Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6319860 Napisano: 07.02.2017 21:27:30 w Rossmann
bruce napisał(a):

benasia napisał(a):

tak normalna cena 16zł ale z okazji urodzin z karta rossne mogłam je kupic za 1 grosz  ;)

Zawsze to już coś. emotka

Za "dawnych czasów" to się dostawało prezentów sporo. Teraz, mam wrażenie,że cisza ale benasia coś otrzymała chociaż. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6319847 Napisano: 07.02.2017 21:06:29 w Rossmann
szejknaftowy napisał(a):

straszna posucha w Rossmanie z konkursami,kto ma kartę Rosnę pamieta,że jak przeskakiwało się na większy rabat dostawało się prezent a potem zrobili ,że dostawało się...nic....jakoś zdziadziało mi rosmanisko...

No dokładnie o tym piszę,kiedyś były prezenty dla dzieci. Jestem bardzo rozczaroana ich działaniem,kiedyś było o wiele milej- konkursy,gadżety,dla dzieci akcje.Teraz brak wielu produktów, nawet płyny do płukania ust powycofywali,zostawili te droższe oczywiście. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6319837 Napisano: 07.02.2017 20:47:28 w Rossmann
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy u Was w Rossmannach też sprzedają jogurty itd? Mam wrażenie ,że niedługo będzie tam do kupienia wędlina i cukier...Zrezygnowali z konkursów i pakują się w takie coś.Ktoś coś wie,jakie przyczyny?JA CHCĘ KONKURSY ROSSMANN! emotka

Mnie ogólnie od pewnego czasu Rossmann mocno zniechęcał, zrezygnowałam z karty dla mam, bo zbieranie punktów na nią to też był całkiem osobny rozdział powieści (niby punkty i rabaty były, ale ceny horrendalne, w dodatku brakowało zazwyczaj akurat tych produktów, których szukałam emotka ), a poszerzenie asortymentu o karmy dla zwierząt i wspomniane przez Ciebie artykuły nabiałowe całkiem mnie przygwoździło. Odnoszę przykre wrażenie, że cała sieć zeszła na psy, a na konkursach to się odbiło chyba najwyraźniej... emotka

Odnośnie karty Rossnnę,czy jak jej tam, to pamiętam,że przy pierwszej rejestracji były prezenty do odbioru itd, a na obecnej karcie nie dość,że rabat wciąż mały to nie miałam ani jednego prezentu.Tak to teraz jest?Nie dają prezentów już maluchom? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6319828 Napisano: 07.02.2017 20:31:39 w Rossmann
Czy u Was w Rossmannach też sprzedają jogurty itd? Mam wrażenie ,że niedługo będzie tam do kupienia wędlina i cukier...Zrezygnowali z konkursów i pakują się w takie coś.Ktoś coś wie,jakie przyczyny?JA CHCĘ KONKURSY ROSSMANN!emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6319823 Napisano: 07.02.2017 20:22:56 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza to,że chciałam sobie wyskoczyć na jakieś krótkie wakacje w marcu-Teneryfa albo coś w tym stylu. Niestety odpada,bo mi się nie chce za tydzień wakacji płacić 7-8 tysi.Za to znajoma,która mieszka w Anglii leci na Costa del Sol za 300 funtów na osobę!Patrzyłam na ich warunki to z Polski,nawet z tym biurem nie lata się do tego hotelu aż do maja.Poza tym wycieczki nawet na Costa ale inny hotel kosztują ponad 2500 zł na osobę (chodzi mi o konkretne warunki pobytu itd).Świetnie po prostu! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6319459 Napisano: 06.02.2017 23:08:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Wielkopolski: czy podgląd zdjęcia w trakcie dodawania wyświetla się tak samo w galerii i oni tylko tyle widzą? Zrobiłam zdjęcie w pionie i ucina mi mocno, a jak zmniejszam, to zdjęcie jest już za małe. Widać najwyżej pół talerza i kawałek butelki bez napisu emotka

U mnie sporo nie widać w ich galerii Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6319444 Napisano: 06.02.2017 22:28:36 w Auchan
U nas na 2 "Oszołomy" chyba wygrywało się rodzinami...Dla mnie to ewidentne losowanie, szczególnie widać po czasie publikacji wyników z weekendu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6319387 Napisano: 06.02.2017 20:39:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zostałam olana...przez konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6319376 Napisano: 06.02.2017 20:06:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6318840 Napisano: 05.02.2017 20:42:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
Claudia77 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jest i jej fotka w Jogobelli, ciastek nie ma ale dzieci i stół są, no i koszulki tradycyjnie fundatorem opisane. Pewnie poczytała na forum i w litery się tym razem nie bawiła.

i w dodatku tekst z błędem...kto spostrzegawczy?

"nie miał by", oj Baśka popraw, pewnie nas czytasz Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6318812 Napisano: 05.02.2017 20:07:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
agicho napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

Halszka napisał(a):

agicho napisał(a):

mattadore napisał(a):

agicho napisał(a):

mattadore napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

http://konkurs.kratki.com/
zdjęcie z I miejsca widziałam ostatnio też w jakiś wynikach

Dla mnie lepsze jest II miejsce, pomysł powielany tysiąckrotnie , przez tą Panią. Najśmieszniejsze jest to, że ona chyba już nie musi piec za każdym razem tych liter ,tylko ma już gotowe zasuszone w szufladzie emotka  :P Wpadłem na to bo w kratka.com literka K i A są spalonę , identycznie te same litery ma spalone na zdjęciu w konkursie kiano na Fb emotka   emotka   https://www.faceb...p;type=3&theater

Czyżby powrót abecadła???
https://www.faceb...p;type=3&theater

szczerze to dziwie się, że jeszcze nikt nie podpierdzielił tej Pani ...

Jakoś nikt burzy nie robi a organizatorzy uważają,że "to takie oryginalne i kobieta ma patent" - jedyna oryginalność polega na przekładaniu liter na stole . Ciekawe jakby zareagowali ,jakby tak wszyscy wyskoczyli z abecadłem emotka

Fajne nagrody.... Nie mogę znaleźć tego konkursu w bazie? Szkoda że przegapiłam, bo używam ich produktów.. emotka

Oj w Wielkopolskim też ostatnio zaroiło się od mało apetycznych liter.A Ta kobieta ma patent na wygraną... ewentualnie plagiatuje samą siebie emotka Dziecko/dzieci + ciasteczka (trochę przypalone) bo domowe... organizatorzy to kupują, i ja też emotka
Dziwię się tylko, że jeszcze owe ciastka nie wystąpiły u boku oleju Wielkopolskiego i jogurtów Jogobella...ale wszystko przed nami emotka

patent też ma to coś w kartonie na głowie - wszystko do czasu, litery naruszy ząb czasu lub się przeżrą.

Jest i jej fotka w Jogobelli, ciastek nie ma ale dzieci i stół są, no i koszulki tradycyjnie fundatorem opisane. Pewnie poczytała na forum i w litery się tym razem nie bawiła. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

mczarna

#6317870 Napisano: 02.02.2017 23:58:17 w Auchan
magnus napisał(a):

mmika26 napisał(a):

emotka kurdulencja, znów nic... ale czemu to tak dziwnie na S. wygrywają w mym mieście emotka  

U mnie tez tylko pewne litery emotka

magnus chodzi o G?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6317833 Napisano: 02.02.2017 22:34:13 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie Jet, Toyota, Gerard - takie jazdy co wyprawiają z autami ( wygranymi ) - bez komentarza emotka  aż się nie chce nic ,  człowiek nawet się nie cieszy , że auto wygrał -po prostu jazda -NA MAXA

a co wyprawiają?

w temacie to wkurza mnie smog śmierdzi jak diabli i oddychac się nie da
a dziecko juz prawie zdrowe i marzy o spacerku

W wielkim skrócie - samochód z reg - za 40.300 ( 5-io drzwiowy )- dostajemy samochód za 34tys z groszami ( 3 drzwiowy ) , dodatkowo klauzula dołożona , by odebrać autko - cyt. ,,Nie mam zastrzeżeń co do modelu, wersji, koloru i wyposażenia auta".  ii na deser - faktura na autko 3 -drzwiowe -warte 34 tys z groszami - na kwotę  40,300 - po prosu brak słów  emotka  - na 21 autkach 126 tys -mają na plusie

Normalnie mi ulżyło- ktoś powie masz samochód ciesz się , ale to tak nie działa emotka   ale czuję się lepiej -trzymałam to w sobie kilka tygodni ii nie wytrzymałam ( podziwiam dziewczyny które, walczą ,- ja odpadam emotka ale trzymam kciuki i pozdrawiam B emotka

Monika11- Bardzo gratuluję nagrody i jednocześnie współczuję tego co się działo i dzieje przy odbiorze.To jakiś niezły przekręt!Albo agencja kręci albo zlecający ( Gerard)... Walcz! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6317193 Napisano: 01.02.2017 19:39:55 w Lay's
Jak już ktoś wspominał Avanti nawaliło z adresami,dobrze,że kurier zadzwonił,bo nie mógł zlokalizować numeru na jakiejś ulicy,na którą przesyłka była nadana,a to nie był mój adres...Także odbierajcie telefony. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6316629 Napisano: 31.01.2017 22:26:17 w Auchan
marzena2210 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy ktoś mi potwierdzi, że z listy zniknęła Warszawa - Połczyńska? Mam zapisane, że raz grałam na ten sklep, a teraz go nie widzę. Nawet wcześniej sprawdzałam, czy mi go google wyszukuje i wskazał Połczyńską 4, a teraz jak wchodzę na konkretny sklep to wyskakuje Górczewska... Nie znam zbyt dobrze tej częsci Warszawy, ale był sklep i go nie ma emotka (na liście). Ja cały czas mam połczyńska 

emotka  nic więcej nie skomentuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6316551 Napisano: 31.01.2017 20:29:49 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

83huda napisał(a):

dolly napisał(a):

83huda napisał(a):

dolly napisał(a):

Prawdziwa tak, a masz teraz takową? ??  

Eee..nie wiem, nie ma mnie w kraju. Jak bylam to bylo minus 15 u mnie.

Pffffffffbuahaha emotka

Poprzednie wypowiedzi traktowały o mrozie i oblodzonych chodnikach, więc mniemam, że o prawdziwą zimę chodziło. No ale..nie będę kontynuować tematu, bo nie szukam zaczepki. 

To nie jest zaczepka, tylko szczery smiech emotka
Odebralam to tak, ze bronisz zimy, lubisz ja i jest super, a za chwile piszesz, ze ta to nie wiesz czy fajna, bo Cie w kraju nie ma emotka  
Nie zaczepiam, jestem zmeczona tymi syfami dookola, wiec dodatkowa spina, nie jest mi potrzebna emotka

Ja też nie znoszę zimy i tego syfu z nią związanego: skrobania szyb rano, nagrzewania auta,domu,potem po śliskim chodniku chodzenia,walki z choróbskami,tych wiecznych ciemności i ch.j...warzyw, ubierania się ciepło,gdzie potem,np. w sklepie jest za gorąco, braku zieleni na tarasie i miliona innych powodów.Powtarzam to zawsze,co roku.
83huda-jak nie ma Ciebie w kraju to może sobie siedzisz gdzieś w ciepełku i brak Tobie naszego klimatu i tych czapek i szalików? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6316547 Napisano: 31.01.2017 20:21:50 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

bruce napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę znaleźć konkursów do dodania, przez co mam zablokowane wejście na niektóre tematy:( dotąd całkiem sprytnie sobie radziłam, a teraz co nie znajdę, to już jest w bazie:( 

Spokojnie emotka , bez nerw, czasami tak bywa, miałam tak wielokrotnie. Zerknij do skrzynki. emotka

bruce..... emotka

Na fejsie jest ich pełno... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6316482 Napisano: 31.01.2017 18:34:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To ja też sprawdzam moc wątku... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6316115 Napisano: 30.01.2017 22:54:12 w Auchan
mahuska napisał(a):

ja chyba mało ciekawa jestem, jak i cała moja rodzina i stado chomików...poległam w 4 dniu... Auchan mnie pokonał emotka

Kto jest ciekawy sam w sobie lub innych dowiemy się jak wreszcie podadzą pierwsze wyniki...Teraz to sobie można gdybać.Zobaczymy co im do gustu przypadło,czy też losowanko było... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6315600 Napisano: 29.01.2017 18:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lepiej wyłączyć dźwięk w komputerze,bo ten kogut prawie mnie do zawału doprowadził:P Wyświetl w wątku >>