Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6140814 Napisano: 05.01.2016 13:37:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

arya napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy ktoś coś wie na temat lodówek z Almy - wyniki miały być do dzisiaj, ale przy 3 nagrodach mogą już być rozdane. Chciałabym się przestać łudzić emotka

Wyniki podali na stronie konkursowej już jakiś czas temu.

http://supremenofrost.pl/konkurs

No to przestaję się łudzić, co za parszywy dzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6140794 Napisano: 05.01.2016 13:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś coś wie na temat lodówek z Almy - wyniki miały być do dzisiaj, ale przy 3 nagrodach mogą już być rozdane. Chciałabym się przestać łudzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6140556 Napisano: 04.01.2016 23:04:57 w Wkurza mnie...
kachakacha napisał(a):

@asante napisał(a):

Wkurza mnie ten wielomiesięczny festiwal wzajemnego oceniania i uzurpowanie sobie praw do wszechprawdy. 
Jakże prawdziwe staje się powiedzenia "Uderz w stół, a nożyce się odezwą".
To tak w temacie.

Gdybyś siedziała teraz koło mnie, przybiłabym Ci piątkę, wyprzytulała lub chociaż popatrzyła na Ciebie porozumiewawczo.

A w temacie - deneruje mnie nowy rozkład jazdy pociągów oraz ciągłe drżenie "czy zdążę dzisiaj do pracy czy pociąg znów będzie opóźniony 100 minut?"

Ja poproszę to wyprzytulanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6140458 Napisano: 04.01.2016 20:39:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika1989 napisał(a):

http://blog.paczk...-samsung-galaxy.html   i znowu wygrywa praca video... A wydawało mi się, że odpowiedź trzeba było napisać...

A niech tę komisję dunder świśnie za takie tłumaczenie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6140207 Napisano: 04.01.2016 13:37:59 w Smolar
@Pitach napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi napisać do kiedy mają wysyłać pralki z Kauflandu? Regulamin się ulotnił i nie mam jak sprawdzić

Według regulaminu do 15.01  emotka

A to już niedługo, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6140198 Napisano: 04.01.2016 13:23:58 w Smolar
Czy ktoś mógłby mi napisać do kiedy mają wysyłać pralki z Kauflandu? Regulamin się ulotnił i nie mam jak sprawdzić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6140069 Napisano: 03.01.2016 21:33:17 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ten wielomiesięczny festiwal wzajemnego oceniania i uzurpowanie sobie praw do wszechprawdy. 
Jakże prawdziwe staje się powiedzenia "Uderz w stół, a nożyce się odezwą".
To tak w temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6138779 Napisano: 30.12.2015 13:14:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
dolly napisał(a):

Lajkowanie postów na forum konkursowym, wydaje sie byc, wkladaniem kija w mrowisko.
Moim zdaniem, ta zmiana, bedzie na gorsze.

Absolutnie jestem na NIE - nie róbmy drugiego facebooka, wystarczą tam lajki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6138372 Napisano: 29.12.2015 15:49:22 w Wkurza mnie...
loteryjny napisał(a):

Wlasnie sie dowiedzialem od smolara ze stracilem glowna z prymata bo o 2 dni za pozno wyslalem paragon zenada jakaś emotka

Ale że kto jest żenujący w tym przypadku, niby Smolar? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6138356 Napisano: 29.12.2015 15:35:27 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Tu nawet nie o "bardziej ambitne teksty" chodzi, ale odnoszę wrażenie, że coraz więcej analfabetów pojawia się na listach laureatów, co widać po wpisach na forum emotka Jeszcze chwila i nie będzie komu gratulować czegokolwiek emotka

emotka emotka

Joan, dzięki Twojemu wpisowi chwilowo wszystko przestało mnie wkurzać, nawet problemy zdrowotne! emotka

To co piszecie to miód na moje obolałe serce. Ostatnio coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że niewygrywanie to nobilitacja dla konkursowicza (również na podstawie wpisów na forum).   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6136413 Napisano: 23.12.2015 11:42:22 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

U mnie w tym roku Boże Narodzenie w klimacie chrzcin chłopczyka + szóstych urodzin dziewczynki, więc na szczęście uwaga skupia się głównie na dzieciach. W domu nie robię nic poza standardowym programem czystościowym, bo każdy dzień świąteczny spędzamy u naszych rodzin. Oczywiście ze względu na to, że mieszkam blisko i mam najwięcej czasu, staram się jak najwięcej roboty przejąć. Bo wiem, że jestem z tych ludzi, co sobie wszystko uporządkują i wykonają plan bez spiny. A inni w rodzinie wolą robić wszystko jednocześnie, umęczyć się, zajechać zdrowotnie i potem cierpieć emotka

isiulka - my na droższe prezenty dla dzieciaków zawsze robimy rodzinną zrzutkę emotka

No własnie nie mogę przeforsować tego pomysłu u mnie emotka  Poza tym konkursowa ciocia ma przecież pełną szafę takich gadżetów...  w tym roku , w ramach protestu , kupię wszystkim po czekoladowym mikołaju emotka
A za rok pewnie w ramach odwetu dostanę jedną wielką, symboliczną "skarpetę"emotka

U mnie od wielu lat jest wprowadzony system losowania osoby, której daje się prezent i ustalamy kwotę (dość niską) za jaką ten prezent ma być kupiony. W ten sposób każdy kupuje jeden prezent, każdy dostaje jeden i to o podobnej wartości. I nikogo nie obciąża to finansowo. Dodatkowo wszyscy dorośli zrzucają się na prezenty dla dzieci, kupujemy wspólnie i tez każde dziecko dostaje po jednym (niedrogim) prezencie. Bez spiny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6136369 Napisano: 23.12.2015 10:43:34 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Ja w święta też nie zamierzam szaleć ze sprzątaniem, ani z ilością jedzenia. 
Dzisiaj sprzątanie to nic, a pamiętacie czasy dzieciństwa, kiedy trzeba było myć kryształy? Albo te wszystkie ozdobne zastawy stołowe zza szklanych meblościanek? To dopiero było wkurzające!

Ja jeszcze pamiętam pastowanie podłóg i potem jeżdżenie na ścierkach, żeby je wypolerować. Istne szaleństwo. Ja już dawno wyrosłam z tego wariactwa, ale mojej mamie nie da się wybić z głowy, że w Święta lepiej posiedzieć przy stole z rodziną niż padać ze zmęczenia, albo choroby, bo okna w mróz trzeba było umyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6135273 Napisano: 21.12.2015 14:22:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

lusienka napisał(a):

Patrzę teraz na protokół z konkursu Ruszaj w ślad za Leszkiem i domagają sie nie tylko PESELU ale i serię i nr dowodu emotka  czy to nie za wiele jak na czapkę???

nie chodzi o czapkę tylko o zakup alkoholu emotka

A co ma seria i nr dowodu do alkoholu? Nie podałabym. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6134959 Napisano: 20.12.2015 23:07:09 w Biedronka
Ej, no nie róbcie jaj z tymi polskimi znakami, to ich przejęzyczenie, przecież to musiałoby być 160 znaków ą,ę,ć,ś, bo już litera "a" nie jest polskim znakiem emotka  Poza tym większość telefonów i tak wyśle Wam sms bez polskich znaków, nawet gdy sobie je wklepiecie w telefonie, sprawdźcie wysyłając z jednego na drugi telefon  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6134088 Napisano: 18.12.2015 12:50:29 w Biedronka
Kurcze, trochę się zaczynam martwić, tyle rezerwy, a u mnie po kartach ani śladu... Dotrzeć dokumenty dotarły, to dlaczego jeszcze listonosza u mnie nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6133890 Napisano: 17.12.2015 21:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parole21 napisał(a):

defed napisał(a):

amif napisał(a):

czy można wygrać 2 czapki leszkowe na 1 osobę (polub zimę z Leszkiem)? nie widzę żadnych ograniczeń w regulaminie

To jest jeden z tych fajnych konkursów, gdzie nie ma limitu na osobę

Według mnie nie ma w tym nic fajnego. Nigdy nie rozumiałem osób, które rzucają się na ileś tam nagród z jednego konkursu. Jak się da to i 100 tych czapek by zgarnęli. Nie wiedzą po co, co z tym później zrobią, ale udało się i super. 

No co tu zrobić z dwoma czapkami - ja bym chyba nie udźwignęła problemu, jedna to rozumiem, ale rzucić się na dwie czapki? Ja jestem nawet za graniem o jedną rękawiczkę, bo dwie to zbytek - zawsze można przekładać z lewej na prawą i z prawej na lewą jak tamta zmarznie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6128789 Napisano: 10.12.2015 13:32:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
Każdy zrobi jak zechce, ale z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że gdy mamy do czynienia z agencją/firmą/sklepem, to przed oczami staje nam jakiś bliżej nieokreślony twór. Agencja ma zapłacić, bo popełniła błąd (a czymże jest ta agencja jak nie grupą ludzi), sklep mi źle wydał resztę, jestem 5 dych do przodu, hurra (nie, nie sklep źle wydał, kasjerka, która za to zapłaci), o! firma się pomyliła i wysłała mi o jeden produkt za dużo (nie, nie firma, tylko pan Jacek magazynier za to beknie) itd. Nie wiem dlaczego ktoś źle wysłał maile, kto się pomylił i dlaczego, na jakiej linii nastąpiło przekłamanie, ale pamiętajcie, że za to nie zapłaci "agencja", tylko ten, kto się pomylił, a w przypadku 40 nagród głównych może się okazać, ze będzie płacił do końca życia. Żeby nie być gołosłowną - byłam kiedyś w takiej sytuacji jako pracownik firmy. Normalny dzień pracy, w pełni świadomie podpisałam z klientami, którzy od rana czekali w kolejce 3 umowy. Uff.. wreszcie mam czas na przeczytanie maili, może coś tam ważnego przyszło. No i przyszło. Produkt, który sprzedałam 3 razy podrożał od tego dnia i to sporo. Prawie spadłam z krzesła, pensja nie moja. Dzwoniłam do klientów tłumacząc sytuację, dwóch zgodziło się na anulowanie umowy, jeden nie, przecież on kupił! O dziwo za tego klienta nie zapłaciła firma, tylko ja  emotka . Nie będę opisywać jak źle się z tym czułam. Wina moja? W teorii tak - powinnam przyjść do pracy przed czasem i przeczytać maile, a za ten czas nikt by mi nie zapłacił. W mojej opinii winna była "firma", bo powinna komunikat o zmianach wysłać przynajmniej dzień wcześniej. Ot, taki przykład z życia. A sprawa dotyczyła kilkuset złotych, a nie wielu tysięcy. Po tej sytuacji nie miałabym cywilnej odwagi domagać się czegoś tylko dlatego, ze ten ktoś popełnił błąd, za co przeprosił.        Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6128703 Napisano: 10.12.2015 12:01:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boom30 napisał(a):

asiatko napisał(a):

jeśli zobaczycie Edeltraude to znaczy że wygrała moja teściowa emotka bez jaj

Podejrzewam, że oni mają tak stworzony system aby losował z jak największą różnorodnością. I to nie chodzi o to że ludzie zmyślają dane, ale o to że takie osoby pewnie grają - ale nie mogły za często się przebijać przez konkursowiczów. Przynajmniej tak mi się wydaje... Bo niby imiona imionami ale codziennie są jakieś wpisy w MDW i chyba każdy z forum tutaj wygrał.
Po prostu chcą mieć zróżnicowaną liste laureatów - bo jak imiona będą się powtarzać to znowu przecież będą skargi i donosy bo forum e-konkursowiczów nie śpi i afery tropi. Przecież dzień bez sensacji dniem straconym.

Co Ty mówisz? Ingerencja w system loteryjny jest niezgodna z prawem, nie można sobie ustawić co ma być wylosowane.
I nie wszyscy wygrali - jestem jedną z licznych osób, które nie wygrały, a zgłoszenia puściły dawno temu.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6127683 Napisano: 09.12.2015 11:31:36 w Carrefour konkursy
Jak to jest z nowym konkursem Żywiec-Zdrój - w regulaminie raz jest zakup za 15 zł, raz za 10 zł, ktoś pytał która wersja jest poprawna?
Na stronie Carrefoura nie widzę konkursu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6124474 Napisano: 03.12.2015 19:48:08 w PLAGIATY
lola.lola napisał(a):

Swoją drogą śmieszna ta "Zwariowana Mama" chcąca sprawić Lucynce  prezent zgłaszając czyjąś pracę:

"...... A gdy kapsel na mej stronie Twe imię obwieści, Dostaniesz przez posłańca tysięcy ... pięć!"
emotka emotka emotka emotka emotka

Problemem było nawet zmienić raptem końcówkę, żeby dopasować rym ( w prince polo było tysięcy... trzydzieści) 
Ale po co się wysilać emotka

I dla mnie to jest dowód na to, że nie jest to autoplagiat tylko plagiat w czystej postaci. Autor oryginalnego tekstu to inteligentny, kreatywny człowiek - potrafiłby zmienić jeden rym, żeby pasował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0