Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6034905 Napisano: 22.06.2015 10:32:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Na "dobry" początek tygodnia 0/7 mlekołaków. Chichot losu nie ustaje.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6032495 Napisano: 16.06.2015 16:39:52 w Biedronka
anialistopad napisał(a):

No kurde z nescafe biedronka chciałam karty do empiku to wygrałam bilety i voucher.Bolety i voucher chętnie odsprzedam

A ja chciałam voucher, a mam kartę empik  emotka  ja tam się chętnie wymienię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6031653 Napisano: 14.06.2015 23:30:06 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Troszkę, ale tylko troszkę wkurza mnie to, że po powrocie z wieczornej jazdy rowerkiem nadużyłam % i śpiewam z Marylą w Opolu emotka a tu konki trza by gromić emotka

Śpiewaj dalej, należy Ci się coś od życia, a nie ino te konkursy i konkursy emotka

Tja, a po północy Maryla zaśpiewa "Ale to już było i nie wróci więcej" emotka

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem (na paragon), przecież "on nie wart jednej łzyyy!" emotka

No nie wiem, nie wiem, bo "Do łezki łezka..."  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6031651 Napisano: 14.06.2015 23:21:41 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Troszkę, ale tylko troszkę wkurza mnie to, że po powrocie z wieczornej jazdy rowerkiem nadużyłam % i śpiewam z Marylą w Opolu emotka a tu konki trza by gromić emotka

Śpiewaj dalej, należy Ci się coś od życia, a nie ino te konkursy i konkursy emotka

Tja, a po północy Maryla zaśpiewa "Ale to już było i nie wróci więcej" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6030895 Napisano: 12.06.2015 10:36:24 w Smolar
zdolnabestia napisał(a):

Dostałam zgłoszenie, żeby zmienić nazwę wątku, ale zastanawiam się... nie za dużo tych wątków? Niektóre z tych konkursów mają swoje wątki. Dodatkowo są wątki poszczególnych supermarketów, jak Kaufland, Biedronka, Carrefour, Tesco, Alma, Real, Inne mniejsze markety.. Są też:
- Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
- Dyskusje o wynikach konkursu
Czy wysyłają juz nagrody z... ???
- Informują
Czy informują/ informowali?
NA CO CZEKAMY?

Czy na prawdę potrzebny jest jeszcze wątek "Loterie"? Z nazwy wynikałoby, że oddziela się konkursy, w których jest losowanie od tych na hasła czy rymowanki, tylko po co?

Moim zdaniem oddzielenie konkursów od loterii to dobry krok. Jest wiele mniej potrzebnych wątków. Zgadzam się z ultrixx, że niektórzy grają tylko w loteriach, a inni omijają je szerokim łukiem. Takie zebranie informacji do kupy jest ok. I jak dla mnie koronnym argumentem jest oczyszczenie wątku "Dyskusje o innych konkursach", bo wiele razy podnosi mi się ciśnienie, gdy przekopuję się przez naście stron, żeby znaleźć potrzebną mi informację, bo wątek jest zaśmiecony właśnie przez loterie. uważam tez, że wątek "na co czekamy" przestał spełniać swoją rolę i mogłoby go spokojnie nie być - w zamian za niego dałabym "Loterie".   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6030789 Napisano: 11.06.2015 23:49:11 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że można wciąż i wciąż obrażać innych i wyzywać od idiotów. Tak bezkarnie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6030752 Napisano: 11.06.2015 22:16:27 w Smolar
Dopisuję Góralki i Mlekołaki

Nescafe Tesco Albedo - do 09.06.2015
C4 Coca Cola Smolar - 
ITM Coca Cola Smolar - 
ITM Żywiec Smolar - 
Orlen Coca Cola Smolar - 
Shell Coca Cola Smolar - 
Kupiec - 
Halls - 
4 x uśmiech - ostatnie wyniki z 1-7.06.2015
Schauma - 1-3.06.2015
Grill&Travel -
Góralki Veneo - 
Mlekołaki MGD - Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6030655 Napisano: 11.06.2015 18:46:14 w Smolar
Zdecydowanie jestem za wątkiem "Loterie" - ogólnie. Wyczyściłyby się "Dyskusje o innych konkursach" emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6030463 Napisano: 11.06.2015 14:56:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nivea - chyba się rozpłaczę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6028300 Napisano: 08.06.2015 09:45:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mstelmas11 napisał(a):

emotka  Wstydziliby się takie zdjęcie nagradzać i do wglądu klientom pokazywać. Widać gdzie on ma te ich paluszki! A oni mu jeszcze za to nagrodę dali!!! ODLOT po prostu!

Jak to gdzie? W najważniejszym miejscu dla mężczyzny, niektórzy tym nawet myślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6027420 Napisano: 05.06.2015 11:04:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przyjechał rower z Kamis Albedo - biały z fioletowymi nadkolami, prosty model, bez podbitej karty... Czy ktoś wie co to za model? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6027314 Napisano: 04.06.2015 22:01:47 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

czy w konkursie Calgon to trzeba kupić jeden czy dwa produkty? bo już zgłupiałam...
Info z regulaminu:
3. Uczestnikiem Konkursu może być osoba fizyczna, która ukończyła 18 lat, posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych, zamieszkała na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, będąca konsumentem w rozumieniu art. 22¹ kodeksu cywilnego oraz spełniająca pozostałe warunki określone w Regulaminie (zwany dalej „Uczestnikiem”), która dokona w jednym ze sklepów sieci handlowej Carrefour wskazanych z Załączniku nr 1 do niniejszego regulaminu, w czasie trwania konkursu zakupu co najmniej dwóch produktów objętych promocją, z zastrzeżeniem zapisu § 2 pkt 1a) poniżej.
§2 Zasady i ogólne warunki uczestnictwa w Konkursie1. Aby wziąć udział w Konkursie należy w terminie od godz. 00:00:00 dnia 25.05.2015roku do dnia 31.07.2015 roku do godz. 23:59:59:a) dokonać jednorazowego zakupu 1 dowolnego produktu marki Calgon;

Ja dzisiaj też musiałam zaparzyć melisę czytając ten regulamin i moim zdaniem w Carrefourze i Kauflandzie trzeba kupić tylko Calgon, a w Tesco Calgon + drugi produkt. Tak jest w zasadach i w warunkach uczestnictwa, a początku sobie najwyraźniej geniusze piszący regulamin nie poprawili po Tesco.
Ja mam jeszcze pytanie - czy tam jest ograniczenie do 160 znaków, bo zwykle Kropka Bordo miała, a tutaj brak zapisu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6025213 Napisano: 31.05.2015 00:19:44 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

No se prowadzi se bezstresowe życie dzięki Nivea Stress Protect, czy może być lepsza reklama?

co do reklam to ta mi się bardzo podobała emotka   https://www.youtu.../watch?v=FhkS4Ez4nu8   ja bym chyba odleciała szybciej niż samolot   emotka emotka

Doskonałe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6024194 Napisano: 28.05.2015 15:55:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

asante napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Gdybym ja sama wybierała w jakimś konkursie, to połowę nagród bym dała za kreatywność, a połowę z przypadku komukolwiek. Jak bozia poskąpiła talentów, to niech chociaż nagrodę mają! emotka

Jak czytam coś takiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ja nie potrafię śpiewać i mam iść do The voice of Poland i wygrać, bo skoro talentu nie mam to chociaż nagrodę mi dadzą??? Nie! Dobrze sobie radzę w pracach plastycznych, to tam biorę udział i wiem, że nagradzają mnie za talent + wkład pracy. Natomiast nigdy nie zaśpiewam piosenki przed kamerą i nie puszczę tego na konkurs, bo zwyczajnie byłoby mi wstyd. Ktoś nie umie pisać? To może dobrze gotuje czy fotografuje i odnajdzie się w konkursach kulinarnych. A może jest dobry w przebierankach. Ostatecznie są też loterie. Jak mnie wkurza podejście - "nie należy mu się, ale niech ma".   

OK. Ale przyjrzyjmy się temu "należy się" - "nie należy się"
Po pierwsze - jeśli konkurs jest jakoś ściśle sprofilowany i ma wygrać np. najbardziej profesjonalne zdjęcie, najładniej śpiewająca osoba czy praca - plastyczna, literacka - o największych walorach artystycznych - wtedy można dyskutować, jeśli wygra praca "średnia". Chociaż i tak podobno nad gustami się nie dyskutuje i to co jednym się spodoba, dla innych będzie do bani.

Ale w konkursach promocyjnych nie chodzi o żaden artyzm, tylko o zaangażowanie konsumentów - i nie o zaangażowanie w robienie zdjęć, tworzenie poezji itp., tylko o zaangażowanie w proces zakupu, zwiększenie świadomości marki, poprawienie pozycjonowania strony internetowej poprzez większy ruch na stronie i link pojawiające się w sieci, większe zamówienia od detalistów, dla których akcje marketingowe producenta dają większą pewność, że produkt będzie się sprzedawał.
Takie osoby jak my, patrzące na produkty przez pryzmat nagród i naszego zaangażowania w "twórczość" (przy zerowej lojalności wobec produktu, bo akurat inny będzie miał konkurs) - to my jesteśmy takim trochę "skutkiem ubocznym".

Popatrzcie też na to tak - każda nagroda to jest konkretna kasa wydana przez właściciela firmy - a zamiast wydawać na marketing i konkursy mógłby sobie kupić nowy jacht emotka  Po co Ci ludzie wydają swoją kasę? Żeby świat był piękniejszy i wszystkim żyło się lepiej? Nie - żeby bardziej rozkręcić interes. Wyobraźcie sobie, że prowadzicie firmę. Kasa na nagrody jest wprost z Waszej kieszeni. Wybieracie zgłoszenia jakie Wam się podobają. A ktoś potem ma ale, że  jak to tak, że przecież za mało kreatywne, że moja była lepsza. A to Wasze własne pieniądze idą na nagrody. Co Wy na to? Może coś w stylu: mój biznes, moje prawo do decydowania, komu dam nagrodę i co mi się podoba, a co nie. emotka

Jak dla mnie Twoje rozważania dotyczą zupełnie innego tematu, a nie tego, do którego ja się odniosłam emotka  Inną sprawą jest to po co firmy organizują konkursy (każdy przy zdrowych zmysłach zdaje sobie z tego sprawę), a inną Twoje cytowane na początku podejście.
I co by ktoś nie pisał - chcę wygrywać z gorszymi, przegrywać z lepszymi (tekstami, pracami etc.) i takie moje prawo. Tyle w temacie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6024055 Napisano: 28.05.2015 13:33:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

defed napisał(a):

Nie do końca się zgadzam z powyższym, bo dla przykładu: jak nie mam talentu do gotowania to omijam konkursy kulinarne. Różnorodność i mnogość dostępnych konkursów pozwala wykazać się w paru dziedzinach. Są też loterie.

Sama robię dokładnie tak samo, i jakby każdy konkurs był loterią, gdzie moje super hiper odpowiedzi nijak by nie wygrywały, to pewnie bym sobie całkiem dała spokój. Po prostu nie rozumiem oburzenia, ze jakaś odpowiedź wygrała, a nie była nie wiem jak kreatywna. Tym bardziej, że to zawsze jest kwestia gustu komisji konkursowej i ich swobodnego uznania.

W konkursach kulinarnych tez nie biorę udziału, bo jak widzę wypasione stylizacje i profesjonalne zdjęcia, to mnie zniechęca. A gdyby wygrywały zgłoszenia mniej wypasione, to może bym jednak wzięła udział i kupiła produkt emotka  A tak? Nie kupię, bo po co, skoro i tak nie mam szansy wygrać.

Bzdury pleciesz z tymi konkursami kulinarnymi - biorę udział, nie mam profesjonalnego studia ani sprzętu i bardzo często wygrywam. Natomiast poświęcam dużo czasu na wymyślenie, przygotowanie potrawy i ładne wystylizowanie potrawy. Ot i cala filozofia. A skoro zakładasz z góry, ze nie masz szans, to pewnie, że nie masz. Wedle życzenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6024048 Napisano: 28.05.2015 13:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

Gdybym ja sama wybierała w jakimś konkursie, to połowę nagród bym dała za kreatywność, a połowę z przypadku komukolwiek. Jak bozia poskąpiła talentów, to niech chociaż nagrodę mają! emotka

Jak czytam coś takiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ja nie potrafię śpiewać i mam iść do The voice of Poland i wygrać, bo skoro talentu nie mam to chociaż nagrodę mi dadzą??? Nie! Dobrze sobie radzę w pracach plastycznych, to tam biorę udział i wiem, że nagradzają mnie za talent + wkład pracy. Natomiast nigdy nie zaśpiewam piosenki przed kamerą i nie puszczę tego na konkurs, bo zwyczajnie byłoby mi wstyd. Ktoś nie umie pisać? To może dobrze gotuje czy fotografuje i odnajdzie się w konkursach kulinarnych. A może jest dobry w przebierankach. Ostatecznie są też loterie. Jak mnie wkurza podejście - "nie należy mu się, ale niech ma".    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6023445 Napisano: 27.05.2015 12:30:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

Skandal! W loterii multi multi wszystkie nagrody wylosowała jedna osoba! Jak to możliwe, że jakiś "w trakcie weryfikacji" miał takie szczęście???!!!
emotka

Skąd wiecie że 1 osoba wszystko zgarnęła?

No właśnie.W trakcie weryfikacji oznacza że osoby zostały powiadomione i że są sprawdzane

No padłam emotka
krynio, ten "w trakcie weryfikacji" to na pewno oszust, albo znajomy jury, trzeba powołać komisję do zbadania tego jegomościa emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6022817 Napisano: 26.05.2015 14:47:31 w Wkurza mnie...
A może warto założyć nowy wątek "Co w polityce piszczy" lub coś w tym stylu? Kto ma ochotę podyskutować - będzie miał taką możliwość, kto politykę omija szerokim łukiem, nie będzie tam zaglądał i wszyscy będą zadowoleni. Na jesień szykują nam się kolejne burzliwe dyskusje. Pozostawiam temat adminom do rozpatrzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6021830 Napisano: 25.05.2015 00:40:17 w Dziś cieszę się z.....
stamp napisał(a):

a napewno nikt tu za wami nie będzie tęsknićemotka

Obawiam się, ze za Tobą też nikt nie będzie tęsknić jak dostaniesz bana, więc wyluzuj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6021779 Napisano: 24.05.2015 22:51:38 w Wkurza mnie...
Że pewnie od jutra wokół bloku zaczną mi budować pomniki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0