Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5974423 Napisano: 02.02.2015 09:30:57 w Intermarche
U mnie też brak zwrotek. jak tak samo będą przychodziły informacje o wygranych, to ja dziękuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974386 Napisano: 01.02.2015 22:43:58 w Sport
ondine napisał(a):

Ogromnie się cieszę z trzeciego miejsca ! Są genialni emotka

taalvikki napisał(a):co wszyscy z tą Francją.. mi szkoda Kataru, bo ładnie grał. 
ale ludzie oczywiście są nastawieni na nie i nie patrzą obiektywnie. nawet komentatorzy nie potrafili być w miarę obiektywni. ktoś rzekł, że Katar kupował zawodników /kiedy Francja tak samo miała w swoich szeregach nierodowitych Francuzów/ i już poleciało. żałosne. zwłaszcza, że Katar odegrał uczciwy, dobry mecz.  gratuluję im 2 miejsca!

Naprawdę uczciwy mecz? Z tego co piszesz to chyba nie wiesz o co tak naprawdę chodziło i nie oglądałaś meczu Katarczyków z Polakami emotka
Oni mieli kupione wszystko. Sędziów, piłkarzy, trenera, KIBICÓW (tak, nawet kibicom zapłacono za doping) ! I to takie kupowanie, które nie ma nic wspólnego z nierodowitymi piłkarzami w reprezentacjach emotka

Tak samo, jak "uczciwie" kupili organizację mundialu w 2022 roku. Tylko tam już nie stworzą katarsko-niekatarskiej drużyny, bo przepisy są bardzo rygorystyczne. Ciekawe co wymyślą... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974280 Napisano: 01.02.2015 15:39:14 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

Może to chwilowe było, nie jestem pewien ale chyba przeglądarka korzystała z cache'u i stare pliki wczytało.
Gdyby w przyszłości był podobny problem to wymuś odświeżenie strony np. F5 lub ctrl+R (firefox, nie wiem jak inne przeglądarki)...
I pisz do mnie na pw emotka

Tak właśnie uczynię  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5974261 Napisano: 01.02.2015 14:16:00 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

asante napisał(a):

benasia napisał(a):

napisał(a):asante napisał(a):Czy tylko ja piszę wiadomości prywatne niewidocznymi literkami? Nawet nie mam jak napisać do adminów, ratujcie!

tez czasami tak mam nie wiem czemu, i dopiero jak wysle wiadomość pw  widać co napisałam - ale po zaznaczeniu ich tła na niebiesko widze przed wysłaniem co napisałam. Czasami mam normalnie - zależy do kogo piszę  emotka

Czyli jak wyślesz, to ten ktoś widzi normalnie? Pionas, zmień te białe literki na czarne emotka   

możesz podesłać jakiś zrzut ekranu? 

Chętnie bym to zrobiła, tylko dzisiaj działa normalnie emotka  A dwa dni pisało mi białymi literkami i dopiero po zaznaczeniu tekstu dało się przeczytać. Następnym razem zrobię zrzut.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973956 Napisano: 31.01.2015 10:59:35 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

asante napisał(a):

Czy tylko ja piszę wiadomości prywatne niewidocznymi literkami? Nawet nie mam jak napisać do adminów, ratujcie!

tez czasami tak mam nie wiem czemu, i dopiero jak wysle wiadomość pw  widać co napisałam - ale po zaznaczeniu ich tła na niebiesko widze przed wysłaniem co napisałam. Czasami mam normalnie - zależy do kogo piszę  emotka

Czyli jak wyślesz, to ten ktoś widzi normalnie? Pionas, zmień te białe literki na czarne emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973943 Napisano: 31.01.2015 10:08:32 w Wkurza mnie...
Czy tylko ja piszę wiadomości prywatne niewidocznymi literkami? Nawet nie mam jak napisać do adminów, ratujcie! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973834 Napisano: 30.01.2015 19:39:08 w Intermarche
aurelito napisał(a):

buuuu a  ja słałam 8 grudnia czyli zaś cenzura ;( 

A ja cale życie myślałam, że 8 jest po 7  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973810 Napisano: 30.01.2015 18:29:24 w Intermarche
mia napisał(a):

Ale przecież oni nie dzwonią w kolejności dni... emotka

Cytat z wczoraj:

bzowapani napisał(a):

entka napisał(a):Mikrofala z 22 grudnia, Tel przed chwilka:)

A może to był 2 grudnia, tylko ktoś dwójkę za długo trzymał  emotka  Bo przecież cały czas idą dniami, a tu nagle jakiś 22 się pojawił.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5973037 Napisano: 29.01.2015 11:47:18 w Intermarche
Niech tego Columbita i całą resztę drzwi ścisną... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5972302 Napisano: 27.01.2015 17:57:02 w Wkurza mnie...
Oglądam obchody rocznicy wyzwolenia Auschwitz, byłam tam, wiele na ten temat w życiu czytałam i wciąż nie jestem w stanie ogarnąć swoim umysłem takiego okrucieństwa...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970692 Napisano: 23.01.2015 09:19:13 w Inne mniejsze markety
rafi323raf napisał(a):

Ale miły telefon z rana mnie obudził, rozwożą tablety z Polomarketu emotka
Wszystkie Polo mi zlikwidowali, to problemu z bonem nie będzie uff

Czyli bon zamienili Ci na tablet?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970543 Napisano: 22.01.2015 18:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

maa napisał(a):

napisał(a):asante napisał(a):Czy Coca-Cola Statoil została już obdzwoniona do końca? 

cięzko stwierdzić nikt się nie chwalił a strona nie działa:(

O ile dobrze pamiętam, to na forum były wygrane do 8.01, czyli zostało jeszcze kilka dni. Nie wiadomo, czy skończyli...

http://promocjastatoil.pl/laureaci.pdf

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970525 Napisano: 22.01.2015 17:57:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

asante napisał(a):

Czy Coca-Cola Statoil została już obdzwoniona do końca? 

cięzko stwierdzić nikt się nie chwalił a strona nie działa:(

O ile dobrze pamiętam, to na forum były wygrane do 8.01, czyli zostało jeszcze kilka dni. Nie wiadomo, czy skończyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970497 Napisano: 22.01.2015 16:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Coca-Cola Statoil została już obdzwoniona do końca?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970128 Napisano: 21.01.2015 18:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ameryka napisał(a):

karolkas napisał(a):

gosia16 napisał(a):

napisał(a):marielu napisał(a):Czy ktoś jeszcze ma w mailu od Łowickiego kody wskazane z kosmosu?

marielu napisał(a):

Czy ktoś jeszcze ma w mailu od Łowickiego kody wskazane z kosmosu?

tak trzy moje a trzy z kosmosuemotka a na dodatek piszą że to kody do kubka a ja wygrałam bonemotka

ja dostalam maila  ze mam kubek,a nigdzie mnie na listach nie ma, skąd mam mieć pewność co wygralam?

Kubek można było też wygrać wysyłając kody pocztą i zgodnie z regulaminem te osoby nie są wymienione na liście laureatów. Ciekawostką jest to, że nikt kto wysłał pocztą kody nie wygrał nagrody wartościowszej niż kubek. 

Ja wysłałam kody przez aplikację, a nie pocztę, nie ma mnie na liście a wygrałam kubek, w dodatku 3 kody w mailu są moje, a trzy obce. I jeszcze proszą o umycie wycinków - na kiego grzyba potrzebne są im wycinki na kubek, czy ktoś im to w ogóle wysyła?   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970114 Napisano: 21.01.2015 17:58:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

asante napisał(a):

napisał(a):wygrywac napisał(a):Jak rozumiecie taki zapis:
 Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są posiadać paszport z terminem ważności nie krótszym niż 6 miesięcy
licząc od dnia wskazanego w Regulaminie jako data wyjazdu.

dodam, że wyjazd w maju, a ja paszportu nie mam.

W wielu krajach paszport musisz mieć ważny przynajmniej 6 miesięcy od momentu wjazdu do danego kraju - czyli ważność paszportu musi być dłuższa o min. 6 miesięcy od daty wyjazdu w regulaminie. Np. wyjazd przypada na 10.07.2015, Twój paszport nie może kończyć się wcześniej nić 11.01.2016 roku. Jeśli jeszcze go nie masz, to będziesz mieć ważny 10 lat  emotka
Sprawdź jednak w regulaminie, czy w momencie wygrania nie musisz podać nr paszportu (tak się zdarza), bo nagroda może przepaść, a na paszport poczekasz ok. 1 miesiąca.

Zgodnie z treścią regulaminu:

"Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są przesłać w terminie 7 dni roboczych skan strony paszportu zezdjęciem na adres konkurs@smakomania.com . Nieprzesłanie skanu paszportu lub przesłanie skanuniespełniającego wymagań, o których mowa w ust. 10 skutkuje utratą prawa do nagrody, która pozostajewówczas do wyłącznej dyspozycji Fundatora."

a zatem po informacji o wygranej musisz w ciągu tygodnia wylegitymować się paszportem!

ten zapis ma dla Ciebie zdecydowanie większe znaczenie!

I tu jest pies pogrzebany. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970111 Napisano: 21.01.2015 17:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wygrywac napisał(a):

Jak rozumiecie taki zapis:
 Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są posiadać paszport z terminem ważności nie krótszym niż 6 miesięcy
licząc od dnia wskazanego w Regulaminie jako data wyjazdu.

dodam, że wyjazd w maju, a ja paszportu nie mam.

W wielu krajach paszport musisz mieć ważny przynajmniej 6 miesięcy od momentu wjazdu do danego kraju - czyli ważność paszportu musi być dłuższa o min. 6 miesięcy od daty wyjazdu w regulaminie. Np. wyjazd przypada na 10.07.2015, Twój paszport nie może kończyć się wcześniej nić 11.01.2016 roku. Jeśli jeszcze go nie masz, to będziesz mieć ważny 10 lat  emotka
Sprawdź jednak w regulaminie, czy w momencie wygrania nie musisz podać nr paszportu (tak się zdarza), bo nagroda może przepaść, a na paszport poczekasz ok. 1 miesiąca. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970046 Napisano: 21.01.2015 14:56:39 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

dzięki za pomoc. Widzę że tutaj są dobrzy ludzie. Aż nie chce mi się w to wierzyć. Wszędzie każdy patrzy na swój interes. A wy robicie coś zupełnie za darmo żeby inni mogli wygrywać w różnych konkursach. Powinniście tutaj pracować na pełen etat i mieć płaconą normalną pensję. Jestem naprawdę miło zaskoczony.
Pozdrawiam Was.

Mam odczucie wkręcania nas  emotka
Przeca to jest dbanie o własny interes, a że można to robić w rożny sposób - wystarczy mieć otwarty umysł. Jak ja innym tak inni mnie - z takiego założenia wychodzę. Poza wyjątkami.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5969203 Napisano: 19.01.2015 11:20:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Listonosz nosi bony do Kauflandu od Kropki Bordo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5968614 Napisano: 17.01.2015 00:17:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Do poczytania (oczywiście z zabawnymi komentarzami):
http://biznes.one...wi-wyjadacze/qdbl1  Wyświetl w wątku >>
0 0