Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6084878 Napisano: 01.10.2015 10:44:25 w Kaufland konkursy
Czy ja dobrze widzę, ze od dzisiaj się znowu o nas zatroszczą?emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6083886 Napisano: 29.09.2015 21:19:12 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

Moja dobra koleżanka mi mówiła, że tę suchą karmę można zmielić i nadaje się jako panierkaemotka  Powiedziałam jej, że nigdy już u niej nic nie zjememotka a ostatnio miała sałatkę warstwową z czego jedna warstwa to konkursowe Laysy karbowane, ale powiem szczerze że dobra była emotka

Aurorcia, nie chodź do niej po konkursie Durexa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6082877 Napisano: 28.09.2015 15:50:07 w Biedronka
mia napisał(a):

A czy jest ktoś jeszcze oprócz mnie, kto nie dostał żadnego maila z III etapu Tyskiego, nawet z kuflem? emotka

Ja - prawdopodobnie jesteśmy w rezerwie aparatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6082756 Napisano: 28.09.2015 13:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hahahahha napisał(a):

bzowapani napisał(a):

niunia-k napisał(a):

niunia-k napisał(a):

mirai napisał(a):

"20 lat Biedronki" - aby wziąć udział w tym konkursie należy zakupić produkty wybranych firm. Na plakatach widnieje REXONA, a w regulaminie jej nie ma (jest AXE). To jak w końcu ma byćemotka emotka

Najlepiej kupić liptona i knorra emotka  dopóki wszystko się nie wyjasni

tam jest ograniczenie do 100 znaków,ale czy napisali czy łączneie z prefiksem i nr.paragonu?emotka

Prefiks+Nr paragonu+100znaków- tak powinna wyglądać odpowiedź emotka

Witamy agencję na forum  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6082409 Napisano: 27.09.2015 18:19:19 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Biedronka z Seatami

Sprzedażą promocyjną objęte są produkty marek: Knorr, Lipton, Delma, Cif, Axe (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”) należące
do Unilever Polska Sp. z o.o.

Na informacji o konkursie:
Knorr, Lipton, Delma, Rexona.
emotka

No to ładnie - cif też jest na stronie głównej, ale z tą Rexoną/Axe trzeba uważać, póki organizator się nie określi. Chociaż regulamin jest wiążący emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6082173 Napisano: 26.09.2015 22:27:48 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

mam podobne spostrzeżenia. w sklepiku pracowałam bardzo krótko, tylko zastępując odpowiednią osobę, ale to wystarczyło, bym ostro wkurzała się na ciągłe mówienie 'dzień dobry'. nie wspominając już o tym, jak bardzo nie lubiłam ludzi, którzy nie tylko mówili 'dzień dobry', ale też przy okazji zwierzali się z całego swojego życia, tudzież pytali mnie, o czym piszą w najnowszym numerze party czy show..

taalvikki - od długiego czasu czytam Twoje wpisy i mam wrażenie, że Ty nikogo na tym świecie nie lubisz i nie ma takiej osoby, która by Cię nie wkurzała. Ja na przykład bardzo lubiłam rozmowy z klientami (nawet na temat ich życia), zwłaszcza starszych osób, jeden pan nawet bardzo dużo wniósł do mojego życia, a był "tylko" klientem.
W temacie wkurzają mnie osoby zaczynające wszystkie zdania małą literą i piszący "ja osobiście uważam" - mój polonista za to stawiał do kąta, bo trudno uważać nieosobiście emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6081984 Napisano: 26.09.2015 16:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

mmagd napisał(a):

Regulamin jest wiążący. Zawsze przed wzięciem udziału w jakimkolwiek konkursie najpierw sama go czytam...
Ale skoro ludzie nie czytają umów, regulaminów to sami są sobie winni. A potem lament i zgrzytanie zębami. 
I wcale takich osób mi nie żal.
I mam nadzieję, że Organizatorzy uczciwie podejdą do sprawy i błędnie wpisane nr nie będą brane pod uwagę.

emotka

czyli jak do 80 letniej babci przyjdą osoby, które sprzedadzą jej gary za 6 tys i podpisze z nimi umowę nie czytając jej, ani regulaminu to babcia jest sama sobie winna i nie będzie ci jej żal jak jej renta to 500 zł...widzę, że jeszcze was życie nie pokopało po tyłkach żeby tak pisać, nie popełniliście żadnego błędu i zawsze pierwsi rzucacie kamieniem...
tak, jesteśmy sami sobie winni, że nie doczytaliśmy, bijemy się w pierś, że jesteśmy gamonie,debile i idioci...nikomu nas nie żal, bo przecież przez nas tyle nagród przepadnie, tyle zamętu zrobiliśmy, jesteśmy po prostu beznadziejni, mamy się udławić tym ptasim mleczkiem albo dostać od niego biegunki.... czytając takie coś życzę ci żebyście nie zdobyli ani jednej nagrody z Wedla, nawet głupiego biletu....

No pojechałaś trochę dziewczyno po bandzie. Nie życz nikomu co Tobie niemiłe, prosta zasada.  
Ja słyszałam już od kilku osób "No nie wiedziałam o tym (i tamtym), bo wiesz jak ja nie lubię czytać regulaminów". A kto lubi!? Ja nie lubię robić wielu rzeczy, np. myć tłustych garów, ale jak tego nie zrobię, to konsekwencją będzie zawalona śmierdzącymi garami kuchnia. No to myje przełamując swoje "nielubienia". I dlaczego agencje maja działać jak konkursowiczom wiatr zawieje? Bo walczymy regulaminem, gdy mamy z tego korzyść, ale też chcesz działać przeciwko regulaminowi, gdy jest Ci nie po drodze z nim? Jesteśmy dorosłymi ludźmi i musimy ponosić konsekwencje swoich działań. Sama nie raz i nie dwa popełniłam konkursowe błędy, na szczęście każdy mnie czegoś nauczył. Ot, życie.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6080154 Napisano: 24.09.2015 11:15:29 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Jestem osobą postronną, nie mieszam się w takie tematy ... jednak teraz zostaje pytanie, jakie jest różnica pomiędzy płodem z "wpadki", a "gwałtu". 

Różnica jest zasadnicza - w wolnej woli matki. Ale to bardzo szeroki i trudny temat, chyba nie na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6079860 Napisano: 23.09.2015 22:47:36 w Biedronka
Widzę, ze poszły po 22.00 kolejne maile z Tyskiego, jeśli u mnie nie ma nic, to wpadłam do rezerwy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6079598 Napisano: 23.09.2015 18:10:29 w Biedronka
0 0

asantesana

#6079234 Napisano: 23.09.2015 13:03:16 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nie tylko u Ciebie. Na dodatek chyba mam bana po takim paragonie emotka

Też mam taki przypadek, albo zbieg okoliczności...

Ja też tak miałam przez chwilę, dzisiaj już wygrałam. Uff... Mam jeszcze jeden powtórzony paragon, ale już go nie poślę - i tak nie ma szans wygrać, a jeszcze mnie zablokują na jakiś czas.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6078490 Napisano: 22.09.2015 14:16:15 w Biedronka
Byłam w Biedronce, ani śladu po sunbites. Ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6077123 Napisano: 20.09.2015 19:35:05 w Biedronka
Niech zgłosi ktoś, kto ma ochotę, za chwile pobawię się jeszcze w przeglądanie, może coś znajdę to podrzucę. Na 5 zdjęć, które wydały mi się podejrzane 3 to były plagiaty.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6077116 Napisano: 20.09.2015 19:21:22 w Biedronka

asantesana

asantesana

#6077111 Napisano: 20.09.2015 19:11:14 w Biedronka
Do kompletu:
https://turniejty...96/55fc1464c3e81.jpg
https://www.pinte.../229191068507061652/  (nie wiem czy widać, ale jest to jeden ze wzorów) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6076491 Napisano: 18.09.2015 18:20:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja i loterie - to już nawet przestało być śmieszne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6075225 Napisano: 17.09.2015 09:59:54 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

nie muszę posiadać paragonu z poprzedniego dnia na pepsi, gdyż nie jest on ode mnie wymagany, gdy mam paragon na inny promocyjny produkt. paragon na pepsi mogłam zgubić albo chcę zatrzymać sobie na pamiątkę. o.

logika (normalna, naukowa, a nie ludowa i codzienna) jest w czytaniu regulaminu. a tam nigdzie nie jest napisane, że muszę w zgłoszeniu napisać hasło dla produktu, który jest na paragonie, który niniejszym zgłaszam. jest napisane, że mam zgłosić hasło dla produktu promocyjnego kupionego w biedronce, a tych jest wiele i mogę je nabyć, kiedy tylko chcę i - według tego zapisu - mogę pisać hasło dla cheetos (kupionego miesiąc temu) , kupując teraz lay's. (których, skądinąd, nie jem, tak jak wielu uczestników konkursu i też moznaby powiedzieć, że to nielogiczne, że wychwalam produkty, które wyrzucam do bio).

a że dyskusja jest akademicka, to się zgadzam, ale jak akurat lubię takie logiczne zabawy. emotka

To ja Ci proponuję opisywać Wedla, bo to tez produkt promocyjny, a że nie na ten konkurs to co tam  emotka
Czasami milczenie jest złotem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6074637 Napisano: 16.09.2015 14:54:20 w Biedronka
szczupak napisał(a):

renatak0 napisał(a):

asante napisał(a):

taalvikki napisał(a):

trampek napisał(a):

a w biedronce trzeba pisac o zakupionym produkcie emotka ?

moim zdaniem z polecenia i regulaminu jasno wynika, że można o jakimkolwiek, byle był to produkt z tych konkursowych. owszem, jest napisane "wymyśl hasło dla produktu konkursowego, kupionego w biedronce", ale nigdzie nie jest napisane, że produkt ten musi być kupiony konkretnie tym razem, kiedy zgłaszasz się do konkursu.  :)

O logiko ludzka emotka  W regulaminie jest mowa o produkcie zakupionym w Biedronce, na jakiej podstawie twierdzisz, ze można ten produkt kupić kiedykolwiek i jak to udowodnisz, ze na święta go kupisz? Oprócz tego była mowa o tym "dylemacie' i w agencji powiedziano, że należy pisać o produkcie z paragonu. Ja wiem, że zawsze piszesz "swoje zdanie", ale w przypadku konkursów akurat regulamin jest zdecydowanie ważniejszy od czyjegoś zdania emotka

ładnie to mi parę stówek przepadnie...znowu nie dozytałam regulaminu pisałam o produktach z listy, niekoniecznie o tych z paragonu

przecież  z nr paragonu nie wyczytają co akurat kupiłaś

Logika ludzka mnie przerasta. Nie wyczytają, nagrodzą, a jak zechcą, to negatywnie zweryfikują paragon. Finito.
Produkt zakupiony to zakupiony na litość, nie ten, który nam się marzy kupić, ani który kupimy na święta, ani ten, który możemy kupić z listy. Ale tak jak pisałam kiedyś - każdy jest dorosły i podejmuje decyzje, tylko nie lamentujcie później, jeśli agencji zachce się zabrać nagrody, bo będą mieli do tego prawo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6074612 Napisano: 16.09.2015 14:36:02 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

trampek napisał(a):

a w biedronce trzeba pisac o zakupionym produkcie emotka ?

moim zdaniem z polecenia i regulaminu jasno wynika, że można o jakimkolwiek, byle był to produkt z tych konkursowych. owszem, jest napisane "wymyśl hasło dla produktu konkursowego, kupionego w biedronce", ale nigdzie nie jest napisane, że produkt ten musi być kupiony konkretnie tym razem, kiedy zgłaszasz się do konkursu.  :)

O logiko ludzka emotka  W regulaminie jest mowa o produkcie zakupionym w Biedronce, na jakiej podstawie twierdzisz, ze można ten produkt kupić kiedykolwiek i jak to udowodnisz, ze na święta go kupisz? Oprócz tego była mowa o tym "dylemacie' i w agencji powiedziano, że należy pisać o produkcie z paragonu. Ja wiem, że zawsze piszesz "swoje zdanie", ale w przypadku konkursów akurat regulamin jest zdecydowanie ważniejszy od czyjegoś zdania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0