Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5902404 Napisano: 13.08.2014 17:26:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

paranoja, nawet jak 2 miesiące temu wygrałam na numerze 123 to czemu teraz nie mogę grać na innym numerze 456 ? emotka

mam nadzieję że to dotyczy jednego konkursu a nie kilku różnych w albedo,hmmm emotka

Ale to chyba chodzi ze w jednym konkursie
Ze np w poniedziałek wygrasz dzienna z nr 123 jako Anna Nowak,a w środę z nr 456 tez jako Anna Nowak
Ja przynajmniej tak rozumiem powyższa dyskusje emotka

I dobrze rozumiesz dyskusję. Jeden konkurs - jeden nr telefonu - jedne dane. Rozmawialam z panią na ten temat i powiedziała, ze będą zabierać nagrody za podawanie tych samych danych z róznych numerów telefonów. Dla mnie logiczne, bo to oznacza, ze kombinuję z paragonami. W innym konkursie można sobie grać na inne numery telefonów, to już inna bajka. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5902402 Napisano: 13.08.2014 17:22:06 w Konkursy ABC
Ale się cieszę, ze ja mam 'dostęp' do cudnego sklepu abc (dobrze opisane paragony)i fajnych sprzedawczyn. Często wysyłam tam kolegę, bo ma zdecydowanie bliżej i gdy ostatnio poszedł i poprosił o dwa razy po 3 butelki Żywca Zdrój, to pani skasowała pierwszą trojkę i rzuciła tekstem: "A drugi skasować na drugiej kasie, tak?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5902046 Napisano: 13.08.2014 09:52:46 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

selenes napisał(a):

assal napisał(a):

U mnie wszystkie zwrotki z Nescafe po sekundzie były emotka

więc zapewne awaria jest na sieci Orange znowu? Tak jak ostatnio?

Ale ja mam w sieci Plus,a zwrotki brak emotka

A ja play, wiec to lipna teoria emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5902021 Napisano: 13.08.2014 09:18:27 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

asante napisał(a):

barszcz napisał(a):

Czy przychodzi Wam zwrotka z konkursu Nescafe emotka emotka

Nie słałam na nescafe, ale na ten sam numer nie dostałam wczoraj zwrotki z syoss (też C4 i też Albedo).

Dzięki,moźe jakąś awarie mają?

Oni bardzo często maja awarię przy tym numerze i dopiero ostatnio po interwencji przyszły zwrotki. A ja nie mam jak dzisiaj dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5902019 Napisano: 13.08.2014 09:14:35 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

Czy przychodzi Wam zwrotka z konkursu Nescafe emotka emotka

Nie słałam na nescafe, ale na ten sam numer nie dostałam wczoraj zwrotki z syoss (też C4 i też Albedo). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5901518 Napisano: 12.08.2014 12:33:07 w Inne mniejsze markety
Czy może mi ktoś szybko podać ten nr na 618? Skasowałam, a chcę odzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5901496 Napisano: 12.08.2014 11:59:55 w Inne mniejsze markety
I jak tam, cisza ze strony Albedo? Konkretnie SPH mnie interesuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5901211 Napisano: 11.08.2014 17:56:17 w Inne mniejsze markety
I co z SPH - skończyli dzwonić w piątek, czy dzisiaj zrobili sobie przerwę i obdzwaniali Tesco i Naturę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5901046 Napisano: 11.08.2014 13:13:57 w TESCO konkursy
tadziowa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Jak już 4 i 5.08 poszedł, to może dzisiaj dokończą dzienne i pojawi się szansa na obdzwanianie rowerow za 3 tydz... emotka

ale rowerem-tygodniową już się ktoś chwalił za 3 tydzień..o ile śledzę ten konkurs to zostały im tylko tygodniowe za 4 i 5 tydzień

masz rację, chodziło mi o 4, źle policzyłam emotka

właśnie dzwonią z 4 tygodnia

Buuuuu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900711 Napisano: 10.08.2014 14:28:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Skoro to jest wątek do rozmów o wszystkim - czy ktoś zna kogoś z Krakowa, kto tanio wyremontuje mi malutką łazienkę lub ewentualnie kogoś, kto chce dorobić i skuje mi stary lakier i farbę ze ścian? Dzisiaj powiedziałam STOP mojemu grzybowi na scianie, spleśniałemu linoleum na podłodze i wszechogarniającemu kamieniowi. I włascicielce mieszkania, która twierdzi cytuję:"Ja mam gorzej i jakoś żyję". Stara panna z dwoma mieszkaniami, dwoma pracami, która nikomu złotówki by nei dała, a kiedyś wzięła ode mnie złamany mop, bo "jej się jeszcze przyda". Nie znosze takich ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900438 Napisano: 09.08.2014 09:38:07 w Wkurza mnie...
luskaaa napisał(a):

asante napisał(a):

ziolko napisał(a):

asante napisał(a):

Wkurza mnie, ale to niemiłosiernie mnie wkurzają nagminne wpisy typu: "Czy były juz wyniki z... może być na priv", "czy już dzwonili z głównymi z konkursu x? Może być prv." etc, itd. Za chwilę kolejna osoba zapyta, czy były wyniki. No luuudzie, przecież po to jest to forum, żeby informacje ogólne i dotyczące wszystkich były ogólnodostępne, a jak mamy ochotę pogadać prywatnie to piszmy prywatnie! Ja tego pojąć nie mogę, bo jesli ktoś nie ma ochoty się pochwalic nagrodą to prywatnie też nie napisze, a jak ma ochotę się podzielić informacją, a nie chce zdradzać, ze wygrała, to zawsze można napisać, ze koleżanka/ciocia/babcia wygrała i już (lub wtedy tej osobie napiasać informację w wiadomości prywatnej).

mnie też... ale może to z lenistwa? bo jak ktoś odpowie w temacie, to osobie pytającej nie będzie się chciało szukać, a tak ma gotowe na pw

To lenistwu mówię STOP.

Ja to szczerze mowiac rozumiem. Nie kazdy chce, zeby jego nick byl laczony z nazwiskiem, wiec jesli sa publiczne wyniki i jedna nagroda glowna to nieograniczony krag odbiorcow moze to sprawdzic.

Ale hasło "Może być na priv" nie dotyczy tylko nagrody głównej, dotyczy wszystkiego - pytań o wyniki ogólnie, o to czy na dany konkurs można kupić produkt x, czy wożą jakąś nagrodę, czy jest karta gewarancyjna itd. Poza tym, jeśli ktoś nie chce zostac zidentyfikowany, to prywatnie też nie powie, chyba, że jest dobrym znajomym osoby pytającej. A jesli jest dobrym znajomym, to pochwali się wcześniej. Dlatego uważam to za niedorzeczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900379 Napisano: 08.08.2014 21:54:02 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

asante napisał(a):

Wkurza mnie, ale to niemiłosiernie mnie wkurzają nagminne wpisy typu: "Czy były juz wyniki z... może być na priv", "czy już dzwonili z głównymi z konkursu x? Może być prv." etc, itd. Za chwilę kolejna osoba zapyta, czy były wyniki. No luuudzie, przecież po to jest to forum, żeby informacje ogólne i dotyczące wszystkich były ogólnodostępne, a jak mamy ochotę pogadać prywatnie to piszmy prywatnie! Ja tego pojąć nie mogę, bo jesli ktoś nie ma ochoty się pochwalic nagrodą to prywatnie też nie napisze, a jak ma ochotę się podzielić informacją, a nie chce zdradzać, ze wygrała, to zawsze można napisać, ze koleżanka/ciocia/babcia wygrała i już (lub wtedy tej osobie napiasać informację w wiadomości prywatnej).

mnie też... ale może to z lenistwa? bo jak ktoś odpowie w temacie, to osobie pytającej nie będzie się chciało szukać, a tak ma gotowe na pw

To lenistwu mówię STOP. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900311 Napisano: 08.08.2014 19:48:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ale to niemiłosiernie mnie wkurzają nagminne wpisy typu: "Czy były juz wyniki z... może być na priv", "czy już dzwonili z głównymi z konkursu x? Może być prv." etc, itd. Za chwilę kolejna osoba zapyta, czy były wyniki. No luuudzie, przecież po to jest to forum, żeby informacje ogólne i dotyczące wszystkich były ogólnodostępne, a jak mamy ochotę pogadać prywatnie to piszmy prywatnie! Ja tego pojąć nie mogę, bo jesli ktoś nie ma ochoty się pochwalic nagrodą to prywatnie też nie napisze, a jak ma ochotę się podzielić informacją, a nie chce zdradzać, ze wygrała, to zawsze można napisać, ze koleżanka/ciocia/babcia wygrała i już (lub wtedy tej osobie napiasać informację w wiadomości prywatnej). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900303 Napisano: 08.08.2014 19:31:32 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

asia670 napisał(a):

wkurza mnie to mało powiedziane emotka facet mojej córki/jeszcze nie mąż/.Przyleciałam do nich do Wlk.Brytanii na 3 tygodnie,bo mają kilkutygodniowe dziecko,żeby trochę córkę odciążyć/wiadomo o co chodzi,prawda?/I teraz poradźcie mi proszę,bo sytuacja wygląda tak: M.pracuje,/córka do urodzin dziecka też/,a poza pracą siedzi NON-STOP przed Tv,laptopem i tabletem,grając w gry,albo przerzucając 1500 kanałow w telewizji.Zachowuje sie jak gimnazjalista,a ma grubo po trzydziestce emotka Teraz ma 3 dni wolnego i spedza na fotelu lub kanapie z pilotem lub myszką 17 godzin dziennie,siedzi do 3 w nocy,spi do 10 i tak w kółko.Córka juz mi sie żaliła na niego w sms,powiedziała mi nawet,że dzwoniła do jego brata w tej sprawie.Nie wiem,co mam zrobić,bo marnie widzę ich przyszłość.Lubie M.,ale niestety zmieniłam o nim zdanie diametralnie i mam mu zamiar coś powiedzieć na koniec mojej wizyty,tylko nie bardzo wiem jak to zrobic?Bo ja pojadę,wróce do swoich spraw i będę się zamartwiała na odległość.A córka będzie potem wysłuchiwać....może macie jakieś dobre rady,bo najchętniej to dzis bym wróciła do domu...dobrze,że mąz tego nie widzi... emotka

To córka powinna się wziąć za niego a nie Ty. Twoje próby "naprawiania" tej relacji obrócą się przeciw Tobie. M. zakoduje sobie Ciebie jako wroga. Kiedy Twoja córka zwróci mu uwagę PO TWOJEJ INTERWENCJI pierwszy argument jaki usłyszy, będzie atakiem na Ciebie.

Myślę podobnie, że porozmawiac powinnas nie z nim, a z córką - jak Ty to widzisz, jakie sposoby rozwiązania sytuacji istnieją i że to ona powinna jasno postawić sprawę, bo inaczej będzie niańczyć męża do końca życia. To rola żony/partnerki, a nie teściowej, bo poźniej Ty będziesz tą jędzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900214 Napisano: 08.08.2014 16:02:10 w Inne mniejsze markety
lucja napisał(a):

Do mnie dzwoniono z konkursu w Naturze. Pani poprosiła o maila, bo przesyłają informacje w mailu.
Jeszcze głucha nie jestem emotka

No ok, ok, to faktycznie dziwne emotka jak oni się w tym odnajdują? Mail nie ma nic do rzeczy, bo go proponują przy wszystkich konkursach (ale tylko jedna pani). Do mnie na pewno dzwonili z SPH, bo nie grałam w naturze. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900209 Napisano: 08.08.2014 15:50:47 w Inne mniejsze markety
monikar napisał(a):

asante napisał(a):

Nie gorączkujcie się, będą karty a nie kosmetyki emotka I nadal dzwonią z Superpharm, raczej z tą Naturą to była pomyłka.

ktoś tu wprowadza zamieszanie, najpewniej sam organizator emotka

Dokladnie, miały być kosmetyki, ale wprowadzono zmiany i sa karty. Za wcześnie byl podany publicznie regulamin. Organizator sam się ogarnął i już wiadomo, ze to karty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900205 Napisano: 08.08.2014 15:48:22 w Inne mniejsze markety
Nie gorączkujcie się, będą karty a nie kosmetyki emotka I nadal dzwonią z Superpharm, raczej z tą Naturą to była pomyłka. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5900077 Napisano: 08.08.2014 11:57:02 w TESCO konkursy

mikki85 napisał(a):

lucja napisał(a):

W jakich godzinach zaczyna dzwonić Albedo? Może ktoś się orientuje?

dziś już na wczorajsze nieodebrane dzwonili

z czego dziś dzwonia 618... czy zastrzeżony?

Zaczęli dzwonić też z nowego numeru, ale nie mam jak teraz sprawdzić z jakiego. Chyba 609 początek, ale nie jestem pewna. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5899862 Napisano: 07.08.2014 19:39:28 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

asante napisał(a):

Podobno przed 17.00 dzwonili już z 1.08 (Albedo Nescafe)

emotka

Uśmiechnij się, na pewno nie skończyli obdzwaniać tego dnia, skoro zaczęli przed 17 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5899828 Napisano: 07.08.2014 18:26:56 w TESCO konkursy
Podobno przed 17.00 dzwonili już z 1.08 (Albedo Nescafe) Wyświetl w wątku >>
0 0