Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6232248 Napisano: 22.07.2016 19:09:43 w SZUKAM....
logos89 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

mczarna napisał(a):

asandraa napisał(a):

rkvi napisał(a):

Szukam informacji, gdzie znajduje się numer listu przewozowego DPD, czy to numer przesyłki? I czy list przewozowy, to ta naklejka na paczce?

numer listu przewozowego DPD czyli numer przesyłki ma na końcu ciągu cyfr literke S

List przewozowy to jest ta naklejka na paczce? U mnie żaden ciąg cyfr nie kończy się literką S. Mam tylko numer paczki do śledzenia- to właśnie ten numer?

tak, ten numer- DPD ma literke S, nie wiem jak inne firmy

Nie każdy ma literkę S, zależnie od miejsca dostarczenia, nie wprowadzajcie tłumu w błąd...emotka

No nie za bardzo się zgodzę(mogę zrobić print screen)- wszystkie moje wysyłki, niezależnie gdzie słałam mają na końcu literę S, tak samo paczki jakie dostałam z różnych miast słane przez dpd też mają S

literki są różne (u mnie też zwyczjowo jest W )i to zależy od rodzaju przesyłki np. S- standard 

Dokładnie! U mnie też W. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6232222 Napisano: 22.07.2016 18:14:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ilona-wielkie gratulacje!emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6232179 Napisano: 22.07.2016 16:04:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw kapielowy  z Rossmanna Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6232046 Napisano: 22.07.2016 12:15:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jadą  słuchawki od Leszka,2 etap Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231840 Napisano: 21.07.2016 22:29:35 w SZUKAM....

asandraa napisał(a):

rkvi napisał(a):

Szukam informacji, gdzie znajduje się numer listu przewozowego DPD, czy to numer przesyłki? I czy list przewozowy, to ta naklejka na paczce?

numer listu przewozowego DPD czyli numer przesyłki ma na końcu ciągu cyfr literke S

List przewozowy to jest ta naklejka na paczce? U mnie żaden ciąg cyfr nie kończy się literką S. Mam tylko numer paczki do śledzenia- to właśnie ten numer?

tak, ten numer- DPD ma literke S, nie wiem jak inne firmy

Nie każdy ma literkę S, zależnie od miejsca dostarczenia, nie wprowadzajcie tłumu w błąd...emotka
Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mczarna

#6231429 Napisano: 20.07.2016 21:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

Widziałam dziś piękną różową Electrę z koszykiem w centrum Wawy... Może wygrana?Ktoś się pochwali? Może być PW>

ładniejsze są  Embassy, mają takie grube opony, piękne emotka

magnus- piszę o tym co widziałam, w rowerach akurat się nie lubuję ale Electra mi zapadła w pamięci i z konkursu i ze względu na kolor:-))) emotka  Ciekawa więc jestem czy to ktoś od nas jadł smacznie w pewnym miejscu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231422 Napisano: 20.07.2016 21:00:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widziałam dziś piękną różową Electrę z koszykiem w centrum Wawy... Może wygrana?Ktoś się pochwali? Może być PW> Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231421 Napisano: 20.07.2016 20:57:45 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

wkurzyła mnie dzisiaj moja niemoc do konkursów Biedronkowych.. premia mi kiepsko w tym roku wyszła, kilka marnych 50 i konsoli brak. Później trafiła się spektakularna klęska w colgate i teraz jeszcze pustki w nestele. Tyle nagród i jakoś mnie omijają.. Aż się boje pomyśleć jak Kamis mnie bezczelnie oleje emotka

Oj tam , ja nie chcę opisywać swoich klęsk ale widzę,że i tak chwalisz się jakimiś nagrodami- np. Men Expert. Może Ty nie Men ale i można się uśmiechnąć na wieść o wygranej w LOTERII i to 500 zł...Nie przesadzaj więc i ciesz się emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6231378 Napisano: 20.07.2016 19:01:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
goralmac napisał(a):

defed napisał(a):

To może ja zapytam po ilu kodach M&Ms nadal Wam się nie udało? Ja mam 0/4 emotka  jak zwykle...

ja mam 0/2

0/3 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231338 Napisano: 20.07.2016 17:45:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nieoczekiwany przez nikogo Kucyk Pony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231336 Napisano: 20.07.2016 17:41:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejne koło  i średni popcorn z cinema city Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231098 Napisano: 20.07.2016 10:24:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olus15 napisał(a):

Czy te koła z Danone są w rozmiarze dziecięcym czy takie duże na których może położyć się nawet dorosły?

Małe  są  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231029 Napisano: 19.07.2016 23:10:31 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że nie wygrałam TV z Lay`s. a w niedzielę mój 6-letni padł i muszę kupić nowy,bo ponoć płaskich nie opłaci się naprawiaćemotka emotka

Miałam to samo z pralką, liczyłam na Persil i  Biedrę zeszłego roku,a tu lipa..TV mimo 5 puf teź poszedł w p....Laysów nie kupię prędko.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231015 Napisano: 19.07.2016 22:39:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

mczarna napisał(a):

Po ilu kodach udało Wam się choć kubek trafić w MMS?

Jeden kod, jeden kubek na fuksa i dziś już dotarł a trafiłam 13.7  emotka

No to spoko, ja dziś zakupiłam 2 i du.a. Może godzinę pamiętasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6231009 Napisano: 19.07.2016 22:23:17 w WC - rozmowy o wszystkim
nkba napisał(a):

andii napisał(a):

blackana napisał(a):

Czy tylko mi brakuje konkursu Jacobsa? Tak fajnie mi się te kubki projektowało, to mnie uspokajało emotka .

mnie brakuje "LUKSUSU"emotka

O tak... emotka

ooo i paczki sprzątaczki:-) Żadnych z projektami, bo zdolności nie mam:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230965 Napisano: 19.07.2016 20:16:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po ilu kodach udało Wam się choć kubek trafić w MMS? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230954 Napisano: 19.07.2016 19:55:01 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

mczarna napisał(a):

doris1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

doris1 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Szukam podpowiedzi co można kupić na chrzciny?
Za dwa tygodnie mam przyjemność zostać chrzestną a kompletnie nie wiem co mogę kupić.
Nie chcę dawać pieniążków wolałabym jakąś pamiątkę ale też nie za drogo.
Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Z praktycznych rzeczy to polecam chodzik - pchacz (najlepiej firmowy). Jest duży wybór, a zabawka starczy dziecku na długo. Posłuży najpierw jako sorter, czy migające elementy, a potem do pchania, hoho emotka

Po co chodzik? Lepsze są z tych proponowanych leżaczki/bujaczki - jeśli tego już nie mają.

Tak lepszy dla małego dziecka, ale z reguły rodzice takie rzeczy kupują b. wcześnie, albo jeszcze przed narodzinami, dlatego warto skonsultować z rodzicami z czego byliby zadowoleni. Myślałam o takim czymś http://allegro.pl...ter-i4929318120.html

Radziłabym trochę poczytać o chodzikach, nie są wskazane...mysz-s- może podpytaj rodziców czego potrzebują.

przecież pisze doris ,że chodzi jej o pchacz a nie typowy chodzik, które jak wszyscy wiedza nie sa polecane przez ortopedów juz od wielu lat

Pisała o chodziku, link mi się nie otwierał, więc nie wiedziałam,że to pchacz...olunka- nawet byś się zdziwiła ile ludzi chodziki dla maluszków kupuje...Niestety:-( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230946 Napisano: 19.07.2016 19:22:54 w SZUKAM....
doris1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

doris1 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Za dwa tygodnie mam przyjemność zostać chrzestną a kompletnie nie wiem co mogę kupić.
Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Z praktycznych rzeczy to polecam chodzik - pchacz (najlepiej firmowy). Jest duży wybór, a zabawka starczy dziecku na długo. Posłuży najpierw jako sorter, czy migające elementy, a potem do pchania, hoho emotka

Po co chodzik? Lepsze są z tych proponowanych leżaczki/bujaczki - jeśli tego już nie mają.

Tak lepszy dla małego dziecka, ale z reguły rodzice takie rzeczy kupują b. wcześnie, albo jeszcze przed narodzinami, dlatego warto skonsultować z rodzicami z czego byliby zadowoleni. Myślałam o takim czymś http://allegro.pl...ter-i4929318120.html

Radziłabym trochę poczytać o chodzikach, nie są wskazane...mysz-s- może podpytaj rodziców czego potrzebują. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230914 Napisano: 19.07.2016 17:27:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Mixa z Rossmann oraz tablet z Loterii Korzyści w Żabce (oba DPD) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230638 Napisano: 18.07.2016 22:14:50 w SZUKAM....
doris1 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Po co chodzik? Lepsze są z tych proponowanych leżaczki/bujaczki - jeśli tego już nie mają. Wyświetl w wątku >>
0 0