Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6043154 Napisano: 11.07.2015 09:50:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze prezydentem Polski jest jakiś Duda, a nie jedna pani z forum. Przecież ona ma wszystkie programy naprawcze kraju i społeczeństwa w małym palcu i do szpiku kości przesiąknięta jest uczciwością. Możemy tę uczciwość czerpać od niej jak z wodopoju. A jak pięknie się wysławia! Nie mam danych o prezencji, ale w świetle takich walorów, nawet Quasimodo byłby Adonisem.
Mielibyśmy w kraju nie drugą Irlandię, a prywatne El Dorado!
Ech, szkoda...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6041693 Napisano: 08.07.2015 12:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

dzasmina napisał(a):

estrelitta napisał(a):

emotka Czy wszyscy już dostali nagrody z 3 etapu Nescafe z Biedronki?  Dostałam od nich maila żebym udowodniła, że wygrałam Bon do Empiku, bo nie widzą w wygranych mojego numeru. A przecież dostałam smsa. Jakaś dziwna ta agencja.

no bez jaj emotka to ja może niepotrzebnie czekam na bon z 2 etapu. czeka ktoś jeszcze?

Kochanieńka ja jeszcze nie mam z 1 etapu emotka

Ja nadal nie mam z drugiego etapu Empiku, tej agencji chyba mocno słońce przygrzało... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6041680 Napisano: 08.07.2015 11:54:48 w Biedronka
Czy tylko ja jeszcze czekam na bon Empik z drugiego etapu Nescafe? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6041156 Napisano: 07.07.2015 14:12:01 w TESCO konkursy
Dzięki, nie wiedziałam, że odpowiedzi były publikowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6041117 Napisano: 07.07.2015 13:03:41 w TESCO konkursy
Mam pytanie do osób, które wcześniej wygrały w Cechini Muszyna - jak długie teksty wygrywały? Nie ma w teskowym regulaminie ograniczenia znaków i chciałabym orientacyjnie wiedzieć, czy warto się rozpisywać. Wiem, wiem, to tajemnica, ale proszę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6040799 Napisano: 06.07.2015 18:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

termitek99 napisał(a):

A czy dostaliście nagrody z 3 etapu Activii?

Ją z 2 etapu nie dostałam jeszcze i empik z nescafe też nie mam. FA loteria też nic . czeka ktoś jeszcze na kartę do empiku z biedronki?

ja też jeszcze z 2 etapu z Nescafe Biedronka nie mam karty do Empiku. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6040587 Napisano: 06.07.2015 12:14:12 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Wiesz, to taki konkursowy Don Juan, musi tyle kochanek obskoczyć, że od przybytku zaczęła go boleć głowa. Separacji nawet nie zauważy, on nie z takich, co lubią gonić króliczka  emotka

A finał jest taki, że zakupów nie zrobiłam, ale jedna jego z oblubienic posłała mi dwa paragony na mejla, w ramach kobiecej współpracy, braterstwa jajników czy czegoś podobnego. I przedstawiłam amantowi wyznania miłosne emotka

A potem kobiety narzekają na złe traktowanie, podczas gdy pchają się jak nie drzwiami to oknem, jak nie oknem to przez inną babę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6040571 Napisano: 06.07.2015 11:53:49 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

frodo napisał(a):

Ojej, joan! Zaczynam martwić się o Ciebie emotka

Nic się nie martw; to wszystko dlatego, że w nasz (Tqg + joan) związek wkradła się monotonia.
Mnie się nie chciało myśli ubierać w zdania, skoro on ignorował moje wypowiedzi.
Gdy traciłam godziny na objazdówkę po sklepach, on czekał przed komputerem z rękami w kieszeniach.
Ja przedstawiałam coraz to nowe pomysły, on raz na miesiąc raczył docenić jeden z nich.
Najwyraźniej znudziliśmy się swoim towarzystwem.
Separacja dobrze nam zrobi emotka

Wiesz, to taki konkursowy Don Juan, musi tyle kochanek obskoczyć, że od przybytku zaczęła go boleć głowa. Separacji nawet nie zauważy, on nie z takich, co lubią gonić króliczka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6040444 Napisano: 06.07.2015 00:36:45 w Carrefour konkursy
majka1141 napisał(a):

maa napisał(a):

silvia8 napisał(a):

Czy może mi ktoś powiedzieć, jaką otrzymał zwrotkę po wysłaniu zgłoszenia na Elmex?

mam to samo pytanie bo mi przychodzi sms o tresci "odp"

I ja tak mam-odpowiedz na zgłoszenie odp czyli dla mnie jest jasne, że nie przyjęte bo kiedyś miałam identyczna odpowiedz kiedy wyslalam zgłoszenie po terminie. I co teraz?

Dla mnie jasne jest, ze zgłoszenie jest przyjęte - ktoś sobie zwyczajnie zapomniał zmienić treść zwrotki po testowaniu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6039706 Napisano: 02.07.2015 23:00:35 w TESCO konkursy
Im dłużej próbuję zrozumieć regulamin konkursu "Męska strefa" i połączyć go z informacjami na fb, tym mniej rozumiem. Proszę oświećcie mnie:
- czy chcąc grać w tym konkursie muszę mieć konto na fb i zostać ich fanem? Jeśli tak, to czy to jest konkurs dla facetów jak sugeruje "aplikacja"? Czy konkurs jest prowadzony dwoma torami - jeden na fb, a drugi sms? I jeśli sms, to nie ma prefiksu, trzeba tylko wpisać słowo "TAK" (to jest na stronie rexony, nie ma nic w regulaminie)?
- gdzie jest aplikacja, bo mnie na fb otwiera się tylko taki plakat?
- czy należy kupić produkty męskie - w regulaminie jest mowa o dowolnych produktach, na niby plakacie o męskich.
- czy jest jakieś ograniczenie znaków?
- najważniejsze: kto pisał ten regulamin?! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6038606 Napisano: 30.06.2015 13:36:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Koniec z loteriami, koniec! Dotarło?! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6038350 Napisano: 29.06.2015 21:17:44 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

oj... napewno jej chodzi o gwarancję , dowód zakupu jest podstawą do jej realizac

hittmanka napisał(a):

oj... napewno jej chodzi o gwarancję , dowód zakupu jest podstawą do jej realizacji,

Ależ ja wiem czym jest dowód zakupu, ale ona o tym jasno nie pisze, chce wystawienia paragonu i sugeruje "niewiadome pochodzenie towaru" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6038300 Napisano: 29.06.2015 19:45:57 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

No to się wkurzyłam... Proszę poradźcie co ja mogę (prawnie) zrobić. Sprzedałam na początku czerwca na Allegro kuchenkę mikrofalową z konkursu, bez gwarancji, bo jak zwykle żadnej nie było. W ogłoszeniu nie napisałam nic o braku gwarancji (przeoczyłam, bo zwykle piszę), zaznaczona była opcja "nie wystawiam faktury". Kupujący o nic nie pytał. Wysłałam kuchenkę szybko kurierem, a po tygodniu dostaję od panny maila, ze prosi o wystawienie faktury. Odpisałam, ze nie wystawiam faktur, jestem osobą prywatną. Na co ona, żebym w takim razie wysłała paragon. No to jak krowie na rowie, że paragonu również nie wystawiam, a kuchenka jest prezentem i nie mam dowodu zakupu. Dzisiaj dzwoni, że chce paragon. Tłumaczenie od nowa. W takim razie ona chce umowę kupna-sprzedaży, bo jak jej się zepsuje to co ona zrobi i wtedy mi odeśle kuchenkę. A jak nie, to zwraca się do allegro i wystawia mi negatywa. Chcę jej napisać grzecznego, acz dosadnego maila - czy może mi ktoś napisać jak ma się sprawa z umową kupna-sprzedaży, bo sobie nie wyobrażam, że ktoś kupuje ode mnie samochód, podpisujemy umowę kupna-sprzedaży, coś się zepsuje i ten ktoś przyjedzie do mnie, żebym mu naprawiła...     

Jesteś zobowiązana wysłać to, co zapisane zostało w aukcji. Skoro nie oferowałaś produktu z gwarancją/na gwarancji, nie musisz jej przesyłać.

Jej nawet nie do końca chodzi o gwarancję, tylko o wystawienie jej faktury vat lub paragonu, przynajmniej cały czas o tym pisze. I założyła mi spór na allegro, no to się pobawimy emotka  W aukcji oczywiście nie było mowy o gwarancji. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6038097 Napisano: 29.06.2015 14:04:35 w Wkurza mnie...
Dzięki dziewczyny, znalazłam informację na stronie allegro, że zakup na aukcji jest już umową kupna-sprzedaży, więc nic jej nie będę dosyłać. Chcę tylko napisać rzeczowego maila, żeby mieć podstawy do wycofania negatywa przez allegro. Ale zepsuła mi pół dnia i jeszcze straciłam czas na szukanie informacji na ten temat.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6038078 Napisano: 29.06.2015 13:28:55 w Wkurza mnie...
No to się wkurzyłam... Proszę poradźcie co ja mogę (prawnie) zrobić. Sprzedałam na początku czerwca na Allegro kuchenkę mikrofalową z konkursu, bez gwarancji, bo jak zwykle żadnej nie było. W ogłoszeniu nie napisałam nic o braku gwarancji (przeoczyłam, bo zwykle piszę), zaznaczona była opcja "nie wystawiam faktury". Kupujący o nic nie pytał. Wysłałam kuchenkę szybko kurierem, a po tygodniu dostaję od panny maila, ze prosi o wystawienie faktury. Odpisałam, ze nie wystawiam faktur, jestem osobą prywatną. Na co ona, żebym w takim razie wysłała paragon. No to jak krowie na rowie, że paragonu również nie wystawiam, a kuchenka jest prezentem i nie mam dowodu zakupu. Dzisiaj dzwoni, że chce paragon. Tłumaczenie od nowa. W takim razie ona chce umowę kupna-sprzedaży, bo jak jej się zepsuje to co ona zrobi i wtedy mi odeśle kuchenkę. A jak nie, to zwraca się do allegro i wystawia mi negatywa. Chcę jej napisać grzecznego, acz dosadnego maila - czy może mi ktoś napisać jak ma się sprawa z umową kupna-sprzedaży, bo sobie nie wyobrażam, że ktoś kupuje ode mnie samochód, podpisujemy umowę kupna-sprzedaży, coś się zepsuje i ten ktoś przyjedzie do mnie, żebym mu naprawiła...      Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6037604 Napisano: 27.06.2015 13:05:17 w Wkurza mnie...
Niechciane pole position na pikniku lotniczym - na własnym balkonie. Kto mnie przygarnie na 2 dni?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6037302 Napisano: 26.06.2015 15:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

mixik napisał(a):

W tym konku z cietymi ripostami to nawet latwo sie domyslec kto od nas na bank zgarnie cos lepszego... nieprawdaz t...1 (nie mylic z t1000 emotka )
Ups pewnie sie wystawilem na riposte emotka

żadnej riposty, ani łajania nie będzie emotka
bo jakaż to radość przywalić komuś, jak się sam wystawia:)
w konkursie, chyba nawet nie wezmę udziału, ale dla biorących udział, podpowiem na riposty patent prosty. Dla mnie zawsze autentyczną inspiracją jest dla ten dowcip:
http://dowcipy.autentyki.pl/524
oczywiście przy formowaniu tej ostatniej pointy, trzeba się kierować pewnym wyważeniem i naczelną zasadą dyplomacji:
http://iqkartka.pl/kartka/3138.html
:)

https://www.youtu.../watch?v=i53C7uQkpig
To jest mistrz ciętej riposty, może to od niego uczył się wujek Staszek?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6037167 Napisano: 26.06.2015 12:10:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bethan napisał(a):

Zegarki z Carte D'Or - UPS.

Potwierdzam - z "wytatuowanym" na bransoletce logiem Carte d'Or. Już wiem skąd ta regulaminowa niska cena. Zgłupiałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6036887 Napisano: 25.06.2015 19:20:50 w Biedronka
No nie wierzę, znowu nic... empiki też już poszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6036189 Napisano: 24.06.2015 12:41:19 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie, że wszystko się pieprzy emotka
Jeszcze nie zacząłem pracy a już ją straciłem emotka Osoba, która zapewniała mnie, że zatrudni od lipca, zadzowniła, że jednak jest osoba, która może przyjść do pracy od zaraz.
A przez 3 tyg. zapewniała, że chce ze mną podjąć współprace emotka
Praca na której bardzo mi zależało, która wreszcie miała podnieść mnie na duchu, a w tej chwili tylko mnie w**rwia.
Jak myślę, że znowu mam przeszukiwać ogłoszenia, siedzieć w domu i nie robić nic to aż się we mnie gotuje, mam ochotę wybuchnąć emotka
Nawet zbliżające się wakacje na Malcie nie potrafią mi poprawić humoru, pierwszy raz w życiu wyjazd jest mi obojętny emotka
Do tego czuję się jak uschnięta bazylia, której brakuje wody, a najchętniej to schowałbym się do szafy i tam siedział emotka   emotka

Rosik, nie smutaj się! Jak kiedyś napisał mi czarnoskóry kolega: "Nie martw sie, po deszczu robie slonce" emotka
A co do szafy - schowaj się schowaj, przykład moich ulubionych "opowieści z Narnii" pokazuje, że w szafie wiele może się dziać emotka  W najgorszym wypadku możesz wymyślić hasło na konkurs, które podbije serca jury i wygrasz nagrodę życia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0