Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6021299 Napisano: 23.05.2015 10:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

A ja właśnie w przerwie oglądania "Kac Vegas" zobaczyłam ten filmik i przez chwilę zastanawiałam się, czy to aby na pewno nie ciąg dalszy filmu. Kto oglądał wie o co chodzi. A teraz nie mogę przestać się śmiać emotka  Wyjątkowo nic nie piłam. 

a tam "Kac Vegas"...
babka Gombrowiczem poleciała i tyle,
i Biedronkę upupiła... emotka

Raczej się na Biedronkę otwarcie wypięła emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6021227 Napisano: 22.05.2015 23:27:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja właśnie w przerwie oglądania "Kac Vegas" zobaczyłam ten filmik i przez chwilę zastanawiałam się, czy to aby na pewno nie ciąg dalszy filmu. Kto oglądał wie o co chodzi. A teraz nie mogę przestać się śmiać emotka  Wyjątkowo nic nie piłam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6020075 Napisano: 20.05.2015 18:25:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marielu napisał(a):

asante napisał(a):

Może mi ktoś napisać kiedy są wyniki z Desperadosa? Wczoraj wysłałam zgłoszenia, dzisiaj losowanie, a kiedy informują?

dzis po 13 

Dzięki, czyli jak zwykle d.... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6020046 Napisano: 20.05.2015 17:18:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może mi ktoś napisać kiedy są wyniki z Desperadosa? Wczoraj wysłałam zgłoszenia, dzisiaj losowanie, a kiedy informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6018492 Napisano: 18.05.2015 00:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

elbowndg napisał(a):

I ze niby nikt nie wygral bonu do Mango ?

Tez mnie to dziwi emotka

I ja należę do grupy zdziwionych emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6017997 Napisano: 15.05.2015 22:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

A czy w konku z rowerami Nivea dalej jest tak ze mozna zarejestrowac paragon raz na sklep ?

A nie 3 paragony na sklep? 

No wlasnie nie wiem wiec pytam.

Ja na pewno 2 zarejestrowałam na ten sam sklep i oba zgłoszenia przeszły, coś mi świta, że można 3 paragony na jeden sklep. Choć wydaje mi się, że w razie próby zarejestrowania czwartego można będzie się wykłócać - bo skąd mamy wiedzieć czy przed nami 3 osoby nie kupiły w tym miejscu? Sklepowa ma rejestrować i powiadamiać, czy w razie czego z paragonu mamy sobie zrobić samolocik? emotka

Tu nie chodzi o 3 paragony na sklep, tylko o 3 paragony na kasę fiskalną. Każda kasa ma inny przypisany kod (numer, który wpisujemy do zgłoszenia). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6017591 Napisano: 15.05.2015 11:09:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nivea - czuję się od dawna jak w ukrytej kamerze.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6017116 Napisano: 14.05.2015 11:52:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

asantesana

#6017082 Napisano: 14.05.2015 11:03:41 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

is77 napisał(a):

Też mnie zdziwiły te największe wygrane  emotka  Co nie zmienia faktu, ze po tym artykule znów pojawi się trochę łowców szczęścia.

A niech się pojawiają, szczególnie w wątku "Dziś nic nie wygrałem..." emotka

Ewentualnie w MDW - "dzisiaj wygrałem 2 batony, jestem taki szczęśliwy"  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6014863 Napisano: 08.05.2015 12:59:51 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Nie proszą o przesłanie paragonu? To u nich normalne? emotka W poprzednim konkursie, w którym coś u nich wygrałam, prosili o przesłanie skanu...

A to nie jest tak, że po odesłaniu danych przyjdzie prośba o paragon? Tak też robili.

U mnie w dalszej części smsa była prośba o przesłanie skanu paragonu, może Wam obcięło sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6014772 Napisano: 08.05.2015 11:31:10 w Carrefour konkursy
Poszły sms  z "Ruszaj po odświeżanie" - ktoś wie, czy wycieczki już rozdane? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6014681 Napisano: 08.05.2015 10:18:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Fartuchy z Kamis Albedo wożą - nie wiem jaki kurier. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6014259 Napisano: 07.05.2015 12:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam dylemat odnośnie Nivea, bo nie do końca rozumiem jeden zapis (nie mam teraz jak zacytować) - czy mogę w drugim etapie zagrać paragonem z pierwszego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6014124 Napisano: 06.05.2015 23:44:06 w Kaufland konkursy
beata28 napisał(a):

koper napisał(a):

Nie podali żadnego powodu? 
Uwielbiam ich  emotka

Pisz 4 oddzielne reklamacje i wyślij do nich jak najszybciej. I chyba wysłałabym też do wiadomości sponsora nagród i kaufa.

Paragon nie przeszedł pozytywnej weryfikacji Z poważaniemTQ GROUP Sp.z o.o.ul. Albańska 18/660-123 Poznań 
ot cała wiadomość, co szukaja głupich ...  bonow im zabrakło ze teraz po wysyłce nagrod mam takie info?

A z jaką datą masz paragony? Nie kupiłaś przypadkiem po terminie (inny był termin zakupów, a inny wysyłki haseł)? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6013849 Napisano: 06.05.2015 14:45:53 w Intermarche
Czy dzisiaj Unique One milczy? Chyba nie obdzwaniali jeszcze ostatniego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6013635 Napisano: 06.05.2015 10:31:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

koper napisał(a):

Właśnie o tym pisałam. Gość kupił dużą ilość wafelków i wcale nie musiał ich zjadać, bo można naleźć dziesiątki sposobów na ich wykorzystanie, a nawet odsprzedanie jak ma się odpowiednie dojścia. 
Nie widzę tu żadnego oszustwa. Kody ukryte wewnątrz opakowania, trzeba rozpakować produkt, żeby dostać się do nich. Żeby wziąć udział w loterii nie wystarczy przejść się po sklepie i poodrywać nalepki promocyjne, czy wydrukować sobie paragony na "domowej kasie fiskalnej". 

A lista zwycięzców wygląda jak wygląda, pewnie organizator dostał sporo maili od "oburzonych", ale pewnie jedyne czego żałuje, to że tę listę opublikował. Zamiast imienia, inicjału nazwiska i miejscowości na liście zwycięzców mogłyby znaleźć się same wylosowane kody...

W tym tkwi sedno.

Gały mi się w orbitach wywracają, gdy czytam teksty o tym, ile ten gościu musiał zeżreć wafelków. A co to kogo obchodzi? Czy Wam ktoś w majty zagląda i pyta, gdzie te wszystkie podpaski Naturella z Kauflanda? Czy sobie nimi kuchnię wytapetowaliście? Czy osuszacie nimi ogródek przed domem, jak szambo wybija?

Również jestem zdania, że wystarczyłoby podać zwycięskie kody i powiadomić laureatów. Bo stres taki i spina, że ani deo Nivea, ani produkty Naturella sobie nie poradzą...

Czy Wam ktoś w majty zagląda i pyta, gdzie te wszystkie podpaski Naturella z Kauflanda?
No padłam  emotka  Ale dokładnie tak! Czytam o tym jak to pan X żre wafelki i mi się flaki wywracają. Ludzie, opamiętajcie się! Idźcie sami do sklepu, kupcie 500 sztuk wafelków, a kto Wam broni??? Jaki przekręt, skoro kody są wewnątrz opakowania? A jeśli kogoś na to stać, ma zapał, żeby tak grać i jeszcze ma co z tymi wafelkami zrobić, to jest to tylko i wyłącznie jego sprawa! A zazdrośnikom wara od tego!   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6013535 Napisano: 06.05.2015 00:27:16 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

Pamiętam okres kiedy jeździłem nad morze na pełnym spontanie, nie przejmowałem się niczym, wiedziałem że znajdzie się jakiś nocleg.
A teraz o wiele wcześniej muszę czegoś szukać, dziwne to dorosłe życie, a jakie odpowiedzialne.
A co jak nie będzie pogody? emotka

Może lepiej jednak za granicę? emotka

Moim zdaniem wakacje nad naszym morzem to jest udręka. Do morza ledwo da się wejść, bo jest zimne, ludzi wszędzie pełno, drogo jak na Manhattanie, a jak pogody ładnej nie ma, to siedzisz w czterech ścianach. Poza sezonem a i owszem. Za te same pieniądze pojedziesz za granicę all inclusive, zwłaszcza, ze za dziecko niewiele płacisz. Jeśli chodzi o zagraniczne miejsca przyjazne dzieciom, to polecam Grecję - wszystkie plaże jakie tam widziałam (i na południu i na północy) miały bardzo łagodny spadek, długo jest płytko, zatem dziecko nie wpadnie Ci nagle do głębokiej wody. Tańsza i piękna jest Chorwacja, ale tam już musisz dziecko zaopatrzyć w specjalne buty do wody, bo są jeżowce i wziąć karimatę na kamienistą plażę (sprawdzone, polecam).      Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6013283 Napisano: 05.05.2015 16:14:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic się nie zmienia, nic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6013116 Napisano: 05.05.2015 11:50:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

mixik napisał(a):

czekajcie... powoli, dopiero co zacząłem się zagłębiać w (już chyba stanie się słynnym konkursem z 2015) regulamin i... ja tam nic nie widzę o numerze kasy zamiast numeru paragonu... ograniczenia? jedyne co widzę to to, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę... czy ja mam inny regulamin? > http://ext14.nive...ss-protect/regulamin

Konkursowicz to taka istota, która lubi sobie na siłę życie utrudniać. emotka

W aplikacji jest miejsce na kod kasy (3 litery i cyfry), inny kod nie wchodzi, nie wchodzi też drugi raz ten sam kod kasy (a przynajmniej nie wchodził do niedzieli), czyli nie można było kupić dwóch dezodorantów  w jednej kasie, ani w tej, gdzie ktoś wcześniej kupił, wiec raczej nie jest to utrudnianie sobie życia na siłę, a brak doświadczenia agencji.

Ja osobiście nie znam się na tych kodach i nie próbowałam jeszcze wysłać zgłoszenia. Ale jeśli jest sytuacja, że Organizator chce nr kasy, a nie numer paragonu, to wystarczy mu delikatnie wyjaśnić, że jest jednak różnica między tym, czego chce w Regulaminie, a co jest w formularzu. W ten sposób wyjdzie na to, że z jednej kasy zgłosi się jeden paragon albo trzy, jak to ktoś napisał wcześniej i tyle. A reszta paragonów z tej kasy pójdzie w ....

Delikatne wyjaśnienie niestety nic tu nie dają, sporo osób próbowało to zrobić i organizator łaskawie zwiększył z jednego do trzech kodów z tej samej kasy. Za duży konkurs na agencję, która pierwszy raz wzięła się za taką robotę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6013103 Napisano: 05.05.2015 11:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mixik napisał(a):

czekajcie... powoli, dopiero co zacząłem się zagłębiać w (już chyba stanie się słynnym konkursem z 2015) regulamin i... ja tam nic nie widzę o numerze kasy zamiast numeru paragonu... ograniczenia? jedyne co widzę to to, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę... czy ja mam inny regulamin? > http://ext14.nive...ss-protect/regulamin

Konkursowicz to taka istota, która lubi sobie na siłę życie utrudniać. emotka

W aplikacji jest miejsce na kod kasy (3 litery i cyfry), inny kod nie wchodzi, nie wchodzi też drugi raz ten sam kod kasy (a przynajmniej nie wchodził do niedzieli), czyli nie można było kupić dwóch dezodorantów  w jednej kasie, ani w tej, gdzie ktoś wcześniej kupił, wiec raczej nie jest to utrudnianie sobie życia na siłę, a brak doświadczenia agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0