Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6343200 Napisano: 06.04.2017 17:36:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Maski Garnier  i kremy Mixa Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6342611 Napisano: 05.04.2017 15:40:46 w Platformy dla testerów- trnd itp.
dorothy napisał(a):

mamma mija! dziś wchodzę na Rekomenduj.to i witają mnie w kampanii Bakoma Bio! żadnego e-maila nie miałam, ankiety nie wypełniałam, miał ktoś tak?

ale gdy klikam przycisk CHCĘ WZIĄĆ UDZIAŁ to nie reaguje, to w końcu jestem w kampanii czy nie? zaraz do nich napiszę  emotka

Ja w ogóle nie mogę się zalogować od rana "Wystąpił nieoczekiwany błąd" Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6342246 Napisano: 04.04.2017 22:06:19 w SZUKAM....
magalan83 napisał(a):

bridget napisał(a):

ultrixx napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Szukam pomysłu na prezent dla dziewczynki lat 10 lubi robótki ręczne... ma ktoś jakiś pomysł? Proszę o pomoc. Miłe widziane jakieś nowości emotka  

W Carrefourze hiperze były poprzeceniane zabawki z serii Amigami, pytanie tylko czy 10latka już nie woli coś bardziej skomplikowanego. W TK Maxxach też są często kreatywne zestawy w fajnych cenach.

moze jakas szkatulke  wykonaną recznie - personalizowana

Dostała w zeszłym roku szkatułkę do zdobienia emotka

Z takiej szkatułki to moja 5 latka się cieszyła. Może kredki pentela wraz z koszulką i własnoręczne wykonanie ( wklejam przykładowy link :http://czytam.pl/...u7M51EpC8aAifv8P8HAQ ? Inna sprawa to  pakiety z szydełkowaniem, tak jak ze szkatułką itd,można kupić w hipermarketach albo online. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6342209 Napisano: 04.04.2017 21:17:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Halo,halo-przyszłam odczarować i prosić o jakieś fajne konkursy i loterie bez bramek (!!) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6341715 Napisano: 03.04.2017 22:16:35 w Lay's
synk napisał(a):

mczarna napisał(a):

synk napisał(a):

heh widzę że biznes z kodami na allegro ostro idzie bo od rana już ponad 1000 zgłoszeń. W takiej "ciżbie" to i najlepszy tekst zostanie przegapiony - więc grać powinni raczej ci co w loteriach mają szczęście emotka

synk-Ty lepiej napisz skąd masz wiedzę o ilości zgłoszeń,bo już o to było pytanie...

pisałem skąd mam tą wiedzę.  To nie jest wiedza tajemna. To nie są żadne układy z Lidką. To umiejętność "czytania między wierszami" w tym co jest na stronie internetowej.

synk- jedyne co mi przychodzi do głowy to "wylukanie" nr swojego zgłoszenia po stronie (link) ale,że na to ani razu nie zerknęłam to proszę o podpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6341684 Napisano: 03.04.2017 21:30:03 w Lay's
synk napisał(a):

heh widzę że biznes z kodami na allegro ostro idzie bo od rana już ponad 1000 zgłoszeń. W takiej "ciżbie" to i najlepszy tekst zostanie przegapiony - więc grać powinni raczej ci co w loteriach mają szczęście emotka

synk-Ty lepiej napisz skąd masz wiedzę o ilości zgłoszeń,bo już o to było pytanie... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mczarna

#6341304 Napisano: 02.04.2017 22:15:26 w Dziś cieszę się z.....
Dziś byliśmy w teatrze na super-farsie.Płakałam ze śmiechu:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6340805 Napisano: 31.03.2017 20:03:05 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

a ja nie mogę pić piwa teraz i jak tu grać? przecież z męża alkoholika nie zrobię emotka emotka

On się musi poświęcić dla sprawy emotka

Na chwilę obecną pasuje mi, że to ja mam większy brzuch w tym związku emotka lepiej niech się ze mną nie ściga emotka

Mysia- a może kąpiele piwne? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6340781 Napisano: 31.03.2017 19:01:47 w Wkurza mnie...
sailor napisał(a):

Albedo!!! I ich śmierdzące ryby. Mój wiersz był lepszy!

Albedo ma ryby?:P

Wkurza mnie Harnasiowa loteria. To tylko tyle,bo piękna pogoda robi swoje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6340383 Napisano: 30.03.2017 22:28:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
ivanotta napisał(a):

Alle napisał(a):

Ciekawy "zbieg okoliczności" w pierwszym tygodniu velvet. Na całą Polskę 2 wygrane padły w jednej wsi, która maniespełna 1400mieszkańców. Cud.

ja zagrałam i jednym paragonem trafiłam. Wydaje mi się, że w pierwszym tygodniu  było mało zgłoszeń  emotka

Nie sądzę,że mało zgłoszeń i nagle 2 pewne starsze damy z tej wsi wygrywają dzienne?...Gratki,miałaś szczęście loteryjne Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mczarna

#6340378 Napisano: 30.03.2017 22:23:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzikuska21 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

infatne napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Z itm Bobovita jakie nagrody poszły?

Podbijam tez mnie to interesuje emotka

Jak narazie chyba  wszystkie prócz bonów. bo od nikogo nie słyszałam o bonie...

a czy wogole ktoś się pochwalił już jakąś nagroda z tego konkursu? bo na MDW nic nie widziałam (chyba że coś przeoczylam)

To,że w MDW nie było to nie bylo,to nie znaczy,że nie informowali...Ja widziałam wpisy edzi w informują. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6340358 Napisano: 30.03.2017 21:31:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Alle napisał(a):

Ciekawy "zbieg okoliczności" w pierwszym tygodniu velvet. Na całą Polskę 2 wygrane padły w jednej wsi, która ma niespełna 1400mieszkańców. Cud.

Standard w loteriach, o ile można zakupy zrobić gdziekolwiek. Często nawet okazuje się, że w ogóle zrobione nie zostały.

I jakoś takoś dziwny zbieg okoliczności,że takie małe mieściny/wioski wygrywają po kilka razy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6339880 Napisano: 29.03.2017 22:27:34 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie wpisy na hasła na Fejsie: masz wpisać 1 ale nie-nie wejdą w regulamin- wpisują po kilkadziesiąt... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6339802 Napisano: 29.03.2017 20:09:03 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

specjal napisał(a):

magisterek napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Ale fajniuchno! Wygraliśmy koszulkę na nasze unikatowe hasło! Czekamy na rozstrzygnięcie tygodniowe! Pozdrawiamy forumowiczów - ekipa "KORPO" emotka emotka emotka

Jak zatem brzmi to unikatowe hasło? emotka

Las rąk emotka

Nie wiedzieliśmy, że na tym forum wszyscy dzielą się ochoczo wygranymi hasłami. Proszę nam wybaczyć, jesteśmy tu chyba za krótko emotka

Ja to jestem ciekawa co z koszulką zrobicie? Powiesicie oprawioną w ramę u managera w pokoju ? Korpo pozdrawia korpo no i gratuluje! Nie ma to jak praca zespołowa, integracja w pełni:P Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6339780 Napisano: 29.03.2017 19:19:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jedzie do mnie niespodzianka z rekomenduj.to (kampania Bakoma) Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

mczarna

mczarna

#6339335 Napisano: 28.03.2017 20:13:03 w Platformy dla testerów- trnd itp.
edith napisał(a):

Wreszcie kupilam Monte Plus i teraz co dalej?Wypelnia się ankietę a gdzie przesyla się zdjecie paragonu?Czy coś jeszcze doadtkowo trzeba zrobić?Sorry za tyle pytan ale pierwszy raz biorę udzial w projekcie  emotka

Wszystkie informacje i instrukcje są w mailach i na Twoim profilu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6339250 Napisano: 28.03.2017 18:10:12 w SZUKAM....
atanerka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dostałam dziś dziwną przesyłkę z nawozem do trawników i innymi rzeczami.Ktoś wie skąd to, za co?Nadawca Ciech, kurier tnt ..

A nie przypadkiem 
http://promocja.ziemovit.pl/  ?

Dzięki! To  faktycznie to,choć całej akcji kompletnie nie pamiętam:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6339215 Napisano: 28.03.2017 16:57:23 w SZUKAM....
Dostałam dziś dziwną przesyłkę z nawozem do trawników i innymi rzeczami.Ktoś wie skąd to, za co?Nadawca Ciech, kurier tnt .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6338785 Napisano: 27.03.2017 17:19:12 w Platformy dla testerów- trnd itp.
Odnośnie Bakomy i dyskusji o źle opisanych paragonach, u mnie było coś w stylu Jog.Bak 150g, właśnie dostałam maila:-) 
Cieszymy się, że wykonałaś najważniejsze zadanie w kampanii Bakoma Bio 
i dokonałaś zakupu 25 jogurtów! Przed Tobą czysta przyjemność poznawania ich smaku oraz dzielenia się nim ze swoimi bliskimi! Na pewno też pokochają Bakomę Bio! 
Dziś wykonaliśmy przelew i już niedługo otrzymasz zwrot pieniędzy za swoje zakupy! Wyświetl w wątku >>
0 0