Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6124376 Napisano: 03.12.2015 17:15:14 w PLAGIATY
noisy0000 napisał(a):

Teraz wszyscy będą ukrywać swoje zgłoszenia...... chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo.. to podchodzi pod "chytrą babę z Radomia" - obłowić się za darmo albo czyimś kosztem..... nieważne, że nie w zgodzie z własnym sumieniem...... dlatego można się zniechęcić do konkursów bo niestety na każdym kroku zakłamanie i przebiegłość... ciekawe co sobie myślała Pani Lucynka wysyłając "swoje" zgłoszenie.. pewnie, że wygraną ma w kieszeni.. a tu psikus, bo loża sprawiedliwych czuwa emotka

Ależ to jest w zgodzie z własnym sumieniem!  emotka
Sumienie sumieniowi nierówne emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6123949 Napisano: 03.12.2015 00:13:27 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

dotti25 napisał(a):

in vitro bez dofinansowania. PIS u władzy, niedługo akcyzę na środki antykoncepcyjne wprowadzą

Nieee, ponoć ma być jakiś program prokreacyjny - pewnie sprzedaż dziurawych gumek emotka

obstawiam, całkowity zakaz antykoncepcji, prócz tej nazywanej- wstrzemięźliwość

Ponoć ma być wprowadzony nowy program antykoncepcji pt. 'Szklanka wody zamiast" Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6121988 Napisano: 30.11.2015 12:03:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dydys napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

dydys napisał(a):

donia7 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

właśnie przeglądałam zdjęcia śniadania dla Wargorra i widzę piękne zdjęcia naszych forumowiczów emotka  

obstawiam, że

http://wkuchnizwe.../Motyle-dla-Wargorra

http://wkuchnizwe...w%C4%85-nutell%C4%85

zgarną robota emotka

ale ładne i zapewne smaczne, trzymam kciuki za nasze forumowiczki emotka

Dzięki dziewczyny, że podoba się moja radosna twórczość emotka  Ale w tym konkursie nawet na wygrane słodycze się nie nastawiam, bo ja nagrodziłabym co 3 zdjęcie. Konkurencja przeogromna. Widzę, że Asante wykorzystuje ten sam kawałek tapety imitujący drewniane deski, haha  emotka

a gdzie taką cudną tapetę można kupić? emotka

W Leroy Merlin emotka

Gratuluję dydys, teraz już wszyscy będą mieć taką samą tapetę na zdjęciu. Oprócz mnie. Serio trzeba było to wszystko pisać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6119396 Napisano: 25.11.2015 13:06:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mógłby mi pomóc w konkursie Wedla - śniadanie dla Wargorra?
W regulaminie jest maksymalna rozdzielczość zdjęcia 1920 x 1080, co wskazywałoby na normalne prostokątne zdjęcie, a w galerii są prawie kwadraty. Gdy próbuję załączyć zdjęcie, to w podglądzie mam tylko jego fragment. Co to za dziwna aplikacja i jak zrobić, żeby mi nie ucięło zdjęcia w przypadkowym miejscu? emotka   
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6118752 Napisano: 24.11.2015 13:41:14 w SZUKAM....
Zapytam tu, bo w dyskusjach moje pytanie ginie w biletowym zalewie:
Mam pytanie do osób, które już wysyłały zgłoszenia na konkurs kulinarny Wedla - jaki jest format tych zdjęć i czy aplikacja obcina zdjęcie wg własnego widzimisię jeśli jest szersze, czy tak jak w Tyskim pokazuje ile zdjęcia wychodzi poza widoczne pole i można sobie ustawić?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6118716 Napisano: 24.11.2015 13:18:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do osób, które już wysyłały zgłoszenia na konkurs kulinarny Wedla - jaki jest format tych zdjęć i czy aplikacja obcina zdjęcie wg własnego widzimisię jeśli jest szersze, czy tak jak w Tyskim pokazuje ile zdjęcia wychodzi poza widoczne pole i można sobie ustawić?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6118343 Napisano: 24.11.2015 00:43:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Finish. Sprawa wózka. Decyduje się na ten.
Kurde, ale który kolor? Niebieski czy brązowy? W życiu tyle nie siedziałem nad jakąs rzeczą.

http://babysafe.e...-wozek-explorer.html

Niebieski. Będzie pasował dla obu płci  emotka  Ten brąz strasznie ponury i bardziej chłopięcy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6118293 Napisano: 23.11.2015 22:11:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trebor! Ostatnio tak zajadle walczyłeś o honor DiLdolenia i Julka Nierychliwego, dzisiaj doszedł do kolekcji Zwiszard emotka  
Co Ty na to?! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6118285 Napisano: 23.11.2015 21:58:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

asante napisał(a):

darog napisał(a):

A ja z tematem "doradztwa"
Który wózek zafundować przyszłemu chrześniakowi?
(rodziców pytać nie będę-zawsze mają odmienne zdanie- więc musiałbym wybrać niefortunnie z każdej strony)

http://babysafe.e...-wozek-explorer.html  niebieski?
http://babysafe.e...t-wozek-venezia.html   szary?

Zamieniłem się właśnie nagrodami i do jutra muszę podać wybór. Nie znam się. Dziewczyny pomocy.

Beżowy jest śliczny, ale zdecydowanie dziewczyński. Rodzice Cię znienawidzą emotka  Dla chłopaka granatowy w sam raz. 

To jeszcze nie wiadomo czy urodzi się chłopiec,czy dziewczynka... ale wyboru muszę dokonać "już" halo mamy ktoś jeszcze zabierze głos?
asante sana dzięki za sygnał , tylko ta torebka w venezia dziwna, jak facet może z takim wózkiem chodzić?

A to jeszcze się nie urodziło, a już chrzestnego wybrali?!  emotka

W sumie to nie rozumiem, dlaczego nie chcesz zapytać rodziców - przecież mama wie, czego oczekuje po wózku i będzie zadowolona, ze może sobie wybrać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6118252 Napisano: 23.11.2015 21:24:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

A ja z tematem "doradztwa"
Który wózek zafundować przyszłemu chrześniakowi?
(rodziców pytać nie będę-zawsze mają odmienne zdanie- więc musiałbym wybrać niefortunnie z każdej strony)

http://babysafe.e...-wozek-explorer.html  niebieski?
http://babysafe.e...t-wozek-venezia.html   szary?

Zamieniłem się właśnie nagrodami i do jutra muszę podać wybór. Nie znam się. Dziewczyny pomocy.

Beżowy jest śliczny, ale zdecydowanie dziewczyński. Rodzice Cię znienawidzą emotka  Dla chłopaka granatowy w sam raz.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6117530 Napisano: 22.11.2015 20:42:24 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

Proponuję zakończyć temat -aż się czytać tego nie chce emotka

Niektórym się płyta zacięła i nie zauważyli, można tylko liczyć na awarię prądu   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6117375 Napisano: 22.11.2015 13:47:51 w Biedronka
magisterek napisał(a):

Ludzie tam nie ma nigdzie słowa EWENTUALNE tylko W RAZIE PRZYZNANIA NAGRODY Uczestnicy wyrażają zgodę na publikacje danych (imię, nazwisko, miejscowość oraz Treści. Więc logiczne jest, że Ci którym nagroda została PRZYZNANA wyrażają zgodę na publikację owych danych! 

Publikacja danych nie dotyczy tylko tych, którym NAGRODA NIE ZOSTAŁA PRZYZNANA!

Proste jak budowa CEPA!

Tak samo było z MOCĄ NAGRÓD! Z igły, widły i tysiąc pytań do....

Widzi ktoś problem, żeby te hasła nagrodzone upublicznili? Bo ja tego nie rozumiem czego i kto się boi - zwłaszcza, że wszyscy są KREATYWNI i piszą przecież najlepsze teksty.

A dla mnie proste jak budowa cepa jest to, że jeśli wyrażam zgodę na przysyłanie treści reklamowych, to nikt nie ma obowiązku mi tych treści reklamowych przysyłać - analogiczna sytuacja. Widać są różne logiki emotka
A w dyskusji nie chodzi o to, czy ktoś widzi problem w publikacji, tylko o interpretację zapisu w regulaminie.
Kończę dyskusję i kalisto radzę Ci to samo, szkoda Twojego czasu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6117352 Napisano: 22.11.2015 13:04:28 w Biedronka
giulietta napisał(a):

rkvi napisał(a):

A może jest na Forum jakiś prawnik i zinterpretuje punkt 47 regulaminu konkursu z Seatami?

"47. W razie przyznania Nagrody Uczestnicy wyrażają zgodę na publikację swoich danych (imię,nazwisko, miejscowość) oraz treści zwycięskiej odpowiedzi konkursowej na Stronie Internetowej
Konkursu. Dane te zostaną usunięte po upływie 1 miesiąca od  d a t y   z a m i e s z c z e n i a na Stronie Internetowej." czyli muszą zostać zamieszczone emotka  imię, nazwisko, miejscowość, treść odp,  na liście "Trwa weryfikacja danych osobowych- prosimy zapoznać się z treścią sms w celu wypełnieniaformalności uprawniających do wydania nagrody." 

Reklamacja: "43.....Reklamacje,niezależnie od formy, mogą być zgłaszane przez cały okres trwania Konkursu i po jego
zakończeniu, jednak nie później niż w terminie 30 (trzydziestu) dni od daty ostatecznego wydanianagród...

Miałam się nie odzywać, ale już nie mogę czytać Giulietta tego co piszesz. Na podstawie tego, że dane musza być usunięte wyciągasz wniosek, ze musza być zamieszczone? To chyba daleko posunięta nadinterpretacja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6117347 Napisano: 22.11.2015 12:53:40 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

giulietta napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Giuletta popraw mnie jeśli się mylę. Jesteś pierwsza na liście kart, lub bardzo blisko? 

nie, dlaczego?

Czysta ciekawość emotka

Wg mnie lista kart jest odwrotnie chronologiczna. Wszystkie wygrane przez mnie nagrody są idealnie ustawione od najpóźniejszej daty do tej z początku konkursu. Więc nie można określić kto był blisko leonka emotka

Dokladnie emotka  tez to odkrylam. Im ktos wczesniej bral udzial, tym nizej jest na liscie. Na pierwszych miejscach sa zgloszenia z ostatnich minut konkursu...

Nieprawda Sherlocku  emotka
Moje zgłoszenie jest na początku, a słane było w połowie konkursu. Początek (pewnie 20) to rezerwa do Leonów, a dalej już może chronologicznie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116999 Napisano: 21.11.2015 12:20:07 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

asante... pozwolisz, ze przywłaszczę to co napisałaś? emotka

Pożyczam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116989 Napisano: 21.11.2015 11:58:09 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Serio mnie dziś wkurza, że wygrywają analfabeci. To tak jakby w maratonie wygrał ten co nie związał sznurówek i wy... Koleił się zaraz na starcie. Bo przecież szkoda biedaka.... Co z tego, że inni trenowali, trzymali dietę, inwestowali? Nagrodzimy kalekę, bo to poprawne politycznie! 

Super porównanie, przemawia do mnie emotka

I pójdę dalej: co by było, gdyby na olimpiadzie nie wygrywał najlepszy zawodnik, tylko sędziowie z lenistwa LOSOWALIBY zwycięzcę? Czy to by było ołkej, czy może raczej dziwne? Bo mam wrażenie, że coraz więcej organizatorów uważa, że przecież "wszystko w porządku, laureat jest, się nie czepiajcie" emotka

Ja bym poszła jeszcze dalej - co by było, gdyby maraton wygrał ktoś, kto innym związał sznurówki - prawego buta z lewym? i inni wy...koleiliby się na starcie, a on truchcikiem dobiegł do mety? Bo czymże innym jest wysyłanie filmików i prac plastycznych na konkurs hasłowy jak nie związanie innym sznurówek? A sędziowie jeszcze klaskaliby na mecie, bo on taki kreatywny emotka  

Ilonaaa - filmik rewelacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116833 Napisano: 20.11.2015 22:49:35 w Biedronka
I oba filmiki dodane w tym samym dniu i usunięte w tym samym momencie  emotka
I ten motyw na końcu jednego z filmików  emotka  jak w wielu konkursach na zdjęcia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116685 Napisano: 20.11.2015 20:13:14 w Biedronka
joan napisał(a):

PeeS: Mój facet powiedział, że wśród laureatów zabrakło "modelowego" marzenia, czyli o pokoju na świecie emotka

Za 20 tys.?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116610 Napisano: 20.11.2015 18:58:55 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

magisterek napisał(a):

krzysieq napisał(a):

Na 100tys. zgłoszeń akurat dwa teksty (100 znaków !!!) JEDNEJ osoby wpadły w oko jury? Jasne, pewnie wygrały linki do filmów, zdjęć itp. - publikacji tekstów pewnie nigdy nie będzie...

NAWET NIE ŻARTUJ Z TYMI LINKAMI... TYM BARDZIEJ TRZEBA SIĘ O WYNIKI UPOMNIEĆ.

Oprócz 2 par z kolejnymi numerami paragonów, są jeszcze 3 pozycje: nr 7 ,11 i  18  wyglądające na kolejne numery starterów;
Też jestem ciekawa tych zdublowanych rewelacji mieszczących się w 100 znakach:)

Właśnie też to zauważyłam... Ależ talent! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116551 Napisano: 20.11.2015 18:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam wrażenie, ze wszystkie agencje oszalały. Dziś 30 zł w Leniwcu zgarnął "Doładowany"...  Wyświetl w wątku >>
0 0