Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja Ci dam brzydka
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Raczej tak, do mnie dzwonili z połowy konkursu, a wiem też o wygranej z końcówki. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Obdzwonili dzisiaj z SPH torebki, wiem, bo do mnie jedna zawita
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W regulaminie były torebki i kosmetyki, a na plakatach torebki, karty 50 zł i kosmetyki. Dlatego pytam z czym dzwonią
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Deprechę trzeba przechytrzyć, odwrócić się gdy skrada się cichaczem za plecami i zaśmiać sie jej prosto w oczy. Ona sie tego nie spodziewa i ucieknie z podkulonym ogonem, sprawdzone, serio serio
A jeszcze bardziej serio - trzeba w życiu znaleźć coś, co nam nie pozwoli zostać pochłonietym przez depreche, niech sobie tam tylko delikatnie poliże stopę - dla mnie to np. sport i góry. Gdy czuję, że za chwile będzie katastrofa biorę strój sportowy i na najbardziej intensywnych zajęciach z potem wyrzucam wszystkie głupoty z głowy. Znajdź coś, co na Ciebie tak zadziała
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Na to wygląda. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I czy rowery z 3 tygodnia już zostały rozdane? Ktoś wie może? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Potwierdzam, dzwonią z xboxami
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No widzisz, a mnie po ostatnich konkursach Hochlanda obrzydło pisanie o serach i ani jeden wygrany tekst w najmniejszym stopniu nie nawiązywał do serów
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Bzdura, wygrywalam na te same maile i te same dane. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ksantypa, mam strasznie cieżki dzień, ale spróbuję napisać spokojnie. Złosliwa byłam, owszem, ale to dlatego, ze zawsze snujesz teorie spiskowe i zamiast pisać, probować, to wszędzie widzisz przekręt. Wygrałam sporo bonów. Każdy innym tekstem, o innej godzinie. Nie raz i nie dwa wysłanym ponownie a czasem i trzeci raz. To logiczne, ze przy takim nawale zgłoszeń nie czytali wszystkiego. Dlatego trzeba bylo pisać w różnych stylach, o różnych godzinach i liczyć na to, że oko Graspa akurat padnie na ten tekst. Nie miałam żadnej metody, zadnego sposobu. Nie wierzę w "styl Graspa", bo widze po swoich tekstach, ze wygrywały różne, ale raczej dobre teksty (choć nie te najlepsze). A nad "ruchomym czasem" pomyśl chwilę - jeśli jest ruchomy, to żadna wskazówka dla nas, a tym bardziej nie da się tego wyczaić, skoro wyniki sa tydzień później, a palec organizatora wskazał już na inna godzinę. I nie obraź się za to co piszę, tylko pomyśl, czy aby nie mam racji
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Radosna, to było z ironią
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Na pewno godzina wysłania i znajomość z organizatorem
Ps. Do mnie też Grasp napisał maila. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Otórz to. Mogliby się trzymac jednej wersji
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Fantastycznie, ze Cię to cieszy, a gdzie tak odpowiedział? I co znaczy zgodnie z regulaminem? Z którym jego punktem? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ale co mają plakaty i gazetki do rzeczy? Zawsze liczy się regulamin, a tam nie było jednoznacznie napisane, że mają być dwa różne produkty. Strasznie mnie wkurza niejasność w regulaminach, bo skoro my mamy problem z interpretacją, to jak mają grać mugole? Poza tym nie ma się po co stresować - ogłoszą wyniki, to zadzwonimy do Swiifta i zapytamy, teraz i tak już dobrego paragonu sie nie kupi. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak, w 160 znakach masz przekonać mnicha, żeby Tobie zdradził tajemnicę edenu (tego konkretnego). Wyświetl w wątku >>