Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6148060 Napisano: 20.01.2016 14:07:19 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Ja nie widzę tego zapisu w Regulaminie emotka

§ 5Zasady i Przebieg konkursu

joan - na szczęście to pierwsza edycja i można się uratować, gorzej gdybyśmy to zauważyli w 3 edycji emotka  To jest przykład takiego sformułowania regulaminu, żeby uczestnicy mogli dokonać maksymalnej liczby błędów emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6148056 Napisano: 20.01.2016 14:02:28 w Biedronka
joan napisał(a):

@asante napisał(a):

Pamiętajcie, ze w konkursie Zott trzeba mieć (wg regulaminu) paragon z danego etapu, żeby komuś nie przyszło do głowy grać jednym w różnych etapach emotka  

Gdzie to ujęli, bo nie widzę... emotka

Aby wziąć udział w Konkursie (jednej rundzie), w okresie trwania rundy (spośród rundwskazanych w § 2 pkt. 2), w której Uczestnik chce wziąć udział, Uczestnik powinien:a) Dokonać jednorazowego zakupu czterech produktów marki Zott w sieciach sklepówBiedronka na kwotę minimum 10 zł netto (słownie: dziesięć złotych netto)
wyszczególnionych w załączniku nr 1 do Regulaminu; 

Taki sam zapis był w tuńczyku, co przeoczyłam, więc teraz mam radar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6148046 Napisano: 20.01.2016 13:50:36 w Biedronka
Pamiętajcie, ze w konkursie Zott trzeba mieć (wg regulaminu) paragon z danego etapu, żeby komuś nie przyszło do głowy grać jednym w różnych etapach emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6148013 Napisano: 20.01.2016 12:59:49 w Wkurza mnie...
ewikewik napisał(a):

@asante napisał(a):

Do szału doprowadzają mnie papierosy! Sąsiedzi zrobili sobie palarnię w mieszkaniu, bo na zewnątrz zimno, to kto by chodził palić na balkon. Efekt - w mieszkaniu mam smród z papierochów, którego nienawidzę i na który jestem uczulona, włazi wszelkimi możliwymi dziurkami, glównei otworami wentylacyjnymi, chodzę spać ze smrodem, budzę się ze smrodem, śluzówki w nosie opuchnięte, nic nie daje palenie świeczek, kadzidełek, a wietrzenie tylko wyciąga większy smród z wentylacji. Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę!

Zapomniałaś dodać, że latem otwierasz okna z nadzieją na odrobinę ŚWIEŻEGO POWIETRZA ale palacze wiszą w oknie z fajką w zębach, na zmianę, więc smród leci oknem. W chacie też palą więc zamykanie okien robi z mieszkania komorę gazową... Wkurza mnie? Nie, mam ochotę zabić.

Nie zapomniałam, na to się będę wkurzać latem  emotka
Marzę, by paczka papierosów kosztowała 100 zł, może niektórym by się odechciało kopcenia pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6147976 Napisano: 20.01.2016 12:00:49 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

@asante napisał(a):

Do szału doprowadzają mnie papierosy! (...) Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę!

Łączę się w bólu emotka
Mam takie same mordercze instynkty w odniesieniu do tych, którzy w MOJEJ emotka windzie ćmią śmierdziuchy, bo oczywiście taki jeden z drugim nie może k.źwa odczekać, aż zjedzie na dół i wyjdzie z bloku, tylko zapala już na korytarzu po wyjściu z domu. Wrrrr... jak ja takiego egoistycznego nieliczenia się z innymi nie znoszę!! emotka emotka

O to to - wychodzi taki z mieszkania i już musi zapalić na korytarzu, bo po wyjściu z bloku to już za późno... Z windą można sobie poradzić i pójść schodami, ale w mieszkaniu nic nie zrobię, nawet w łazience się nie schowam, bo tam śmierdzi najbardziej...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6147965 Napisano: 20.01.2016 11:39:40 w Wkurza mnie...
Do szału doprowadzają mnie papierosy! Sąsiedzi zrobili sobie palarnię w mieszkaniu, bo na zewnątrz zimno, to kto by chodził palić na balkon. Efekt - w mieszkaniu mam smród z papierochów, którego nienawidzę i na który jestem uczulona, włazi wszelkimi możliwymi dziurkami, glównei otworami wentylacyjnymi, chodzę spać ze smrodem, budzę się ze smrodem, śluzówki w nosie opuchnięte, nic nie daje palenie świeczek, kadzidełek, a wietrzenie tylko wyciąga większy smród z wentylacji. Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6147726 Napisano: 19.01.2016 20:22:57 w Biedronka
joan napisał(a):

Był kiedyś taki program "Smiechu warte" - nieśmieszny bardzo. Im więcej czytam o konkursie Zotta, tym bardziej przypomina mi ten program właśnie. Nieśmieszni bardzo.

Jest jeszcze "Usterka" - jak się agencja z d...y zabiera za robotę od d...y strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6146887 Napisano: 18.01.2016 16:39:12 w Biedronka
@banka-manka napisał(a):

@asante napisał(a):

A to o inny konkurs chodzi, ja miałam na myśli belriso - też Zott.

Ale tu nie trzeba kupić w Biedronce, tylko w dowolnym sklepie  emotka
Więc rozmowa nie na ten wątek, bo potem robi się zamieszanie.

Tak, zauważyłam, pisałam to jeszcze przed wypiciem kawy, więc lekko nieprzytomna, a do tego Zott kojarzył mi się wyłącznie z Belriso. Zapamiętam, że nie należy robić zamieszania  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6146768 Napisano: 18.01.2016 12:53:23 w Biedronka
monikar napisał(a):

@asante napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

Mam pytanko dotyczące konkursu Zott - pisałem maila na konkurs@konkurszott.pl, ale ... okazuje się, że mail nie istnieje emotka
Czy orientuej się ktoś, czy daty paragonów muszą ściśle odpowiadać etapom? Tzn. jeśli wygram w II etapie to mogę im przesłać paragon na którym będzie data odpowiadająca I etapowi?

Też się nad tym zastanawiałam, bo mam paragony, a nie miałam weny w pierwszym etapie i nie znalazłam zapisu w regulaminie, że paragon ma być z danego etapu. Niech mnie ktoś poprawi jeśli sie mylę. 

1-wsza runda trwa od 14.01.2016 od godziny 12:00 do 21.01.2016 do godziny 23:59

To chyba jeszcze się nie skończyła?

A to o inny konkurs chodzi, ja miałam na myśli belriso - też Zott. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6146757 Napisano: 18.01.2016 12:37:05 w Biedronka
stefania7 napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

Mam pytanko dotyczące konkursu Zott - pisałem maila na konkurs@konkurszott.pl, ale ... okazuje się, że mail nie istnieje emotka
Czy orientuej się ktoś, czy daty paragonów muszą ściśle odpowiadać etapom? Tzn. jeśli wygram w II etapie to mogę im przesłać paragon na którym będzie data odpowiadająca I etapowi?

Jeśli to pytanie ma głębszy sens - czyli jeśli chcesz grać cały konkurs na jednym paragonie - to odpowiedź brzmi NIE.

Ale to jest odpowiedź merytoryczna (czyt. wynikająca z zapisu w regulaminie) czy wypływająca z Twoich emocji, bo akurat to pytanie mnie też interesuje emotka  Nie, nie grałam w pierwszym etapie, ale mam paragony z pierwszego etapu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6146753 Napisano: 18.01.2016 12:33:53 w Biedronka
ziomal102 napisał(a):

Też się nad tym zastanawiałam, bo mam paragony, a nie miałam weny w pierwszym etapie i nie znalazłam zapisu w regulaminie, że paragon ma być z danego etapu. Niech mnie ktoś poprawi jeśli sie mylę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6146672 Napisano: 18.01.2016 10:39:11 w Kaufland konkursy
Info dla oczekujących na pralkę - były wysyłane tylko duże pralki, na małe i ładowane od góry czekają, powinny być wysyłane w tym tygodniu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6146443 Napisano: 17.01.2016 15:03:14 w Kaufland konkursy
czarnygreg napisał(a):

defed napisał(a):

A ja czekam na pralkę ładowaną od góry, dostał dziś ktoś taką? emotka
I czy są wszystkie papiery na gwarancję w komplecie? emotka

Też na taką czekam i zaczynam sie martwić, zę paragon im zginąłemotka

Ja czekam na małą pralkę i zaczynam się trochę martwić... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6146408 Napisano: 17.01.2016 12:25:25 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się niemożebnie, żeby tak ludzi denerwować w niedzielę... Grałam w lokalnym konkursie o bilety do teatru na wczoraj (tak tak, jest w bazie). Wg regulaminu powiadomienie o wygranej powinno nastąpić do 3 dni  przed spektaklem. Sprawdzam dzisiaj maila powiązanego z facebookiem (nie jest to mój główny mail, żeby go nie zaśmiecać), a tam info z wczoraj przed południem o wygranych biletach na wieczór. No szlag mnie trafił.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6146378 Napisano: 17.01.2016 11:13:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Soledad napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Zott Belriso Hot ,w jakim sklepie można kupi.Nie ma ich w Carefur,Tesco, Zabka i osiedlowych

U mnie jest w Auchan i w Stokrotce. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6145814 Napisano: 15.01.2016 15:02:37 w Smolar
defed napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na pralkę z Kauflandu, czy jestem ostatnia oczekująca z utęsknieniem?

ja czekam-na ładowana od góry

Ja na małą, ale chyba się na takie nie doczekamy  emotka  Chciałabym się tylko w ogóle doczekać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6145807 Napisano: 15.01.2016 15:00:01 w Smolar
Czy ktoś jeszcze czeka na pralkę z Kauflandu, czy jestem ostatnia oczekująca z utęsknieniem? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6145806 Napisano: 15.01.2016 14:58:42 w Wkurza mnie...
@cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie totalne 0 w Terytorium, za nic nie mogę ugryźć, co im się podoba emotka C4 mnie zapewne dobije.

Mam to samo - to chyba jedyna agencja, w której nigdy nie wygrałam i nawet już nie mam pomysłu jak ugryźć temat.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6145517 Napisano: 15.01.2016 11:18:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I mnie się przestał kubek podobać, loteria ogólnopolska i z takimi zasadami - pożywka dla drukarzy, nawet sprytny formularz nic nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6145502 Napisano: 15.01.2016 11:03:21 w Smolar
Ale wszystkie modele? Ja wybrałam tę mniejszą, ktoś dostał ten droższy model wybierając mała pralkę?  Wyświetl w wątku >>
0 0