Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6161831 Napisano: 18.02.2016 13:46:21 w Kaufland konkursy
Dzięki aerdna, dla mnie to pomieszanie z poplątaniem, myślałam, ze jak kupię syoss w Kauflandzie, to gram o walizki i o Tokyo... 
Ps. To skąd to pytanie o styl zgodny z wyborem miasta? Musze w Kauflandzie kupując emotka Syoss pisać o Tokyo, a nie mogę go wygrać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161808 Napisano: 18.02.2016 13:24:08 w Kaufland konkursy
Jako, ze są walizki do wygrania zabieram się pierwszy raz za ten konkurs "Twój styl, twoje miasto" i zgłupiałam, bo czytam w regulaminie:

Zgłoszenia dokonane na stronie internetowej www.twojstyl-twojemiasto.pl/kaufland dają
prawo do starania się nagrody
I stopnia oferowane w Konkursie w Grupie 3 oraz o nagrody I stopnia w Grupie 1 i 2 i nagrody główne - oferowane w konkursie  ogólnopolskim organizowanym pod nazwą „Twój styl, twoje miasto.” Zgłoszenie rejestrowane jest automatycznie w obydwu konkursach, o których mowa powyżej.
a dalej:
Paragon zgłoszony do Konkursu w Kaufland nie może zostać zgłoszony do konkursu
ogólnopolskiego
przez Uczestnika. Konsument dokonuje wyboru co do udziału w Konkursie Kaufland lub Konkursie ogólnopolskim.

Czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć jak krowie na rowie? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161671 Napisano: 18.02.2016 11:11:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ziomal102, żaden z Ciebie ziomal, zmień nick.
Te selfie w większości są fajne, a szczególnie chciałam pogratulować autorce tego zdjęcia ze starszym panem, jest takie... naturalne, niewymuszone, patrzę na niego i ciepło mi się robi na duszy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161653 Napisano: 18.02.2016 11:02:00 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

delvitto napisał(a):

joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurzam się, bo na dzień dobry sprawdzam pocztę, a tam m.in. aż 6 @ od Ryszard Rembiszewski-lotto, wchodzę na spam, a tam te samo lotto, ale już x 5 emotka  Czyli w ciągu kilku godzin, przez noc,dostałam 11 spamów o milionach do wygrania! Już kiedyś interweniowałam, i wysyłałam jakieś dezaktualizacje, czy wypisanie się z tego g..., ale nic nie pomaga:( czy można gdzieś to zgłosić, tak, żeby się odczepili? 

W sprawie Rysia nic nie zrobisz, bo wysyła Ci to WP na podstawie tego, że skoro masz u nich konto mejlowe, mogą Cię spamować emotka

pocztę mam na o2. Nie pamiętam, skąd to się wzięło, bo od dawna przychodzi...

O2 oraz WP, to jeden i ten sam podmiot.

Ja mam pocztę na Interii, a Rysiu jest tam częstym gościem. Zakładam, ze to ślad po jakimś konkursie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161489 Napisano: 17.02.2016 20:58:46 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Takie trochę nawrzucane jak psu. I te proporcje jajek do pieczywa emotka
Może dowiedzieli się z neta, ze jajka z wolnego wybiegu są trujące to się chcieli ich pozbyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161279 Napisano: 17.02.2016 15:18:10 w Carrefour konkursy
Pytał ktoś może w Kropce Bordo o ograniczenie znaków? Przeglądam stare konkursy i raz można było pisać dłuższe, innym razem nie, a ostatnio nie grałam. Ktoś coś wie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160917 Napisano: 16.02.2016 18:50:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ani konkursy ani loterie, w łeb se idzie strzelić. Oj, będę narzekać, będę i już! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160834 Napisano: 16.02.2016 15:27:09 w Biedronka
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy wiadomo, co z pozostałą 100-tką zwycięzców z 2 etapu? emotka

Przecież pisałam - uznali, że ma być 100, i zadowoleni, iż mają pełną listę, tym razem bez powtórzeń, poszli na kawę. emotka
A może po raz któryś zmienili regulamin i nagród będzie 100? emotka

Mam ochotę ich pogryźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160728 Napisano: 16.02.2016 12:35:01 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Ja sobie obserwowałam te śniadania i w połowie przestałam żałować, ze nie wygrałam emotka  Na miejscu niektórych firm kateringowych wstydziłabym się wysyłać komuś śniadania w postaci 2 kromek chleba i 2 plasterków szynki albo sera, bo tyle to ja sobie sama umiem zrobić i to w cenie 3 zł w porywach. I tak sobie myślę, że gdybym była właścicielem takiej firmy, to własnie w konkursowych śniadaniach chciałabym się pokazać z jak najlepszej strony, bo może gdzieś zdjęcia trafią, może zrobię sobie tym darmowa reklamę.
Nie oczekiwałabym śniadań za 60 zł, bo wiadomo, że firma musi zarobić, dowóz kosztuje, ale w cenie 15-20 zł można zrobić śniadanie wypas, jak choćby te naleśniki z kurczakiem chyba Alicji, oczekiwałabym sałatek, których samej nie chce mi się rano robić, jakichś nadziewanych muffinek, omletów z warzywami itd.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160701 Napisano: 16.02.2016 11:59:25 w Biedronka
O co chodzi z tym brakiem drugiej setki laureatów w Zott? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160330 Napisano: 15.02.2016 16:45:41 w Popraw sobie humor...
tomniewkurza napisał(a):

@asante napisał(a):

icotynato napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=QlSqIhxE3To

Dziwi mnie, że z tego można się śmiać...

No właśnie można. Tak samo jak z tego, że niedołężna staruszka poślizgnęła się na skórce od banana i wywinęła malowniczego fikołka.
Można, bo reakcje ludzi są widowiskowe - jednak w kontekście REALNEGO zagrożenia, jakie się z tym wiąże, śmiać się raczej nie należy.
Rzecz jednak w tym, że ludzie usiłują bronić się, oswajać niebezpieczeństwo śmiechem.
Na ile to skuteczne i na ile pomoże komukolwiek? Nie wiem emotka
Obawiam się nawet skutków ubocznych w tym sensie, że jeśli takie zdarzenie będzie miało miejsce w rzeczywistości, ludzie "oswojeni" za pomocą takich filmików, zareagują pobłażliwie "e, to tylko czyjeś wygłupy".
BTW Myślę, że sam będąc zamachowcem, taki plecak z bombą rzucałbym jednak w tłum, a nie w pojedynczego człowieka.
Już choćby to wskazuje na nierealny charakter zagrożenia.
Choć kto tam wie, jaką "logiką" posługuje się ktoś, kto decyduje się zabić innych...

1. Miałam znajomą, która w sytuacjach stresowych reagowała śmiechem, ale to są pojedyncze przypadki w moim odczuciu. Nota bene śmiała się przez cały swój ślub, goście czuli się mocno nieswojo. A po pół roku rozwiodła się (z własnej winy). W tym kontekście jej śmiech wydawał się proroczy.
2. Kiedy na reakcję masz ułamki sekund, nie działa rozum, bo nie ma czasu, to jest instynkt. Nikt nie myśli wtedy, czy zamachowiec uderzałby w tłum czy we mnie, bo akurat mu się tak spodobało. 

Ciekawe jak bardzo śmiałby się autor dowcipu, gdyby komuś coś się stało - "ofiara" dostałaby zawału serca, albo połamała się przeskakując przez parkan. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160216 Napisano: 15.02.2016 14:26:24 w Popraw sobie humor...
icotynato napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=QlSqIhxE3To

Dziwi mnie, że z tego można się śmiać... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6159883 Napisano: 14.02.2016 13:05:52 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam porady co można kupić rodzicom na 35. rocznicę ślubu... coś tak do 300-350 zł, żeby korzystali z tego razem, i byli zadowoleni, odpada na pewno wyjazd gdzieś czy coś, bo razem lubią siedzieć w domu, nigdzie wyjeżdżać (góry, SPA czy coś takiego, odpada), tak samo prezenty typu: ręczniki z haftem, wazony, księgi z napsiami, chciałbym coś praktycznego, co ich zadowoli i będzie im służyło, a nie co będzie siedziało i się kurzyło ??? Ma ktoś pomysł?

cos do sypalni (wypasiona narzuta i cos do kompletu)? ekspres do kawy? 

z tą narzutą no może być mądre, z ekspresu kawy nie pijają, więc odpada. dzięki za naprowadzenie,

ktoś jeszcze ma pomysł?

zestaw sztućców?

Może fajny toster z wyskakiwanymi kromkami? Ja swoim kupiłam ostatnio wagę łazienkową, bo ciągle się ważyli u mnie, byli bardzo zadowoleni. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6159838 Napisano: 13.02.2016 23:50:29 w Biedronka
joan napisał(a):

@asante napisał(a):

E tam, przecież Trebor zapowiedział wszem i wobec, że on zawsze gasi światło, nie musisz się spieszyć, chyba że w tym poście się nawróci... emotka  

Gasi światło? Sprytne - najciemniej pod latarnią emotka

No, bo on taki cichociemny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6159834 Napisano: 13.02.2016 23:38:22 w Biedronka
joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

joan, możesz przestać korzystać z tych samych skojarzeń? emotka
bo zaraz trafię do wątku plagiaty emotka

Buu, wygląda na to, że muszę zgłoszenia słać w pierwszym dniu trwania konkursu i kwadransie jego również pierwszym, bo w przeciwnym razie mój pomysł nie zostanie uznany za nietuzinkowy i oryginalny emotka

E tam, przecież Trebor zapowiedział wszem i wobec, że on zawsze gasi światło, nie musisz się spieszyć, chyba że w tym poście się nawróci... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6159542 Napisano: 12.02.2016 19:29:25 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

Wasza interpretacja regulaminu jest błędna. W tym zapisie chodzi o to, byście (np. w Biedronce tak się chyba nawet nie da) do jednego paragonu nie kazali kasjerce ściągać np. po złotówce sto razy (gdy zakupy są za 100), lub żebyście nie płacili kilkoma kartami "za jeden paragon", bo mimo, że regulamin zabrania rejestrowania kilku płatności kartą pochodzących od "jednego paragonu", to zarejestrować je można, ale ewentualnie później to jakoś sprawdzą i może być kłopot z wydaniem nagrody.
Podsumowując: zapis nie dotyczy tego, że robicie sobie zakupy konkursowe na różne paragony i za każdy z nich płacicie tylko jedną płatnością kartą.

Visserarthur, co my byśmy bez Ciebie zrobili? Wszyscy się mylą,a Ty tak bezbłędnie zinterpretowałeś/aś regulamin. A podany na forum przykład konkursu w banku, w którym nie wydano nagrody głównej z powodu podzielenia transakcji (zapis regulaminu brzmiał tak samo) to fikcja literacka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6159194 Napisano: 12.02.2016 00:13:10 w Biedronka
ita1987 napisał(a):

Azja na talerzu - informują o wygranej @ około 12, ale nie pisze jaka nagroda, ale treść brzmi, że dodatkowa...

Wyniki były na stronie chyba zanim puścili maile, można sprawdzić jaka nagroda, bo są podane teksty. Nie ma tylko głównej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6158885 Napisano: 11.02.2016 12:44:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

kajeczka napisał(a):

nie byłoby zwycięskich zdjęć - źle, bo kombinują, jest galeria - można zerkać, co szanowne jury wybrało - źle, bo badziewie...
nie dogodzi wszystkim...

Nie patrza na kreatywnosc... a galeria powinna byc ogolna a nie tylko zwyciezkich prac

A co to jest wg Ciebie kreatywność?   Bo ostatnio jury jednego konkursu udowodniło, że kreatywne było zgłoszenie filmiku na konkurs hasłowy i to kreatywne ryzyko bardzo się laureatowi opłaciło   
Joan, podobna myśl mnie naszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6158822 Napisano: 11.02.2016 10:38:25 w Czy informują/ informowali?
kajeczka napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy były wyniki z tego konkursu?
http://konkurs-instax.answear.com/
Nigdy nie grałam na tym portalu, termin minął i nawet nie wiem gdzie szukać wyników...

a tu:
http://blog.answe...instax-mini-70/11384 emotka

Dzięki, nie ogarniam, naszukałam się wyników i nie znalazłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6158810 Napisano: 11.02.2016 10:19:23 w Czy informują/ informowali?
Czy były wyniki z tego konkursu?
http://konkurs-instax.answear.com/
Nigdy nie grałam na tym portalu, termin minął i nawet nie wiem gdzie szukać wyników... Wyświetl w wątku >>
0 0