Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6258453 Napisano: 22.09.2016 18:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii DPD 1 osoba może wygrać kilka nagród tego samego stopnia w 1 losowaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6258002 Napisano: 21.09.2016 21:05:19 w Ambasadorinnowacji - Philips
kaskaderka1 napisał(a):

elizam napisał(a):

u mnie jakoś dziwnie z tymi odznakami, mam dwie po 3 i środkową 4, więc czegoś mi jeszcze nie doliczyli... ale z moim pechem i tak się nie załapię

U mnie identycznie

i u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6257962 Napisano: 21.09.2016 19:48:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
U mnie też torba Milka, o wiele większa niż myślałam:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6257678 Napisano: 21.09.2016 14:16:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
I torba Oreo, zgl z 15.09 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6257547 Napisano: 21.09.2016 12:25:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jakaś nagroda za ankietę Bic Soleil, ktos wie co dokladnie? Mail przed chwilą Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6257274 Napisano: 20.09.2016 20:07:38 w SZUKAM....
kachna1111 napisał(a):

mczarna napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

HOLLY napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

może ktoś mi pomoże..

zadzwonili dziś do mamy że coś wygrała (oczywiście nie pamięta co)i ma wysłac paragon na adres:
i360 Sp. z o.o. Sarmacka 12/2, 02-972 Warszawa

co to może być?

może loteria DPD? ale tam nie trzeba paragonu emotka

moze zielona budka lody?albo gdzie jest carex?

myślę że to carex

dzwonili też do kogoś?

Do mnie dzwonili, to Carex

Ja z carex na email zdjęcie paragonu wysylalam

Mi też powiedzieli,żeby na maila wysłać.

myślicie że też mogę wysłać emaila?
moja mama się jakoś z nimi nie dogadała i przysłali jej smsa z adresem

a ile jest dni na odesłanie?

napisałam pw Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6257272 Napisano: 20.09.2016 20:03:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

temat pewnie był omawiany we wszystkie strony, ale nie wiem gdzie szukać emotka Więc może ktoś po raz milion trzydziesty piąty napisze czy kamis poda nr zwycięskiego paragonu, jeśli się z nimi skontaktuję? Ja ostatnio w konkursach jestem tak w tyle, że nawety nie wiem jaki etap teraz obdzwaniają...

Nie, nie podadzą numeru. Jeśli jest coś źle to wyślą po jakimś czasie od otrzymania przesyłki maila,że np. braki w oświadczeniu, że paragon zły ale za "Chiny Ludowe" numeru nie podadzą. Cały czas jest obdzwaniany 1 etap z nożami. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6257203 Napisano: 20.09.2016 17:56:25 w SZUKAM....
bamfarfe22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

HOLLY napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

może ktoś mi pomoże..

zadzwonili dziś do mamy że coś wygrała (oczywiście nie pamięta co)i ma wysłac paragon na adres:

co to może być?

myślę że to carex

dzwonili też do kogoś?

Do mnie dzwonili, to Carex

Ja z carex na email zdjęcie paragonu wysylalam

Mi też powiedzieli,żeby na maila wysłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6257172 Napisano: 20.09.2016 16:57:06 w SZUKAM....
kachna1111 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

HOLLY napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

może ktoś mi pomoże..

co to może być?

myślę że to carex

dzwonili też do kogoś?

Do mnie dzwonili, to Carex Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6256983 Napisano: 20.09.2016 11:39:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ręcznik od Carex Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6256971 Napisano: 20.09.2016 11:22:21 w Informują
Carex nadal dzwoni Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6256802 Napisano: 19.09.2016 22:53:22 w Zjazd e-konkursowiczów
trebor1 napisał(a):

bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

:D 

Jaka super fotka! emotka A można poprosić o info, kto jest kto? emotka

aż by się chciało, na te roześmiane mordki, ponaklejać odpowiednie avatary, aż mnie fotoshop swędzi...

Ja mam już pewne typy, szczególnie po wpisie ze "stoję" emotka . Pozazdrościć spotkania! Oby kiedyś wyszło wielkie ogólnopolskie:-) Pozdrowienia dla Was! Wyświetl w wątku >>
2 brucee, kemli 0

mczarna

#6256796 Napisano: 19.09.2016 22:47:14 w GFK
parysek10 napisał(a):

mczarna napisał(a):

parysek10 napisał(a):

Domino123 napisał(a):

zbiera ktoś z Was pkt w ankietach Ariadna? Ostatnio gdzieś na forum ktoś polecał i nie wiem czy jest sens zbierania pkt jak w gfk.. 

Moim zdaniem nie warto. Ankiety nie przychodzą często, a jak już są to bardzo słabo płatne i nazbieranie na  coś porządniejszego to kwestia paru lat. Także moim zdaniem to gra niewarta świeczki.
Za to bardzo polecam opinie.pl - link w moim podpisie i ipsos i-say (chętnych proszę o podanie maila, wyślę zaproszenie).

Poza tym odkryłam prosty sposób na ominięcie blokady gfk, przez którą można wypełnić daną ankietę tylko raz. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak to zrobić, proszę o kontakt na pw  emotka

Tak, tak, chcesz uzbierać punkty za polecenie nowych...
Jakoś w GFK nie jest tak źle, ankiety przychodzą czasami w masowych ilościach, a czasami zastój ale jakoś do tej pory nie narzekam.
P.S. Jeśli jesteś aż takim łamaczem systemów to lepiej się tym nie chwal.

Akurat moim odkryciem dzielę się bezinteresownie i uwierz, że do tego nie są potrzebne żadne zdolności hakerskie tylko zastosowanie pewnej opcji przeglądarki internetowej.  emotka  A jeśli mogę polecić inne serwisy z ankietami to nie widzę w tym nic złego, korzyści są dwustronne. Także bez spiny.

Ja tam się nie spinam,tylko widzę,że coś odradzasz,a polecasz coś gdzie masz zyski. GFK nie jest takie złe,trzeba po prostu trafić w ich poszukiwane profile.Kiedyś miałam Ipsos i tak spamowali,że masakra, a z wypełnionych ankiet nic ciekawego,więc im podziękowałam.Czyżby się poprawili, zmienili? 
P.S Jak masz taki chwyt na GFK to chętnie otrzymam PW z tajnym łamaczem:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6256778 Napisano: 19.09.2016 22:25:56 w GFK
parysek10 napisał(a):

Domino123 napisał(a):

zbiera ktoś z Was pkt w ankietach Ariadna? Ostatnio gdzieś na forum ktoś polecał i nie wiem czy jest sens zbierania pkt jak w gfk.. 

Moim zdaniem nie warto. Ankiety nie przychodzą często, a jak już są to bardzo słabo płatne i nazbieranie na  coś porządniejszego to kwestia paru lat. Także moim zdaniem to gra niewarta świeczki.
Za to bardzo polecam opinie.pl - link w moim podpisie i ipsos i-say (chętnych proszę o podanie maila, wyślę zaproszenie).

Poza tym odkryłam prosty sposób na ominięcie blokady gfk, przez którą można wypełnić daną ankietę tylko raz. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak to zrobić, proszę o kontakt na pw  emotka

Tak, tak, chcesz uzbierać punkty za polecenie nowych...
Jakoś w GFK nie jest tak źle, ankiety przychodzą czasami w masowych ilościach, a czasami zastój ale jakoś do tej pory nie narzekam.
P.S. Jeśli jesteś aż takim łamaczem systemów to lepiej się tym nie chwal. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6256747 Napisano: 19.09.2016 21:44:33 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że lato się kończy i jest już zimno ( choć słonecznie-jedyne pocieszenie) i tak szybko się już ciemno robi. Wiem,wiem, taka pora roku ale ja co roku tego nie mogę znieść.Dziś mnie tak wypi....o,że szok. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6256689 Napisano: 19.09.2016 20:43:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6255588 Napisano: 16.09.2016 15:47:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teodozja napisał(a):

myszania napisał(a):

Dzis facet przede mną w Biedrze kupowal Cole i zostawił rachunek....już, już...prawie go miałam ale pani go sprzątneła i do smieci.....

Takie marnotrawstwo paragonowe, aż serce konkursowicza boli emotka emotka

A ja dziś w Biedrze znalazłam paragon, patrzę jest Coca Cola, już gęba się cieszy, a tu napis 2L...Żesz nie mieli jakiej Coli kupować... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6255442 Napisano: 16.09.2016 13:06:04 w Carrefour konkursy
milka77 napisał(a):

donia7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpisał mi carrefour że w konkursie hortex biorą udział tylko hipermarkety emotka  

Carrefour? Czy Jet?

Z jakiej racji? Bo na pewno nie z racji regulaminu emotka

Hahah, a mi napisali,że w konkursie będą brać udział paragony ze wszystkich sklepów. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6255242 Napisano: 15.09.2016 23:33:33 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

defed napisał(a):

bruce - w ogole nie obawiam sie nalotu policji czy skarbowki, bo jak wspominasz nie mam nic do ukrycia. Pod koniec roku sobie zagladam do mojej "kolekcji" gdy rozliczam sie z US zeby o niczym nie zapomniec.. Mialam tam linki do interesujacych mnie regulaminow, zeby nie musiec szperac po necie. Pomocne mi bylo to miejsce w wielu plaszczyznach. Ulozylam sobie tam konkursowy mikro seiat, ale zbyt wiele pisalam publicznie. Zachowalam sie jak nieodpowiedzialna gowniara.

emotka No coś Ty?! Ja wcale nie mam na myśli urzędów i mundurowych, ja mam na myśli tego gościa i jego kumpla, o którym sama wspominałaś. emotka

po**b... ich?Mi słow brakło, sorry Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6255115 Napisano: 15.09.2016 20:39:19 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

A były jakieś poprzednie edycje tego Unicefu? Bo się zastanawiam jak będzie z wysyłką nagród? Do rodziców czy do dzieci? Bo może komuś z rodziny oddam paragon z poleceniem zrobienia rysunku przez dziecko z rodziny tylko nie chcę narobić nikomu kłopotów, bo rodzinka nie gra w konkursy?

to wyniki z tamtego roku  emotka  http://st-majewsk...koly-rozstrzygniety/

buhahah:-) Ależ te dzieci zdolne:P Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0