Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6066475 Napisano: 03.09.2015 18:45:37 w Biedronka
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Gdzie u Was są te Tropicany? Wczoraj odwiedziłam trzy Biedronki i w żadnej nie było tych soków( albo znaleźć nie mogę). emotka

Wciśnięte między innymi sokami. Ale może u Ciebie zostały wykupione? emotka Chociaż chyba małe szanse, w mojej Biedrze codziennie dokładają nowe.

asante sana - bo nie można ŚWIADOMIE liczyć na to, że się dostanie nagrodę przez niedbalstwo drugiej strony. Owszem, może nie zauważą, ale po co ryzykować? emotka

Z takiego samego założenia wychodzę, zwłaszcza, że pisanie o innym produkcie nic mi nie daje - nie ma dla mnie znaczenia czy piszę o pepsi czy o mirindzie, to napój gazowany i to napój gazowany. Ale każdy tutaj jest dorosły i robi co chce. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6066464 Napisano: 03.09.2015 18:34:30 w Biedronka
joan napisał(a):

donia7 napisał(a):

Myslicie, ze az tak beda sprawdzac?:O ja zupelnie o innych pisalam emotka  

Tego nie wiemy. Najlepiej pisać o kupionych - dziwi mnie w ogóle, że ktoś pisał o innych z listy.

Pamiętajcie, że "pani z infolinii" to Wam nawet wspólne wakacje na Bora Bora może obiecać, ale regulaminu nie przeskoczycie i tyle. Info jest JEDNOZNACZNE. Oczywiście, że można dzwonić i dopytywać, ale o kwestie w regulaminie nieujęte (np. kilka kopert w jednej dużej). Ale nie oczekujcie, że rozmowa telefoniczna w sprawie JEDNOZNACZNEGO zapisu w regulaminie cokolwiek zmieni.

Czy można oczekiwać, że się uda, choć produkt nie ten, co trzeba? Można, jeśli organizator będzie działał po łebkach. A czy działa? Hmm  emotka
Inna sprawa, że nie ma co kusić losu; w jednych sklepach jest więcej tego, w innych tamtego, ten kupuje co lubi, tamten najtańsze produkty... zróżnicowanie haseł jest duże, więc opisujta to, co kupujecie, bo tak jest najbezpieczniej   emotka

A mnie potraktowano jako tą przesadzającą, to już się nie odzywałam i piszę dalej o tych zakupionych produktach emotka  Wolałabym nie dostać informacji, ze sory, ale nie dostanie pani 50 zł, bo kupiła pani pepsi, a pisała o mirindzie.

Ilonar, one są w butelkach, nie w kartonach - u mnie własnie tam gdzie są soki w kartonach. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6066284 Napisano: 03.09.2015 15:21:14 w Biedronka
tomasz3 napisał(a):

Nie piszcie o produkcie dowolnym z listy,niekoniecznie z paragonu (info z infolinii).

emotka  Która część tego zdania jest prawidłowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6066091 Napisano: 03.09.2015 12:32:53 w Biedronka
joan napisał(a):

defed napisał(a):

czy ktoś tu przestrzegał przez Cheetosami z Biedry...? a ja głupia nie posłuchałam i wczoraj zjadłam...  emotka

I jak zdrówko?

Cheetosami Pizzerini strułam się ja i 2 inne osoby. Przy czym ja w poniedziałek, a nadal nie mogę się pozbierać i od wczoraj znów boli mnie żołądek emotka Chyba czeka mnie dłuższa dieta lekkostrawno-niesmaczna, żeby się wszystko uspokoiło.

Przestrzegam nie tylko przed tymi z Beidry - zjadłam niedawno te Cheetos Potwory i mdliło mnie dwa dni. 
Joan - polecam picie gorącej przegotowanej wody w dużej ilości, wypłukuje toksyny i rozpuszcza zalegający tłuszcz, to mój sprawdzony sposób na każde zatrucie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6063008 Napisano: 28.08.2015 20:40:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vazzz napisał(a):

asante napisał(a):

migi napisał(a):

asante napisał(a):

A ja nie widzę wyników... emotka  Mam dalej "ogłoszenie wyników wkrótce"

zjedź na sam dół

Faktycznie źle patrzyłam, dzięki. 
Z innej beczki - czy ma ktoś kontakt mailowy do Studio Versus Paweł Cichy? Telefonu, z którego dzwonią z nagrodami nie odbierają. 

studio@studioversus.pl
Pisałam do nich wczoraj z pytaniem o paragony do konkursu w Żabce, ponieważ na moim paragonie jest po prostu napisane "paluszki" bez nazwy producenta. Odpisali, że takie paragony też są ważne.

Dzięki, no to skrobnę im maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6062949 Napisano: 28.08.2015 18:17:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

asante napisał(a):

A ja nie widzę wyników... emotka  Mam dalej "ogłoszenie wyników wkrótce"

zjedź na sam dół

Faktycznie źle patrzyłam, dzięki. 
Z innej beczki - czy ma ktoś kontakt mailowy do Studio Versus Paweł Cichy? Telefonu, z którego dzwonią z nagrodami nie odbierają.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6062935 Napisano: 28.08.2015 18:05:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja nie widzę wyników... emotka  Mam dalej "ogłoszenie wyników wkrótce" Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6062407 Napisano: 27.08.2015 21:31:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
marielu napisał(a):

asante sana rozkładam ręce w bezradności,czytam twój poprzedni post na wszelkie sposoby i nadal mi wychodzi że ostatnie zdanie kierujesz do mnie emotka  o nie nie nie czuję się obrażona, poczułam się jedynie wywołana do odpowiedzi. Koniec tematu za dużo wpisów już popełniłam w tym roku

Racja, koniec tematu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6062376 Napisano: 27.08.2015 21:06:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
marielu napisał(a):

dupa, nie trafiłaś, mam czas bo znalezienie konkursu to 5 minut w sieci, nie komunikuje bez pelerynki że nie mam czasu, komunikuje że sie buntuję. Buntuję się przeciw "systemowi" .

Marielu, mam gorączkę i to wysoką, ale chyba nie przez nią otwieram coraz szerzej oczy czytając to co piszesz  emotka  Powiem zatem wprost - mój wpis (ani pierwszy ani drugi)  nie dotyczy Ciebie, więc nie miałam w co trafiać  emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6062354 Napisano: 27.08.2015 20:30:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
marielu napisał(a):

asante napisał(a):

Nie marnujcie czasu (swojego i cudzego) pisząc trzydzieści razy, że nie macie czasu... 

Kochanie, to że nie mam czasu to nie grzech, wyzbyłam się z nałogu bycia niewolnikiem e-konkursów, był czas że dodawałam konkursy i byłam aktywna. To wy konkursowicze sprawiliście że przestałam się chwalić wygranymi, że przestałam jarać się dodawaniem do bazy , co nie znaczy że nie chcę tu być, zaglądam owszem, poczytać afery, opowiastki o kupnie paragonów, drukowaniu. Prawda jest bolesna - ci co mają sposoby by ugryźć konkurs od dawna tu się nie udzielają, powiedzmy od 2011 roku emotka  ale wchodzą tu oczywiście z przyzwyczajenia lub sentymentu. Ci co się udzielają to generalnie gaduły lubiące poćwierkać w necie , nie im osądzać innych  mimo że czują się do tego uprawnieni. Tak będę tu zaglądać, , bo lubię, nie nie będę dodawać konkursów na siłę ..Nie mam czasu ale czy to znaczy że należy mi się margines społeczności konkursowiczów? Wątpię. Czy poczułam że blokada na tematy mi ubliżyła? Nie.

Marielu Słonce najjaśniejsze, ale ja o zupełnie czym innym - już dawno zauważyłam, ze ci w pracy, którzy co 15 minut wzdychają jak to ciężko pracują i jak to im wszyscy robotę zwalają na głowę - najmniej pracują. A Ci, którzy powtarzają jak mantrę "nie mam czasu" najbardziej go marnują i najwięcej go mają. Masz powody do niedodawania konkursów, chcesz być wolnym ptakiem - chwała Ci za to, że to jasno komunikujesz bez pelerynki pt. "nie mam czasu, ale opowiem Wam o tym, jak to ja go bardzo nie mam, żeby dodać konkurs"   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6062335 Napisano: 27.08.2015 19:58:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie marnujcie czasu (swojego i cudzego) pisząc trzydzieści razy, że nie macie czasu...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6061679 Napisano: 26.08.2015 16:18:56 w Carrefour konkursy
katrin1 napisał(a):

dorfika napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Albedo Kamis C4 -dalej cisza?

chyba nikt się nie chwalił

Info od Albedo-konkurs będzie rozwiązany do końca tygodnia, ale kiedy poinformują to nie wiem emotka

Albedo od wiosny zeszło na psy, bimba sobie z własnych regulaminów, informuje i wysyła nagrody kiedy mu się podoba. Coś tam się złego podziało. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6061463 Napisano: 26.08.2015 11:03:19 w Pomocy!!!!
ryba6969 napisał(a):

dodałam 3 konkursy, sprawdziłam, że nie było ich w bazie, ale w moim profilu nie ma informacji ze dodalam jak mogę odblokować dostęp do wątków?

Cierpliwości, admini dodają konkursy wg kolejności zgłoszeń, one nie pojawiają się "on-line".  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6061460 Napisano: 26.08.2015 11:01:38 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

defed napisał(a):

emotka To chyba jakiś żart: aby mieć dostęp do tematu Biedronka muszę dodać do bazy co najmniej 3konkursy emotka  naprawcie to emotka

Obawiam się że to nie jest "błąd". Żeby mieć dostęp musisz dodać konkursy... i to chyba co miesiąc tak samo. Zanim dołączyłaś tutaj na forum, przez pewien okres również panowały takie zasady. Mnie też to wkurza, bo z tej całej bazy praktycznie nigdy nie korzystam ale cóż  emotka

Edzia, a z jakiej bazy korzystasz? Sama wyszukujesz sobie wszystkie konkursy i z ręką na sercu możesz powiedzieć, że do forumowej nigdy nie zaglądasz?  emotka
Forum nie straci, a zyska - szczególnie wiarygodność, bo co z tego, że pojawiał się czerwony napis, że nie będzie dostępu do bazy, jeśli nikt sobie nic z tego nie robił? To jak mówić dziecku 'bo zaraz wyłączę ci bajkę jak się nie uspokoisz", a bajka sobie ciągle leci...
Śmieciowe konkursy? Dla jednych śmieciowe, a dla drugich nie - a jeśli nie korzystasz z bazy, to nie powinny Ci one przeszkadzać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6061054 Napisano: 25.08.2015 15:08:53 w Gratulacje! Dla wygranych!
I jak gratuluje wszystkich voucherów na forum - dla mnie one wciąż pozostają w sferze marzeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6060986 Napisano: 25.08.2015 13:56:34 w Konkursy ABC
gryszelm napisał(a):

asante napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Pomocy!!!
Hej, dziś dostałam smsa, że mój list z konkursu "Gazem po nagrody"  nie został dostarczony (oczywiście wysłałam wszystko jak trzeba w regulaminowym  czasie listem poleconym) trochę się zdenerwowałam, czy ktoś tez tak miał?

Aż się przestraszyłam i sprawdziłam status przesyłki na stronie poczty - u mnie doręczona i brak smsa.

Właśnie próbuje się do nich dodzwonić...ale nikt nie odbiera...potwierdzenie mam jak najbardziej...

Jeśli masz potwierdzenie, to raczej im się zaplątał list. Weź głęboki oddech i dzwon, aż odbiorą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6060977 Napisano: 25.08.2015 13:44:19 w Konkursy ABC
gryszelm napisał(a):

Pomocy!!!
Hej, dziś dostałam smsa, że mój list z konkursu "Gazem po nagrody"  nie został dostarczony (oczywiście wysłałam wszystko jak trzeba w regulaminowym  czasie listem poleconym) trochę się zdenerwowałam, czy ktoś tez tak miał?

Aż się przestraszyłam i sprawdziłam status przesyłki na stronie poczty - u mnie doręczona i brak smsa. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6060485 Napisano: 24.08.2015 14:21:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zostało mi już tylko odczynianie czarów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6060259 Napisano: 23.08.2015 21:50:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi, poplątanie poplątaniem a samowolka i olewactwo to już inna kategoria dla mnie.
rkvi - może oni sobie sami w sklepie sprawdzają. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6060248 Napisano: 23.08.2015 21:27:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki dziewczyny, trochę mi lżej, ale i tak jestem na nią zła, następnym razem poproszę kogoś na forum - bez łaski i zaskoczeń.   Wyświetl w wątku >>
0 0