Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6230150 Napisano: 17.07.2016 22:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Znajoma mi mówiła, że odpisali na maila o ograniczeniu do 1 SMS`a, czyli 160 znaków. 

Dzięki. 
Szkoda, że nie umieją napisać regulaminu porządnego. emotka

Sądzą że SMS to 1 SMS (liczba pojedyncza) a nie SMSy emotka . Nie wiem, ja tam wszytko wysłałam na 160 znaków. emotka

bo tak powinno być, 1 sms = 160 znaków, a nie jakies kombinacje... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6230124 Napisano: 17.07.2016 20:25:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

donia7 napisał(a):

giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

donia7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://www.faceb...590416546080/?type=3
czy to "TA" Monika z Poznania?

no raczej  emotka

:P no to gratuluję jury i jej emotka

a ja od czasu, gdy kilka lat spontanicznie gratulowałam dziewczynie z forum... a okazało się, że wygrywa plagiatami.... nie gratuluję już bez zobaczenia pracy... nie rozumiem też teraz "gratulacji" bez publikacji pracy... a jak to znowu związana rodzina i zwierzak? a może basen? lub wyskok z kartonu?  emotka  nie brałam udziału w konku, nie czytałam nawet reg., nic też do Moniki nie mam, ale chętnie zobaczę, oby oryginalne zdjęcie ze świeżym pomysłem emotka  ktoś wrzucił fajną fotkę na fejsa, ale jak dla mnie zabrakło w niej najważniejszego... dokładnego widoku twarzy z szerokimi uśmiechami (czytaj. bananami ---->  emotka  ) bo za to się teraz "płaci nagrodami"  a na tej fotce jakby celowo ukryte twarze i to spaliło tą fajną, optymistyczną fotkę

o ile się nie mylę to był basen, ale pewna nie jestem emotka

ja pamietam to zdjecie, rodzinka pod woda i wszyscy trzymaja banana, przylozony do ust jako usmiech...

A to prawda,że to foto wygrywało juz parę razy , tylko z innym detalem? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6230022 Napisano: 16.07.2016 22:48:47 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Czy ktos z Was ma moze internet w Netii? Bo kurczę dostałam SMS od neti ze moje dane zostały wykradzione... I sie zastanawiam na ile mam sie bać... Czy ktos tez padł tego łupem?

Ja u nich nie mam nic , a też takie -nie smsa , a maila dostałam w zeszłym tygodniu. Pisali o tym nawet w sieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229987 Napisano: 16.07.2016 18:42:25 w Rossmann
memos napisał(a):

Ma ktoś może regulamin konkursu Mixa?

Polecam google.pl http://www.rossma...8-9592-b8cad9f08cf7# Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229893 Napisano: 16.07.2016 08:38:42 w Czy informują/ informowali?
mysz-s napisał(a):

masza napisał(a):

Z MEN Expert ?

Z men esxoert z tego co wiem tygodniowe były wtorek lub środę a dzienne są na bieżąco 

A oni informują  sms czy mailem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229838 Napisano: 15.07.2016 21:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w Carrefour FA? Mają wypisane sklepy , oczywiście znów same hipermarkety ale odnoszą się do strony ogólnej summer-promo. Na summer-promo dozwolony jest każdy sklep , więc o co temu Cerfurowi chodzi? Jeszcze regulamin z carrefour mi się nie chce załadować...Promują siebie czy jak?

Nie, promują ogólnopolski emotka  

No ok, szkoda tylko,że ludzi wpędzają w błąd tą listą sklepów Wyświetl w wątku >>
0 1 Halszka

mczarna

#6229812 Napisano: 15.07.2016 20:21:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w Carrefour FA? Mają wypisane sklepy , oczywiście znów same hipermarkety ale odnoszą się do strony ogólnej summer-promo. Na summer-promo dozwolony jest każdy sklep , więc o co temu Cerfurowi chodzi? Jeszcze regulamin z carrefour mi się nie chce załadować...Promują siebie czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229790 Napisano: 15.07.2016 19:08:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Kosmetyki Mixa z Rossmann

bilet do kina i popcorny z loterii cinema-city Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229698 Napisano: 15.07.2016 16:32:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyki Mixa z Rossmann Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229662 Napisano: 15.07.2016 15:16:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6229658 Napisano: 15.07.2016 14:56:29 w Gratulacje! Dla wygranych!

mczarna

#6229316 Napisano: 14.07.2016 20:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

emotka Dokładnie! I, z tego, co wiem, mało kto chwali się nagrodami, szczególnie - większymi. Szkoda, mnie to zawsze dopingowało i dawało nadzieję, że są jeszcze uczciwi organizatorzy konkursów. Szkoda wielka... Wiem jednak, czemu część forumowiczów nie chce pisać o głównych wygranych (ani o żadnych innych) i tym bardziej mi przykro. emotka

No i właśnie. Ale widać kto jest przeciw- konta utworzone w 2015, 2016 , to co oni tam wiedzą...

ach, to gadanie, że "za komuny było lepiej"... sama nie jestem z 2015, ale mocno irytują mnie takie uogólnienia, typu "co oni tam wiedzą". ktoś chce, to pisze, nie chce, to nie. zapewniam, że na forum siedzi sporo osób z większym stażem niż taka ja, które nie piszą właściwie NIC, a korzystają.

Wiesz co- oczywiście,że są i to nie wcale mała gromadka...Jednak jeśli ktoś dopytuje,a ktoś akurat wygrał, bądź nie wygrał,a wie,że informują ( a nikt o tym nie pisze) to jednak mógłby pomóc i udzielić informacji, skoro na forum cisza. Wystarczy napisać TAK, informowali. Nikt się z niczego nie musi tłumaczyć.PO TO JEST TO FORUM. Jak już pisały Dziewczyny wcześniej - chodzi m.in o to by wiedzieć,że jakiś konkurs to nie ściema. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6229293 Napisano: 14.07.2016 19:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

emotka Dokładnie! I, z tego, co wiem, mało kto chwali się nagrodami, szczególnie - większymi. Szkoda, mnie to zawsze dopingowało i dawało nadzieję, że są jeszcze uczciwi organizatorzy konkursów. Szkoda wielka... Wiem jednak, czemu część forumowiczów nie chce pisać o głównych wygranych (ani o żadnych innych) i tym bardziej mi przykro. emotka

No i właśnie. Ale widać kto jest przeciw- konta utworzone w 2015, 2016 , to co oni tam wiedzą... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6229290 Napisano: 14.07.2016 19:33:15 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

O tak- deszcz... Urlopuję na Kaszubach i pada emotka . Zamiast korzystać z dobrodziejstw lasów, wód, kręgów... moknę

ale jak przestanie to może grzyby będąemotka

O, na grzyby to może ja się załapię, bo się tam wybieram w sierpniu. Mnie też wkurza ta załamka pogody... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229197 Napisano: 14.07.2016 17:10:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
lager napisał(a):

Gratulacje skutera, telewizorów z Brico, grilli od Smolara i przede wszystkim czterech kółeczek od Intermarche emotka emotka emotka

I ja wszystkim gratuluję!emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6228837 Napisano: 13.07.2016 21:49:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

joan napisał(a):

W kontekście wypowiedzi:

belca napisał(a):

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

mczarna napisał(a):

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz?

A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. Bo nie ma obowiązku informowania kogokolwiek o czymkolwiek. A po zamieszczeniu informacji na forum:
- jeśli nagrodzonych jest niewielu, podczytujący forum organizator wie, kim jesteś; i chociaż może się komuś wydawać, że to bez znaczenia, no cóż...
- śledzący forum ludzie wścibscy będą robić śledztwo, o ile pojawi się lista laureatów. A potem oczywiście błyszczeć, jak g* w klozecie, bo odkryli Twoją tożsamość, a Ty ich - nie.
- złośliwi i zazdrośni ludzie, którym kompleksy z uszu wychodzą, będą pisali głupoty o Twoich nagrodach: że takie coś to już wygrałaś 11.10.2014, a potem 14.09.2015, to chyba kolejna rzecz Ci nie potrzebna, sępie zachłanny.

Skoro w społeczeństwie ludzie są różnej maści, nie ma co oczekiwać, że nasze forum to zbiorowisko ideałów z sercem na dłoni. Są tacy i są siacy, to zupełnie normalne.

emotka emotka
ja się jak najbardziej zgadzam z Twoją wypowiedzią 

Jeśli tak to ogarniacie, to cóż , nie ma sensu w żadnym wątku pisać- MDW-będą akcje, Dziś dotarła nagroda-Będą akcje- to takie najbardziej chyba "zagrożone", bo pewne. Wynika  z tego,żę lepiej w ogóle się nie wpisywać...przy  " Informują" Nie dotyczy samych wygrywającyh ale też wielu innych....Może zatem niech forum umrze,skoro takie macie dylematy??? I jeszcze większość to chwali... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6228780 Napisano: 13.07.2016 19:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benon69 napisał(a):

belca napisał(a):

benon69 napisał(a):

nkba napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

monkakk napisał(a):

lager napisał(a):

Serio nikomu z nas tutaj zgromadzonych nie udało się zdobyć grilla od Smolara w Morliny (Biedronka) ? emotka

a już info poszło z pierwszego tygodnia? czyli nic... eh Smolar!

5
5.3.
Wyłonienie laureatów nagród odbywać się będzie według następującego schematu:
1)wybór laureatów nagród za I etap tygodniowy odbędzie się dnia 04.07.2016 r., spośród
nadesłanych zgłoszeń do konkursu od 27.06.2016 r. do 03.07.2016 r.,
2) wybór laureatów nagród za II etap tygodniowy odbędzie się dnia 11.07.2016 r., spośród
nadesłanych zgłoszeń do konkursu od 04.07.2016 r. do 10.07.2016 r.

+7 dni na info, czyli 1 etap info do 11 lipca, a 2 etap info do 18 lipca, sorki, pośpieszyłam się troche, ale fakt faktem pierwszy etap niby już pozamiatane

A jest napisane, że 7 dni kalendarzowych? Bo jak nie, może chodzić o robocze i wtedy masz jeszcze dzisiaj szansę :D 

Z tego co wiem to jak Smolar pisze 7 dni to oznacza 7 dni kalendarzowych. Czasem niestety, czasem stety emotka

w poniedzialek byly smsy z 1 etapu

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

dzięki takim komentarzom ten wątek też powoli mam w d...

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6228772 Napisano: 13.07.2016 19:11:29 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja już mam ósmy na babcię (jedno zgłoszenie) i na mamę 4 (też jedno zgłoszenie). Totalny bajzel tam mają emotka  

Ha-ha-ha! Ja mam teraz ponad dwadzieścia. emotka

Hahahah emotka  możesz się wykłócać o tyle kół ile masz @ emotka  tylko gorzej jak nie masz paragonów emotka  

Ale wysłali Wam tyle ile było maili? Ja ich napisałam,że mam kilka maili i nie wiem w końcu czy tyle wygrałam.To mi odpisali ile faktycznie mam.Dublują im się maile.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228657 Napisano: 13.07.2016 14:00:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koła plażowe... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228406 Napisano: 12.07.2016 22:35:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
A z tymi tzw lajkami-dziś mi telefon sfiksował i nagle patrzę,że komuś puściłam Stopkę w dół, ani nie wiem komu, ani nie wiem w jakim temacie.Nawet nie miałam zamiaru dawać żadnego znaczka.Telefon sam sobie zachciał. Wszystko się wieszało.Pomyślcie nad tym. Wyświetl w wątku >>
0 0