Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ps. To skąd to pytanie o styl zgodny z wyborem miasta? Musze w Kauflandzie kupując
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Zgłoszenia dokonane na stronie internetowej www.twojstyl-twojemiasto.pl/kaufland dają
prawo do starania się nagrody I stopnia oferowane w Konkursie w Grupie 3 oraz o nagrody I stopnia w Grupie 1 i 2 i nagrody główne - oferowane w konkursie ogólnopolskim organizowanym pod nazwą „Twój styl, twoje miasto.” Zgłoszenie rejestrowane jest automatycznie w obydwu konkursach, o których mowa powyżej.
a dalej:
Paragon zgłoszony do Konkursu w Kaufland nie może zostać zgłoszony do konkursu
ogólnopolskiego przez Uczestnika. Konsument dokonuje wyboru co do udziału w Konkursie Kaufland lub Konkursie ogólnopolskim.
Czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć jak krowie na rowie?
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Te selfie w większości są fajne, a szczególnie chciałam pogratulować autorce tego zdjęcia ze starszym panem, jest takie... naturalne, niewymuszone, patrzę na niego i ciepło mi się robi na duszy. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Może dowiedzieli się z neta, ze jajka z wolnego wybiegu są trujące to się chcieli ich pozbyć
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie oczekiwałabym śniadań za 60 zł, bo wiadomo, że firma musi zarobić, dowóz kosztuje, ale w cenie 15-20 zł można zrobić śniadanie wypas, jak choćby te naleśniki z kurczakiem chyba Alicji, oczekiwałabym sałatek, których samej nie chce mi się rano robić, jakichś nadziewanych muffinek, omletów z warzywami itd. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
2. Kiedy na reakcję masz ułamki sekund, nie działa rozum, bo nie ma czasu, to jest instynkt. Nikt nie myśli wtedy, czy zamachowiec uderzałby w tłum czy we mnie, bo akurat mu się tak spodobało.
Ciekawe jak bardzo śmiałby się autor dowcipu, gdyby komuś coś się stało - "ofiara" dostałaby zawału serca, albo połamała się przeskakując przez parkan. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Joan, podobna myśl mnie naszła. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
http://konkurs-instax.answear.com/
Nigdy nie grałam na tym portalu, termin minął i nawet nie wiem gdzie szukać wyników... Wyświetl w wątku >>