Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6355832 Napisano: 13.05.2017 22:33:13 w Lay's
synk napisał(a):

rufus napisał(a):

synk napisał(a):

qrde, już od kilku godzin usiłuję wpisać adres strony konkursowej Lays, ale mnie odrzuca. Totalna niechęć. Psychiczny uraz.
Chociaż lays i pepsi mnie nakręca, Lidka skutecznie do gry mnie zniechęca.

Masz bana.

mam kiepskie teksty i brak szczęścia w "losowaniu"
7 koszulek i ani jednego TV. To może zniechęcić. I te ilości zgłoszeń - teraz w pół godziny weszło prawie 100

synk-znowu jakieś ilości znasz, a szczegółami się nie podzielisz?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6354787 Napisano: 10.05.2017 19:35:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Grill z Tabasco ( żadnego maila nie dostałam,dziś przyniósł kurier UPS) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6353380 Napisano: 07.05.2017 20:32:11 w Auchan
joan napisał(a):

lux000 napisał(a):

(...) A ona mi na to, że nie są bo oni mają swoje gratyfikacje dla pracowników i nie jest wcale tak źle. (...)

Na drugi raz zapytaj, jak jej się podoba wypełnianie sryliona stron tzw. Bilansu i czy u niej też przyznają podwyżki pensji po 3 zł (słownie: trzy złote) emotka

Jedni wypełniają srylion stron tzw "Bilansu" (bilans dzienny,roczny, czy jaki?),o którym piszesz,inni oceny roczne,półroczne,kartalne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6352777 Napisano: 05.05.2017 11:50:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
zubi napisał(a):

nagroda tygodniowa Loteria 200 nagród Żabka emotka

Mam i ja!!! Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6352442 Napisano: 04.05.2017 13:51:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
magalan83 napisał(a):

Ja take będę testować Magne-B6 Active emotka

I ja Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6352280 Napisano: 03.05.2017 21:31:54 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

ikropka napisał(a):

barcza napisał(a):

ikropka napisał(a):

barcza napisał(a):

ikropka napisał(a):

kermit napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę zrobić zakupów konkursowych. XL w promocyjnym opakowaniu nie mogę nigdzie znaleźć. Jak już przekonałam mamę, że nie ma lepszej farby na sufit, który chce pomalować, jak Nobiles to nie mogłam jej wczoraj nigdzie kupić. W Brico brak, a  innych marketów tego typu w moim mieście nie ma. Znalazłam w końcu w jakimś mniejszym sklepie, a jak już  kupiłam to okazało się, że jest przeterminowana ponad rok i poszłam  oddać. W Laboo nie mieli Surf  Eh emotka .

Wczoraj XL mi odpisał, że można kupić ich produkty w Społem. Jutro spróbuję

U mnie w Społem brak

a i podobno jeszcze Mokpol. Widziałam w Top Markecie, ale w wersjach bez kodów.

wersja bez kodu to chyba mało przydatna

ale daje nadzieję na to, że w innych sklepach sieci mogą być wersje z kodem

A ile to to kosztuje?

A ile może kosztować energetyk?? P.S. U nas są ale bez kodów niestety... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351425 Napisano: 28.04.2017 17:36:37 w WC - rozmowy o wszystkim
Wiem,że mamy trochę nauczycieli na forum,więc wklejam :http://www.deon.p...nauki-wideo3333.html Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

mczarna

#6351413 Napisano: 28.04.2017 17:07:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

jak z schauny informują o walizkach??? z których dni????

Też mnie to ciekawi,bo najłatwiej się wpisać w MDW ale już zamieścić info czy dzwonią, z jakiego numeru to już problem...Tym bardziej,że dziś miało być losowanie + 2 dni robocze na poinformowanie... Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

mczarna

#6351129 Napisano: 27.04.2017 22:58:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

giulietta napisał(a):

maryam napisał(a):

radosna napisał(a):

ir napisał(a):

cleopatra napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jesli dobrze widze Douglas usunął post... I tak kończy sie temat.

i tym gestem przyznał się do winy...

Cwaniaki. Szkoda że nie wrzuciliśmy na FB na @Kryzysy w social mediach wybuchają w weekendy
Ona opisuje takie historie....
Ciekawe, czy Douglas Zarząd już wie o przekrętach z autami, bo sam fb to mało.

Chciałam sobie teraz w spokoju poczytać sensacyjne wiadomości i dyskusję na stronie Douglasa,
a tu ... masz radosna babo placek! Wykasowali temat przyznania autek, co jest podejrzane!

To poczytaj sobie emotka https://www.faceb...56769994?pnref=story

masz rację  emotka  polityka facebooka, możesz sobie usuwać ale post, a jeszcze udostępniony nie znika u innych  emotka  

Post jest ale te cenne komentarze już nie...

śledziłam do 16 jak było kilkanaście....

Jak pisałam wcześniej to po 17 było 55 przynajmniej... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351122 Napisano: 27.04.2017 22:47:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

maryam napisał(a):

radosna napisał(a):

ir napisał(a):

cleopatra napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Cwaniaki. Szkoda że nie wrzuciliśmy na FB na @Kryzysy w social mediach wybuchają w weekendy

Chciałam sobie teraz w spokoju poczytać sensacyjne wiadomości i dyskusję na stronie Douglasa,
a tu ... masz radosna babo placek! Wykasowali temat przyznania autek, co jest podejrzane!

masz rację  emotka  polityka facebooka, możesz sobie usuwać ale post, a jeszcze udostępniony nie znika u innych  emotka  

Post jest ale te cenne komentarze już nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351119 Napisano: 27.04.2017 22:38:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
maryam napisał(a):

radosna napisał(a):

ir napisał(a):

cleopatra napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

komentarzy z fejsa brak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351106 Napisano: 27.04.2017 22:04:03 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Jeśli chodzi o przedszkola, to jaka wina dyrektorki, że miejsc ma w każdej grupie maksymalnie 25? Sal też określona ilość. Przecież jakby miała gdzie te dzieci trzymać to by je przyjęła, dlatego rozkłada ręce.

W naszym właśnie kombinacja, usuwają wszystkie dzieci z 5 latków,by zerówki nie zrobić,bo muszą przyjąć 3 letnie. Szkoda tylko ,że jak moja była 3 latkiem to była odwrotna sytuacja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351104 Napisano: 27.04.2017 21:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

czy te danonki co są w kauflandzie duże w gazetce można kupić na trnd + małe czy to jakies inne?

https://www.trnd....ktu-nowe-danonki.pdf

czytałam te wiem, ze sa takie male całe waniliowe ale w gazetce takie same duze sa polaczone smaki i nie wiem czy tamte tez mozna

Przeczytaj dokładnie to co wysłałam, tam jest wszystko opisane... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351102 Napisano: 27.04.2017 21:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

czy te danonki co są w kauflandzie duże w gazetce można kupić na trnd + małe czy to jakies inne?

https://www.trnd....ktu-nowe-danonki.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351073 Napisano: 27.04.2017 20:40:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
kamyk101 napisał(a):

ir napisał(a):

cleopatra napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Komedia, znając bystrość forumowiczów ktoś pewnie porobił screeny emotka

Nie brałam udziału ale mnie to dziś zszokowało...Na początku jeden skromny komentarz jakiegoś fcb anonima, po południu to już ze wszystkich 14 było ponad 55 i te pitolenie Douglasa,że wszystko zgodnie z regulaminem itd i włąćzenie się w to Albedo ( był tam gdzieś przez kogoś oznaczony, bo nie widziałam,więc skąd nagle takie od nich poruszenie?). Moim zdaniem wygrane hasła powinny być ujawnione,wtedy (jeśli oczywiście hasła oryginalne) byłoby po krzyku i bez afer.Teraz mam inne mniemanie i  myślę,że ten konkurs nie był fair. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6350591 Napisano: 26.04.2017 22:32:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

carissma napisał(a):

monkakk napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy jeśli wygrałam zniżkę 15% do sklepu internetowego Gerlach z Zottarelli, to skreśla mnie to już jeśli chodzi o zestaw sztućców?

Nie emotka Kod wygrywa każdy emotka

O to super. czyli jest nadzieja emotka dzięki za odpowiedź emotka

a tam są nagrody dzienne? jak to wygląda? 

Nie tak jak w regulaminie, widać w mdw,że wysyłają info następnego dnia...jokan- co Ty taka nie jesteś ogarnięta ostatnimi czasy? Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mczarna

#6350556 Napisano: 26.04.2017 21:45:40 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie NESCAFE  emotka emotka emotka emotka emotka

Mnie też emotka
Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać  emotka

Do słoiczka odsypywać można. Później gości tym uraczysz emotka  

Ja tak zrobiłam, mam pełen, jak są chętni na 3 w 1 to zapraszam Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6350546 Napisano: 26.04.2017 21:18:30 w Wkurza mnie...
Ja tej pogody już nie zdzierżę...Czy nie może się ona rozłożyć jak być powinno? Nosz kemotka  Ja się wyprowadzam do jakiś dalekich krajów, będę koguty hodować albo co. Mam dość tej polskiej pogody i tyle! Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6350537 Napisano: 26.04.2017 20:53:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
keg Heineken C4:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6350447 Napisano: 26.04.2017 18:07:22 w Informują
trnd śle maile (danonki) Wyświetl w wątku >>
0 0