostałe informacje ...wydaje mi się że oni tam fajnie podchodzą do ludzi- (aczkolwiek  mam do nich awersję , ale tylko dlatego że mnie prawie wcale nie wybierają \losują ) 

Taki miałam zamiar na jutro,zobaczymy... Wyświetl w wątku >>
0 0