Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5975113 Napisano: 03.02.2015 10:40:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie były konkurs w Polo (Karlsbad). Po kiego grzyba ktoś organizował ten konkurs (w dodatku taki drogi) wiedząc, że w trakcie jego trwania zlikwidują większość sklepów. Dostałam dzisiaj bon, sprawdzam gdzie mogę go wydać i okazuje się, ze w całej Małopolsce nie został ani jeden sklep. Najbliższy 100 km. Fajna nagroda.... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974970 Napisano: 02.02.2015 21:04:25 w Intermarche
delfinka101 napisał(a):

Wygrałam gówniane kosmetyki ..kto ma moje SPA????

Chętnie przyjmę te gówniane kosmetyki, bo je bardzo lubię, a nie wygrałam, choć chciałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974850 Napisano: 02.02.2015 18:04:55 w Intermarche
luko922 napisał(a):

Ciekawe, czy przejdzie "Popcorn do mikrof." na paragonie emotka

Chyba wszyscy tak mają, ja nie zamierzam iść po pieczątkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974779 Napisano: 02.02.2015 16:44:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

asante napisał(a):Mam pytanie - czy wszyscy już dostali kubki i bony z Polo od Karlsbada? U mnie nie dotarł ani jeden.  

ja też nie mam ani kubków,ani bonów z  milki 

To dziwne, część wysłali, a teraz taka długa cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974767 Napisano: 02.02.2015 16:32:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie - czy wszyscy już dostali kubki i bony z Polo od Karlsbada? U mnie nie dotarł ani jeden.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974563 Napisano: 02.02.2015 13:00:51 w Intermarche
aerdna napisał(a):

asante napisał(a):

maa napisał(a):naprawde informuja wg daty zgloszenia?

Chyba dwie osoby dzwonią, bo przed chwilą z 21.12 u koleżanki.

A ta druga osoba to z jakiego nr tel. ?

Do mnie był 737 początek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974558 Napisano: 02.02.2015 12:56:48 w Intermarche
maa napisał(a):

naprawde informuja wg daty zgloszenia?

Chyba dwie osoby dzwonią, bo przed chwilą z 21.12 u koleżanki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974546 Napisano: 02.02.2015 12:46:38 w Intermarche
mia napisał(a):

asante napisał(a):

No to czekamy na ten sam dzień. Przy okazji - co oznacza "opisany paragon"?

Nie wiem.
Ja tam po prostu wysyłam przypięty zszywaczem do kartki z danymi (zawsze tak robię). Chyba chodzi im o to, że ktoś daje luzem, to co by podpisać, na wypadek jakby im się pomieszały...

A to podpisać im się mogę na paragonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974540 Napisano: 02.02.2015 12:37:51 w Intermarche
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Zaczęli dzwonić z mikrofalówkami - 10.12.

O, wcześnie! Może zwiększą tempo. emotka
Skoro kolejny dzień, na który (nie) czekam, to 19.12, to z moich wyliczeń wypada na czwartek na razie. emotka

No to czekamy na ten sam dzień. Przy okazji - co oznacza "opisany paragon"? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974527 Napisano: 02.02.2015 12:20:53 w Intermarche
Zaczęli dzwonić z mikrofalówkami - 10.12. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974460 Napisano: 02.02.2015 10:54:10 w Sport
ondine napisał(a):

asante napisał(a):

napisał(a):ondine napisał(a):Ogromnie się cieszę z trzeciego miejsca ! Są genialni emotka

napisał(a):napisał(a):taalvikki napisał(a):co wszyscy z tą Francją.. mi szkoda Kataru, bo ładnie grał. 
ale ludzie oczywiście są nastawieni na nie i nie patrzą obiektywnie. nawet komentatorzy nie potrafili być w miarę obiektywni. ktoś rzekł, że Katar kupował zawodników /kiedy Francja tak samo miała w swoich szeregach nierodowitych Francuzów/ i już poleciało. żałosne. zwłaszcza, że Katar odegrał uczciwy, dobry mecz.  gratuluję im 2 miejsca!

Naprawdę uczciwy mecz? Z tego co piszesz to chyba nie wiesz o co tak naprawdę chodziło i nie oglądałaś meczu Katarczyków z Polakami emotka
Oni mieli kupione wszystko. Sędziów, piłkarzy, trenera, KIBICÓW (tak, nawet kibicom zapłacono za doping) ! I to takie kupowanie, które nie ma nic wspólnego z nierodowitymi piłkarzami w reprezentacjach emotka

Tak samo, jak "uczciwie" kupili organizację mundialu w 2022 roku. Tylko tam już nie stworzą katarsko-niekatarskiej drużyny, bo przepisy są bardzo rygorystyczne. Ciekawe co wymyślą...

A nie wiedziałam nic o mundialu 2022, ale zastanawiałam się jak mogli się zgodzić na organizację mistrzostw w tak wpływowym kraju... Kasa, kasą, ale czy wszystkich udało im się kupić... Bo wychodzi na to, że tak emotka Przepisy bardziej rygorystyczne, ale sędziów też kupić można zawsze emotka
I ciekawi mnie jak odniesie się do całej tej sytuacji IHF, ale chyba jednak się nie odniesie emotka

Tam nikt się nie musiał zgadzać, to było głosowanie  emotka  A "kupienie" zostało udowodnione, wypłynęły na to dowody, a i tak nikt  z tym nic nie zrobił.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974423 Napisano: 02.02.2015 09:30:57 w Intermarche
U mnie też brak zwrotek. jak tak samo będą przychodziły informacje o wygranych, to ja dziękuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974386 Napisano: 01.02.2015 22:43:58 w Sport
ondine napisał(a):

Ogromnie się cieszę z trzeciego miejsca ! Są genialni emotka

taalvikki napisał(a):co wszyscy z tą Francją.. mi szkoda Kataru, bo ładnie grał. 
ale ludzie oczywiście są nastawieni na nie i nie patrzą obiektywnie. nawet komentatorzy nie potrafili być w miarę obiektywni. ktoś rzekł, że Katar kupował zawodników /kiedy Francja tak samo miała w swoich szeregach nierodowitych Francuzów/ i już poleciało. żałosne. zwłaszcza, że Katar odegrał uczciwy, dobry mecz.  gratuluję im 2 miejsca!

Naprawdę uczciwy mecz? Z tego co piszesz to chyba nie wiesz o co tak naprawdę chodziło i nie oglądałaś meczu Katarczyków z Polakami emotka
Oni mieli kupione wszystko. Sędziów, piłkarzy, trenera, KIBICÓW (tak, nawet kibicom zapłacono za doping) ! I to takie kupowanie, które nie ma nic wspólnego z nierodowitymi piłkarzami w reprezentacjach emotka

Tak samo, jak "uczciwie" kupili organizację mundialu w 2022 roku. Tylko tam już nie stworzą katarsko-niekatarskiej drużyny, bo przepisy są bardzo rygorystyczne. Ciekawe co wymyślą... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974280 Napisano: 01.02.2015 15:39:14 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

Może to chwilowe było, nie jestem pewien ale chyba przeglądarka korzystała z cache'u i stare pliki wczytało.
Gdyby w przyszłości był podobny problem to wymuś odświeżenie strony np. F5 lub ctrl+R (firefox, nie wiem jak inne przeglądarki)...
I pisz do mnie na pw emotka

Tak właśnie uczynię  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974261 Napisano: 01.02.2015 14:16:00 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

asante napisał(a):

benasia napisał(a):

napisał(a):asante napisał(a):Czy tylko ja piszę wiadomości prywatne niewidocznymi literkami? Nawet nie mam jak napisać do adminów, ratujcie!

tez czasami tak mam nie wiem czemu, i dopiero jak wysle wiadomość pw  widać co napisałam - ale po zaznaczeniu ich tła na niebiesko widze przed wysłaniem co napisałam. Czasami mam normalnie - zależy do kogo piszę  emotka

Czyli jak wyślesz, to ten ktoś widzi normalnie? Pionas, zmień te białe literki na czarne emotka   

możesz podesłać jakiś zrzut ekranu? 

Chętnie bym to zrobiła, tylko dzisiaj działa normalnie emotka  A dwa dni pisało mi białymi literkami i dopiero po zaznaczeniu tekstu dało się przeczytać. Następnym razem zrobię zrzut.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973956 Napisano: 31.01.2015 10:59:35 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

asante napisał(a):

Czy tylko ja piszę wiadomości prywatne niewidocznymi literkami? Nawet nie mam jak napisać do adminów, ratujcie!

tez czasami tak mam nie wiem czemu, i dopiero jak wysle wiadomość pw  widać co napisałam - ale po zaznaczeniu ich tła na niebiesko widze przed wysłaniem co napisałam. Czasami mam normalnie - zależy do kogo piszę  emotka

Czyli jak wyślesz, to ten ktoś widzi normalnie? Pionas, zmień te białe literki na czarne emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973943 Napisano: 31.01.2015 10:08:32 w Wkurza mnie...
Czy tylko ja piszę wiadomości prywatne niewidocznymi literkami? Nawet nie mam jak napisać do adminów, ratujcie! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973834 Napisano: 30.01.2015 19:39:08 w Intermarche
aurelito napisał(a):

buuuu a  ja słałam 8 grudnia czyli zaś cenzura ;( 

A ja cale życie myślałam, że 8 jest po 7  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973810 Napisano: 30.01.2015 18:29:24 w Intermarche
mia napisał(a):

Ale przecież oni nie dzwonią w kolejności dni... emotka

Cytat z wczoraj:

bzowapani napisał(a):

entka napisał(a):Mikrofala z 22 grudnia, Tel przed chwilka:)

A może to był 2 grudnia, tylko ktoś dwójkę za długo trzymał  emotka  Bo przecież cały czas idą dniami, a tu nagle jakiś 22 się pojawił.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973037 Napisano: 29.01.2015 11:47:18 w Intermarche
Niech tego Columbita i całą resztę drzwi ścisną... Wyświetl w wątku >>
0 0