Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6253361 Napisano: 12.09.2016 21:25:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

scrabble napisał(a):

fragles napisał(a):

joan napisał(a):

scrabble napisał(a):

emotka   z jednej strony ma to sens, ukróca kombinatorstwo (...) 

Właśnie, że to nie ma sensu i to dopiero jest kombinatorstwo (agencyjne). Chcą naszych PESELI, kserówki dowodów osobistych i uj wie, co jeszcze, a potem gromadzą to w stosach segregatorów, do których każda praktykantka, sprzątaczka i portier mają dostęp. I nie dojdziesz po latach, kto na Ciebie kredyt wziął...

Jedno wydawnictwo przestało, po samym postraszeniu interwencją w GIODO  emotka  Bo bardzo ładnie sami się sypią swoimi komentarzami w stylu "pesel już mam", albo kończąc za mnie adres itp., gdy poprzednia wygrana była 5 lat wcześniej ... To, że gram w konkursach nie jest niczym złym, dotrzymuję regulaminu, spełniam wszystkie warunki i mam dosyć znoszenia kombinatorstwa ich organizatorów. Nie mam zamiaru się godzić na obracania danymi wrażliwymi agencji bez odpowiednich uprawnień. I nie mówcie mi, że potem nas nie lubią itp., bo interweniowałem w swojej sprawie, bo to, że czasem gram nie znaczy, że mam siedzieć cicho i godzić się na wszystko.

Wiesz, przestało albo poinstruowało pracowników jak mają przeprowadzać rozmowy telefoniczne z laureatami.

Mam nadzieję, że przestało, bo już nie żądają numeru pesel. Sprawdzone przy osobie, która u nich nigdy nic nie wygrała.

I tu powinny wypowiedzieć się osby,które w takowych agencjach pracują, a jakoś cisza (a na forum pełno)  :p Wyświetl w wątku >>
1 belca 0

mczarna

#6253348 Napisano: 12.09.2016 21:02:08 w Pomocy!!!!
marta_1234 napisał(a):

Mam pytanie odnosnie konkursu z harmonella. Do zwycięzców:  jak zostaliście poinformowani?  
Brałam w nim udział i nie wiem czy robić sobie jeszcze nadzieję...

Maila dostali, też  brałam udział ale cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253274 Napisano: 12.09.2016 18:02:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie Kamisa- to mają tam "mały" bałagan.Do mojego taty dzwonili 3 razy,że wygrał, w tym raz jak już nagroda jest u niego w domu, hehehe. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253270 Napisano: 12.09.2016 17:59:42 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja robiłam zakupy pierwszego dnia i widziałam zakładkę lista sklepów i co....i były tam inne sklepy niż są obecnie.

O! To widzisz, może i ja zaglądałam do pierwotnej listy. Tak czy siak w regulaminie nie ma tabelki, ani słowa o załączniku. 1 hasełko wysłałam. Zobaczymy co Ci odpiszą...   emotka

No i właśnie ten regulamin nas broni,bo lista to sobie może być na stronie, a w reg o niej nie wspominają. Zobaczymy czy w ogóle odpiszą. Wyświetl w wątku >>
2 defed, andii 0

mczarna

#6253267 Napisano: 12.09.2016 17:51:54 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Czy w Hortexie zakup możliwy jest w dowolnym sklepie Carrefour? W regulaminie nie ma żadnej listy, ale na stronie C4 jest w prawym rogu, a mojego sklepu tam brak...dokonałam już zakupu kierując sie regulaminem i nie wiem co teraz  emotka  ktoś pisał lub dzwonił może w tej sprawie do Jeta? 

emotka  mam to samo, kupiłam u siebie bo regulaminie nie ma wzmianki o liście wybranych sklepów, ale trzymam się regulaminu  emotka  Nie, nie pisałam do nich... Może coś potem skrobnę.

Ja robiłam zakupy pierwszego dnia i widziałam zakładkę lista sklepów i co....i były tam inne sklepy niż są obecnie.Napisałam do nich maila, zobaczymy co napiszą.Sprawdzam takie rzeczy,bo po hipermarketach C4 nie biegam,mam koło siebie market, a nie raz już były wymienione tylko hiper. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6253260 Napisano: 12.09.2016 17:37:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje defedemotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6252610 Napisano: 10.09.2016 15:27:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6252357 Napisano: 09.09.2016 19:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nelunia napisał(a):

jakoś mało ludzi  wpisało się w MDW z kasztelana z Tesco i C4.

To akurat o niczym nie swiadczy emotka  ja mam sporo nagrod z kasztelana w c4 ale np. nie odczuwam potrzeby wpisywania sie emotka

gratuluję wygranych... za gorąco jest i nie chce mi się już polemizować emotka

edzia21- hamaki też? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6252342 Napisano: 09.09.2016 18:33:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorota8331 napisał(a):

pawio25 napisał(a):

Nie wydaje Wam się to jakieś podejrzana ta stokrotka z Lechem Free? Nikt wcześniej na forum nie pochwalił się wygranym rowerem, a teraz nagle wysyłają nagrody niespodzianki, które wcześniej nie były przewidziane. Mi to wygląda tak jakby sami sobie pozgarniali rowery. A że teraz ludzie zaczęli do nich pisać w sprawie tych wyników to nagle chcą wszystkich uciszyć i dają te niespodzianki. 

No właśnie... nie było niespodzianek w regulaminie wiec to dziwne..napisałam maila co to za niespodzianka i czekam co odpiszą. dla puszki piwa nie bede podawac adresu.

Hahha, a gdzie mają niby wysłać nagrodę? Jak masz takie obawy to podaj adres paczkomatu, najlepiej 200 km od Twojego adresu (czy to domu,czy to firmy)... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6252340 Napisano: 09.09.2016 18:25:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorota8331 napisał(a):

pawio25 napisał(a):

Nie wydaje Wam się to jakieś podejrzana ta stokrotka z Lechem Free? Nikt wcześniej na forum nie pochwalił się wygranym rowerem, a teraz nagle wysyłają nagrody niespodzianki, które wcześniej nie były przewidziane. Mi to wygląda tak jakby sami sobie pozgarniali rowery. A że teraz ludzie zaczęli do nich pisać w sprawie tych wyników to nagle chcą wszystkich uciszyć i dają te niespodzianki. 

No właśnie... nie było niespodzianek w regulaminie wiec to dziwne..napisałam maila co to za niespodzianka i czekam co odpiszą. dla puszki piwa nie bede podawac adresu.

nkba napisał(a):

agicho napisał(a):

To samo zdjęcie nagrodzone w różnych konkursach
https://www.faceb...sts/1219567458081990
http://www.radioz...ne-wakacje-z-Peugeot

emotka

Właśnie  emotka i wydaje mi się, że jeszcze gdzieś je widziałam emotka

Przed chwilą widziałam komentarze pod wynikami, a teraz ich brak? O co kaman? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6252222 Napisano: 09.09.2016 15:14:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Surf i torby Lays Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6251854 Napisano: 08.09.2016 22:30:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

A ja mam pytanie - czy ktoś mógłby mi opisać, jak ma brzmieć to nieszczęsne, nakrętkowe "MUUUUH"?
http://www.e-konk...aj.html#.V9HFpq1Gn9A
emotka

A co-usłyszałaś jakiś dziwny dźwięk przy otwieraniu?  emotka

Za żadne skarby świata nakrętka muczeć nie chce. emotka emotka Nie wiem, może ją czymś przekonać? emotka Co to w ogóle za konkurs jest, żeby nakrętka muczeć miała podczas otwierania? emotka emotka

Dziwadło wielkie ale pewnie coś pokombinowali,żę jak już zrobi muu,czy lepiej to pewnie zatyczka albo cała butelka coś w sobie ma,typu chip,kod, sratata i inne takie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6251845 Napisano: 08.09.2016 22:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

A ja mam pytanie - czy ktoś mógłby mi opisać, jak ma brzmieć to nieszczęsne, nakrętkowe "MUUUUH"?
http://www.e-konk...aj.html#.V9HFpq1Gn9A
emotka

A co-usłyszałaś jakiś dziwny dźwięk przy otwieraniu?  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6251765 Napisano: 08.09.2016 20:12:43 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
scrabble napisał(a):

Mój facet też ma i możliwe, że Surf właśnie 

Edit. na 100% Surf, Mama też ma emotka

Ja mam maila od Inpost ale zero info kto jest nadawcą i z jakiego idzie adresu ale także czekam na Surf,więc pewnie to to. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6251754 Napisano: 08.09.2016 19:41:48 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

renasyrena napisał(a):

Poszukuję wszelkich konkursów/akcji/promocji/loterii, gdzie do wygrania są... meble, łóżka, łóżeczka dziecięce, szafy, stoły, stołki, fotele, komody, biurka, wszelkie meble i mebelki dla dorosłych i dzieci itp. Pilnie potrzebuję wszelkiego wyposażenia 'od igły po widły'. Kasy brak na zakup, więc muszę walczyć, grać... To jedyna iskierka nadziei....  Jeżeli ktoś coś widział, jeżeli ktoś coś wie, to proszę o pomoc. Mogą to być wszelkie konkursy ogólnopolskie, marketowe, facebookowe... Proszę o pomoc i sugestie. Może być tu, lub w wiadomości pw. 
Z góry ślicznie dziękuję za pomoc 
emotka
emotka

Faktycznie spora posucha z tego typu nagrodami emotka , szukam, aby coś konkretnego Ci zaproponować i nigdzie ani śladu, ewentualnie w tutejszych zapowiedziach mam pololoterię - i całe - mieszkanie widzę tam wśród nagród na plakacie reklamowym, oraz: almette - i cały dom. emotka
Edit - tu ewentualnie jest z łóżeczkiem - może Cię zainteresuje:
http://www.e-konk...dy.html#.V9GLbK1Gn9A

Edit: Dziękuję za powyższe wpisy, ponieważ też właśnie dostałam SMS oraz mail o paczce In Post oraz jej tajemniczej nadawczyni i zapytać chciałam, czy ktoś coś wie.  emotka emotka

bruce- mam to samo, nie ma info o nadawcy, adresie itd.Podejrzewam,że to jednak idzie Surf,o którym dziś już pisali w jednym wątku. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6251615 Napisano: 08.09.2016 14:42:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Torba Milka, zgl z 01.09, przed chwilą mail Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6251232 Napisano: 07.09.2016 19:23:05 w Czy informują/ informowali?
A torby Milka/Oreo dziś nie informowały? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6250873 Napisano: 07.09.2016 07:32:18 w Zjazd e-konkursowiczów
mdepfs napisał(a):

Ja z Warszawy emotka  może i więcej osób chętnych by się znalazło emotka

Jestem za. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6250275 Napisano: 05.09.2016 21:23:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

magnus napisał(a):

brudny napisał(a):

magnus napisał(a):

mysz-s napisał(a):

olus15 napisał(a):

Dzwonią , ale jestem ciekawa z jakiego nr?

z prywatnego
dostałam odpowiedz na pw

Czy to taki problem wpisać w topie informują  ?
Nie wiem czy zwycięzcy z wrażenia nie piszą  czy jakiś inny powód, skoro jednak wpisują w MDW to powinien też być wpis w  w informują . Całe forum dopytuje tu i tami zapewne na pw

a może jeszcze obwieszczenie w prasie lokalnej byś chciał?

Zawnioskuj o likwidację topu informują, jeśli jest zbędny

równie dobrze możesz zawnioskować o usunięcie użytkowników co się nie chwalą nagrodami w topie moje dzisiejsze wygrane emotka

Nie wiem w czym problem brudny? Dlaczego nie można napisać - zgł z dnia tego i tego , dzwonią z tego i tego nr, mail czy coś w tym stylu.  Po to jest to forum i warto poinformować,bo wpisy w MDW , jak nie jest dużo nagród w konkursie (loterii) albo nie wiadomo z kiedy informują, powodują,że każdy jest zainteresowany i ciekawy czy jeszcze ma szansę czy też już nie musi się łudzić. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

mczarna

#6250202 Napisano: 05.09.2016 18:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

luko922 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

widze pierwsze dzienne z almette padły, oni dzwonia czy jak informuja?

A to tak łatwo jest wygrać, że aż 2 osoby się wpisały? emotka  

ciekawe na ile zgłoszeń wygrana emotka

Też mnie to ciekawi:-) Kto się z wygranych pochwali? Wyświetl w wątku >>
0 0