Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6334175 Napisano: 16.03.2017 21:05:01 w GFK
Domino123 napisał(a):

defed napisał(a):

dorothy napisał(a):

tak teraz sobie myślę, że już dawno nie miałam ankiet z GFK, ostatnia z listopada poprzedniego roku... czy coś mam źle w profilu ustawionego czy jak, że mi nie przesyłają?  emotka

07.04.2016 - moja ostatnia ankieta niemal sprzed roku... Pytałam czy  z moim kontem jest wszystko ok, napisali, że tak, że po prostu nie jestem im potrzebna do aktualnych ankiet  emotka

nie ma co żałować, ja dziś robiłam ankietę z 10 minut i mnie odrzuciło  że nie spełniam warunków.. tylko czas straciłam dla 10 pkt

Ja też miałam o kosmetykach, reklam się naoglądałam itd i na koniec info,że się nie kwalifikuję.10 punktów za zmarnowane kilkanaście minut. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334031 Napisano: 16.03.2017 17:46:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy jak mam taki ekran w Zalando, tzn., że się dostałem? Maila nie mam, ale przy Monte (do którego się nie dostałem mam wyraźne info o tym, że nie.) ? Od niedawna w trnd jestem więc nie wiem  emotka

Obstawiam, że niestety nie

Też tak mam i parę minut temu miałam tak przy Monte i się zmieniło na Gratulacje!Zobaczymy co z Zalando... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334029 Napisano: 16.03.2017 17:43:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
nelunia napisał(a):

madlette napisał(a):

Trnd projekt monte emotka  Gdzie ja znajdę miejsce na niego, skoro wszystkie półki okupuje jogobella? emotka emotka

u mnie też smaczny projekt emotka

Monte u mnie i partnera emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

mczarna

#6334003 Napisano: 16.03.2017 17:12:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
Właśnie dostałam maila o zakończeniu programu:
Zgodnie z postanowieniem §2 ust. 3 Regulaminu  Programu zawiadamiamy, że za 57 dni od otrzymania tej informacji Program „Ambasador Innowacji”, organizowany przez Philips Polska sp. z o.o. kończy swoją działalność.

Cykl rozpoczynający się w dniu 17.03.2017 r. jest ostatnim cyklem trwania Programu, w którym możesz jak dotychczas zbierać punkty oraz wymieniać
je na Nagrody na warunkach określonych Regulaminem.

Choć 12 maja 2017r. nastąpi zakończenie Programu, nie oznacza to końca przygody z produktami Philips. Już teraz możemy zdradzić, że szykujemy dla Ciebie coś równie ciekawego - trzymaj rękę na pulsie i pozostań z nami w kontakcie, a niedługo dowiesz się więcej! Wyświetl w wątku >>
0 1 jaga1888

mczarna

#6333665 Napisano: 15.03.2017 23:32:36 w Lay's
dorothy napisał(a):

mczarna napisał(a):

dorothy napisał(a):

czy kody z Lay's po zarejestrowaniu wyrzucacie? czy trzeba trzymać?

dorothy- nie brałaś udziału w konkursach Lays wcześniej u Avanti?Zasady te same.

nie  emotka   emotka   emotka

no gdzieś Ty się uchowała? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333657 Napisano: 15.03.2017 23:08:33 w Lay's
dorothy napisał(a):

czy kody z Lay's po zarejestrowaniu wyrzucacie? czy trzeba trzymać?

dorothy- nie brałaś udziału w konkursach Lays wcześniej u Avanti?Zasady te same. Wyświetl w wątku >>
0 1 kalka

mczarna

#6333651 Napisano: 15.03.2017 22:47:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cudaczek121 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Z tego żalu emotka W czym nie gram to porażka emotka Tak zle jeszcze nie było.... emotka

Mam tak samo jak Ty, porażka jakaś.Teraz tylko nie wiem, czy grać dalej i czekać na "lepsze jutro", czy też totalnie odpuścić granie.Choć właściwie jak zapytana przez znajomych, co tam ostatnio wygrałam, odpowiadam,że tylko bilety do kina, to oni mi mówią,że też chcieliby chociaż bilety wygrywać emotka

U mnie komin z Laysów tak traktują i przyprawniki z Kamisa...Haloooooo wygrane,co się z Wami dzieje? Gdzie te konkursy,gdzie te wygrane? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333636 Napisano: 15.03.2017 22:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Masza86 napisał(a):

http://zaprojektujetykiete.pl   KARTON  w "w czystym wydaniu"  emotka , z takim płynem każdy facet pokocha zmywanie emotka emotka

Twoje zdj??:D

nie no co ty ,taka odważna to ja nie jestem emotka    

A gdzie to w galerii?Która strona?ostatnio jak wrzucacie foty czy to z jogo czy teraz w pur to ich nie mogę znaleźć z galeriach konkursowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333554 Napisano: 15.03.2017 19:05:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja dziś miałam przy 2 aukcjach identyczną sytuację-jak klikałam w "Odbierz" to mnie z automatu przekierowywało na górę strony. emotka

Ja tak miałam 9 razy przy blenderze. No nic, po prostu byli szybsi.

Przy poprzednich aukcjach tak nie było,wyskakiwało,że nie ma już i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333546 Napisano: 15.03.2017 18:43:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ja dziś miałam przy 2 aukcjach identyczną sytuację-jak klikałam w "Odbierz" to mnie z automatu przekierowywało na górę strony.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333113 Napisano: 14.03.2017 22:35:43 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ( a bardziej wprowadza w rozpacz)to, ze musimy podjąć decyzję o eutanazji naszej 17 letniej kotki...Nie mam ikonki "łzy" emotka (((((((( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6333040 Napisano: 14.03.2017 20:05:07 w Zjazd e-konkursowiczów
monisss napisał(a):

miketyson napisał(a):

marionzzz napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Prad napisał(a):

Prad napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Prad napisał(a):

mczarna napisał(a):

Prad napisał(a):

Warszawa nie jest chętna? emotka

jest emotka

pewnie,że jest emotka

Tylko kiedy?

Warszawa pasuje emotka

rzućcie jakiś weekend to się dopasuje. Następne dwa weekendy mam wolne a potem 1 pracujący i znow 2 wolne emotka

To idziemy za ciosem i bierzemy pierwszy weekend czyli 11.03 lub 12.03 emotka

pasuje. Gdzies w centrum?

Może być i centrum emotka

Jeszcze nie wiem, który dzień będę miała wolny, ale ewentualnie też się piszę emotka

tak, tak, tak emotka

Hej i co z Warszawą ?

dokładnie emotka ?

chyba brakuje jakieś koordynatora spotkania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332981 Napisano: 14.03.2017 18:19:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trysha napisał(a):

bzowapani napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

Właśnie dostałam SMS, że z Lublińca nadano do mnie paczkę XXL (30kg). nie zamawiałam nic wiec pewnie konkurs - kojarzycie kto nadaje z Lublińca (UP Lubliniec 1, ul. Miarki 22) i co to może być??

Może rmf dzień kobiet ?

Mam dokładnie taką samą wiadomość a w rmf nic nie wygrałam... hmm... też nie mam pojęcia co to. Myślałam nawet, że to zwykły SPAM.

Może coś od Avanti, tak jakoś kojarzę ten Lubliniec z pufami... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332484 Napisano: 13.03.2017 20:31:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

monisss napisał(a):

W czystej loterii jest kwiatek z lipca 2016... ludzie na chama zglaszaja stare paragony emotka

Drzewiej publikowali imiona, często dość archaiczne. Może uczestnicy od początku robią sobie niezłe jaja z tej loterii???  emotka

Chyba sobie robią z nas jaja, ja teraz próbowałam wysłać coś lewego,żeby sprawdzić jak z tą datą i nawet jak ręcznie się wpisuje to nie przechodzi stara...Może w tej agencji zatrudnili jakieś niekompetentne osoby,co to tematu nie ogarniają i nie potrafią dobrze podać wyników. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332466 Napisano: 13.03.2017 19:55:51 w Lay's
Finezyjna napisał(a):

mczarna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Powiedzcie mi jeśli wiadomość o wygranym kominie była w czw to do dziś czy do jutra mam odesłać dane?

W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 3 dni roboczych  od dnia otrzymania tej wiadomości

ok, czyli dziś.

Wtorek moim zdaniem,o której godzinie był mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332463 Napisano: 13.03.2017 19:52:27 w Lay's
Finezyjna napisał(a):

Powiedzcie mi jeśli wiadomość o wygranym kominie była w czw to do dziś czy do jutra mam odesłać dane?

W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 3 dni roboczych  od dnia otrzymania tej wiadomości Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332452 Napisano: 13.03.2017 19:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blanca napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ciekawe czy to błąd po stronie organizatora przy wpisywaniu wyników,czy błąd zgłaszających,którzy wpisują błędny rok itd.Jeśli zgłaszających to takie zgłoszenie nie powinno być brane pod uwagę.Najgorzej,że zgłosić tego nie można mailem, wszelkie reklamacje tylko pisemnie listem.

Nie da się wpisać 2016 r., datę wybiera się z kalendarza.

No tak, to co oni tacy nieogarnięci?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332429 Napisano: 13.03.2017 18:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

joan napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

Dlaczego z czystej loterii ponad 50% zgłoszeń jest z ubiegłego roku???  Przecież one są nie aktualne i nie powinny brać udziału w loterii, a tym bardziej zostawać nagradzane emotka Może mnie ktoś oświecić?

Organizator nawet tego nie zauważył, tak weryfikują nagrodzone zgłoszenia emotka Dopóki im ktoś nie napisze czarno na białym, że zgłoszenia te są spoza czasu obowiązywania loterii, nic nie zrobią.

To chyba ich jakiś błąd, bo dzień i miesiąc się mniej więcej zgadza, np. 08.03 czy 06.03 a rok 2016, zamiast 2017.
Myślę, że paragony są prawidłowe, tylko przez błąd organizatora wskakuje rok 2016.
Jeden znalazłam z 03.07.2016, ale to też mogło być wpisanie w złej kolejności, a chodziło o 07.03.

Ciekawe czy to błąd po stronie organizatora przy wpisywaniu wyników,czy błąd zgłaszających,którzy wpisują błędny rok itd.Jeśli zgłaszających to takie zgłoszenie nie powinno być brane pod uwagę.Najgorzej,że zgłosić tego nie można mailem, wszelkie reklamacje tylko pisemnie listem. Wyświetl w wątku >>
0 1 zarania

mczarna

#6332349 Napisano: 13.03.2017 14:43:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania Bakoma Bio Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6332009 Napisano: 12.03.2017 19:59:18 w Czy informują/ informowali?
rpk napisał(a):

nadeim napisał(a):

burgundowo napisał(a):

Velvet 1 etap informują?

w piątek było losowanie, czy ktoś wie czy już poinformowali czy dopiero zaczną informować z pierwszego losowania?

Nikt nic nie pisał więc teoretycznie poniedziałek-wtorek powinni informować.

w regulaminie było 2 dni r od losowania, jak kojarzę  Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0