Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5915226 Napisano: 10.09.2014 14:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

Wycielenie na antenie emotka

Monitoring wycieleń cowCam - nie pozwól, by Cię coś ominęło!

Ech, a ja nie wiedziałam o takim konkursie emotka emotka emotka

A ja sie zastanawiam, czy autor odróżnia farmę od fermy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5914953 Napisano: 10.09.2014 00:04:19 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

asante napisał(a):

Nie wiem, czy ona się tylko drze, czy też bije to dziecko, ale ja bym zgłosiła to na niebieską linię. Przyjdą, sprawdzą, a może kobieta sie przestraszy i przestanie drzeć japę i uzywac takich słów do małego dziecka, bo co z niego wyrośnie?

nie wiem, ale powiem Ci, że czesto ten chłopczyk płacze...niby wykształceni ludzie, dobrze sytuowani, a taka mentalna patologia emotka rozumiem, dzieci są czasami tak nieznośne, że puszczają nerwy i rodzice (chociaż nie powinni) reagują krzykiem. Ale żeby drzeć papę cały dzień w odstępach co 15 min? To nie jest przybliżenie, ona krzyczy non stop. Wcześniej wynajmowałam mieszkanie w 3 miejscach i nigdy się z takim czymś nie spotkałam emotka rok temu kupiłam swoje i proszę, świetnie! Na początku był święty spokój na osiedlu, ale 4 mies temu wprowadziła się krzykaczka. Czasami, jak zaczyna kreować publicznie swoją wiązankę wulgaryzmów, to słychać u kilku innych sąsiadów "trzask" zamykanych okien. Nie wiem jak to dalej będzie... emotka

Jesli często placze, to ja bym się nie zastanawiała, tylko anonimowo zgłosiła. u mnie byla taka sytuacja, że matka (mloda dziewczyna) też się darła, nikt nie zglaszal, bo to przecież normalne, ze sie drze, az w końcu małym dzieckiem rzucila o ścianę. na szczęście nic poważnego się nei stalo, ale teraz już bym nie czekala. Nie bije, to nic jej nie zrobia, a może się zastanowi, bije to jej założą kartę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5914945 Napisano: 09.09.2014 23:51:54 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

To chyba o mnie emotka I wkurza mnie to że muszę drzeć japę emotka

ufff, bo juz sie przestraszylam , ze to o mnie emotka

nie nabijajcie się, bo to jest wydzieranie w stylu, np.:

(do 2 letniego dziecka) o 23:45! - ostatnie tego dnia:

"Krzysiek, w********aj spać, bo Cię k***a z*****dolę"!

Mi osobiście uszy więdną...i nie jest mi do śmiechu. emotka

Nie wiem, czy ona się tylko drze, czy też bije to dziecko, ale ja bym zgłosiła to na niebieską linię. Przyjdą, sprawdzą, a może kobieta sie przestraszy i przestanie drzeć japę i uzywac takich słów do małego dziecka, bo co z niego wyrośnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5914835 Napisano: 09.09.2014 19:53:34 w Kaufland konkursy
aguagu napisał(a):

Napisałabym, że babcia mi wydziergała, ale szkoda stówki. emotka

Ja bym napisała, że celowo poszłam do sklepu czyhac na kogoś, kto kupi dwa produkty konkursowe. Po zapłaceniu przez delikwenta za zakupy i wyjsciu ze sklepu rzuciłam się na ofiarę wyrywając mu paragon i czem prędzej pobiegłam do domu wysłać zgłoszenie konkursowe. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5913799 Napisano: 06.09.2014 21:23:45 w Sport
luko922 napisał(a):

W górę serca, kto wygra mecz?
Kamerun wygra mecz, Kamerun wygra mecz... emotka emotka emotka emotka

Wykończy mnie ten mecz... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5913455 Napisano: 05.09.2014 18:55:01 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Dlatego właśnie - ku oburzeniu organizatorów konkursów - uważam, że nie należy chodzić z telefonem do wc emotka
Ale rozumiem Cię, mnie też kiedyś wpadł telefon do muszli, nawet wodę spuściłam. Potem wysechł i działał bez zarzutu. Niemniej to nie był smartfon, więc miał sporą siłę przetrwania emotka

oj tam oj tam, zależy jak na to patrzeć, z moich doświadczen wynika, ze należy chodzić z telefonem do wc, bo dzięki temu sprzedałam przesympatycznej dziewczynie wygrany smartfon - niestey jej telefon wpadl do wc i miał g...y koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5913132 Napisano: 05.09.2014 09:54:17 w Carrefour konkursy
carissma napisał(a):

bbbas napisał(a):

Czyli rzeczywiście nie wysyłacie im nr dowodu? Załączacie wtedy jakieś świadczenie?

też jestem ciekawa. podajecie nr dowodu i NIP? chcę odesłać ten formularz ale jakoś taki niesmak czuję, żeby na kosmetyki to wszystko wypełniać emotka

Nie wysyłamy i jeśli więcej osób tak zrobi to będzie lepiej. To jakas nowa agencja, moze trzeba ja uświadomic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5912856 Napisano: 04.09.2014 16:23:14 w Carrefour konkursy
Anonima napisał(a):

asante napisał(a):

is77 napisał(a):

swoją drogą - w tej edycji konkursu niesamowite dane potrzebują emotka nawet do domestosa aż takich nie wymagali emotka

Ja nie podaje Nipu i nr dowodu, to nie sa dane wymagane do odprowadzenia podatku, a o takich mowa w regulaminie. Nie dajcie się, bo potem będziecie płacić za czyjś kredyt emotka W jednym z ostatnich konkursów napisalam do organizatora, ze nie podam takich danych, a jeśli chca to prosze o przedstawienie mi metod zabezpieczeń w ich firmie takich danych. Nagroda przyszła bez problemu emotka

a moge podpytac jakie dane sa wymagane do odprowadzenia podatku?:) ja ostatnio bylam zla bo chcialam sie zapisac na miesieczny kurs przyspieszony jezyka a baba w sekretariacie malej szkolki chciala moj dowod i wszystkie dane z niego, mimo ze chcialam zaplacic z gory, czasem az rece opadaja jak na kazdym kroku wyciagaja od nas dane.

W tej chwili praktycznie nie używa się nipu tylko pesel do rozliczeń, nr dowodu nie podaje się nawet przy rozliczeniu rocznym, tak więc imię, nazwisko, adres i pesel powinno im w zupelności wystarczyć. Data urodzenia jest zawarta w nr pesel więc też im mogę napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5912852 Napisano: 04.09.2014 16:14:17 w Carrefour konkursy
is77 napisał(a):

swoją drogą - w tej edycji konkursu niesamowite dane potrzebują emotka nawet do domestosa aż takich nie wymagali emotka

Ja nie podaje Nipu i nr dowodu, to nie sa dane wymagane do odprowadzenia podatku, a o takich mowa w regulaminie. Nie dajcie się, bo potem będziecie płacić za czyjś kredyt emotka W jednym z ostatnich konkursów napisalam do organizatora, ze nie podam takich danych, a jeśli chca to prosze o przedstawienie mi metod zabezpieczeń w ich firmie takich danych. Nagroda przyszła bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5912244 Napisano: 03.09.2014 15:27:19 w Paragony
Chętnie przyjmę wygraną z Fa za 2 paragony (to znaczy mam trzy, dwa daję, jeden zostawiam na ewentualna wygraną) lub za zestaw lezaków (jeszcze nie podałam danych). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5911648 Napisano: 02.09.2014 20:19:24 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

No i mamy przerwę w meczu.
I tak się zastanawiam, czy ten kraj oszalał?
Bo rozumiem, że spotkania ligi włoskiej czy komercyjna liga światowa to deserki, za które płaci się dodatkowo. I nie każdego Polaka muszą interesować. Ale wszystkie mecze kadry narodowej na mistrzostwach i olimpiadach powinny być dostępne dla każdego Polaka. A nie tylko dla tego, który ma o stówę w portfelu za dużo emotka
Kibic to kibic. Nieważne, czy jest dziewięcioletnim pacjentem i ogląda tv w szpitalu po operacji, czy dziewięćdziesięcioletnim emerytem z włochatym uchem. Buu.

też mnie to wkurza

Polska to chory kraj... Jak sie okazało ja mam wykupiona usługę (mam polaczenie z innym dekoderem) za jedyne 81 zł. Myślę, że na swiecie nie uwierzą, że w kraju, który jest organizatorem mistrzostw ludzie nie moga obejrzec meczu nawet swojej drużyny... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5911354 Napisano: 02.09.2014 12:27:28 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

asante napisał(a):

carissma napisał(a):

u mnie telefon z kosmetykami, nie wiem z jakiego dnia...Bielizna juz tez była??

To obdzwonili już 50 bonów?? emotka
ps. Zadzwoniła pani z kosmetykami, bony juz rozdane emotka

Chwile temu z bonem dzwonili

Może dzwonią dwie osoby i pani na odczep się tak powiedziała? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5911343 Napisano: 02.09.2014 12:11:39 w Carrefour konkursy
carissma napisał(a):

u mnie telefon z kosmetykami, nie wiem z jakiego dnia...Bielizna juz tez była??

To obdzwonili już 50 bonów?? emotka
ps. Zadzwoniła pani z kosmetykami, bony juz rozdane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5911324 Napisano: 02.09.2014 11:56:46 w Carrefour konkursy
Dajcie znać z jakich dni dzwoni Soraya (wpis w mdw). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5910833 Napisano: 01.09.2014 12:17:23 w Carrefour konkursy
Jest ktos chętny na wymianę wygranego numeru z syoss (z własnym paragonem)? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5910282 Napisano: 30.08.2014 00:45:43 w Wkurza mnie...
Wkurzam się, że dałam się oszukać, dawno nikomu się to nie udało... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5910134 Napisano: 29.08.2014 18:16:46 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Jaki jest kolor xboxa z nestle w tesco ? Do mnie jeszcze nie dotarł...

Ja mam czarny, a są jakieś inne? W związku z xboxem mam inne pytanie - co z gwarancją, czy protokół odbioru nagrody jest gwarancją, ktoś miał doświadczenie z tą firmą? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5910111 Napisano: 29.08.2014 17:34:49 w Leclerc
Monika11 napisał(a):

dolly napisał(a):

rkvi napisał(a):

Mam kilka tych talerzy i misek z promocji Knorr, daaaawno temu, za punkty z opakowań produktów Knorr.

dokladnie emotka

miszczu1 napisał(a):

Ciekaw jestem czy ten komplet sklada się z 3 kompletów płaski + głeboki talerz, czy 6 takich kompletów? emotka

ja kojarze 6 plaskich + 6 glebokich emotka

emotka

W reg. jest podane że po 6 szt

W regulamienie jest "zestaw 6 talerzy płytkich i głębokich", a nie po 6 emotka Może to oznaczać, ze będzie po 6, a może byc w sumie 6, przekonamy się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5909364 Napisano: 28.08.2014 13:16:22 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Juz są na 15.08.

Pytałaś o aparaty? emotka

No właśnie nie, przypomniałam sobie, gdy odłożyłam telefon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5909355 Napisano: 28.08.2014 12:58:59 w Carrefour konkursy
Juz są na 15.08. Wyświetl w wątku >>
0 0