Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6156412 Napisano: 06.02.2016 12:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Uf, dzisiaj poszło błyskawicznie, oby mi się wreszcie udało być pierwszą emotka
Ja napisałam spolszczony Tadżin, bo tak się u nas używa i tak pamiętałam, niech się odczepią  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156133 Napisano: 05.02.2016 18:23:21 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mariolakal napisał(a):

@asante napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

kalafior napisał(a):

Dostałam informację o przesunięciu terminu odbioru śniadaniówki z 8 na 15 lutego.
Powygrywaliście po tyle sztuk, że zabrałko dla mnie tej jednej jedynej emotka

hyhy, ja też właśnie dostałam takiego maila emotka  

Kurde... Chciałam ją dać Mojemu na Walentynki w rekompensacie za brak codziennych ,śniadań ... emotka

Mariolka, ale to żeby mu inna pakowała śniadania? emotka

ABsolutnie nie... Zabrałby rano śniadaniówkę i kupił sobie w sklepie bułeczki i obkład przed pracą...  emotka

Uważaj uważaj, bo tam są 3 przegródki - do jednej bułeczka, do drugiej okład, a do trzeciej (zamiast jogurtu) ćwiartka co to Ci się nawet przyśnić nie chciała, lepiej mu sama pakuj, albo nie dawaj śniadaniówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156130 Napisano: 05.02.2016 18:19:10 w Dziś cieszę się z.....
synk napisał(a):

dolly napisał(a):

defed napisał(a):

dolly napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ja mam dwójkę dzieci 17 i 14 lat -ok wezmę na jednego 500 zł ( bo zarobki nam  przekraczają , by brać na dwóch ), ale tylko do następnego roku, bo starszy synek kończy 18 lat i na młodszego już nie mogę brać ...całkowicie inaczej to rozumiałam -myślałam że będę brała na drugiego synka- do 18-tego roku życia . a tu  .. zonk

nie rozumiem za bardzo, nie wczytywalam sie w zasady, ale dlaczego masz brać na17- latka a nie 14latka? Przeciez to On jest "drugi"

jak jedno z dwójki dzieci osiągnie pełnoletność, to już jest tylko 1 dziecko, a na 1 dziecko 500 ni ma

Aaaaaa buahahhaha taki myk emotka

taki myk wyborczy emotka - podobno w programie wyborczym było wyraźnie napisane że to na drugie i kolejne dziecko...a że się nie czyta programów partii na którą się głosuje a tylko wierzy na słowo....ale co tam - bezcenna była mina mojego znajomego (zażartego zwolennika partii rządzącej)  , który liczył na 1000zł - i nie mógł uwierzyć że tylko 500 dostanie...emotka

I też nie do końca na drugie dziecko, bo jak pierwsze kończy 18 lat to drugie robi się pierwsze i kasy ni ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156068 Napisano: 05.02.2016 16:40:00 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mariolakal napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

kalafior napisał(a):

Dostałam informację o przesunięciu terminu odbioru śniadaniówki z 8 na 15 lutego.
Powygrywaliście po tyle sztuk, że zabrałko dla mnie tej jednej jedynej emotka

hyhy, ja też właśnie dostałam takiego maila emotka  

Kurde... Chciałam ją dać Mojemu na Walentynki w rekompensacie za brak codziennych ,śniadań ... emotka

Mariolka, ale to żeby mu inna pakowała śniadania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155836 Napisano: 05.02.2016 12:19:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

woow na gorsze hasło załapałem się na płyn Listerine a na lepsze nie? wtf tam było 1000 płynów

U mnie to samo emotka
Pawel91, chyba powinno być souvlaki, ale kofta moim zdaniem to tez dobra odpowiedź, niby jest bardziej arabska, ale bardzo popularna w Grecji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155800 Napisano: 05.02.2016 12:11:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie pokazało mi się z 1,5 minutowym opóźnieniem, chyba wszystkich ogram emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155474 Napisano: 04.02.2016 22:05:34 w Dziś cieszę się z.....
buka napisał(a):

Ja się tam ciesze z tych 500 mimo że dostane je przez.... kilka dosłownie miesięcy , opłace nimi naukę gry na fortepianie dla dziecka które dotychczas było tylko w sferze finansowych marzeń i nie do wygrania w konkursie. 

No widzisz, Ty opłacisz dziecku grę na fortepianie, a moja siostra, która ma dwoje dzieci na utrzymaniu, wynajmuje mieszkanie, a mąż nie płaci alimentów, więc ledwo wiąże koniec z końcem (lub nie wiąże) nie dostanie ani grosza, bo córka jest pełnoletnia i nie szkodzi, że przed sobą ma jeszcze rok technikum i później (oby) studia. To samo państwo nie jest w stanie pomóc samotnej matce w ściąganiu alimentów, bo przecież to nie jest tak medialne jak 5 stówek. A przepraszam, jedna posłanka doradziła takim kobietom ustabilizowanie sytuacji rodzinnej i postaranie się o więcej dzieci emotka  Nie pisze tego, żeby w jakikolwiek sposób atakować Twoją chęć opłacenia dziecku gry na fortepianie, bo sama będąc matką chciałabym jak najwięcej dla swojego dziecka. Chcę tylko pokazać jak wielkim gniotem jest ta ustawa i jaka to z niej jest "pomoc". Pomijam już kwestię gospodarki kraju, bo tego to chyba już nikt nie przemyślał.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155376 Napisano: 04.02.2016 19:22:01 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

normafia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

normafia napisał(a):

u mnie 24 makiety, 41 animacji, 2 pełnometrażowe filmy, 3 albumy ze zdjęciami, 100 prezentacji, 384 laurki, 6 witraży ze szkła emotka

dopisuję moje 2 piosenki emotka emotka emotka emotka

No dobra, przyznam się- jeszcze jeden model sztucznej szczęki  emotka

jeśli to był model z ruchomą żuchwą to mu szczęka opadnie... jak zobaczy moją interpretacje tematu:
performance baletu nowoczesnego wykonany na żywo przed jury, 32 tancerzy (4x od jedynki do ósemki) wynajętych z teatru Balszoj (i tu smaczek - polskiego nie znają... ni w ząb). Ci z górnej szczeki będą podwieszeni do góry nogami na linkach, a jak się któryś wyrżnie, to się powie, że tak miało być... że to mleczak się właśnie wyrżnął emotka  

Jak się wyrżną to pół biedy, ale w ząb nie kumam co zrobisz, gdy w drodze do jury spróchnieją, bo teraz poczta kiepsko działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155252 Napisano: 04.02.2016 16:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bumtarata napisał(a):

a jednak mnie dalej coś nurtuje...
co jest prawnie wiążące w tym konkursie?
Regulamin czy informacja na stronie?
Na stronie jest zapis o kolejności postępowania, a w regulaminie takiej informacji nie ma, bo chyba nie uważasz, że wypunktowanie czynności jest nakazem postępowania... ja jednak takiego zdania nie jestem!
W takim razie gdybym rozpoczął od punktu "c" a następnie przejdę do punktu "a" to czy złamię regulamin czy nie?
Gdyby w regulaminie było sformułowanie: "Zadanie Uczestnika Konkursu jest w ustalonej kolejności", to nie miałbym żadnych wątpliwości, ale jest inaczej...

bumtarata - to zrób w jakiej kolejności Ci się podoba, skoro jesteś innego zdania, możesz tez najpierw zachować dowód zakupu, a potem kupić, czemu nie w takiej kolejności, skoro jest dowolna - kto bogatemu zabroni  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6154992 Napisano: 04.02.2016 12:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@szesnaście napisał(a):

na poczcie o2 nie mam maila
na interii od razu był

Ciekawe od czego to zależy, bo u mnie na interii nie ma do tej pory. Tylko mnie wkurzają... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6154970 Napisano: 04.02.2016 12:07:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niech się w d...e ugryzą z takim wiszeniem strony, wrrr...
Maila wciąż brak, ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6154408 Napisano: 03.02.2016 12:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

asandraa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mi na moim przyszedl od razu ale na syna ni ma do tej pory

a o której godzinie dostałaś maila? Może osoby, które pierwsze wysłały dostały od razu, a Ci co później się zablokowało coś.

tez tak podejrzewam -na o2 doszlo o 12 czyli natychmiast ale na interia wisialo i dopiero jak wyslalam po raz drugi to doszedl @

Miałam to samo - mail przyszedł dopiero gdy drugi raz wypełniłam formularz. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6154339 Napisano: 03.02.2016 12:10:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ech, nie dość, ze pytanie pojawiło mi się 30 sek. po czasie, to mail przyszedł chyba po 3 minutach. Do bani.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6153813 Napisano: 02.02.2016 13:18:11 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

Ja bym dawała po zestawie kredek świecowych emotka

Myślisz Joan, że makiety będą bardziej przyciągały uwagę, gdy się je pokoloruje?  emotka  

Nie. Myślę, że jeśli ktoś za tydzień babrania się z makietą dostanie kredki świecowe, po kilku konkursach zajmie się czymś innym emotka Jakimś cudem panie od makiet nie wygrywają w prawidłowo przeprowadzanych konkursach, najwidoczniej jednak nie są wystarczająco zdolne emotka

Trafiłaś w sedno. Sama biorę udział w konkach plastycznych (oj, magnus, ich jest niestety jak na lekarstwo, a nie multum jak piszesz), widziałam też przepiękne prace znajomych, które nie wygrały, bo byli jeszcze lepsi. Ta makieta, która tutaj była "cudowna" w konku plastycznym zamykałaby tyły. Taka jest rzeczywistość.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6153697 Napisano: 02.02.2016 11:59:27 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
usmiech napisał(a):

Ten Kazachstan też był na hasło:
Żeby wygrać konkurs, należało odpowiedzieć na pięć pytań oraz ułożyć hasło promujące Kazachstan.
A wygrała makieta:
Autorka (Beata Skorzanek) zadała sobie wiele trudu, bo nadesłała kupon na specjalnie przygotowanej pracy plastyczno-przestrzennej na wzór ruchomych książeczek dla dzieci. Po jej otwarciu ukazywały się najciekawsze miejsca, zabytki Kazachstanu. 

http://gazetaolsztynska.pl/308601,W-nagrode-pojedzie-na-wycieczke-do-Kazachstanu-i-zwiedzi-slynny-kosmodrom-Bajkonur.html#ixzz3z0RXRyE3

Jeszcze trochę i gość miałby orgazm wychwalając urodę i powab tej makiety... Wiem wiem, o gustach się nie dyskutuje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6153640 Napisano: 02.02.2016 11:16:04 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
ultrixx napisał(a):

joan napisał(a):

karolinamat napisał(a):

(...) Ale nie można wykluczyć także czyjejś złej woli.

I menopauzy u pracowniczek organizatora emotka

Swoją drogą fest ciekawe, że nie wzięli za łby żadnego z konkursowych wymiataczy, tylko panie od laurek i makiet emotka

Też na to zwróciłam uwagę.

Ja też. A na wieść o MoniU wygrywającej samochody pan redaktor był wielce zdziwiony, nie znał, nie słyszał, zdziwiony, że ludzie się znają. Czyli miał bardzo wybiórczą wiedzę tylko na temat konkretnych osób, lub udawał głupa. Ciekawe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6153599 Napisano: 02.02.2016 10:43:53 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Makieta Londynu, makieta Kazachstanu. I wszystko w temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6153389 Napisano: 01.02.2016 19:42:44 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Dzięki magnus i danaaa, bo już zaczęłam się o siebie martwić... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6153380 Napisano: 01.02.2016 19:27:14 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Uświadomcie mnie proszę w kwestii tego konkursu. Widzę wyniki z ostatniego tygodnia na stronie, ale laureatów jest ok. 100, a nie 700 - tam są osoby, które odesłały paragon czy o co chodzi? I czy laureaci dostali maila i oznacza to, ze nie wygrałam tej jedynej nagrody spośród 700?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6153088 Napisano: 01.02.2016 12:14:53 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

A ja bylam pewna ze Mastercard tez bierze udzial....no to pieknie emotka  koszmarny dzien!

No przecież bierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0