Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6225423 Napisano: 05.07.2016 22:31:34 w SZUKAM....
masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

Jakie duże jest koło od Danone? Zwykłe czy trochę większe jak ponton z łakotek? Nie wiem czy opłaca sie podawać PESEL

Mniejsze.... O wiele.. Nie taki jak ponton,, ja na babćie nie podałem peslu bo pisałem że nie pasuje mi wysyłać o koło peslu i przysłali emotka  

emotka dziękuję

Jeszcze co powiem...u mnie przyszło już 10 kółek po napompowaniu  5 jest dziurawych emotka  3 na razie nie pompowane 

hmm nieźle, to nie odsyłam danych

No to takie dziadostwa marne...Pasują na małe dzieciaki,dla mojej 5 latki ok. Starszak, ok 9 lat lat też się zmieści, jeśli jest chudzielcem. Kolory są 2 : czerwony i taki prawie czerwon, czyli prawie różowy:P   Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225415 Napisano: 05.07.2016 22:13:31 w Pomocy!!!!
viviean napisał(a):

viviean napisał(a):

Kto wysyłał kurierem/ pocztą pufy z Lay's? Gdzie/u kogo najtaniej? Proszę o podpowiedzi emotka

Nikt nie wysyłał??

Pytaj tego co dziś się chwalił w MDW 15 pufą:P No chyba,że całą rodzinę okoliczną i sąsiadów obdarował:P Ja nie wysyłałam pufy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225357 Napisano: 05.07.2016 20:54:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

mama2006 napisał(a):

...

może o to chodzić, na na paragonie mam napis Rama mix oleju maślany. Czyli nic nie wskóram, paragon odesłany, pieczątki juz nie przystawię, nie pomyślałam żeby tak dokładnie opisywać paragon. A swoją drogą , to mogliby w regulaminie robić takie zapisy, bo w następnym konkursie wymyślą, że na paragonie musi być zapisana np. waga 

Im więcej osób będzie dochodziło swoich praw tym większa szansa, że kiedyś coś się zmieni. 
Czasami wystarczy dodać adnotację, że reklamacja została wysłana "do wiadomości" UOKiK, a sprawa zostaje momentalnie rozwiązana  emotka

już naskrobałam reklamację i dodałam adnotację że wiadomość poszła do UOKiK, heheh, a co, niech się trochę ogarną. Zobaczymy co odpiszą i czy w ogóle odpiszą

odpowiedzieli mi (ekspresowo) emotka owodem odrzucenia Pani zgłoszenia jest niezgodność daty paragonu z załączonego zdjęcia z datą wprowadzoną w formularzu. Dlatego zgłoszenie zostało odrzucone, wszystkie dane muszą być zgodne.
Kurczę, czyźbym takiego babola popełniła? Ale swoją drogą mogliby mi to pokazać, bo coś mi się nie chce wierzyć w taką sytuację. Czyli zwrot za Ramę odszedł w siną dal......

ściemniają.... mi kiedyś w dawnym konkursie CIF nie wydali 5 nagrod Bosch, bo twierdzili, ze wpisałam złą datę ;( pisałam reklamacje itp, ale na nic ;(

Oczywiście,że ściemniają...Ja przecież w Tortexie miałam to samo,no i nie tylko ja... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225322 Napisano: 05.07.2016 19:38:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Skindrink, najprawdopodobniej Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224876 Napisano: 04.07.2016 23:49:53 w Zdjęcia naszych wygranych
bruce napisał(a):

P.S. To nie moja Teściowa w tych kartonach występuje, chociaż nie odkryłam jeszcze w jakim celu cały garaż jest nimi zawalony.

emotka emotka

Może się przymierza do fot:P Błagam-Odradź jej to:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224871 Napisano: 04.07.2016 23:40:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Victoria33 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam dziś @ z Ramy "Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji ", widziałam że ktoś kiedyś też o to pytał, ja nie za bardzo mam możliwość  sprawdzić, może ktoś pomoże o co w tym wszystkim chodzi

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex? 

IQ Marketing (Poland)

No to dokładnie ta sama. W Tortexie miałam takie same odpowiedzi.Gdy złożyłam reklamację to odpisali po prawie 3 tygodniach,że błędna data ( a data była na pewno dobra) i napisali by wysłać zgłoszenie ponownie.Wysłałam ponownie więc, to mi napisali ,że negatywnie rozpatrzona,bo już po terminie ( 14 dni na zgłoszenie jest). Na reklamację reklamacji już nie raczyli odpisać.To samo było u mojego faceta. Tego ketchupu nie kupię już nigdy, przenigdy! 

Nie brałam udziału w tej akcji, ale po Waszych wpisach przeczytałam regulamin i może rozwiązaniem zagadki jest 12 punkt tegoż regulaminu. Osobiście mam dobre zdanie o tej agencji.

Mylisz się, czyżbyś myślała,że my fikcyjnymi paragonami zgłaszamy się do akcji za 3-4 zł? Akcja Tortex i Ramy pokazuje,że to ściema. Ja osobiście mam fatalne zdanie o tej agencji,więc jeśli z niej jesteś albo jesteś z Ostrowa, Kobierna i innych sławetnych miejscowości (no , chyba,że flaga u Ciebie tylko)  to myślę,że powinnaś iść już spać i nie chwalić swojej agencji Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224793 Napisano: 04.07.2016 20:22:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam dziś @ z Ramy "Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji ", widziałam że ktoś kiedyś też o to pytał, ja nie za bardzo mam możliwość  sprawdzić, może ktoś pomoże o co w tym wszystkim chodzi

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex? 

IQ Marketing (Poland)

No to dokładnie ta sama. W Tortexie miałam takie same odpowiedzi.Gdy złożyłam reklamację to odpisali po prawie 3 tygodniach,że błędna data ( a data była na pewno dobra) i napisali by wysłać zgłoszenie ponownie.Wysłałam ponownie więc, to mi napisali ,że negatywnie rozpatrzona,bo już po terminie ( 14 dni na zgłoszenie jest). Na reklamację reklamacji już nie raczyli odpisać.To samo było u mojego faceta. Tego ketchupu nie kupię już nigdy, przenigdy!  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224781 Napisano: 04.07.2016 19:53:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelewy z testowania.Zgłoszenia wysłane 2 dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224776 Napisano: 04.07.2016 19:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224557 Napisano: 04.07.2016 13:57:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
5 Lays owa pufa Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224368 Napisano: 03.07.2016 22:37:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Wklepuję kody z familijnych i już dwa pod rząd mam kod wykorzystany emotka . Czy oni mają dziś jakiś błąd na stronie czy ktoś ze sklepu sobie oderwał...

Gdyby  kod  byl oderwany to na pewno nie kupisz takich wafelki lub ciastek...

Że niby sklep tego nie sprzeda? Proszę Cię, co im zależy na konkursie,ważne by towar wypchnąć... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224367 Napisano: 03.07.2016 22:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

assal napisał(a):

Uwaga!
Konkurs Grasz czy grasz Lecha.
Widzę w regulaminie, że jest do 3 lipca, a mi wyświetla na stronie tutaj, że do piątego emotka

Nie gram tam, ale regulaminowo kończy się dzisiaj... Posiadam nawet paragon na bieżący etap na wymianę/sprzedaż w dniu dzisiejszym... emotka

Tu nie tylko paragon jest ważny ale też foliopak... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224366 Napisano: 03.07.2016 22:33:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Wklepuję kody z familijnych i już dwa pod rząd mam kod wykorzystany emotka . Czy oni mają dziś jakiś błąd na stronie czy ktoś ze sklepu sobie oderwał...

Gdyby  kod  byl oderwany to na pewno nie kupisz takich wafelki lub ciastek...

u mnie było ok Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223966 Napisano: 01.07.2016 22:57:23 w Wkurza mnie...
alusia29 napisał(a):

Moje wkurzenie sięga zenitu emotka "Firma" przewozowa, która dzisiaj w południe miała moją córkę z chłopakiem odebrać i zawieźć do Holandii nie pojawiła się, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy emotka Obdzwoniłam wszystko co znalazłam w necie, niestety wszyscy mają pełny stan i najbliższy termin to wtorek, a w poniedziałek mieli już rano stawić się w pracy emotka
Nie mieści mi się w głowie jak można być takim niesłownym człowiekiem, nieodpowiedzialnym, ku..wa mać! Całe szczęście pracodawca okazał się wyrozumiały i przymknie oko na spóźnienie, ale młodzi wkurzeni, bo dwie dniówki w plecy.
A z polecenia było emotka

Pewnie wszyscy kierowcy na kacowej załamce po meczu... A tak na serio-to żenada... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223963 Napisano: 01.07.2016 22:46:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

mczarna napisał(a):

titinunu napisał(a):

mika0103 napisał(a):

dang21 napisał(a):

defed napisał(a):

Mysia napisał(a):

czy jakaś pomocna osóbka oświeci mnie co zrobić, żeby Streamline mnie polubił w końcu? emotka emotka

Przyklejam się emotka

Ja tak samoemotka

Tez bym sie chetnie dowiedziala emotka

I ja się zapisują,nigdy u nich nie wygrałam.Nieodczarowana agencja

Mnie dziś odczarowali...

To z pewnościa mczarna miagia...emotka

Pewnie magia, bo wcześniej d...a b...a,np. zapas past mam na cały rok. Ale tu jeden sms i mam:P Po moich różnych doświadczeniach nie ma się co poddawać przy opisówkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223941 Napisano: 01.07.2016 21:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

mika0103 napisał(a):

dang21 napisał(a):

defed napisał(a):

Mysia napisał(a):

czy jakaś pomocna osóbka oświeci mnie co zrobić, żeby Streamline mnie polubił w końcu? emotka emotka

Przyklejam się emotka

Ja tak samoemotka

Tez bym sie chetnie dowiedziala emotka

I ja się zapisują,nigdy u nich nie wygrałam.Nieodczarowana agencja

Mnie dziś odczarowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223852 Napisano: 01.07.2016 17:22:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Palmolive C4, nagroda III stopnia Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223426 Napisano: 30.06.2016 22:48:36 w Sport
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

No i znowu tyle nerwów...

Tu gdzieś zapodano takie figury geometryczne dla uspokojenia...emotka

To coś nic nie da... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223414 Napisano: 30.06.2016 21:53:31 w Sport
No i znowu tyle nerwów... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223273 Napisano: 30.06.2016 17:09:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pierwsze wakacyjne premie i pierwsze biedronkowe+ koła Wyświetl w wątku >>
0 0