Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5958302 Napisano: 19.12.2014 16:02:58 w Inne mniejsze markety
No dobra, niech sobie wsadzą te gary, mam je w nosie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5957593 Napisano: 18.12.2014 13:48:03 w Wkurza mnie...

asantesana

#5957561 Napisano: 18.12.2014 13:14:17 w TESCO konkursy
emio2 napisał(a):

awe napisał(a):

asante napisał(a):

A czy ktoś coś wie na temat Velvet?

no właśnie- dajcie znać emotka

Velvet wielka niewiadoma...Pani w agencji stwierdziła, że nie wie czy konk rozwiązany, bo kolega który się nim zajmował poszedł na urlop, a ona jest sama w pracy i na temat tego konkursu nic nie wie emotka

może komuś się uda dowiedzieć czegoś więcej....bo mnie zamurowało...

Mogliby już zmienić tę płytę z urlopem, nudna się zrobiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5957521 Napisano: 18.12.2014 12:06:35 w TESCO konkursy
A czy ktoś coś wie na temat Velvet? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5957018 Napisano: 17.12.2014 12:47:58 w Kaufland konkursy
Ta rezerwa to z konkursu czy z loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5956860 Napisano: 17.12.2014 10:24:00 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Czy ma ktoś sprawdzony przepis na panne cotte? Miałam taki swój idealny i gdzieś zaginął, a nie pamiętam proporcji emotka
Głównie chodzi mi o to ile platków zelatyny musze dać na 1 litr śmietany + mleka. Ale jeśli ma ktoś swój sprawdzony to poproszę cały przepis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5956450 Napisano: 16.12.2014 14:41:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A nagrody miesięczne informowali już z palmy? i drugi konkurs lego gwiezdny bohater w empiku?

Miesięczne zwykle dotyczą miesięcznego okresu emotka
A teraz informowali dopiero za trzeci tydzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5956421 Napisano: 16.12.2014 14:22:20 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

joan napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Otwierają pieluchę, a tam KUPA pieniędzy, które nie śmierdzą emotka

A potem majtusie do bębna i pranie brudnych pieniędzy emotka

ale nie zapominajmy, ze pieniądze i tak są gó...no warte emotka

No co Ty katrin, niektórzy nawet śpią na pieniądzach muszą być wygodne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5956367 Napisano: 16.12.2014 13:12:40 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

zezowaty_kot, a kto napisal, ze kasa byla na stole ?????

roztrzepana mamuska zostawila torebke w lozeczku, babcia uciela sobie komara a po potem posprzatala przezute resztki

NO UZYWAJCIE SOBIE DO WOLI PO MNIE - jakim prawem ktokolwiek ma prawo cokolwiek na tym forum napisac...

Wszyscy maja prawo, przynajmniej jest wesoło emotka Bo jakby to rzecz... to się (nomen omen) kupy nie trzyma. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5956326 Napisano: 16.12.2014 12:22:01 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

co tam paragony...

mojej znajomej kiedys wyparowala z portfela cala wyplata + trzynastka

wszyscy szukali zlodzieja domowego a tymczasem banknoty "pozarl" polroczny bobas niedopilnowany przez babcie

nie potrzeba chomika...

I nawet okruchów nie zostawił dla innych,bo ślad po pieniadzach zaginął, co za pazerny niemowlak i jaki duży musiał miec otwór gębowy i wielkie zęby, żeby zjeść wypłate i trzynastkę! To musiało być dziecko Shreka! Mikki, zazdroszczę wyobraźni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5956116 Napisano: 15.12.2014 22:12:46 w Kaufland konkursy
Czy ktoś wie kiedy mają wysyłać bony z konkursu "Cały dzień dobry z Nestle"? Przydałyby się przed Świętami, a oni się tak ociagają. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5955591 Napisano: 14.12.2014 22:34:06 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie znieczulica w naszej służbie zdrowia.Konkretnie chodzi o pogotowie,które odmówiło przysłania karetki do mojej córki,która dostała udar i paraliż całej prawej strony,łącznie z utratą mowy,a pani dyspozytor z pogotowia stwierdziła,że taka młoda osoba nie może dostać paraliżu i chciała z nią rozmawiać(idiotka).Dzięki szybkiej reakcji lekarza rodzinnego moja kochana Lidzia żyje.Liczyły się sekundy,a ja przeszłam horror. emotka emotka emotka emotka emotka

I to jest słuszny powód do wkurzania się. Pani dyspozytorka powinna za to odpowiedzieć. I bardzo Ci wspołczuję i cieszę się, ze te sekundy nie zostały zmarnowame. Mimo wszystko. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5955103 Napisano: 12.12.2014 19:33:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

asante sana a czemu niby delikat miałby nie wchodzić w grę? Ja kupiła gyros i do mięs-obydwie delikat.

Ja mam delikat uniwersalny emotka tego na plakacie nie ma. Delikat deliaktowi jak widać nie jest równy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5955099 Napisano: 12.12.2014 19:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

nextadv napisał(a):

Szanowni Paśtwo:
- W konkursie biorą udział WSZYSTKIE produkty z trzech grup: Przypraw Knorr, Bulionów Knorr i Esencji Knorr. by szczegułowo sprawdzić które produkty należą do tych grup polecamy stronę http://www.knorr.pl/produkty emotka
- Prawidłowość paragonów będziemy potwerdzać tyko z laureatami konkursu więc nie ma potrzeby wysyłać numeru paragonu w smsie zgłoszeniowym.
- Wszystkie informacje, które tu podajemy można potwierdzić telefoniczne.
Pozdrawiamy, Next emotka

W kwestii przypomnienia - post powyżej napisała agencja. A propos dyskusji w innym wątku. A więc WSZYSTKIE TO WSZYSTKIE.

A skąd wiesz, że to agencja? emotka Takie coś może sobie napisac każdy niestety.
Agencja kompletnie sobie nie radzi i sama musi z tego wybrnąć. Ja też kupiłam delikat, bo należy do przypraw i była to JEDYNA przyprawa Knorr w całym sklepie, a w regulaminie nie ma hasła "produkty biorace udział w promocji wyszczególnione są na plakacie". I zamierzam taki paragon wysłac w razie wygranej. Agencja jeszcze nie wie, że regulamin jest na pierwszym miejscu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5955033 Napisano: 12.12.2014 17:37:44 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

asante napisał(a):

Możecie napisać czy wygrały dłuższe teksty, zebyśmy mieli jasność, skoro agencja jej nie ma?

zwykły do 160 emotka

A ktoś wygrał dłuższym? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5955026 Napisano: 12.12.2014 17:30:19 w Inne mniejsze markety
Możecie napisać czy wygrały dłuższe teksty, zebyśmy mieli jasność, skoro agencja jej nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5955020 Napisano: 12.12.2014 17:22:15 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

To im właśnie mowilam Ale powiedzieli,ze nie i tyle.moze im się odmieniło cos?

Ale co znaczy nie bo nie? Okres miała pani z agencji i była na nie? Przecież bulion jest wyszczególniony na stronie pod bulionami, więc jej nie słuchaj tylko graj, moga Ci nagwizdać skoro nie zamieścili listy produktów w regulaminie emotka
Ps. Może ta pani nie lubi grzybów? emotka Tak jest jak nowe agencje dorwą się do konkursów, a nie mają pojęcia jak to wygląda. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5954908 Napisano: 12.12.2014 14:18:01 w TESCO konkursy
olivkap napisał(a):

bez sensu, koło 30 nagród i tylko 2 osoby się pochwaliły ?? emotka

To i tak dużo emotka
Ja nie pojadę do Dubaju, ani nawet nie spakuję walizki, szkoda... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5954779 Napisano: 12.12.2014 11:26:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
netka napisał(a):

turli napisał(a):

asante napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Patrząc na zwycięskie przepisy w konkursie Intermarche Magia smaku mam wrażenie, że komisja nie przyłożył się do wyboru emotka . Kitchen za zwykłe kruche ciastka z marmoladą? No, zajefajnie kreatywny przepis emotka . Zupa i drugie ujdzie ale ten deser emotka . Tak samo w Wedlu, 1-2 zwycięskie przepisy fajne, reszta nieciekawa i mało oryginalna. Nie uważam, że mój przepis akurat zasługiwał na wygraną ale czyżby nie było nic ciekawszego niż ciastka z powidłami?

A ja chciałabym umieć robić takie zdjęcia i takie ciastka. emotka

Kreatywność zostawmy dla innych konkursów. Dla mnie potrawa z przepisu powinna być przede wszystkim smaczna.

No dokładnie....co z tego, że ładne zdjęcie...ale potrawa może być niezjadliwa. To konkurs zdjęciowy był czy co?

Myśle, że większość osób idąc do restauracji i przeglądając menu najpierw zwróci uwagę na zdjęcie, a dopiero poźniej na to z czego składa się to danie. To jest naturalne, że zwrocimy uwagę na ładne zdjecia. Wyobraź sobie, ze idziesz do restauracji z pysznym jedzeniem (nie wiesz o tym, ze jest pyszne) i podają Ci kartę z byle jak zrobionymi zdjeciami, coś tam naciapane na talerzu. Będziesz chciala tam zjeść? A z drugiej strony, żeby ocenić która potrawa z konkursu kulinarnego jest najlepsza jury musiałoby zrobić wszystkie emotka Bo z tych literek, które ktoś napisze ja nie jestem w stanie ocenić, czy to się nadaje do jedzenia, a na widok zdjecia może zacząć cieknąć ślinka. Musi być jakiś punkt odniesienia. To moje subiektywne zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5954531 Napisano: 11.12.2014 20:26:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

asante napisał(a):

A ja chciałabym umieć robić takie zdjęcia i takie ciastka. emotka

Mówisz to poważnie? emotka

Jeśli dobrze widzę i te zdjęcia, które widzę to te nagrodzone, to mowię poważnie. Większość zdjęć jest robiona dobry sprzętem i profesjonalnie (nie wszystkie). Uczę się cały czas i niektórych efektów nie udało mi się jeszcze osiągnąć emotka A ciastka - dla mnie wyglądaja bardzo apetycznie, a jako, ze nie mam piekarnika zazdroszczę wszystkim, którzy moga sobie pozwolić na pieczenie emotka
Piszę oczywiście o głównych nagrodach. Wyświetl w wątku >>
0 0