Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6156932 Napisano: 07.02.2016 21:04:11 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

Zaś inni uważają, że takie postępowanie jest w porządku  emotka emotka
" Nikt nie udostępnia cudzych zdjęć tylko grafiki z neta , nie każdy jest super grafikiem :P i żeby znalezć odpowiedni obrazek tez poświeca czas..to tylko zabawa !! i to bardzo fajna !! to nie wojsko !! ani wiezienie !! klawiszy tu nie trzeba!!"

To ja sobie ukradnę kolczyki u jubilera, poświecę duuuużo czasu, żeby znaleźć te odpowiednie  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156773 Napisano: 07.02.2016 12:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ech, najpierw przymuliło stronę, a potem mnie z odpowiedzią, choć taka prosta była... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156753 Napisano: 07.02.2016 11:58:01 w Biedronka
magnus napisał(a):

@asante napisał(a):

Magnus, ale ja wiem co jest emotka , ja się domagam jogurtów naturalnych, skoro podali je na liście <tupiezcałychsił>>

aleś  skrupulatna emotka
NIE MA NATURALNYCHemotka

Lubiącemu się zdrowo odżywiać zawsze chemia w oczy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156743 Napisano: 07.02.2016 11:46:54 w Biedronka
magnus napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy ktokolwiek w którejkolwiek Biedronce znalazł te naturalne jogurty Zott? To jedyne, które jem z podanych produktów, a nigdzie nie znalazłam od początku konkursu emotka  

Ja też nie spotkałem,  są tylko desery Monte i jogorty Smakija z tą polewą

Magnus, ale ja wiem co jest emotka , ja się domagam jogurtów naturalnych, skoro podali je na liście <tupiezcałychsił>> Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156732 Napisano: 07.02.2016 11:30:15 w Biedronka
Czy ktokolwiek w którejkolwiek Biedronce znalazł te naturalne jogurty Zott? To jedyne, które jem z podanych produktów, a nigdzie nie znalazłam od początku konkursu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156680 Napisano: 07.02.2016 00:01:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja tam nadal uwielbiam czytać batistutka, a Wy sobie mówcie co chcecie emotka
A z tą lobotomią edzia to ciut przesada, świat nie jest jednopłaszczyznowy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156585 Napisano: 06.02.2016 20:29:51 w Dziś cieszę się z.....
tomniewkurza napisał(a):

dolly napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Cieszę się, że coraz lepiej dogaduję się z pionasem - jeszcze jakieś osiem i pół roku...

u la la , ciekawe co na to Pionas...

No też jestem ciekaw, jak on sam liczy upływ czasu i mierzy szanse porozumienia emotka Informatycy to specyficzny ludek, znane są opowieści dziwnej treści o zwyczajach...
- Ty, pożycz tysiąc złotych do pierwszego!
- No dobra, ale dla równego rachunku pożyczę ci 1024!
emotka

Bo doświadczony informatyk rożni się od młodego tym, że młody myśli, że 1KB to 1000B, a doświadczony, ze 1 km to 1024m  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156567 Napisano: 06.02.2016 18:53:33 w Dziś cieszę się z.....
Halo halo, to jest wątek "cieszę się"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156412 Napisano: 06.02.2016 12:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Uf, dzisiaj poszło błyskawicznie, oby mi się wreszcie udało być pierwszą emotka
Ja napisałam spolszczony Tadżin, bo tak się u nas używa i tak pamiętałam, niech się odczepią  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156133 Napisano: 05.02.2016 18:23:21 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mariolakal napisał(a):

@asante napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

kalafior napisał(a):

Dostałam informację o przesunięciu terminu odbioru śniadaniówki z 8 na 15 lutego.
Powygrywaliście po tyle sztuk, że zabrałko dla mnie tej jednej jedynej emotka

hyhy, ja też właśnie dostałam takiego maila emotka  

Kurde... Chciałam ją dać Mojemu na Walentynki w rekompensacie za brak codziennych ,śniadań ... emotka

Mariolka, ale to żeby mu inna pakowała śniadania? emotka

ABsolutnie nie... Zabrałby rano śniadaniówkę i kupił sobie w sklepie bułeczki i obkład przed pracą...  emotka

Uważaj uważaj, bo tam są 3 przegródki - do jednej bułeczka, do drugiej okład, a do trzeciej (zamiast jogurtu) ćwiartka co to Ci się nawet przyśnić nie chciała, lepiej mu sama pakuj, albo nie dawaj śniadaniówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156130 Napisano: 05.02.2016 18:19:10 w Dziś cieszę się z.....
synk napisał(a):

dolly napisał(a):

defed napisał(a):

dolly napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ja mam dwójkę dzieci 17 i 14 lat -ok wezmę na jednego 500 zł ( bo zarobki nam  przekraczają , by brać na dwóch ), ale tylko do następnego roku, bo starszy synek kończy 18 lat i na młodszego już nie mogę brać ...całkowicie inaczej to rozumiałam -myślałam że będę brała na drugiego synka- do 18-tego roku życia . a tu  .. zonk

nie rozumiem za bardzo, nie wczytywalam sie w zasady, ale dlaczego masz brać na17- latka a nie 14latka? Przeciez to On jest "drugi"

jak jedno z dwójki dzieci osiągnie pełnoletność, to już jest tylko 1 dziecko, a na 1 dziecko 500 ni ma

Aaaaaa buahahhaha taki myk emotka

taki myk wyborczy emotka - podobno w programie wyborczym było wyraźnie napisane że to na drugie i kolejne dziecko...a że się nie czyta programów partii na którą się głosuje a tylko wierzy na słowo....ale co tam - bezcenna była mina mojego znajomego (zażartego zwolennika partii rządzącej)  , który liczył na 1000zł - i nie mógł uwierzyć że tylko 500 dostanie...emotka

I też nie do końca na drugie dziecko, bo jak pierwsze kończy 18 lat to drugie robi się pierwsze i kasy ni ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6156068 Napisano: 05.02.2016 16:40:00 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mariolakal napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

kalafior napisał(a):

Dostałam informację o przesunięciu terminu odbioru śniadaniówki z 8 na 15 lutego.
Powygrywaliście po tyle sztuk, że zabrałko dla mnie tej jednej jedynej emotka

hyhy, ja też właśnie dostałam takiego maila emotka  

Kurde... Chciałam ją dać Mojemu na Walentynki w rekompensacie za brak codziennych ,śniadań ... emotka

Mariolka, ale to żeby mu inna pakowała śniadania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155836 Napisano: 05.02.2016 12:19:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

woow na gorsze hasło załapałem się na płyn Listerine a na lepsze nie? wtf tam było 1000 płynów

U mnie to samo emotka
Pawel91, chyba powinno być souvlaki, ale kofta moim zdaniem to tez dobra odpowiedź, niby jest bardziej arabska, ale bardzo popularna w Grecji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155800 Napisano: 05.02.2016 12:11:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie pokazało mi się z 1,5 minutowym opóźnieniem, chyba wszystkich ogram emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155474 Napisano: 04.02.2016 22:05:34 w Dziś cieszę się z.....
buka napisał(a):

Ja się tam ciesze z tych 500 mimo że dostane je przez.... kilka dosłownie miesięcy , opłace nimi naukę gry na fortepianie dla dziecka które dotychczas było tylko w sferze finansowych marzeń i nie do wygrania w konkursie. 

No widzisz, Ty opłacisz dziecku grę na fortepianie, a moja siostra, która ma dwoje dzieci na utrzymaniu, wynajmuje mieszkanie, a mąż nie płaci alimentów, więc ledwo wiąże koniec z końcem (lub nie wiąże) nie dostanie ani grosza, bo córka jest pełnoletnia i nie szkodzi, że przed sobą ma jeszcze rok technikum i później (oby) studia. To samo państwo nie jest w stanie pomóc samotnej matce w ściąganiu alimentów, bo przecież to nie jest tak medialne jak 5 stówek. A przepraszam, jedna posłanka doradziła takim kobietom ustabilizowanie sytuacji rodzinnej i postaranie się o więcej dzieci emotka  Nie pisze tego, żeby w jakikolwiek sposób atakować Twoją chęć opłacenia dziecku gry na fortepianie, bo sama będąc matką chciałabym jak najwięcej dla swojego dziecka. Chcę tylko pokazać jak wielkim gniotem jest ta ustawa i jaka to z niej jest "pomoc". Pomijam już kwestię gospodarki kraju, bo tego to chyba już nikt nie przemyślał.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155376 Napisano: 04.02.2016 19:22:01 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

normafia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

normafia napisał(a):

u mnie 24 makiety, 41 animacji, 2 pełnometrażowe filmy, 3 albumy ze zdjęciami, 100 prezentacji, 384 laurki, 6 witraży ze szkła emotka

dopisuję moje 2 piosenki emotka emotka emotka emotka

No dobra, przyznam się- jeszcze jeden model sztucznej szczęki  emotka

jeśli to był model z ruchomą żuchwą to mu szczęka opadnie... jak zobaczy moją interpretacje tematu:
performance baletu nowoczesnego wykonany na żywo przed jury, 32 tancerzy (4x od jedynki do ósemki) wynajętych z teatru Balszoj (i tu smaczek - polskiego nie znają... ni w ząb). Ci z górnej szczeki będą podwieszeni do góry nogami na linkach, a jak się któryś wyrżnie, to się powie, że tak miało być... że to mleczak się właśnie wyrżnął emotka  

Jak się wyrżną to pół biedy, ale w ząb nie kumam co zrobisz, gdy w drodze do jury spróchnieją, bo teraz poczta kiepsko działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6155252 Napisano: 04.02.2016 16:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bumtarata napisał(a):

a jednak mnie dalej coś nurtuje...
co jest prawnie wiążące w tym konkursie?
Regulamin czy informacja na stronie?
Na stronie jest zapis o kolejności postępowania, a w regulaminie takiej informacji nie ma, bo chyba nie uważasz, że wypunktowanie czynności jest nakazem postępowania... ja jednak takiego zdania nie jestem!
W takim razie gdybym rozpoczął od punktu "c" a następnie przejdę do punktu "a" to czy złamię regulamin czy nie?
Gdyby w regulaminie było sformułowanie: "Zadanie Uczestnika Konkursu jest w ustalonej kolejności", to nie miałbym żadnych wątpliwości, ale jest inaczej...

bumtarata - to zrób w jakiej kolejności Ci się podoba, skoro jesteś innego zdania, możesz tez najpierw zachować dowód zakupu, a potem kupić, czemu nie w takiej kolejności, skoro jest dowolna - kto bogatemu zabroni  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6154992 Napisano: 04.02.2016 12:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@szesnaście napisał(a):

na poczcie o2 nie mam maila
na interii od razu był

Ciekawe od czego to zależy, bo u mnie na interii nie ma do tej pory. Tylko mnie wkurzają... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6154970 Napisano: 04.02.2016 12:07:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niech się w d...e ugryzą z takim wiszeniem strony, wrrr...
Maila wciąż brak, ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6154408 Napisano: 03.02.2016 12:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

asandraa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mi na moim przyszedl od razu ale na syna ni ma do tej pory

a o której godzinie dostałaś maila? Może osoby, które pierwsze wysłały dostały od razu, a Ci co później się zablokowało coś.

tez tak podejrzewam -na o2 doszlo o 12 czyli natychmiast ale na interia wisialo i dopiero jak wyslalam po raz drugi to doszedl @

Miałam to samo - mail przyszedł dopiero gdy drugi raz wypełniłam formularz. Wyświetl w wątku >>
0 0