Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6145352 Napisano: 14.01.2016 23:37:51 w Smolar
karolinamat napisał(a):

Czy Smolar z konkursu Kaufa z pralkami uszczęśliwił wszystkich zamiast pralką za 1250 to taką za 1999??? (taką jaka była w lot Biedronki)???

A jaki model wybrałaś?
barszcz, luz - ja dostałam powiadomienie, a pralki jeszcze nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6144881 Napisano: 14.01.2016 12:08:28 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Przecież nie jest łysy wszędzie  emotka

Myślisz, że w Warszawie jest, a w Gdańsku już nie?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6144710 Napisano: 13.01.2016 23:36:36 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ode mnie wielkie gratulacje  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6144454 Napisano: 13.01.2016 17:49:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

nariam napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A ja sie wkurzam bo nigdzie nie ma u mnie tych ryżów berliso emotka  są zwykle a hot nie emotka  

w moim Carrefour są po  1,49

Taniocha emotka
 Ja wczoraj w DC zapłaciłam za 1 szt 2.09
Co do smaku są okey, jadłam na zimno emotka niczym się nie różnią od tych typowych. Z tym, że ja mało wybredna jestem i lubię słodkie, kupne deserki . Numer 1 to kaszki z biedry emotka

Po 1,49 zł są w C4, ale te zwykłe, a nie Hot  emotka  U mnie tych Hot nie było nawet w wielkim carrefourze, a  w innych sklepach cena ponad 2 zł. Sprawdź sobie nariam, czy na pewno kupiłaś właściwe produkty.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6144258 Napisano: 13.01.2016 11:56:33 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

"Organizator zastrzega sobie prawo rezygnacji z organizacji Warsztatów Kulinarnych w przypadku gdy liczba zwycięzców nagród I stopnia zebranych w 6 edycjach konkursu które zamierza przeprowadzić Organizator i którzy zadeklarują gotowość uczestnictwa w Warsztatach Kulinarnych
okaże się być mniejsza niż 6 osób. " 

Były 4 edycje, w każdej 2 osoby wygrały warsztaty co daje łącznie 8 osób. Co więcej znam jeszcze jedną osobę, która wygrała warsztaty i jej również nikt nie pytał o gotowość do uczestnictwa w warsztatach. Pewnie będą zasłaniać się regulaminem, ale nie zostawię tego całkiem bez słowa i napiszę gdzie trzeba. emotka

To oni wróżą z fusów i stąd wiedza kto wyraża chęć uczestnictwa? Dlaczego były 4 edycje, a nie 6 jak w regulaminie? A gdzie laureaci rezerwowi? Bardzo grubymi nićmi szyte moim zdaniem, opisałabym to wszystko w reklamacji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6144209 Napisano: 13.01.2016 10:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Napisałam do Berliso w sprawie konkursu i tak Mi odpiali emotka

Nie ma ograniczenia długości odpowiedzi Emotikon smile
Warunkiem odebrania nagrody jest posiadanie paragonów na zakup 4 produktów.
Wszystkie nie muszą być na jednym paragonie, mogą być na kilku Możesz
wziąć udział wiele razy, jednak wygrać można raz w całym konkursie emotka

emotka  czyli można by rzec, że zasad brak emotka  

Otóż to, sami sobie zaprzeczają - w regulaminie jeden uczestnik może wziąć udział jeden raz, oni piszą, że można ile się chce, ale wygrać raz. Tylko co wygrać jeden raz - jak wygram rękawiczkę to już nie mogę grac o kuchenkę, czy mogę wygrać nagrodę każdego stopnia? Ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6144195 Napisano: 13.01.2016 10:41:48 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

W zeszłym roku wygrałam warsztaty kulinarne z Tomkiem Woźniakiem z Piotra i Pawła. Tak się cieszyłam... i napisałam żeby podali mi przybliżoną datę kiedy się odbędą, a oni mi napisali, że wcale się nie odbędą i że to zgodne z regulaminem, bo napisali w nim, że w uzasadnionych przypadkach mogą odwołać warsztaty. Zapytałam więc dlaczego nie odbędą się? Odpisali, że za mała liczba osób wygrała warsztaty (przecież sami przyznawali ustaloną liczbę tych warsztatów, więc nie wiem skąd zaskoczenie). Cóż, jak człowieka coś cieszy to jest wielka cenzura. Nie wspominając, że nikt o tym nie poinformował i gdybym nie zapytała to zapewne bym czekała i czekała.  emotka

Czyli z założenia te warsztaty nie miały się odbyć. Ja bym tego tak nie zostawiła, pisałabym reklamację z żądaniem wypłaty równowartości nagrody, bo warsztaty nie odbędą się z ich winy.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6144088 Napisano: 12.01.2016 22:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka

dobrze, w regulaminie tez nic nie ma

Fajnie. Szkoda, że numeru paragonu nie trzeba emotka

Dla mnie nie jest to fajne, bo ja lubię ograniczenia (ale tylko znaków). Niech będzie 200, 300, 500, ale przynajmniej wiadomo czego się spodziewać. A tak to ludziska będą pisać elaboraty, a agencja zrobi losowanie, bo i kto by to czytał.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6144032 Napisano: 12.01.2016 20:37:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6143535 Napisano: 11.01.2016 22:13:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A z czego zasłynęła ta agencja, ze ma być wesoło? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6143082 Napisano: 11.01.2016 09:45:16 w Biedronka
aerdna napisał(a):

Ja nie rejestrowałam ani jednej karty i zapłaciłam nimi bez problemu (Kaufland, Lidl, Biedronka). Chociaż wydaje mi się, że w Kauflandzie i Lidlu panie były bardziej ogarnięte niż w samej Biedronce.

Ważne by najpierw zapłacić gotówką resztę, np. 123,45 zł - to gotóweczką 23,45 zł, a na końcu 100 zł pobrać z karty.

Ja zapłaciłam najpierw karta, a potem dopłaciłam gotówką i wszystko ok. To chyba zależy od poziomu rozgarnięcia kasjerki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6143033 Napisano: 10.01.2016 23:06:55 w Sport
taalvikki napisał(a):

@asante napisał(a):

taalvikki napisał(a):

niby fajnie, ale Niemców mi nieco szkoda, bo w większej części przeważali. Polakom się dziś udało, ale drużyna jako całość jest nierówna i ma sporo do zrobienia...

Zdecydowanie przeważali - w grze aktorskiej i dyskusjach z trenerem na czele  emotka
Obejrzyj poprzedni mecz co tam wyczyniali.

stamp2, to prawdaw innych dziedzinach mają sporo więcej do zrobienia i sporo trudniejszych przeciwników emotka

asante sana,  trener rzeczywiście działał tak, by podirytować wszystkich wokół, ale rzeczywistych przekrętów tam nie było, czysta taktyka. poza tym w jednej z ostatnich akcji została podjęta decyzja według mnie kontrowersyjna, bo z tego co wiem, nie ma zakazu leżenia chwilowego na boisku. natomiast patrząc realnie na grę, to Niemcy grali dobrze, byli lepsi w ataku i w ogóle bardziej zgrani jako zespół. u nas było totalne rozbicie psychiczne i chwiejność na początku. dobrze, że później się rozkręcili i nabrali motywacji. emotka  osobiście się cieszę z wygranej Polaków (choć do Niemców w sporcie mam niebywałą sympatię, zwłaszcza, gdy tak wyglądają  ;p), ale nadal uważam, że muszą mocno popracować nad spójnością i sportowym gniewem, by walczyć o coś więcej. emotka

Czyżby to była niemiecka taktyka? A widziałaś w poprzednim meczu jak niemiecki trener szalał, wymachiwał rekami i wymusił zmianę decyzji sędziego? A zawodnicy mu wtórowali w tym machaniu? A gdy podszedł nasz kapitan do sędziego podyskutować to ten z mety wyjął żółtą kartkę? emotka  A dzisiejsze podwójne odbicia i rozpraszanie zawodnika na zagrywce przez trenera? Swoja drogą nie przyszłoby mi do głowy, że oni "tak wyglądają"  emotka  Prawdziwych mężczyzn poznaje sie po tym jak kończą, a nie jak zaczynają, a nasi w tym przypadku zabłysnęli walecznością emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6142945 Napisano: 10.01.2016 17:34:59 w Sport
taalvikki napisał(a):

niby fajnie, ale Niemców mi nieco szkoda, bo w większej części przeważali. Polakom się dziś udało, ale drużyna jako całość jest nierówna i ma sporo do zrobienia...

Zdecydowanie przeważali - w grze aktorskiej i dyskusjach z trenerem na czele  emotka
Obejrzyj poprzedni mecz co tam wyczyniali. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6142902 Napisano: 10.01.2016 16:12:22 w Sport
je, je, je!!!!!!!!!!!!!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6142597 Napisano: 09.01.2016 11:49:47 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

A już byłam zainteresowana, ale jak zobaczyłam, że nie będziesz już zabierał zniczy to mi przeszło emotka chciałabym razem z Tobą poczuć ten dreszczyk emocji, a teraz jak widzę to już po ptakach...

Ja też o tym marzyłam, ale nie łapię się wiekowo  emotka  Gdybym Cię poznała nieco wcześniej nie wahałabym się ani sekundy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6142426 Napisano: 08.01.2016 20:56:50 w Wkurza mnie...
goldbutterfly napisał(a):

Dostałam propozycję wymiany - używany zestaw książek za bajki DVD dla dzieci i flet drewniany. Jakież było moje zaskoczenie, gdy dostałam przesyłkę zapakowaną w worek na śmieci owinięty taśmą. A w środku same cuda - pół ułamanego fletu i porysowane płyty. Pytam najuprzejmiej jak potrafię, czemu zapakowała tak paskudnie paczkę, że flet się połamał i jego jedna część zaginęła. No to dostałam odpowiedź, że ona nie odpowiada za pocztę. Kolejne pytanie: czemu skłamała, że płyty są nowe? A bo były raz obejrzane, czyli nowe. Ooo! Pamiętajcie drodzy konkursowicze! Co raz użyte, uznawane jest za nowe!

Mam nadzieję, że do prezerwatyw ma inny (hmmm) stosunek... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6142059 Napisano: 08.01.2016 11:21:18 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

szkoda, że nie można do nich zadzwonić z innych okularów, żeby się odezwały:)
ja czasami się lapie na takiej pierwszej myśli (gdy zginie mi coś innego niż telefon) żeby zadzwonić, to się samo zlokalizuje

Jak to się czasy zmieniły, dawniej modlono się do św. Antoniego prosząc o pomoc w znalezieniu zguby, a teraz chce się dzwonić do okularów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6141131 Napisano: 05.01.2016 23:49:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

giulietta - oni muszą wygrać sprzątanie w paczce/sprzątaczce, bo przecież pod tym adresem mieszka ze 130 osób. Se wyobraź wygląd mieszkania emotka

Toć to będzie istny exodus, gdy będą musieli udostępnić mieszkanie do sprzątania, głośno będzie w mediach... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6140989 Napisano: 05.01.2016 18:01:21 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

edzia3 napisał(a):

defed napisał(a):

Jeśli chodzi o wchłanianie oparów, najlepszy jest okap, który jest podłączony do komina wentylacyjnego. emotka  Okap pod zabudowę (nie każdy, pytaj sprzedawcy) również można podłączyć pod komin, a szafka nie spełnia wtedy funkcji przechowywania, bo w niej jest zabudowany okap i rura.

Dziękuję bardzo 

Różnica pomiędzy okapem podłączonym do komina i takim niepodłączonym jest dość istotna.
W instalacji kominowej przepisy bezpieczeństwa ZABRANIAJĄ umieszczania wentylatorów wyciągających, użytkownik musi bazować na cugu naturalnym, a z tym to różnie bywa, jeśli komin nie jest czyszczony.
W instalacji pochłaniającej niezależnej od komina taki wentylator jest z reguły montowany (no bo jakiś ciąg musi być), zaś wciągane opary (tłuszcz, sadze itp.) osadzają się na tkaninie filtra, która musi być co jakiś czas wymieniana.

To samo miałam napisać, nie wolno podłączać okapów do wentylacji, poza kwestiami bezpieczeństwa, w blokach cały smród gotowania dostaje się sąsiadom do mieszań - taki sąsiedzki przegląd obiadów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6140932 Napisano: 05.01.2016 16:20:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No dobra, co za dużo to nawet świnie nie chcą żreć, ja chcę już zacząć ten najlepszy w życiu rok konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0