Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6000022 Napisano: 02.04.2015 14:40:09 w Konkursy ABC
trampek napisał(a):

Dobrze zrozumiałam,że trzeba kupić pridukty  za 5 zl ale nie musza byc na paragonie te 3 batony? moze byc np 3x snickers? itp

Ja też tak to rozumiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5999957 Napisano: 02.04.2015 13:15:19 w Konkursy ABC
aerdna napisał(a):

asante napisał(a):Konkursy i agencje nie przestaną mnie zadziwiać. Po pierwsze trzeba kupić produkt, którego w żadnym abc nie ma, a po drugie czytam w regulaminie: - Wysłanie SMS-a zawierającego dokończenie zdania: Wiosną wszystko gra… Konstruując treść w następujący sposób:abc. Nr dowodu zakupu. (...) Przykładowy SMS zgłoszeniowy z rozwiązaniem zadania konkursowego, dla uczestnika, który dokonał zakupu produktupromocyjnego i posiada paragon o numerze 123456 powinien wyglądać następująco:
abc.123456. praliny pistacjowe
Zgłupiałam...

Praliny pistacjowe są z tego konkursu z cukierkami. Zapomnieli poprawić przy przerabianiu regulaminu.

Ja się domyślam, że to pozostałość z poprzedniego regulaminu, ale u licha ktoś ten regulamin redaguje i ktoś go jeszcze czyta! I agencje tak bardzo chcą nagradzać przeciętnego Kowalskiego, a Kowalski po takim przykładzie długo by się zastanawiał kto tu zwariował i na pewno nie wziąłby udziału w konkursie. 

Swoja droga czy ktoś znalazł coś takiego jak Snickers Stick? Nigdzie czegoś takiego nie ma w necie - może to jest zwykły snickers, a stick dotyczy pozostałych batonów? Dzwonił ktoś już do nich, żeby się nie dublować? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5999940 Napisano: 02.04.2015 12:57:06 w Konkursy ABC
Konkursy i agencje nie przestaną mnie zadziwiać. Po pierwsze trzeba kupić produkt, którego w żadnym abc nie ma, a po drugie czytam w regulaminie: - Wysłanie SMS-a zawierającego dokończenie zdania: Wiosną wszystko gra… Konstruując treść w następujący sposób:abc. Nr dowodu zakupu. (...) Przykładowy SMS zgłoszeniowy z rozwiązaniem zadania konkursowego, dla uczestnika, który dokonał zakupu produktupromocyjnego i posiada paragon o numerze 123456 powinien wyglądać następująco:
abc.123456. praliny pistacjowe
Zgłupiałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5999833 Napisano: 02.04.2015 10:17:31 w Informują
Dzwoni miła pani z Eurosklepu - konkurs Dzień Kobiet z Somersby  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5999756 Napisano: 01.04.2015 22:24:28 w WC - rozmowy o wszystkim
kasiaj110 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie smakomani - wygrałam tam kupon do smyka i jakoś tak wyszło że synek nic nie chciał- chciałam na święta teraz coś wybrać i tu niespodzianka-  w miejscu gdzie kiedyś był kupon- główna strona guseppe i kodu brak emotka  nigdzie nie zapisałam sobie tego kodu emotka  miał ktoś tak? Szkoda mi tego bo jednak 50 zł. Widzę że można wybrać do stycznia 2016 roku ehhh wieczorem się zdenerwowałam! 

Nie denerwuj się, miałam tak samo, napisałam do nich i przysłali mi kod na maila w tym samym dniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5999272 Napisano: 01.04.2015 11:43:47 w TESCO konkursy
Otóż to - my mamy odesłać dokumenty w ciągu 5 dni, a po 3 nadal nie ma maila. Nie lubię tej agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5999262 Napisano: 01.04.2015 11:32:38 w TESCO konkursy
Czy dostaliście na maila wytyczne co należy odesłać do agencji (konkurs Hochland)? Czemu im to zajmuje tyle czasu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5998964 Napisano: 31.03.2015 15:00:29 w Hochland
violetta napisał(a):

czy ktoś czeka jeszcze na maila z oświadczeniem za wczorajszą wygraną z tesco?

Tak, ja nie dostałam jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5997219 Napisano: 26.03.2015 15:02:14 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

assal napisał(a):

To są fragmenty pionowych zdjęć, już tu pisali co niektórzy emotka

Trzeba kliknąć w zdjęcie, na powiększonych wyraźnie widać fragmenty puszek emotka

Kastrują nie tylko pionowe zdjęcia, ale też poziome, przez co zdjęcia tracą nie tylko puszki, ale jeszcze urok  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5995018 Napisano: 20.03.2015 22:42:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
turli napisał(a):

olunka napisał(a):A tu coś na piątkowy wieczór:)
nagrodzone prace w konkursach Euro sklepu
http://www.eurosk...zeni-zwyciezeni.html

telewizor extra!

Znam autora, będzie gryźć przy próbie kopiowania  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5994858 Napisano: 20.03.2015 16:23:13 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

luko922 napisał(a):O, nie wiedziałem, że dodają na stronę emotka

no jesteś jako 1 z 1 dnia  na stronce... emotka   gratuluję....

Pierwszego dnia chyba mało osób grało :> A podejrzewam, że kolejność jest bez znaczenia emotka

asante sana: www.potwornenagrody.pl

Dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5994855 Napisano: 20.03.2015 16:18:07 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

aerdna napisał(a):

luko922 napisał(a):Były dzisiaj maile z cheetos? :>

Nie ma jeszcze wyników na stronie.

Właśnie podali

A gdzie to można zobaczyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5994330 Napisano: 19.03.2015 14:54:34 w Wkurza mnie...
liidzik napisał(a):

joan napisał(a):

Bez zapowiedzi zamknęła się przeglądarka Chrome, a po uruchomieniu - zamiast ostatnio oglądanych kart - pojawiła się strona jakiejś k* mać Delty Home czy cuś, więc w ustawieniach kliknęłam usunięcie wszystkiego związanego z tym cenzuram (tak mniemałam). Tymczasem skasowało się wszystko, nie ma zapisanych zakładek, nie ma linków, nie ma historii, nie ma niczego emotka W sieci piszą, że to nieodwracalne emotka

miałam coś podobnego...
zapisywałam sobie w pliku zakończone konkursy, gdzie brałam udział i konkursy, w których chcę wziąć udział (przydatne w przypadku konkursów na FB bo nie sposób tego ogarnąć)... zapisywałam plik za każdym razem kiedy dodałam nowy link... Pewnego pięknego dnia, dokładniej w niedzielę, komputer się zawieszał... więc pozapisywałam wszystko, dałam wyłącz, i włączyłam na nowo. Otwarłam plik, a tam same kwadraciki i informacja, że plik został zakodowany. Przesłałam plik znajomemu informatykowi i co? i cenzura... nic się nie da z tym zrobić. Nawet moje zapisywanie pliku po kilka razy dziennie nic nie pomogło............... W niedzielę czarna rozpacz, dziś już w miarę spokój i ogarnianie "bazy" na nowo ... emotka jestem tylko ciekawa ile wyników przegapiłam emotka

To jest najnowszy wirus, szyfruje pliki, informatykom na całym świecie nie udało się znaleźć sposobu na złamanie kodu. szyfruje wszystko, łącznie ze zdjęciami. Jedyny sposób to zapłacenie okupu - 500 dolarów. Nie udało się złapać szajki do tej pory. Firma znajomego zapłaciła okup, bo zaszyfrowało jednej osobie wszystkie ważne dokumenty. Polecam co kilka dni kopiować na zewnętrzny dysk ważne dane z komputera.

W temacie - do szaleństwa od wczoraj doprowadza mnei "chcesz dowcip na dziś?" NIE. NIE CHCĘ!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5992802 Napisano: 16.03.2015 19:58:01 w Carrefour konkursy
Czy tylko ja zostałam bez walizek, czy jeszcze ktoś czeka? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5992177 Napisano: 15.03.2015 15:50:17 w SZUKAM....
ondine napisał(a):

zuzola, nie, mąka informuje dopiero w poniedziałek z weekendu emotka
Ja znalazłam ją ostatnio w Biedronce za 1,89 zł - gdyby ktoś szukał (produkty na Wielkanoc, więc może wszędzie się pojawiła) emotka

A z całego weekendu jest jedna pula, czy też losowanie jest z każdych 15 minut? Nie widzę tego w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5991137 Napisano: 12.03.2015 20:24:06 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

raczej jak napiszesz powyżej 160 znaków to Ci tego po prostu nie zaliczą i utną odpowiedź emotka

Raczej? To za mało. Pamiętam kiedyś konkurs z bardzo podobnym zapisem. Wygrały głównie długie odpowiedzi, ludzie się buntowali. Odpowiedź agencji była taka, ze oni tylko informowali, ze powyżej 160 znaków uczestnik więcej zapłaci, a odpowiedź mogła być dłuższa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5991133 Napisano: 12.03.2015 20:20:08 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

asante napisał(a):Uwielbiam czytać regulaminy nowych agencji. Ratunku...:
1. Co to są plastry topione w krążkach Hochland ?
2. Lodówek jest 4 czy 10 (nagrody 4 lodówki i 50 bonów, a wybierają 10 laureatów lodówek i 50 bonów)?
3. Jest ograniczenie do 160 znaków czy nie ma (zgłoszenie "powinno" mieć do 160 znaków, ale jak się wyśle dłuższe to pobiorą większą opłatę - informują mnie o tym, czy odrzucą część zgłoszenia powyżej 160 znaków)?
Najbardziej interesuje mnie odp. na pytanie nr 3 - ktoś coś wie?  

Haha, ja też się zastanawiałem co to są plastry topione w krążkach i stwierdziłem, że musi chodzić o te okrągłe paczki z trójkącikami, bo nie ma innej opcji emotka  Co do 160 znaków, to uważam, że 160 znaków to max, a po prostu informują, że jak wyślesz więcej to zeżre więcej kasy, ale nie dam sobie głowy uciąć emotka

Ja też zakładam, ze chodzi o trójkąty, ale kto u licha pisze te regulaminy, nie trzeba być orłem, żeby zauważyć, ze głupio wyglądałyby plastry w krążkach... A jeszcze ktoś inny chyba te regulaminy sprawdza. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5991130 Napisano: 12.03.2015 20:11:01 w TESCO konkursy
Uwielbiam czytać regulaminy nowych agencji. Ratunku...:
1. Co to są plastry topione w krążkach Hochland ?
2. Lodówek jest 4 czy 10 (nagrody 4 lodówki i 50 bonów, a wybierają 10 laureatów lodówek i 50 bonów)?
3. Jest ograniczenie do 160 znaków czy nie ma (zgłoszenie "powinno" mieć do 160 znaków, ale jak się wyśle dłuższe to pobiorą większą opłatę - informują mnie o tym, czy odrzucą część zgłoszenia powyżej 160 znaków)?
Najbardziej interesuje mnie odp. na pytanie nr 3 - ktoś coś wie?   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5990879 Napisano: 12.03.2015 11:50:58 w Carrefour konkursy
Czy ktoś coś wie na temat walizek - w zeszłym tygodniu mieli wysyłać drugą turę, a u mnie i znajomych ani widu ani słychu. Oni po jednej walizce zanoszą ręcznie na pocztę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5988578 Napisano: 06.03.2015 11:36:31 w Wkurza mnie...
Pomysł z murarzem przedni - brawo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0