Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6263592 Napisano: 03.10.2016 20:57:27 w PLAGIATY
banka-manka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jakbyście dali jeszcze linki do wygranych konkursów z trawą i czerwonymi gatkami to mogę im maila wysłać. Nie wiem tylko czy mailem wystarczy reklamacja, bo wiele chce listem...Nie brałam udziału ale dla dobra ogółu mogę wysłać

Do plagoatów to się może nie zalicza, ale kilka prac ma też nieregulaminową ilość znaków w haśle, miało być do 160, a np. miejsce 10 ma conaj mniej dwa raz tyle. Może warto to dołączyć do reklamacji, wtedy osoby z niższych miejsc skoczą wyżej.
Kilka fot z pierwszy kilku miejsc też mają wklejony (nieudolnie) graficznie produkt, co chyba też nie było zgodne z regulaminem. 

Co do Pana w spodenkach. Jakiś czas temu był zbiór linków do jego prac, chyba w wątku o wynikach konkursu. Ale jestem słaba w wyszukiwaniu na forum, więc może ktoś inny potrafi to ogarnąć  emotka

Były linki ale ja też nie mam kiedy tego wyszukiwać, może ktoś pomoże ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263571 Napisano: 03.10.2016 20:34:19 w PLAGIATY
kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy to nie to foto wgrało w konkursie Soraya XD?

To kradzione zdjęcie wygrało skuter za 13 000 zł. Coś z tym trzeba zrobić!

Proszę pisać na adres:
soraya@cederroth.com
I proszę zamieszczać ten link:

http://www.tapeci...atla_za_szyba_deszcz

Jakbyście dali jeszcze linki do wygranych konkursów z trawą i czerwonymi gatkami to mogę im maila wysłać. Nie wiem tylko czy mailem wystarczy reklamacja, bo wiele chce listem...Nie brałam udziału ale dla dobra ogółu mogę wysłać Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mczarna

#6263457 Napisano: 03.10.2016 17:38:37 w Ambasadorinnowacji - Philips
ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

Trochę mnie martwi, że ostatni post na fp PHILIPS jest z 29 sierpnia... Coś to dziwne.

ktoś ma długi urlop, albo zmieniają agencję marketingową do obsługi fb  emotka

Ale na komentarze odpisują Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263437 Napisano: 03.10.2016 17:12:35 w Czy informują/ informowali?
Czy Almette informuje z nr stacjonarnego czy też z komórkowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263000 Napisano: 02.10.2016 21:57:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Powariowali z tymi bramkami.Każda loteria to samo.
Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

jokan, te bramki są już w prawie wszystkich loteriach: Mentos, Herbapol,Ferrero itd, to coś mega mnie wkurza. Za każdym razem sobie mówię,że to j ż ostatni raz ale to brzmi jak słowa hazardzisty...

wiem:(, gralam pare razy w mentosa, ale oczywiscie pudlo, z tym, ze w mentosie jakos przeboleje stracona kasę, gorzje w innych konkursach jak np. byl kawa Nescafe, czy Ferrero, zakup za ponad 10 zł i to tym bardziej, ze kawy ani pralinek tych nie kupuje, dlatego odpuszczam, trzeba miec spore szczescie

te bramki są do d..y ,jakaś ostatnio zmowa... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262969 Napisano: 02.10.2016 20:46:47 w WC - rozmowy o wszystkim
taalvikki napisał(a):

nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jak tam Kobietki  akcja ze Strajkiem 03.10 u Was?

Z laskami dołączymy do większej grupy (w wiekszym mieście) emotka

trochę śmieszne, że ktoś strajkujący sam kobiety nazywa "laskami".  ;p

a co do tematu, to nie mam żadnego powodu do strajku. lubię ugotować obiad swojemu chłopakowi, podobnie jak On lubi skręcić nam fajne meble.

Ty nie masz powodu do strajku?TY? Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

mczarna

#6262966 Napisano: 02.10.2016 20:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

jokan, te bramki są już w prawie wszystkich loteriach: Mentos, Herbapol,Ferrero itd, to coś mega mnie wkurza. Za każdym razem sobie mówię,że to już ostatni raz ale to brzmi jak słowa hazardzisty... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6262910 Napisano: 02.10.2016 17:45:04 w Biedronka
gosia16 napisał(a):

Wkurzają mnie paragony z Biedronki.Dzisiaj kupiłam na Winiary produkty,a paragon dostałam takiej jakości ,że za tydzień juz nic na nim  nie będzie widać. emotka

Ja dziś to samo, ostatnią cyfrę z numeru paragonu ledwo widać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262730 Napisano: 01.10.2016 21:42:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262671 Napisano: 01.10.2016 18:27:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jakas masakra... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262645 Napisano: 01.10.2016 16:51:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
magalan83 napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

Odnośnie konkursu Soraya - czy tylko ja bym wiele zdjęć zamienił miejscami?

https://business.facebook.com/notes/lidl-polska/wyniki-konkursu-soraya-najlepsza-pod-s%C5%82o%C5%84cem-cz-1/1175558139176596

Ja rownież bym to zrobiła. Jedne są powiedziałabym beznadziejne ale też są bardzo pomysłowe, które nie zistaly docenione... No cóż takie gusta jury emotka  ja na szczęście mam hulajnogę emotka

I znowu ta trawa i czerwone spodenki... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262335 Napisano: 30.09.2016 18:33:44 w Biedronka
kalka napisał(a):

Od dnia, gdy wygrałam w Smolarze w konkursie, o którego istnieniu nie wiedziałam, doszłam do wniosku, ze największą szansę na wygraną w Smolarze mam wtedy, gdy nie zagram emotka  

hehe ale nagrodę przesłali? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261842 Napisano: 29.09.2016 22:40:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak tam Kobietki  akcja ze Strajkiem 03.10 u Was? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261831 Napisano: 29.09.2016 22:11:17 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Wkurzam się bo chciałabym coś wygrać,bardzo lubię chwilę gdy podjeżdża kurier pod dom i daje mi paczusie emotka ale nie chce mi się brać udziału w konkach, no i jak żyć? emotka emotka

Rób codziennie zakupy w internecie z dostawą rączkami kuriera DPD, listy przewozowe wklepuj na loterię emotka

Niestety jak rąsie kuriera wyciągają się po moje pieniążki za pobraniem emotka to już szanowny pan kurier, a raczej jego wizyta już mnie tak nie cieszy,no i jak żyć?

No faktycznie tragedia życiowa...Mnie wkurza remont jednego wyjścia ze stacji metra, nie widomo do kiedy i ocb i trzeba kombinować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261823 Napisano: 29.09.2016 21:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie ma emotka

kurka, teraz nawet paragonów żądają emotka

aha nigdy nie widziałam tych produktów
szkoda ze nie ma w duzych sklepach moze gdzies znajde przypadkiem

trampek-napisz do nich na fejsie wiadomość, oni odpowiadają w jakich sklepach produkty są, w moim pobliżu akurat nic ciekawego nie było,oprócz tego kiosku,co zobaczyłam przypadkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261795 Napisano: 29.09.2016 21:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie maemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261793 Napisano: 29.09.2016 21:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej emotka może mi ktoś odpisać czy miał tak samo, a mianowicie dostałem 6 maili od Almette, proszą mnie o przesłanie wieczek i paragonów, a jeśli tego nie zrobię zostanę wykluczony z loterii, to jakaś dodatkowa weryfikacja ??

ja dostałam jeden,tak,weryfikacja

A kiedy wysyłaliście zgłoszenie? Ja póki co żadnego maila nie mam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261731 Napisano: 29.09.2016 18:20:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6261252 Napisano: 28.09.2016 20:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

Dostałam dziś sms z konkursu Almette że mam przesłać wieczko z kodem wraz z paragonem na adres organizatora bo inaczej nie będzie brało udziału w loterii. Czy to znaczy, że ktoś przede mną zgłosił ten sam numer kodu?

Przecież kody się powtarzają i była o tym już tu mowa... Ale informowali o wygranej dzwoniąc? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna