Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6265360 Napisano: 06.10.2016 19:17:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jedno wielkie 0 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6265357 Napisano: 06.10.2016 19:13:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzę,że paczka sprzątaczka ,kiwi i glade się wycwaniły i już nie publikują imion.Nikt teraz nie zarzuci im,że nagradzają słupy:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6265318 Napisano: 06.10.2016 18:27:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

mczarna

#6264821 Napisano: 05.10.2016 21:55:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

mczarna napisał(a):

luko922 napisał(a):

donia7 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ma ktoś pożyczyć jeden kod z Lays? Oddam w najbliższych dniach, bo nie mogę zjeść dwóch paczek na raz emotka  

to otwórz tę paczkę, odczytaj kod a potem zwiń ja i spinaczem do ubrań emotka

No właśnie chyba tak zrobię... emotka  Przekonałaś mnie emotka  

Albo przesyp do siatki i jutro zanieś do pracy i wsyp do misek, koledzy się ucieszą:-)

Może nie uwierzysz, ale ja tak właśnie robię! Niech koledzy w pracy tyją, a nie ja emotka

Ja tak robię albo mój do pracy zawozi:P Herbapol też pojechał i mentosy i familijne i wiele innych... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264815 Napisano: 05.10.2016 21:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

donia7 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ma ktoś pożyczyć jeden kod z Lays? Oddam w najbliższych dniach, bo nie mogę zjeść dwóch paczek na raz emotka  

to otwórz tę paczkę, odczytaj kod a potem zwiń ja i spinaczem do ubrań emotka

No właśnie chyba tak zrobię... emotka  Przekonałaś mnie emotka  

Albo przesyp do siatki i jutro zanieś do pracy i wsyp do misek, koledzy się ucieszą:-) Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mczarna

#6264814 Napisano: 05.10.2016 21:42:57 w PLAGIATY
Mysia napisał(a):

mczarna napisał(a):

Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Jkk to jest, że na fejsie nie ma burzy? Nikt nic nie napisał? Aż nie chce mi się wierzyć... Masakra z tą agencją

Był post na FB Lidla ale dużo nowych postów się pojawiło i gdzieś tam w tyle został. Były tez komentarze pod notatkami Lidla.

Był,był i chyba nie ma albo ślepa jestem ale w moich powiadomieniach o nowych komentarzach wszystko zniknęło. W każdym razie to jakiś śpiech na sali, żenada nad żenadą i cyrk z tą odpowiedzią. Tłumaczą się prawie jak kiedyś ten energetyk z wyjazdem do Paryża.

zostały komentarze w notatkach,ale cóż oni i tak pisali żeby zgłaszać do organizatora..
https://www.faceb...com/lidlpolska/notes

Mysia ale tam jest tylko kilka, w poście było więcej Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264804 Napisano: 05.10.2016 21:30:18 w PLAGIATY
Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Jkk to jest, że na fejsie nie ma burzy? Nikt nic nie napisał? Aż nie chce mi się wierzyć... Masakra z tą agencją

Był post na FB Lidla ale dużo nowych postów się pojawiło i gdzieś tam w tyle został. Były tez komentarze pod notatkami Lidla.

Był,był i chyba nie ma albo ślepa jestem ale w moich powiadomieniach o nowych komentarzach wszystko zniknęło. W każdym razie to jakiś śpiech na sali, żenada nad żenadą i cyrk z tą odpowiedzią. Tłumaczą się prawie jak kiedyś ten energetyk z wyjazdem do Paryża. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264777 Napisano: 05.10.2016 20:34:09 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pomocy, może ktoś pomoże odzyskać paragon.
Kaufland  do mnie napisał, że proszę o zdjęcie paragonu, ponieważ ten który im wysłałam na olimpijczyków jest mało czytelny. Niestety, ten paragon prawie całkowicie mi wyblakł, i podkusiło mnie żeby go potraktować żelazkiem. I niestety, już po paragonie, cały czarny się zrobił.Czy jest jakiś sposób żeby go  uratować ? Pliss

Idź z numerem systemowym i tym zdjęciem do BOK w Kauf i poproś o paragon zastępczy.
I zadzwoń/napisz do agencji z wyjaśnieniem.
Kiedyś zgłosiłam paragon, który był na dole ucięty - brakowało tego napisu o infolinii itp. Zauważyłam dopiero przy wygraniu. Zadzwoniłam, powiedzieli, żeby iść po ten duplikat i wysłać razem. Nagroda dotarła  emotka

dziękuję to jakiś pomysł emotka

Nie doradzajcie zatem innym,na przyszłość, żelazka  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264768 Napisano: 05.10.2016 20:06:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jadą krowy z mlekiem Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264740 Napisano: 05.10.2016 19:06:02 w Wkurza mnie...
gotika1982 napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem chyba jedyną osoba która się nie załapała na zwrot z Wielkiego Testowania w Carrefour. Bo wzięłam udział w I aktywacji. Jak bym poczekała do drugiej to bym zwrot dostała bez problemu. emotka

Nie Ty jedna, ja nawet nie zgłosiłam paragonów,bo jak dotarłam do domu to już było info,że koniec, a jak się później okazało to wcale nie był koniec... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264575 Napisano: 05.10.2016 13:36:41 w Informują
Lubella sle maile, zgłoszenie z wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264264 Napisano: 04.10.2016 21:21:30 w Ambasadorinnowacji - Philips
andzianecia napisał(a):

tusienka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A macie jakieś info o niedostaniu sie?

ja mam

też dostałam maila o niedostaniu się emotka

ja nic nie mam, więc się połudzę zatem Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264263 Napisano: 04.10.2016 21:15:30 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

kasiach napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Wkurza mnie to, że gdy wchodzę do Biedronki nigdy przy wejściu nie ma tych czerwonych koszyczków - bo są przy kasach.. Często muszę iść do kasy, która znajduje się na samym końcu. Wczoraj ochroniarz sobie chodzi wokoło kas to mówię "przepraszam, dlaczego te koszyki tutaj są a  nie przy wejściu" A on na to, że klienci je tu zostawiają. To co, wyciągając zakupy mam lecieć do wejścia sklepu i odłożyć koszyk i wrócić i płacić za zakupy? Dlaczego on widząc stertę koszy, nie zaniesie ich do wejścia - bo tam PUSTKI ! Tak mnie to denerwuje, bo nieraz jak idę po koszyk to akurat są kolejki do kas, to muszę się przeciskać między ludźmi  i iść na początek sklepu by zrobić zakupy zaczynając od warzyw. U Was też tak w Biedronkach jest?! Kto ma obowiązek zanoszenia tych czerwonych koszyczków pod wejście ? 

Problemem jest polityka firmy a dokładnie ilość osób na zmianie,  4-5 osób plus kierownik na zmianę na taki sklep to bardzo mało. Gdy chodzi trzy kasy praktycznie non stop a pozostali kasjerzy w między czasie robią wypiek, dokładają towar, sprzątają, myją podłogę i inne rzeczy na bieżąco a z doskoku siadają na kasę.  Natomiast ochroniarz ma swoje obowiązki i na pewno nie należy do nich pilowanie koszyków.

Ochroniarzowi nie wolno zajmować się koszykami, czy pomaganiem obsłudze. Bratowa swego czasu była ochroniarką (jest takie słowo?) w Biedronce. Z nudów pomagała- właśnie z koszykami, czy ustawianiem towarów, jak kasjerki miały młyn. No i raz, i drugi szef ją na tym przyuważył. Dostała "po łapkach" i zakaz pomagania pracownikom B. Firma ochroniarska byłą zewnętrzna.

Głupotą jest,że ochroniarz ma sprzątać wózki,koszyki itd... To raczej nie ich zadanie... Natomiast faktem jest,że w Biedrze te koszyki są dostępne tyko przy kasach,pozostawione przez innych kupujących, ktoś o to powinien zadbać,tylko pytanie kto? Ostatnio kolejki do kasy full, pika piec od bułek i kto pobiegł? Oczywiście kasjer..., a kolejka rosła i rosła... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264258 Napisano: 04.10.2016 21:06:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może dać znać w jakich godzinach wygrał w bramkach (mentosy, herbapol itd)? Może być PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264250 Napisano: 04.10.2016 20:52:01 w PLAGIATY
To teraz poprosimy czerwone gatki i trawę o wersję: moje rodzinne zabawy z dzieckiem, spacer jesienny czy też moja chwila z kawą i co tam komuś jakiś konkurs foto do głowy wejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264223 Napisano: 04.10.2016 20:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy ktos bral udzial w konkursie Verbena na testowanie cukierkow? Bez sensu, nagroda za 3,70 zł, a oni beda chcieli pesel? emotka

W Danononie też chcieli, koło warte podobnie. Powinni być zgłoszeni w GIODO, skoro chcą takie dane Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mczarna

#6264132 Napisano: 04.10.2016 17:38:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Płyn nie dla mnie i nawet fartuszek się nie trafił ( zgł z niedzieli ok 14), jak żyć?
Edit: nawet ścierką nową od Lubelli nie powycieram, wyciskarki z moją obecną nie porównam, a Mentos to już kompletnie na mnie urok rzucił.
Czas na urlop. Czas na bunt!emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263715 Napisano: 04.10.2016 07:42:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Co to za strzałka do góry? ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263627 Napisano: 03.10.2016 22:02:06 w PLAGIATY
inter81 napisał(a):

no widze tego pajaca w czerwonych gaciach przerabia 1 zdjecie na 20 produktów, mi si eosobiscie nie podobają szczególnie te LOL pajac z niego może i jest pajacem ale za to ma kasiore

Chyba nikomu, poza nim i jego otoczeniem, to się nie podoba.. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

mczarna

#6263623 Napisano: 03.10.2016 21:56:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

agadawid napisał(a):

violka88 napisał(a):

Glade mnie rozczarowało - już się napaliłam na główną nagrodę dzienną - wyjazd w góry emotka  a  już myślałam że całą rodzinką na ferie - a tu JEDNA osoba  emotka  konkurs dla singli

Faktycznie rozczarowuje. Żeby chociaż dla 2 osób...

ta, i dla całego powiatu. zawsze można namówić rodzinę, by też zagrała, w końcu i tak tutaj lud zazwyczaj gra na wszystkie możliwe ciotki. emotka  

mnie bardziej niż nagroda rozczarowuje forma, czyli - tfu! - loteria. 

ciesz się,że nie ma bramek Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0