Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6116533 Napisano: 20.11.2015 18:00:19 w Biedronka
Proteza dla sąsiada rozwaliła system.
Marian, wstydź się chłopie, bo już czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116366 Napisano: 20.11.2015 15:45:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

A to zwycięskie hasło łaciatego etapu 5: To dla Ciebie rano wstaję, a Twój smak mi siłę daje. Gdy czarne myśli mnie
nachodzą, dzięki Twej bieli w niepamięć odchodzą. Panuj Łaciate kolejne lata, niech smakiem nas kusi każda Łaciata.

A czy to nie podchodzi pod sianie zgorszenia i deprawację zwykłego konsumenta mleka? No Sodoma i Gomora dosłownie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6115735 Napisano: 19.11.2015 21:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

...a tonąca pierwszego z brzegu emotka

I woła trafiony zatopiony!  emotka
Basta ciosom poniżej pasa. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6115714 Napisano: 19.11.2015 21:15:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

Alle napisał(a):

Myślałem, że didoleń był idiotyczny ale pipołek rozwalił system. Czekam na mocniejsze tytuły emotka

Etam, diLdoleń to by dopiero był hit! emotka

Nie ma DiLdolenia, ale jest Julek Małorychliwy emotka emotka emotka

on jeszcze was zaskoczy!
może i wydawać się trochę nieporadny jak tak wisi,
ale jakby tak rozpalić ten konar którego się trzyma...
mówię wam przyczajony Tygrys, ukryty Smok!

Tonący konara się chwyta powiadasz? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6115573 Napisano: 19.11.2015 18:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Alle napisał(a):

Myślałem, że didoleń był idiotyczny ale pipołek rozwalił system. Czekam na mocniejsze tytuły emotka

Etam, diLdoleń to by dopiero był hit! emotka

Nie ma DiLdolenia, ale jest Julek Małorychliwy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6114906 Napisano: 18.11.2015 22:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Myślałam, że leniwiec mnie nie wkurzy jak nie będę grać. Jakże się myliłam. Ileś dni temu mój Doładowator nie wygrał nic, dziś Doładowywator wygrywa telefon emotka

Ja chyba na dzisiejszym dniu poprzestanę z graniem, bo jestem zniesmaczona tymi powtórkami. 13.11 telefon wygrywa Szanowator Czasuswego, a 15.11 Czasoszanowacz. To chyba już nie jest nowość? Wersji Czarusiów mieliśmy już od groma., a dzisiaj co? Czarusioleniusio. Wysłałam kilka imion, które do tej pory się nie powtórzyły nawet w przybliżeniu, ale gdzie im tam do Czarusia. Ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6114535 Napisano: 18.11.2015 16:05:39 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Zrób konkurs na najlepszą nazwę emotka

kubizm.pl
sztuka kubistyczna.pl zakubiste.pl

Zakubiste fajne emotka
Moja propozycja: Morda w Kubek emotka  
No może Mordka. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113745 Napisano: 17.11.2015 22:21:39 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Mnie ciekawią hasła które wygrały ale NA PEWNO nikt nie napisze "czym" wygrał emotka

No ba, sama bym nie napisała, bo po co się całej Polsce chwalić? Bliskim znajomym, to co innego emotka

PS: Jestem zodiakalnym Lwem, a nie dali mi LEOsia, coś tu nie gra emotka

byście się nawzajem żarli i cały czas walczyli o terytorium, a tak masz te problemy z grzywki
przepraszam, z grzywy emotka

Trebor, staryś, a tak niewiele o życiu wiesz... Lwica z Lwem nie walczą o terytorium, lecz mnożą Leosie....

a nie mogłaby koleżanka, na samym początku wypowiedzi poprzestać?
bo naprawdę dobrze się zapowiadało emotka

Niestety mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113726 Napisano: 17.11.2015 21:52:02 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Mnie ciekawią hasła które wygrały ale NA PEWNO nikt nie napisze "czym" wygrał emotka

No ba, sama bym nie napisała, bo po co się całej Polsce chwalić? Bliskim znajomym, to co innego emotka

PS: Jestem zodiakalnym Lwem, a nie dali mi LEOsia, coś tu nie gra emotka

byście się nawzajem żarli i cały czas walczyli o terytorium, a tak masz te problemy z grzywki
przepraszam, z grzywy emotka

Trebor, staryś, a tak niewiele o życiu wiesz... Lwica z Lwem nie walczą o terytorium, lecz mnożą Leosie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113721 Napisano: 17.11.2015 21:46:52 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

asante sana - to jest prawdopodobne. W  zeszłym roku spółdzielnia robiła nam remont pionów, pamiętam, że przekuli się do mieszkania sąsiadów, powkładali rurki gdzie trzeba,  zakleili dziurę - niedokładnie i przez  szczeliny przenika dym. Myślałam o silikonie ale może ta rozprężająca pianka jest lepszym rozwiązaniem?

Piankę polecił mi kolega majster złota raczka - ona dostanie się głębiej do środka i puchnie, więc zatka wszystko. Silikonem możesz najwyżej pociągnąć z wierzchu, żeby to ladniej wyglądało jesli zalezy Ci na estetyce pod zlewozmywakiem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113558 Napisano: 17.11.2015 19:43:39 w Biedronka
xpac napisał(a):

asante napisał(a):

Ale że samochody? Co to jest to coś?

Wątpię, że 2tys kart będą obdzwaniać emotka

Ja też, ale czekam na konkrety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113552 Napisano: 17.11.2015 19:40:23 w Biedronka
Ale że samochody? Co to jest to coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6112923 Napisano: 16.11.2015 22:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I znowu w Leniwcu jest czarująco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6112443 Napisano: 16.11.2015 11:32:54 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

awi napisał(a):

Nikt u mnie nie pali a codziennie czuję w mieszkaniu dym z papierosów, ustaliłam, że wydobywa się z szafki pod zlewozmywakiem. Wkurza mnie, że katar przerwał moje badania w tym zakresie

ja mam podobnie, w kiblu i lazience smierdzi petami co jakis czas , sprawdzalismy ciąg i jest w porządku, czy ktos mialby pomysl co mozna w takim wypadku zrobic?

jokan - w łazience dobry ciąg nic nie daje, smród z papierochów jest wszędobylski, wchodzi wszelkimi możliwymi dziurami, a zapewne masz wentylację. Jeśli sąsiad pali w kiblu to nic nie zrobisz. 
awi - u mnie było podobnie w pokoju, najgorzej przy kaloryferze. I odkryłam skąd to się bierze - smród szedł po rurze, która biegnie w pionie do sąsiada z dołu i u góry. W sezonie grzewczym, gdy rura była ciepła smród był nie do opisania, jak z menelni. Uszczelniłam wlot rury przy podłodze i wylot przy suficie taka pianką z tuby (ona się sama rozpręża) i jeszcze pozaklejałam szczelnie taśmą i problem się skończył, bo nie ma dziury miedzy mną a sąsiadami. Skoro masz to samo pod zlewem, to zapewne przyczyną są dziury przy rurach (nawet takie mikro).   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6112268 Napisano: 15.11.2015 23:20:41 w WC - rozmowy o wszystkim
erychta00 napisał(a):

Czy mógłby ktoś sprawdzić czy strona zalando działa dobrze? Strona główna mi się włącza a jak wchodzę w jakiś produkt to mi błąd wyskakuje emotka
I nie wiem czy to oni czy mój komputer już głupieje emotka

U mnie jest wszystko ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6112123 Napisano: 15.11.2015 13:02:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

asante napisał(a):

Czy przychodzi Wam doładowanie na telefon? 2 godziny temu doładowałam przez bank, żeby zagrać w Leniwcu i do tej pory nie mam kasy w telefonie emotka  Tak, sprawdziłam - wpisałam poprawny numer.

jaki bank? ja wczoraj doładowywałem przez Orange Finanse i nie doszło do dziś... reklamacja już poszła emotka .

mBank. Ale jestem zła.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6112114 Napisano: 15.11.2015 12:39:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przychodzi Wam doładowanie na telefon? 2 godziny temu doładowałam przez bank, żeby zagrać w Leniwcu i do tej pory nie mam kasy w telefonie emotka  Tak, sprawdziłam - wpisałam poprawny numer. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6111834 Napisano: 14.11.2015 13:26:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Są już wyniki z 10.11 z Leniwca - niezbadane są wyroki jury  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6110575 Napisano: 12.11.2015 11:16:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale mnie wkurzają te wszystkie Czarusie, Filusie, Dupusie i Pupusie. No ile można jury kochane? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6108960 Napisano: 08.11.2015 23:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

powiedzcie proszę jak to jest z tym konkursem na leniwca
jeśli zasiliłam numer brata a później podałam swój numer i swój email to w razie wygranej kto otrzyma doładowanie?

Ty emotka

Sprawdziłeś to? Zasilony zostaje doładowany numer, czyli brata w tym przypadku - nie wprowadzaj w błąd. Wyświetl w wątku >>
0 0