Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5972302 Napisano: 27.01.2015 17:57:02 w Wkurza mnie...
Oglądam obchody rocznicy wyzwolenia Auschwitz, byłam tam, wiele na ten temat w życiu czytałam i wciąż nie jestem w stanie ogarnąć swoim umysłem takiego okrucieństwa...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970692 Napisano: 23.01.2015 09:19:13 w Inne mniejsze markety
rafi323raf napisał(a):

Ale miły telefon z rana mnie obudził, rozwożą tablety z Polomarketu emotka
Wszystkie Polo mi zlikwidowali, to problemu z bonem nie będzie uff

Czyli bon zamienili Ci na tablet?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970543 Napisano: 22.01.2015 18:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

maa napisał(a):

napisał(a):asante napisał(a):Czy Coca-Cola Statoil została już obdzwoniona do końca? 

cięzko stwierdzić nikt się nie chwalił a strona nie działa:(

O ile dobrze pamiętam, to na forum były wygrane do 8.01, czyli zostało jeszcze kilka dni. Nie wiadomo, czy skończyli...

http://promocjastatoil.pl/laureaci.pdf

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970525 Napisano: 22.01.2015 17:57:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

asante napisał(a):

Czy Coca-Cola Statoil została już obdzwoniona do końca? 

cięzko stwierdzić nikt się nie chwalił a strona nie działa:(

O ile dobrze pamiętam, to na forum były wygrane do 8.01, czyli zostało jeszcze kilka dni. Nie wiadomo, czy skończyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970497 Napisano: 22.01.2015 16:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Coca-Cola Statoil została już obdzwoniona do końca?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970128 Napisano: 21.01.2015 18:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ameryka napisał(a):

karolkas napisał(a):

gosia16 napisał(a):

napisał(a):marielu napisał(a):Czy ktoś jeszcze ma w mailu od Łowickiego kody wskazane z kosmosu?

marielu napisał(a):

Czy ktoś jeszcze ma w mailu od Łowickiego kody wskazane z kosmosu?

tak trzy moje a trzy z kosmosuemotka a na dodatek piszą że to kody do kubka a ja wygrałam bonemotka

ja dostalam maila  ze mam kubek,a nigdzie mnie na listach nie ma, skąd mam mieć pewność co wygralam?

Kubek można było też wygrać wysyłając kody pocztą i zgodnie z regulaminem te osoby nie są wymienione na liście laureatów. Ciekawostką jest to, że nikt kto wysłał pocztą kody nie wygrał nagrody wartościowszej niż kubek. 

Ja wysłałam kody przez aplikację, a nie pocztę, nie ma mnie na liście a wygrałam kubek, w dodatku 3 kody w mailu są moje, a trzy obce. I jeszcze proszą o umycie wycinków - na kiego grzyba potrzebne są im wycinki na kubek, czy ktoś im to w ogóle wysyła?   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970114 Napisano: 21.01.2015 17:58:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

asante napisał(a):

napisał(a):wygrywac napisał(a):Jak rozumiecie taki zapis:
 Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są posiadać paszport z terminem ważności nie krótszym niż 6 miesięcy
licząc od dnia wskazanego w Regulaminie jako data wyjazdu.

dodam, że wyjazd w maju, a ja paszportu nie mam.

W wielu krajach paszport musisz mieć ważny przynajmniej 6 miesięcy od momentu wjazdu do danego kraju - czyli ważność paszportu musi być dłuższa o min. 6 miesięcy od daty wyjazdu w regulaminie. Np. wyjazd przypada na 10.07.2015, Twój paszport nie może kończyć się wcześniej nić 11.01.2016 roku. Jeśli jeszcze go nie masz, to będziesz mieć ważny 10 lat  emotka
Sprawdź jednak w regulaminie, czy w momencie wygrania nie musisz podać nr paszportu (tak się zdarza), bo nagroda może przepaść, a na paszport poczekasz ok. 1 miesiąca.

Zgodnie z treścią regulaminu:

"Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są przesłać w terminie 7 dni roboczych skan strony paszportu zezdjęciem na adres konkurs@smakomania.com . Nieprzesłanie skanu paszportu lub przesłanie skanuniespełniającego wymagań, o których mowa w ust. 10 skutkuje utratą prawa do nagrody, która pozostajewówczas do wyłącznej dyspozycji Fundatora."

a zatem po informacji o wygranej musisz w ciągu tygodnia wylegitymować się paszportem!

ten zapis ma dla Ciebie zdecydowanie większe znaczenie!

I tu jest pies pogrzebany. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970111 Napisano: 21.01.2015 17:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wygrywac napisał(a):

Jak rozumiecie taki zapis:
 Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są posiadać paszport z terminem ważności nie krótszym niż 6 miesięcy
licząc od dnia wskazanego w Regulaminie jako data wyjazdu.

dodam, że wyjazd w maju, a ja paszportu nie mam.

W wielu krajach paszport musisz mieć ważny przynajmniej 6 miesięcy od momentu wjazdu do danego kraju - czyli ważność paszportu musi być dłuższa o min. 6 miesięcy od daty wyjazdu w regulaminie. Np. wyjazd przypada na 10.07.2015, Twój paszport nie może kończyć się wcześniej nić 11.01.2016 roku. Jeśli jeszcze go nie masz, to będziesz mieć ważny 10 lat  emotka
Sprawdź jednak w regulaminie, czy w momencie wygrania nie musisz podać nr paszportu (tak się zdarza), bo nagroda może przepaść, a na paszport poczekasz ok. 1 miesiąca. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5970046 Napisano: 21.01.2015 14:56:39 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

dzięki za pomoc. Widzę że tutaj są dobrzy ludzie. Aż nie chce mi się w to wierzyć. Wszędzie każdy patrzy na swój interes. A wy robicie coś zupełnie za darmo żeby inni mogli wygrywać w różnych konkursach. Powinniście tutaj pracować na pełen etat i mieć płaconą normalną pensję. Jestem naprawdę miło zaskoczony.
Pozdrawiam Was.

Mam odczucie wkręcania nas  emotka
Przeca to jest dbanie o własny interes, a że można to robić w rożny sposób - wystarczy mieć otwarty umysł. Jak ja innym tak inni mnie - z takiego założenia wychodzę. Poza wyjątkami.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5969203 Napisano: 19.01.2015 11:20:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Listonosz nosi bony do Kauflandu od Kropki Bordo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5968614 Napisano: 17.01.2015 00:17:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Do poczytania (oczywiście z zabawnymi komentarzami):
http://biznes.one...wi-wyjadacze/qdbl1  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5967902 Napisano: 15.01.2015 19:05:36 w Wkurza mnie...
diabe napisał(a):

Wkurza mnie że pewna  osoba dzisiaj napisała że bombonierka jest jedna na IP- a to nieprawda , sama wygrałam dzisiaj kilka (oczywiście nie dla mnie ) i z jednego kompa z 1 IP. Nie wprowadzajcie innych w błądemotka

Dlaczego uważasz, że ktoś celowo wprowadził Cię w błąd - ja miałam nawet taki komunikat na stronie, gdy chciałam zagrać drugi raz.
W temacie - wkurza mnie bombonierkowy zalew forum, trzeba przepłynąć może tych samych wpisów, żeby przeczytać coś istotnego. I własna bezsilność też mnie wkurza. O! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5965575 Napisano: 12.01.2015 10:32:32 w Kaufland konkursy
aerdna napisał(a):

izak1000 napisał(a):

napisał(a):aerdna napisał(a):Kaufland zmienił wyniki. Doszło parę nowych zdjęć.
http://www.kaufla...ne_wypieki/index.jsp

jak zmienił ,przecież ten  "stary" tort z 2007r. z reniferkami nadal jest...

Nie wszystko jeszcze usunęli, ale wg mnie doszły nowe zdjęcia - więcej jest domków z piernika, pociąg z piernika z lukrem, ośnieżona choinka z gwiazdą, pieguskowa gwiazdka, pierniczkowe chłopczyki, kolorowa piernikowa choinka i kokosowy bałwanek, no chyba, że w piątek źle widziałam i to wszystko przegapiłam ?

Może sukcesywnie po 1 usuwają i kolejno z rezerwy dodają nowe zdjęcie. Dlatego jeszcze parę zostało do usunięcia.

Ja nie widzę zmian, ten bałwanek był i większość plagiatowanych zdjęć jest nadal. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5965322 Napisano: 11.01.2015 12:41:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
privatedo napisał(a):

joan napisał(a):

KAŻDY, ale to KAŻDY konkurs fotograficzny powinien posiadać w regulaminie zapis, że na zdjęciu musi znajdować się pewien charakterystyczny element. W przypadku Kauflanda mogło to być np. logo. I byłoby po sprawie. A tak wychodzi na jaw stara prawda: niektórzy ludzie mają zwyczajnie nasr* w głowach.

Joan, niestety sa programy graficzne, w ktorych wstawic logo nie jest problemem... i uwierz mi wyglada ono bardzo realistycznie emotka

Jest wiele sposobów na ucięcie rąk plagiatorom w przypadku fotografii, wystarczy CHCIEĆ. Można uwzględnić wymóg postawienia karteczki z nazwą konkursu, można kazać na zdjęciu umieścić produkt danego sponsora (oczywiście można pobawić się programami graficznymi, ale w większości da się zauważyć efekt wklejenia), a spotkałam się kiedyś z zapisem w regulaminie, że zwycięzcy mają przysłać przed wydaniem nagrody inne ujęcie tego samego dania. A tego nie przeskoczy już żaden plagiator ani program graficzny emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5964345 Napisano: 08.01.2015 15:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kozuszka38 napisał(a):

wie ktoś z jakich dni statoil coca cola informowali ?

Podbijam, w informują jest wpis o 2.01, na tym skończyli? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5963952 Napisano: 07.01.2015 15:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o.lukasz napisał(a):

damiangoogle napisał(a):Czy ktoś wie co się dzieje z Królem Gór w Smolarze ? Czy wysyłali dziś jakieś sms bo nie sposób się do nich dodzwonić.

jakiś czas temu ktoś pisał że trafił kartę wiec już chyba rozwiązany

To było z poprzednich dni, ja też czekam na końcówkę konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5963798 Napisano: 07.01.2015 10:04:53 w Kaufland konkursy
kosztelka napisał(a):

Ktoś pisał, że Procter & Gamble, czyli sponsor konkursów, zrezygnował w ogóle z tych konkursów. Więc chyba nie ma co na nie czekać, niestety emotka

Nie wierz już w bajki ani Św. Mikołaja, duża jesteś  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5962628 Napisano: 02.01.2015 18:28:50 w Inne mniejsze markety
ultrixx napisał(a):

Już widzę pierwszą niedogodność tej zmiany - bony z konka Milki są do Polo:angry:

No to świetnie, bo w Krakowie likwidują wszystkie sklepy. To gdzie ja mam zrobić zakupy za wygrane bony? Najbliższy sklep to jakieś 80 km...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5961859 Napisano: 31.12.2014 12:27:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ech, od x konkursów nie mogę odczarować Albedo, a tak pięknie spędziliśmy razem lato... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5961772 Napisano: 31.12.2014 10:41:30 w Inne mniejsze markety
Ludziska, piszcie z jakich dni dzwoni Albedo... Wyświetl w wątku >>
0 0