Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6074322 Napisano: 16.09.2015 09:17:43 w Biedronka
ilonaaa93 napisał(a):

Wygrał ktoś na paragon powtórzony? Bo mi dzisiaj taki wyszedł emotka I to przed numerem trzeba zrobić kropkę, tak?

Wg ich instrukcji trzeba wpisać "nr" przed cyframi. ale taki paragon i tak nie ma szans wygrać - u mnie już 3 takie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6073271 Napisano: 14.09.2015 22:23:58 w Biedronka
katrin1 napisał(a):

Trzeba zadzwonic i zapytac w IQ, bo na 4-paku jest oddzielny kod a kasjerki wybijaja ten 4-pak jako pojedyncze 4 sztuki. A w regulaminie mowa o 1 produkcie promocyjnym-czyli 4-paku, cholera emotka  u innych by przeszło, ale tu moze byc różnie emotka  , bo IQ nie dziala na korzysc konkursowiczów, niestety.

Ale co to zmieni? Jeszcze wpadną na pomysł pozabierania ludziom nagród... Tak wbijają 4-packi, ja tez tak mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6073064 Napisano: 14.09.2015 17:24:01 w Biedronka
stelka napisał(a):

asante napisał(a):

stelka napisał(a):

Skąd mam wiedzieć którym nr paragonu wygrałam pralkę? Wysłałam dwa z tego samego nr tel, to mam teraz dwa odesłać? Przydalby mi się jeszcze ten, którym nie wygralam emotka

Polecam zimny prysznic.

Nie wiem w jakim celu ten zimny prysznic?! W loterii organizowanej przez Smolar w Netto była podana lista nr tel i przypisanych do nich zwycięskich nr paragonów. W regulaminie nie ma nic napisane o wysyłaniu kilku paragonów. A forum jest po to, by można było się dowiedzieć czegoś od bardziej doświadczonych konkursowiczów, także za Twoją radę serdecznie dziękuję... 

Jeśli nie wiesz, którym paragonem wygrałaś i potrzebny Ci ten drugi (niezależnie który, czyli bez dodatkowego konkursowego produktu) i wstawiasz taka ikonkę, to w domyśle czytam "ten drugi paragon chcę posłać jeszcze raz". Jeśli nie - przepraszam, jesli tak, to nadal polecam zimny prysznic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6073054 Napisano: 14.09.2015 17:14:24 w Biedronka
stelka napisał(a):

Skąd mam wiedzieć którym nr paragonu wygrałam pralkę? Wysłałam dwa z tego samego nr tel, to mam teraz dwa odesłać? Przydalby mi się jeszcze ten, którym nie wygralam emotka

Polecam zimny prysznic. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6072942 Napisano: 14.09.2015 16:03:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to się chyba dzisiaj poryczę jak dziecko, za dużo porażek, oj za dużo jak na jeden dzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6072869 Napisano: 14.09.2015 15:24:32 w Biedronka
joan napisał(a):

Znalazł ktoś w paczce Cheetosów naklejkę Minionki? Ponoć mają być w co drugim opakowaniu.

Rozbebeszyłam rano srylion paczek; zawartość wyrzuciłam do bio, opakowania do plastiku. Przy okazji poszukałam naklejek. Zero emotka

Była niedawno o tym dyskusja - to są naklejki widmo, nikt nie znalazł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6072624 Napisano: 14.09.2015 11:42:26 w Biedronka
Oczywiście na powtórzony numer paragonu zgłoszenie nie wygrało - niech sobie w d... wsadzą to wpisywanie nr, skoro i tak nikogo nie nagrodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6072506 Napisano: 14.09.2015 09:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amif napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ktoś coś wie na temat konkursu Łaciatego? Podobno jest od dzisiaj, a na stronie ani widu ani słychu... 

prawdopodobnie wszystko jest na promocyjnych kartonikach, niestety ja promocyjnych opakowań Łaciatego nie znalazłam

Kartoniki kartonikami (poszukam dzisiaj promocyjnych), ale potem okaże się, ze w regulaminie jest zapis, który dyskwalifikuje zgłoszenie. Ech, łorganizatorzy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6072493 Napisano: 14.09.2015 09:09:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś coś wie na temat konkursu Łaciatego? Podobno jest od dzisiaj, a na stronie ani widu ani słychu...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6072419 Napisano: 13.09.2015 23:33:22 w Biedronka
O Rety, no to idę jutro zarezerwować miejsce pod Biedronką, bo nie będzie się opłacało do domu wracać, strata czasu. Internet mobilny sobie skombinują, krzesło i sru zakupy-pisanie-wysyłanie, zakupy-pisanie- wysyłanie. A! I poczta jest w tym samym budynku, to jeszcze koperty spakuję do walizki.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6071904 Napisano: 11.09.2015 22:38:09 w Biedronka
estrelitta napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

assal napisał(a):

Luko922: 3 numery miałam wykorzystane, napisałam nr, żaden tekst nie ma nagrody.
Pozostałe, poza jednym dniem, wygrywają prawie że po kolei.

Też tak miałam 2 i nie wygrały, a inne jakoś wygrywają.

Tez miałam dwa paragony "zużyte " - dziwnym trafem tylko te nie wygrały emotka  

Mnie się też trafiły dwa takie, czekam na wyniki. Jeśli nie wygrają to im chyba coś napiszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6071192 Napisano: 10.09.2015 20:51:25 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

defed napisał(a):

anet napisał(a):

asante napisał(a):

Mam pytanie - jaki to jest format zdjęć w galerii Tyskiego? Nie chciałabym, żeby samo mi obcięło w bliżej nieskreślonym miejscu.
Wiem, ze takie pytanie kiedy było, ale nie jestem w stanie przekopać się przez milion stron w biedronkowym wątku.  

W Tyskim, jak wstawiasz zdjęcie, to można jeszcze samemu wyregulować marginesy, przed wysłaniem zgłoszenia. emotka  Ja mam zapisane,że format jpg I max do 2 MB

Ja zrobiłam fotkę kwadratowa i mi obcięło dosłownie po kilku pikselach z prawej i lewej, wiec format to prawie kwadrat emotka  

290 x 310 gdzie 310 to wysokość

Dziękuje wszystkim, właśnie widzę ze to taki prawie kwadrat, a zrobiłam poziome zdjęcie, trudno będzie go tak skadrować  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6071144 Napisano: 10.09.2015 19:33:29 w Biedronka
Mam pytanie - jaki to jest format zdjęć w galerii Tyskiego? Nie chciałabym, żeby samo mi obcięło w bliżej nieskreślonym miejscu.
Wiem, ze takie pytanie kiedy było, ale nie jestem w stanie przekopać się przez milion stron w biedronkowym wątku.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6069674 Napisano: 08.09.2015 22:39:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojowniczka napisał(a):

Wysyłalam chwilę temu dwa zgłoszenia na biedronka i przez pomyłkę za drugim razem Wpisałam ten sam nr paragonu i zgłoszenie nie przeszło. Dobrze, że chociaż nad tym mają jakąś kontrolę, bo jak widać są tacy co lubią kombinować...

Maja bardzo głupi sposób kontroli, mało godny pochwały. Mnie się dzisiaj zdarzyły dwa świeżutkie paragony, które okazały się już zgłoszone. Za tydzień połowy numerów nie będzie się dało wpisać przy tak wielkiej akcji konkursowej i tylu Biedronkach. A wystarczyło zrobić jeszcze rubrykę np. z datą i już prawdopodobieństwo zdublowania się kombinacji daty i numeru jest mikroskopijne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6069566 Napisano: 08.09.2015 19:56:28 w SZUKAM....
rkvi napisał(a):

[quote=
zezowaty_kot]

rkvi napisał(a):

emotka Szukam dobrej duszy, która podpowie mi jakie hasla wygrywają w Biedronce, bo na moich 8 zgłoszeń - 0 wygranych

Wesołe wierszyki na ok 160 znaków - u mnie takie.

Bardzo Ci dziękuję, ja za dosłownie zrozumiałam chyba zadanie konkursowe i pisałam slogany do 7 słów...emotka

U mnie i wesołe i poetyckie, różnej długości, ale minimum tak na 1 sms. Chyba faktycznie pisałaś zbyt krótkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6068430 Napisano: 07.09.2015 14:42:59 w Wkurza mnie...
rwas napisał(a):

asante napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

wkurza mnie dodawanie konkursów do bazy z takim wyprzedzeniem, ze nawet nie ma jeszcze regulaminu, strony ani zadnej informacji... też mogę zacząc dodawać konkursy z duzych firm i czekać aż konkurs się pojawi...

a mnie jeszcze wkurza, a raczej może śmieszy fakt,że konkurs jest w bazie,ale się jeszcze nie rozpoczął nawet,a już kilkadziesiąt osób odznacza rubrykę,że wzięło w nim udział emotka Tak było np. w rozpoczętym dziś Prince Polo.

hahah... a mi chodzi o łaciate... link do strony mlekpol a tam zero info o konkursie... bez jaj.

A co to za konkurs i gdzie jest w bazie - wpisuję łaciate, mleko, mlekpol - zero aktualnych konkursów w bazie...

http://www.e-konk...go.html#.Ve2CmBG8PGc

pewnie ten

No lepiej wpisanego konkursu dawno nie widziałam. A tagi nie działają - zgłosiłam moderatorom. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6068423 Napisano: 07.09.2015 14:36:15 w Biedronka
Ale po co te problemy z datą na oświadczeniu i czy im się nie pomyli? Czy to przypadkiem nie sztuczny problem? Przecież przy zgłoszeniu podaje się nr paragonu i dokładnie wiadomo z jakiego dnia jest wygrana.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6068418 Napisano: 07.09.2015 14:27:39 w Wkurza mnie...

cudaczek121 napisał(a):

wkurza mnie dodawanie konkursów do bazy z takim wyprzedzeniem, ze nawet nie ma jeszcze regulaminu, strony ani zadnej informacji... też mogę zacząc dodawać konkursy z duzych firm i czekać aż konkurs się pojawi...

a mnie jeszcze wkurza, a raczej może śmieszy fakt,że konkurs jest w bazie,ale się jeszcze nie rozpoczął nawet,a już kilkadziesiąt osób odznacza rubrykę,że wzięło w nim udział emotka Tak było np. w rozpoczętym dziś Prince Polo.

hahah... a mi chodzi o łaciate... link do strony mlekpol a tam zero info o konkursie... bez jaj.

A co to za konkurs i gdzie jest w bazie - wpisuję łaciate, mleko, mlekpol - zero aktualnych konkursów w bazie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6066630 Napisano: 03.09.2015 21:58:27 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

10 paczkami????? emotka

Maraton serialu "Gra o tron" emotka

Po zjedzeniu 10 paczek chipsów będzie to "Wyścig do tronu" emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6066512 Napisano: 03.09.2015 19:17:19 w Biedronka
luko922 napisał(a):

MOC NAGRÓD: A ciekawe czy można wysłać w jednej kopercie dane np moje i mamy? Pewnie tak... Co myślicie?

LOTERIA COLA: Dobrze rozumiem, że za wczoraj nie ma wyników? Tak mi wyszło z obliczeń, że skoro 140 osób to bez wczorajszego jest chyba ta lista... ? 

Luko:
1. Ja tak zamierzam zrobić, bo adres zameldowania mam ten sam
2. Kalendarzyka małżeńskiego nie mógłbyś prowadzić, skoro Ci tak wyszło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0