Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6117352 Napisano: 22.11.2015 13:04:28 w Biedronka
giulietta napisał(a):

rkvi napisał(a):

A może jest na Forum jakiś prawnik i zinterpretuje punkt 47 regulaminu konkursu z Seatami?

"47. W razie przyznania Nagrody Uczestnicy wyrażają zgodę na publikację swoich danych (imię,nazwisko, miejscowość) oraz treści zwycięskiej odpowiedzi konkursowej na Stronie Internetowej
Konkursu. Dane te zostaną usunięte po upływie 1 miesiąca od  d a t y   z a m i e s z c z e n i a na Stronie Internetowej." czyli muszą zostać zamieszczone emotka  imię, nazwisko, miejscowość, treść odp,  na liście "Trwa weryfikacja danych osobowych- prosimy zapoznać się z treścią sms w celu wypełnieniaformalności uprawniających do wydania nagrody." 

Reklamacja: "43.....Reklamacje,niezależnie od formy, mogą być zgłaszane przez cały okres trwania Konkursu i po jego
zakończeniu, jednak nie później niż w terminie 30 (trzydziestu) dni od daty ostatecznego wydanianagród...

Miałam się nie odzywać, ale już nie mogę czytać Giulietta tego co piszesz. Na podstawie tego, że dane musza być usunięte wyciągasz wniosek, ze musza być zamieszczone? To chyba daleko posunięta nadinterpretacja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6117347 Napisano: 22.11.2015 12:53:40 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

giulietta napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Giuletta popraw mnie jeśli się mylę. Jesteś pierwsza na liście kart, lub bardzo blisko? 

nie, dlaczego?

Czysta ciekawość emotka

Wg mnie lista kart jest odwrotnie chronologiczna. Wszystkie wygrane przez mnie nagrody są idealnie ustawione od najpóźniejszej daty do tej z początku konkursu. Więc nie można określić kto był blisko leonka emotka

Dokladnie emotka  tez to odkrylam. Im ktos wczesniej bral udzial, tym nizej jest na liscie. Na pierwszych miejscach sa zgloszenia z ostatnich minut konkursu...

Nieprawda Sherlocku  emotka
Moje zgłoszenie jest na początku, a słane było w połowie konkursu. Początek (pewnie 20) to rezerwa do Leonów, a dalej już może chronologicznie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116999 Napisano: 21.11.2015 12:20:07 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

asante... pozwolisz, ze przywłaszczę to co napisałaś? emotka

Pożyczam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116989 Napisano: 21.11.2015 11:58:09 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Serio mnie dziś wkurza, że wygrywają analfabeci. To tak jakby w maratonie wygrał ten co nie związał sznurówek i wy... Koleił się zaraz na starcie. Bo przecież szkoda biedaka.... Co z tego, że inni trenowali, trzymali dietę, inwestowali? Nagrodzimy kalekę, bo to poprawne politycznie! 

Super porównanie, przemawia do mnie emotka

I pójdę dalej: co by było, gdyby na olimpiadzie nie wygrywał najlepszy zawodnik, tylko sędziowie z lenistwa LOSOWALIBY zwycięzcę? Czy to by było ołkej, czy może raczej dziwne? Bo mam wrażenie, że coraz więcej organizatorów uważa, że przecież "wszystko w porządku, laureat jest, się nie czepiajcie" emotka

Ja bym poszła jeszcze dalej - co by było, gdyby maraton wygrał ktoś, kto innym związał sznurówki - prawego buta z lewym? i inni wy...koleiliby się na starcie, a on truchcikiem dobiegł do mety? Bo czymże innym jest wysyłanie filmików i prac plastycznych na konkurs hasłowy jak nie związanie innym sznurówek? A sędziowie jeszcze klaskaliby na mecie, bo on taki kreatywny emotka  

Ilonaaa - filmik rewelacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116833 Napisano: 20.11.2015 22:49:35 w Biedronka
I oba filmiki dodane w tym samym dniu i usunięte w tym samym momencie  emotka
I ten motyw na końcu jednego z filmików  emotka  jak w wielu konkursach na zdjęcia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116685 Napisano: 20.11.2015 20:13:14 w Biedronka
joan napisał(a):

PeeS: Mój facet powiedział, że wśród laureatów zabrakło "modelowego" marzenia, czyli o pokoju na świecie emotka

Za 20 tys.?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116610 Napisano: 20.11.2015 18:58:55 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

magisterek napisał(a):

krzysieq napisał(a):

Na 100tys. zgłoszeń akurat dwa teksty (100 znaków !!!) JEDNEJ osoby wpadły w oko jury? Jasne, pewnie wygrały linki do filmów, zdjęć itp. - publikacji tekstów pewnie nigdy nie będzie...

NAWET NIE ŻARTUJ Z TYMI LINKAMI... TYM BARDZIEJ TRZEBA SIĘ O WYNIKI UPOMNIEĆ.

Oprócz 2 par z kolejnymi numerami paragonów, są jeszcze 3 pozycje: nr 7 ,11 i  18  wyglądające na kolejne numery starterów;
Też jestem ciekawa tych zdublowanych rewelacji mieszczących się w 100 znakach:)

Właśnie też to zauważyłam... Ależ talent! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116551 Napisano: 20.11.2015 18:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam wrażenie, ze wszystkie agencje oszalały. Dziś 30 zł w Leniwcu zgarnął "Doładowany"...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116533 Napisano: 20.11.2015 18:00:19 w Biedronka
Proteza dla sąsiada rozwaliła system.
Marian, wstydź się chłopie, bo już czas. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6116366 Napisano: 20.11.2015 15:45:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

A to zwycięskie hasło łaciatego etapu 5: To dla Ciebie rano wstaję, a Twój smak mi siłę daje. Gdy czarne myśli mnie
nachodzą, dzięki Twej bieli w niepamięć odchodzą. Panuj Łaciate kolejne lata, niech smakiem nas kusi każda Łaciata.

A czy to nie podchodzi pod sianie zgorszenia i deprawację zwykłego konsumenta mleka? No Sodoma i Gomora dosłownie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6115735 Napisano: 19.11.2015 21:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

...a tonąca pierwszego z brzegu emotka

I woła trafiony zatopiony!  emotka
Basta ciosom poniżej pasa. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6115714 Napisano: 19.11.2015 21:15:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

Alle napisał(a):

Myślałem, że didoleń był idiotyczny ale pipołek rozwalił system. Czekam na mocniejsze tytuły emotka

Etam, diLdoleń to by dopiero był hit! emotka

Nie ma DiLdolenia, ale jest Julek Małorychliwy emotka emotka emotka

on jeszcze was zaskoczy!
może i wydawać się trochę nieporadny jak tak wisi,
ale jakby tak rozpalić ten konar którego się trzyma...
mówię wam przyczajony Tygrys, ukryty Smok!

Tonący konara się chwyta powiadasz? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6115573 Napisano: 19.11.2015 18:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Alle napisał(a):

Myślałem, że didoleń był idiotyczny ale pipołek rozwalił system. Czekam na mocniejsze tytuły emotka

Etam, diLdoleń to by dopiero był hit! emotka

Nie ma DiLdolenia, ale jest Julek Małorychliwy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6114906 Napisano: 18.11.2015 22:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Myślałam, że leniwiec mnie nie wkurzy jak nie będę grać. Jakże się myliłam. Ileś dni temu mój Doładowator nie wygrał nic, dziś Doładowywator wygrywa telefon emotka

Ja chyba na dzisiejszym dniu poprzestanę z graniem, bo jestem zniesmaczona tymi powtórkami. 13.11 telefon wygrywa Szanowator Czasuswego, a 15.11 Czasoszanowacz. To chyba już nie jest nowość? Wersji Czarusiów mieliśmy już od groma., a dzisiaj co? Czarusioleniusio. Wysłałam kilka imion, które do tej pory się nie powtórzyły nawet w przybliżeniu, ale gdzie im tam do Czarusia. Ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6114535 Napisano: 18.11.2015 16:05:39 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Zrób konkurs na najlepszą nazwę emotka

kubizm.pl
sztuka kubistyczna.pl zakubiste.pl

Zakubiste fajne emotka
Moja propozycja: Morda w Kubek emotka  
No może Mordka. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113745 Napisano: 17.11.2015 22:21:39 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Mnie ciekawią hasła które wygrały ale NA PEWNO nikt nie napisze "czym" wygrał emotka

No ba, sama bym nie napisała, bo po co się całej Polsce chwalić? Bliskim znajomym, to co innego emotka

PS: Jestem zodiakalnym Lwem, a nie dali mi LEOsia, coś tu nie gra emotka

byście się nawzajem żarli i cały czas walczyli o terytorium, a tak masz te problemy z grzywki
przepraszam, z grzywy emotka

Trebor, staryś, a tak niewiele o życiu wiesz... Lwica z Lwem nie walczą o terytorium, lecz mnożą Leosie....

a nie mogłaby koleżanka, na samym początku wypowiedzi poprzestać?
bo naprawdę dobrze się zapowiadało emotka

Niestety mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113726 Napisano: 17.11.2015 21:52:02 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Mnie ciekawią hasła które wygrały ale NA PEWNO nikt nie napisze "czym" wygrał emotka

No ba, sama bym nie napisała, bo po co się całej Polsce chwalić? Bliskim znajomym, to co innego emotka

PS: Jestem zodiakalnym Lwem, a nie dali mi LEOsia, coś tu nie gra emotka

byście się nawzajem żarli i cały czas walczyli o terytorium, a tak masz te problemy z grzywki
przepraszam, z grzywy emotka

Trebor, staryś, a tak niewiele o życiu wiesz... Lwica z Lwem nie walczą o terytorium, lecz mnożą Leosie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113721 Napisano: 17.11.2015 21:46:52 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

asante sana - to jest prawdopodobne. W  zeszłym roku spółdzielnia robiła nam remont pionów, pamiętam, że przekuli się do mieszkania sąsiadów, powkładali rurki gdzie trzeba,  zakleili dziurę - niedokładnie i przez  szczeliny przenika dym. Myślałam o silikonie ale może ta rozprężająca pianka jest lepszym rozwiązaniem?

Piankę polecił mi kolega majster złota raczka - ona dostanie się głębiej do środka i puchnie, więc zatka wszystko. Silikonem możesz najwyżej pociągnąć z wierzchu, żeby to ladniej wyglądało jesli zalezy Ci na estetyce pod zlewozmywakiem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113558 Napisano: 17.11.2015 19:43:39 w Biedronka
xpac napisał(a):

asante napisał(a):

Ale że samochody? Co to jest to coś?

Wątpię, że 2tys kart będą obdzwaniać emotka

Ja też, ale czekam na konkrety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6113552 Napisano: 17.11.2015 19:40:23 w Biedronka
Ale że samochody? Co to jest to coś? Wyświetl w wątku >>