Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6230628 Napisano: 18.07.2016 22:06:18 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

mczarna napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Szukam podpowiedzi co można kupić na chrzciny?
Za dwa tygodnie mam przyjemność zostać chrzestną a kompletnie nie wiem co mogę kupić.
Nie chcę dawać pieniążków wolałabym jakąś pamiątkę ale też nie za drogo.
Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Łańcuszek?

jak dziewczynka to może kolczyki:)

Gdzie kolczyki?? Już było wiele dyskusji na ten temat.Jedni są , inni przeciw. Nie widzę tego jako prezent...na chrzest, na komunię... Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6230625 Napisano: 18.07.2016 21:56:56 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Paragon z Freshmarket emotka  

Mam podobny z Biedry...Ważne,że sumę widać. Jak coś będę się kłócić po całości Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6230621 Napisano: 18.07.2016 21:51:42 w SZUKAM....
mysz-s napisał(a):

Szukam podpowiedzi co można kupić na chrzciny?
Za dwa tygodnie mam przyjemność zostać chrzestną a kompletnie nie wiem co mogę kupić.
Nie chcę dawać pieniążków wolałabym jakąś pamiątkę ale też nie za drogo.
Tak 100 zł max 150
Pomoże ktoś?

Łańcuszek? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230492 Napisano: 18.07.2016 16:51:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Buu, Grande mi nic nie dało emotka ((( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230491 Napisano: 18.07.2016 16:50:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Palmolive C4 zestaw, koło dmuchane,szalik kibica,cukierki Gal oraz rysowanka-Połącz Kropki od interii Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230271 Napisano: 18.07.2016 11:41:57 w TESCO konkursy
staszek napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

xpac napisał(a):

Czy w waszych Tesco też nie ma tych pieprzo....ch mydeł w piance Palmolive ??

emotka  cena 7,69 

Potwierdzam emotka

W moim nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6230150 Napisano: 17.07.2016 22:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Znajoma mi mówiła, że odpisali na maila o ograniczeniu do 1 SMS`a, czyli 160 znaków. 

Dzięki. 
Szkoda, że nie umieją napisać regulaminu porządnego. emotka

Sądzą że SMS to 1 SMS (liczba pojedyncza) a nie SMSy emotka . Nie wiem, ja tam wszytko wysłałam na 160 znaków. emotka

bo tak powinno być, 1 sms = 160 znaków, a nie jakies kombinacje... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6230124 Napisano: 17.07.2016 20:25:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

donia7 napisał(a):

giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

donia7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://www.faceb...590416546080/?type=3
czy to "TA" Monika z Poznania?

no raczej  emotka

:P no to gratuluję jury i jej emotka

a ja od czasu, gdy kilka lat spontanicznie gratulowałam dziewczynie z forum... a okazało się, że wygrywa plagiatami.... nie gratuluję już bez zobaczenia pracy... nie rozumiem też teraz "gratulacji" bez publikacji pracy... a jak to znowu związana rodzina i zwierzak? a może basen? lub wyskok z kartonu?  emotka  nie brałam udziału w konku, nie czytałam nawet reg., nic też do Moniki nie mam, ale chętnie zobaczę, oby oryginalne zdjęcie ze świeżym pomysłem emotka  ktoś wrzucił fajną fotkę na fejsa, ale jak dla mnie zabrakło w niej najważniejszego... dokładnego widoku twarzy z szerokimi uśmiechami (czytaj. bananami ---->  emotka  ) bo za to się teraz "płaci nagrodami"  a na tej fotce jakby celowo ukryte twarze i to spaliło tą fajną, optymistyczną fotkę

o ile się nie mylę to był basen, ale pewna nie jestem emotka

ja pamietam to zdjecie, rodzinka pod woda i wszyscy trzymaja banana, przylozony do ust jako usmiech...

A to prawda,że to foto wygrywało juz parę razy , tylko z innym detalem? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6230022 Napisano: 16.07.2016 22:48:47 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Czy ktos z Was ma moze internet w Netii? Bo kurczę dostałam SMS od neti ze moje dane zostały wykradzione... I sie zastanawiam na ile mam sie bać... Czy ktos tez padł tego łupem?

Ja u nich nie mam nic , a też takie -nie smsa , a maila dostałam w zeszłym tygodniu. Pisali o tym nawet w sieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229987 Napisano: 16.07.2016 18:42:25 w Rossmann
memos napisał(a):

Ma ktoś może regulamin konkursu Mixa?

Polecam google.pl http://www.rossma...8-9592-b8cad9f08cf7# Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229893 Napisano: 16.07.2016 08:38:42 w Czy informują/ informowali?
mysz-s napisał(a):

masza napisał(a):

Z MEN Expert ?

Z men esxoert z tego co wiem tygodniowe były wtorek lub środę a dzienne są na bieżąco 

A oni informują  sms czy mailem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229838 Napisano: 15.07.2016 21:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w Carrefour FA? Mają wypisane sklepy , oczywiście znów same hipermarkety ale odnoszą się do strony ogólnej summer-promo. Na summer-promo dozwolony jest każdy sklep , więc o co temu Cerfurowi chodzi? Jeszcze regulamin z carrefour mi się nie chce załadować...Promują siebie czy jak?

Nie, promują ogólnopolski emotka  

No ok, szkoda tylko,że ludzi wpędzają w błąd tą listą sklepów Wyświetl w wątku >>
0 1 Halszka

mczarna

#6229812 Napisano: 15.07.2016 20:21:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w Carrefour FA? Mają wypisane sklepy , oczywiście znów same hipermarkety ale odnoszą się do strony ogólnej summer-promo. Na summer-promo dozwolony jest każdy sklep , więc o co temu Cerfurowi chodzi? Jeszcze regulamin z carrefour mi się nie chce załadować...Promują siebie czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229790 Napisano: 15.07.2016 19:08:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Kosmetyki Mixa z Rossmann

bilet do kina i popcorny z loterii cinema-city Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229698 Napisano: 15.07.2016 16:32:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyki Mixa z Rossmann Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229662 Napisano: 15.07.2016 15:16:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6229658 Napisano: 15.07.2016 14:56:29 w Gratulacje! Dla wygranych!

mczarna

#6229316 Napisano: 14.07.2016 20:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

emotka Dokładnie! I, z tego, co wiem, mało kto chwali się nagrodami, szczególnie - większymi. Szkoda, mnie to zawsze dopingowało i dawało nadzieję, że są jeszcze uczciwi organizatorzy konkursów. Szkoda wielka... Wiem jednak, czemu część forumowiczów nie chce pisać o głównych wygranych (ani o żadnych innych) i tym bardziej mi przykro. emotka

No i właśnie. Ale widać kto jest przeciw- konta utworzone w 2015, 2016 , to co oni tam wiedzą...

ach, to gadanie, że "za komuny było lepiej"... sama nie jestem z 2015, ale mocno irytują mnie takie uogólnienia, typu "co oni tam wiedzą". ktoś chce, to pisze, nie chce, to nie. zapewniam, że na forum siedzi sporo osób z większym stażem niż taka ja, które nie piszą właściwie NIC, a korzystają.

Wiesz co- oczywiście,że są i to nie wcale mała gromadka...Jednak jeśli ktoś dopytuje,a ktoś akurat wygrał, bądź nie wygrał,a wie,że informują ( a nikt o tym nie pisze) to jednak mógłby pomóc i udzielić informacji, skoro na forum cisza. Wystarczy napisać TAK, informowali. Nikt się z niczego nie musi tłumaczyć.PO TO JEST TO FORUM. Jak już pisały Dziewczyny wcześniej - chodzi m.in o to by wiedzieć,że jakiś konkurs to nie ściema. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6229293 Napisano: 14.07.2016 19:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

emotka Dokładnie! I, z tego, co wiem, mało kto chwali się nagrodami, szczególnie - większymi. Szkoda, mnie to zawsze dopingowało i dawało nadzieję, że są jeszcze uczciwi organizatorzy konkursów. Szkoda wielka... Wiem jednak, czemu część forumowiczów nie chce pisać o głównych wygranych (ani o żadnych innych) i tym bardziej mi przykro. emotka

No i właśnie. Ale widać kto jest przeciw- konta utworzone w 2015, 2016 , to co oni tam wiedzą... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6229290 Napisano: 14.07.2016 19:33:15 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

O tak- deszcz... Urlopuję na Kaszubach i pada emotka . Zamiast korzystać z dobrodziejstw lasów, wód, kręgów... moknę

ale jak przestanie to może grzyby będąemotka

O, na grzyby to może ja się załapię, bo się tam wybieram w sierpniu. Mnie też wkurza ta załamka pogody... Wyświetl w wątku >>
0 0