Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6331825 Napisano: 11.03.2017 21:19:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

umbrella napisał(a):

infatne napisał(a):

karkocka napisał(a):

infatne napisał(a):

Może ktoś powiedzieć gdzie najlepiej kupić aktivię żeby zostać zakwalifikowanym ze streetcom ? Bo podobno niektóre sklepy nie opisują paragonów odpowiednio

kupowałam w Piotr i Paweł na paragonie jest pełna nazwa + smak, kupowałam tez w Carrefour i jest Activia 2 x 120 g.jo bez wyszczególnionych smaków, wgrałam zdjęcia paragonów na tle jogurtów

ale nie wiesz czy przeszło to z carrefour ? Ja mam kaufland obok siebie ale pojecia nie mam jak opisuja......

Ja miałam paragon z Kaufla, dobrze opisany : Activia/smak/gramatura , zdjęcie zakupionych jogurtów udostępniłam na fb tak jak chcieli i mnie
odrzucili... Napisałam do nich ale nie raczyli odpisać.

Po jakim czasie od wgrania paragonu dostałaś odpowiedz że nie dostaniesz zwrotu?

Co za dziwna akcja...Ja dziś kolejnego maila dostałam-Zostań ambasadorką  Activii:Weź udział w promocji konsumenckiej Activii. Wystarczy, że kupisz 10 jogurtów Activia* do 13.03.2017 r. Activię powinnaś znaleźć w każdym sklepie.                                 Jak widzę Wasze wpisy o odrzuceniu to mi się odechciewa, myślałam,że mają mało osob skoro tak cisną na tą kampanię, a tu akcje,że odrzucają... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

mczarna

#6331613 Napisano: 10.03.2017 21:28:35 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6331605 Napisano: 10.03.2017 20:55:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

Czy w Kinder Bueno można wygrać kilka razy w różnych etapach? emotka

cofnij się o stronę, poczytaj,proste... Wystarczyło napisac tak lub nie...proste  emotka

Wystarczy poczytać, proste Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331601 Napisano: 10.03.2017 20:43:54 w Pomocy!!!!
grocz napisał(a):

Hej konkursowicze, jak wasze doświadczenie z konkursami w których się gra. Jest w ogóle sens, czy dosłownie każdy konkurs jest wygrywany przez cheaty? Często czytam, że ktoś zrobił mega wynik a załapał się ledwo na nagrodę pocieszenia  emotka  a pierwsze miejsca to jakiś kosmos. Ktoś coś?

zwykle kosmos Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331591 Napisano: 10.03.2017 20:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Czy w Kinder Bueno można wygrać kilka razy w różnych etapach? emotka

cofnij się o stronę, poczytaj,proste... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331541 Napisano: 10.03.2017 17:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No to już jest ciekawie w Czystej: wygrana 367233 z dn. 03.07.2016... i wiele innych paragonów z 2016 Wyświetl w wątku >>
2 canti0, nkba 0

mczarna

#6331163 Napisano: 09.03.2017 20:10:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

mczarna napisał(a):

U mnie wczęsniej był taki e-mail ale z zakupami do 08.03 i wcale nie znaczyło,że się dostałam do kampanii.Nakłaniali tylko do zakupów,Droga Ekspertko!Zostań Ambasadorką Activii już dziś!Masz jeszcze szansę wziąć udział w kampanii jogurtów Activia. Przedłużyliśmy termin promocji konsumenckiej do jutra

U mnie treść wiadomości zaczyna się inaczej.

Zapraszamy do udziału w kampanii jogurtów Activia.

Czy już wiesz, że dystrybucja produktów w tej kampanii będzie inna niż
zwykle? Zapraszamy Cię do udziału w promocji konsumenckiej, której
zasady są bardzo proste!

To też nie brzmi jak dostanie się do kampanii...Dziwna akcja Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331155 Napisano: 09.03.2017 19:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

Dostałam @ o zakwalifikowaniu się do kampanii Acticia z wytycznymi.

1. Wybierz się do wybranego sklepu na zakupy. Activię znajdziesz
    między innymi w sklepach takich jak: Carrefour Hipermarkety, Kaufland
    Hipermarkety, Tesco Hipermarkety, Auchan, E.Leclerc, Piotr i Paweł,
    Intermarché, Stokrotka (więcej sklepów w regulaminie).
  2. Kup 10 jogurtów Activia* w terminie od 9.03.2017 r. do 13.03.2017 r.
  3. Zachowaj paragon – na jego podstawie zwrócimy Ci koszt zakupu jogurtów Activia*.
  4. W Twojej Strefie Eksperta znajdziesz formularz do wgrania paragonu.
  5. Czekaj na informacje od nas, czy dostałaś się do kampanii.
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym punktem 5 emotka

U mnie wczęsniej był taki e-mail ale z zakupami do 08.03 i wcale nie znaczyło,że się dostałam do kampanii.Nakłaniali tylko do zakupów,Droga Ekspertko!Zostań Ambasadorką Activii już dziś!Masz jeszcze szansę wziąć udział w kampanii jogurtów Activia. Przedłużyliśmy termin promocji konsumenckiej do jutra Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331116 Napisano: 09.03.2017 18:17:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

zielona123 napisał(a):

dorothy napisał(a):

odnośnie kampania Activia: mam najpierw kupić, a później okaże się czy dostałam się do kampanii?  emotka

Tak. Źle opisane paragony skutkują tym, że je odrzucają. Niby to jasna sprawa, ale np.brak smaku na paragonie. I muszą być dokładnie takie smaki i gramatury jak podali, są wyjątkowo rygorystyczni, nie to co trnd. Trzeba bardzo uważać, by się nie pomylić.

Ja się nie pomyliłam ,kupiłam dokładnie to co miałam kupić, paragony dobrze opisane a i tak się nie dostałam.Najeździłam sie za tymi jogurtami ,bo w jednym miejscu wszystkich nie było i nie wiem po co.Ostatni raz wzięłam w takiej kampanii udział.

Poważnie się nie dostałaś? Byłam pewna,że każdy kto kupi to co chcieli dostanie się.Dobrze,że nie miałam czasu na szukanie tych produktów i nie kupiłam ich...Na trnd to było zawsze odwrotnie-najpierw info,że się dostało do kampanii,potem zakup.Streetcom słabo to rozegrał... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6331095 Napisano: 09.03.2017 17:08:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kacia napisał(a):

Dlaczego ja nigdy nie dostałam nic z Nivea do testowania ? Już tyle lat biorę udział i nic !

Mnie też nie lubią, na samym początku załapałam się ze 2 razy i od tego czasu nic a nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6330613 Napisano: 08.03.2017 17:54:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kamisowy stojak oraz Optima Cardio (nagroda od Streetcom,nie kampania) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6330042 Napisano: 08.03.2017 00:04:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj nagroda od Streetcom- testowanie Optimy Cardio w nagrodę za wykonanie zadań ( nie jak typowo w kampanii) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328934 Napisano: 05.03.2017 20:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

mczarna napisał(a):

Frama napisał(a):

mczarna napisał(a):

Frama napisał(a):

https://www.faceb.../?type=3&theater
Może ktoś jest chętny na ... zdjęcie roweru? Rowery mają minimalne zadrapania w nietypowych miejscach... emotka
Na chwilę obecną jest 4,5 tyś chętnych emotka  

Frama wrzuć to do wątku o Podejrzanych fanpejdżach...

Ja myślę, że to raczej żart emotka

Może żart,może nie ale naiwniaków jak widać sporo.Do tego jak fanpejdż ma ileś tam lików to może zarobić na jego sprzedaży...Myślę,że i tak będzie podobnie jak z resztą tego typu konku..., czyli smsik za kupę kasy.

No przecież to nawet nie oszustwo, wyraźnie jest napisane że mają do rozdania 5 zdjęć rowerów. Cwaniacy.. emotka emotka emotka

mama190- należysz do tego grona naiwnych, choć niby fotka ale wierzysz w nią? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328923 Napisano: 05.03.2017 20:21:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet na urodziny nic nie dali..., tylko rabaty sraty taty...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328887 Napisano: 05.03.2017 19:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

mczarna napisał(a):

Frama napisał(a):

Może ktoś jest chętny na ... zdjęcie roweru? Rowery mają minimalne zadrapania w nietypowych miejscach... emotka

Frama wrzuć to do wątku o Podejrzanych fanpejdżach...

Ja myślę, że to raczej żart emotka

Może żart,może nie ale naiwniaków jak widać sporo.Do tego jak fanpejdż ma ileś tam lików to może zarobić na jego sprzedaży...Myślę,że i tak będzie podobnie jak z resztą tego typu konku..., czyli smsik za kupę kasy.
Wyświetl w wątku >>
1 Frama 0

mczarna

#6328885 Napisano: 05.03.2017 18:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

Frama wrzuć to do wątku o Podejrzanych fanpejdżach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6328769 Napisano: 04.03.2017 21:58:21 w dziś mam urodzinki
joasia20 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mika0103 napisał(a):

No tak... To ten dzień... Ale cały czas przed czterdziestką emotka

Dziś mój dzień i też przed czwórką...

Wszystkiego najlepszego ! Dziś są również 3 urodzinki mojego synka emotka

Dziękuję i najlepszości dla synka! Wyświetl w wątku >>