Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6153080 Napisano: 01.02.2016 12:04:24 w Biedronka
joan napisał(a):

defed napisał(a):

odp. dot. zapytania w sprawie zmian podpowiedzi obrazkowej "jak czytać paragon z Biedronki" - zakupybezgotowki.pl:
"Wszystkie zgłoszenia przesłane przed zmianą będą zaakceptowane. Zmiany zostały wprowadzone, aby ułatwić uczestnikom rejestrację, natomiast nie mają one wpływu na zaakceptowanie/odrzucenie zgłoszenia.
Z poważaniem, Koordynator projektu"

"Przed zmianą" - a skąd rukwa mać mam wiedzieć, o której godzinie nastąpiła zmiana? emotka

A do wróża Macieja nie łaska? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152931 Napisano: 31.01.2016 23:58:39 w WC - rozmowy o wszystkim

asantesana

#6152655 Napisano: 30.01.2016 21:50:27 w Biedronka
magnus napisał(a):

@asante napisał(a):

parole21 napisał(a):

Możecie mi powiedzieć co wpisujemy w miejsce "numer rachunku" w loterii?

W formularzu masz wzór i opis paragonów z każdego sklepu - zjedź niżej i przełączaj zakładki.

Numer urządzenia jest cały czas taki sam ?
Zakupy w tym samym sklepie

Nie, numer urządzenia to nr terminala kart, czyli na każdej kasie w jednym sklepie będzie inny - moim zdaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152650 Napisano: 30.01.2016 21:33:56 w Biedronka
parole21 napisał(a):

Możecie mi powiedzieć co wpisujemy w miejsce "numer rachunku" w loterii?

W formularzu masz wzór i opis paragonów z każdego sklepu - zjedź niżej i przełączaj zakładki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152425 Napisano: 29.01.2016 22:56:35 w Biedronka
dolly napisał(a):

Wysylalam po 21 i mialam stary formularz.

Bo Ci się w ciasteczkach zapisał stary, wyczyść lub zobacz w innej przeglądarce. 
No to potrzebny jest do tego regulaminu jeszcze sąd, który będzie rozpatrywał przypadki celowego rozdrabniania produktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152299 Napisano: 29.01.2016 19:47:22 w Biedronka
defed napisał(a):

Pytanie teraz - czy wysyłać do nich prośbę o anulowanie zgłoszenia, by wysłać jeszcze raz tą samą transakcję? emotka
Az chce się krzyczeć - ale gardło nie pozwala emotka

Ja bym nie posyłała, muszą uznać obie wersje, oni nie mają prawa anulować zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152293 Napisano: 29.01.2016 19:41:48 w Biedronka
defed napisał(a):

joan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

czy dobrze widzę że zmienili przykładowy paragon biedronki emotka ??

bo wcześnie numer urządzenia był podany że to kod przy AID, a numer rachunku to UID.
A teraz jest zmienione że numer paragonu to tam gdzie zawsze czyli przy dacie, a numer urządzenia to UID emotka

U mnie jest tak, jak było, czyli UID oraz AID. Na wszelki wypadek zrobiłam PrintScreena emotka

u mnie też jest tak jak było- bo zostało to zapisane pewnie w ciasteczkach... ale jak weszłam na stronę z innej przeglądarki to niestety jest zmiana

mam 5 paragonów z tego samego sklepu, UID oraz AID to stałe numery, nie zmieniają się
natomiast numery paragonów są już różne

To stałe numery, dlatego Albedo poszło po rozum i pewnie po pierwszych zapytaniach zmieniło AID na nr rachunku. Cyrk na kółkach i wrotki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152286 Napisano: 29.01.2016 19:36:27 w Biedronka
kadett33 napisał(a):

czy dobrze widzę że zmienili przykładowy paragon biedronki emotka ??

bo wcześnie numer urządzenia był podany że to kod przy AID, a numer rachunku to UID.
A teraz jest zmienione że numer paragonu to tam gdzie zawsze czyli przy dacie, a numer urządzenia to UID emotka

A podejrzewałam się o zwidy, bo wydawało mi się, że widziałam rano inne oznaczenia, a teraz wklepując paragon miałam inny przykład.
Albedo rządzi.
Ps. Joan serio, ja mam tak jak pisze kadett  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152256 Napisano: 29.01.2016 18:40:37 w Biedronka
monikar napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

no to jest to 10 zł, czy nie? w nocy czytałam i było!!!!!!! emotka byłam dziś w Biedronce i zrobiłam zakupy na 1 paragonie za ponad 200 zł emotka a teraz czytam i takie cyrki emotka

Nie ma kwoty minimalnej-info od Albedo z Fb

Czyli będziemy kupować po jednej bułce za 29 groszy? emotka  Świat oszalał... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152186 Napisano: 29.01.2016 16:34:47 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

Oj jacy wy prawnicy wszyscy. Nagród wygranych przez siebie też zapewne nie wysyłacie na adresy rodziny i znajomych... W takim razie chodząc z siostrzenicą (nieletnią) na zakupy i pozwalając jej wbijać pin, ona też ma problem...

Ale Ty kompletnie nie rozumiesz w czym rzecz. Nie w tym, czy to jest uczciwe czy nie, tylko w tym, że organizator będzie miał prawo nie wydać Ci nagrody, bo jak widnieje w regulaminie - to Ty masz osobiście zrobić zakupy, nawet na cudza kartę, a to z kolei jest niezgodne z prawem. Rób sobie co chcesz, ale nie namawiaj do tego innych!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6152107 Napisano: 29.01.2016 14:33:25 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

yolka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

yolka, nic się nie wyklucza. Możesz skorzystać z cudzej karty, ale transakcję masz zrobić sama- Uczestnik (kto to niby sprawdzi emotka ...), a nie właściciel karty

Czyli według prawa polskiego nie mogę ,a według Albedo mogę.
Uf, już się uspokoiłam emotka
Ale jak wygram, to Albedo powie, że to bezprawie, bo karta nie była moja.
W tym sensie to pisałam, żeby  - jeżeli już - uczestnikiem była osoba, która jest na karcie.
W innym przypadku zawsze mogą zakwestionować.
Bo transakcji według prawa mógł dokonać tylko właściciel karty.

Właściciel się zgodził, więc możesz spokojnie robić. Tym bardziej, że teraz karty są też niespersonalizowane, więc kasjerka nie widzi nawet czyją kartą płacisz (teraz zresztą rzadko gdzie daje się kartę- raczej samemu się ją "wkłada"), a z drugiej strony masz regulamin, który na to zezwala.

Gdy pracowałam w sklepie mieliśmy prawo przeciąć kartę, której użył nie-właściciel karty. Niespersonalizowane? Nawet gdy nie ma nazwiska na karcie, to karta musi być z tyłu podpisana, czyli podszywasz się pod kogoś płacąc taka karta, zgoda właściciela nie ma nic do rzeczy. Oj Albedo...   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6151533 Napisano: 28.01.2016 14:22:34 w Smolar
tadziowa napisał(a):

@asante napisał(a):

koala33 napisał(a):

Do mnie  dotarła  ta wąska,  ładowana z boku (WLG2026kPL).

Do mnie przyszła taka sama. A czy to jest model z regulaminu? Nie otwiera mi się regulamin, może ktoś zapisał.

Tak, to ta z regulaminu:
http://www.kaufla...gulamin_konkursu.pdf

Edit: Chociaż nie, różni się literką emotka

Już wiem, ze inna, ta jest z misiem for kids emotka , trochę droższa. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6151527 Napisano: 28.01.2016 14:11:43 w Smolar
koala33 napisał(a):

Do mnie  dotarła  ta wąska,  ładowana z boku (WLG2026kPL).

Do mnie przyszła taka sama. A czy to jest model z regulaminu? Nie otwiera mi się regulamin, może ktoś zapisał. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6151480 Napisano: 28.01.2016 12:34:29 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joasiajulia napisał(a):

Pierwsze śniadanie od Belvity-nawet nie zadzwonili że już wysyłają ...
Firma powiesiła na bramie i też nie zadzwonili....
Czy wasze ciastka,też są w takich ilości i opakowaniu???

Jak to powiesili na bramce? emotka  To śniadanie dla bezpańskich psów, to lepiej było położyć pod bramką, nie pomyślał kurier... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6151370 Napisano: 28.01.2016 10:21:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dojechała mała pralka z Kauflandu wreszcie!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6151245 Napisano: 27.01.2016 22:18:37 w Sport
Powiem tak - jesteśmy mistrzami, dwa razy wyeliminowaliśmy Francję... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6151225 Napisano: 27.01.2016 21:51:30 w Sport
mia napisał(a):

Normalnie jestem w szoku. Jedyna pociecha, że wylecimy zdaje się razem z mistrzem olimpijskim. emotka
Ale czy ktoś jeszcze zaliczył taką klęskę w tym turnieju, jaką szykuje sobie gospodarz???emotka

Takiego blamażu to świat nie widział ever, nie tylko na tych mistrzostwach... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6151193 Napisano: 27.01.2016 21:05:57 w Sport
Chyba muszę wyłączyć TV... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6150479 Napisano: 26.01.2016 15:48:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No dobra, poproszę pierwszą nagrodę w tym roku, to już przestaje być zabawne... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6150476 Napisano: 26.01.2016 15:45:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bimbusia napisał(a):

@cc_investigator napisał(a):

@asante napisał(a):

Z jakich dni poszły wygrane z DC bony sodexo? (MDW)
Dzwonią czy sms?

Ja wygrałam już dawno, i wtedy dzwonili.

Do mnie dziś Pani zadzwoniła, mam wygraną dzienną z 21 stycznia.

Z 21? A co z etapem 2 do 20.01?  emotka  Pytałam o niego, ale nikt nie odpowiedział, że wygrał. Wyświetl w wątku >>
0 0