Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5899766 Napisano: 07.08.2014 16:22:21 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

E tam, brzydka ta torebka... emotka emotka

...Pocieszał się lis, nie mogąc dosięgnąć winogron. emotka

Ja Ci dam brzydka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5899758 Napisano: 07.08.2014 15:48:23 w TESCO konkursy
lucja napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Asante ciekawe czy wszystkie główne dziś obdzwonili? emotka

No właśnie ;/ Pewnie tak,bo tylko 15 sztuk.

Raczej tak, do mnie dzwonili z połowy konkursu, a wiem też o wygranej z końcówki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5899748 Napisano: 07.08.2014 15:36:25 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

lucja napisał(a):

is77 napisał(a):

Ale i z SPH nie wiadomo ile osób poinformowali emotka tylko Magda dawała info, ze dzwonią

A gdzie jest wpis ze dzwonili z SPH? Nie moge znalezc emotka

Był w Informują. Ale nastała jakaś kretyńska moda na kasowanie własnych wpisów. emotka
Może admin przemyśli z kolei skasowanie tej funkcji... emotka

Obdzwonili dzisiaj z SPH torebki, wiem, bo do mnie jedna zawita emotka Tylko nie wiem, czy bedę umiała nosic torebke za taka kasę emotka Pewnie jutro ruszą z nagrodami drugiego stopnia (swoją drogą ciekawe co to jest - karty czy kosmetyki czy karty i kosmetyki) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5899645 Napisano: 07.08.2014 12:44:01 w TESCO konkursy
Przerzucili się na Superpharm więc pewnie na Tesco trzeba trochę poczekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5899635 Napisano: 07.08.2014 12:29:36 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

to tam byly kosmetyki do wygrania emotka A ja myslałam,ze karty do sp 50 zł.

Chyba karty.
W regulaminie na ekonkach jest błąd, ale jakoś w sieci nie mogę znaleźć właściwego. emotka

W regulaminie były torebki i kosmetyki, a na plakatach torebki, karty 50 zł i kosmetyki. Dlatego pytam z czym dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5899631 Napisano: 07.08.2014 12:19:04 w Inne mniejsze markety
Z Superpharm Albedo dzwoni z torebkami czy z kosmetykami? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5899440 Napisano: 06.08.2014 21:00:29 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Cały dzisiejszy ujowy dzień. emotka
I deprecha, która się znowu skrada cichaczem, małymi kroczkami... Już czuję jej znajomy oddech na plecach. emotka

Deprechę trzeba przechytrzyć, odwrócić się gdy skrada się cichaczem za plecami i zaśmiać sie jej prosto w oczy. Ona sie tego nie spodziewa i ucieknie z podkulonym ogonem, sprawdzone, serio serio emotka
A jeszcze bardziej serio - trzeba w życiu znaleźć coś, co nam nie pozwoli zostać pochłonietym przez depreche, niech sobie tam tylko delikatnie poliże stopę - dla mnie to np. sport i góry. Gdy czuję, że za chwile będzie katastrofa biorę strój sportowy i na najbardziej intensywnych zajęciach z potem wyrzucam wszystkie głupoty z głowy. Znajdź coś, co na Ciebie tak zadziała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898902 Napisano: 05.08.2014 19:40:30 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

czyli skończyli na 29?

Na to wygląda. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898809 Napisano: 05.08.2014 16:36:49 w TESCO konkursy
Na jakim dniu stanęło Albedo Nescafe? 29 był na pewno,ale czy dalej też poszli?
I czy rowery z 3 tygodnia już zostały rozdane? Ktoś wie może? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898614 Napisano: 05.08.2014 11:59:56 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Bony po 100 zł. z konka nestle wyślą "wkrótce"... To info od miłego Pana, który dzwonił dziś do mnie z wygrana konsolą... emotka

Potwierdzam, dzwonią z xboxami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898431 Napisano: 04.08.2014 22:10:42 w Hochland
magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

pisałam wesołe rymowanki w połowie, że nie lubię meczów i piłki emotka a druga połowa o super relaksie na plaży itp. i oczywiście o serach emotka pisałam już tu na forum wcześniej jak piszę tylko nie mogę tego teraz znaleźć przy którym to było konkursie, bo było ich sporo emotka nigdy też nie wysłałam dwa razy tej samej rymowanki emotka

Ja też, do każdego konkursu Hochland tworzę folder z pracami i posyłam ich sporo, nie 1 tygodniowo i nie każda rzecz jasna wygrywa. O gustach nie dyskutuje się, ale wg mnie bardziej "dziecinne" wygrywały w Nestle i innych, gdzie były duzo lepsze nagrody. My poprostu lubimy sery, a jak coś lubi się to łatwiej o tym pisać emotka

No widzisz, a mnie po ostatnich konkursach Hochlanda obrzydło pisanie o serach i ani jeden wygrany tekst w najmniejszym stopniu nie nawiązywał do serów emotka I zgadzam się z bip, że tekst musiał w jakiś sposób przukuwać uwagę, niezaleznie jak siwetnie (w sensie jezykowym) był napisany. I Ci co dużo wygrywali zwyczajnie dużo pisali i wkładali w to sporo pracy, bo 2-3 zgłoszeniami tygodniowo trudno było się przebić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898391 Napisano: 04.08.2014 21:34:20 w Hochland
radosna napisał(a):

Było wiele konkursów Hochlandu. Czy w każdym etapie wygrywaliście na te same adresy mejlowe? Bo niektórzy twierdzą, że jak się w jednym konkursie wygrało na dany mejl, to w drugim konkursie na ten sam mejl wygranie było prawie niemożliwe.

Bzdura, wygrywalam na te same maile i te same dane. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898389 Napisano: 04.08.2014 21:32:41 w Hochland
ksantypa napisał(a):

a po co od razu ta złosliwość -juz było w tym wątku pisane nie raz , ze kreatywnosc nie odgrywala w tym konkursie najwazniejszej roli -były osoby , które wygrywały w każdej turze i na pewno nie była to załuga lotnego pióra.i nie pisze tego z zawiści bo jakbym miała "sposób" na konkurs to tez bym korzystała ale nie mydliłabym oczu innym konkursowiczom emotka

Ksantypa, mam strasznie cieżki dzień, ale spróbuję napisać spokojnie. Złosliwa byłam, owszem, ale to dlatego, ze zawsze snujesz teorie spiskowe i zamiast pisać, probować, to wszędzie widzisz przekręt. Wygrałam sporo bonów. Każdy innym tekstem, o innej godzinie. Nie raz i nie dwa wysłanym ponownie a czasem i trzeci raz. To logiczne, ze przy takim nawale zgłoszeń nie czytali wszystkiego. Dlatego trzeba bylo pisać w różnych stylach, o różnych godzinach i liczyć na to, że oko Graspa akurat padnie na ten tekst. Nie miałam żadnej metody, zadnego sposobu. Nie wierzę w "styl Graspa", bo widze po swoich tekstach, ze wygrywały różne, ale raczej dobre teksty (choć nie te najlepsze). A nad "ruchomym czasem" pomyśl chwilę - jeśli jest ruchomy, to żadna wskazówka dla nas, a tym bardziej nie da się tego wyczaić, skoro wyniki sa tydzień później, a palec organizatora wskazał już na inna godzinę. I nie obraź się za to co piszę, tylko pomyśl, czy aby nie mam racji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898380 Napisano: 04.08.2014 21:24:20 w Hochland
radosna napisał(a):

Znajomości nie mam! Zdradź nam, w jakich godzinach trzeba wysyłać mejle - to tak na przyszłość.

Radosna, to było z ironią emotka Nie znam dnia ani godziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898251 Napisano: 04.08.2014 17:45:42 w Hochland
radosna napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Mysia napisał(a):

ksantypa napisał(a):

zarania napisał(a):

potwierdzam, że są maile emotka

no i po nadziei -niemniej gratuluję-ten konkurs to wielka niewiadoma

dokładnie emotka
w zeszłym roku, po kilku wygranych przestałam grać, bo aż mi głupio było, że już tyle nagród tygodniowych zdobyłam teraz nie potrafię zdobyć nawet dziennej emotka raz się tylko udało emotka

bo w tym konkursie kreatywność w odpowiedzi nie byla wyznacznikiem wygranej

A co było wyznacznikiem???

Na pewno godzina wysłania i znajomość z organizatorem emotka
Ps. Do mnie też Grasp napisał maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898134 Napisano: 04.08.2014 14:30:10 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

asante napisał(a):

A Albedo dalej ma długi weekend? Przydałaby się dzisiaj jakaś dobra wiadomość...

No właśnie się miałam pytać, czy tam wymarli, czy co? emotka
Najpierw lecą jak wariaci, a potem nagle głucha cisza... Po co nas było przyzwyczajać do dobrego? emotka

Otórz to. Mogliby się trzymac jednej wersji
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898100 Napisano: 04.08.2014 13:12:47 w TESCO konkursy
A Albedo dalej ma długi weekend? Przydałaby się dzisiaj jakaś dobra wiadomość... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898027 Napisano: 04.08.2014 11:16:01 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Swiift odpowiedział.
Mają być 2 różne maszynki, zgodnie z regulaminem emotka

Fantastycznie, ze Cię to cieszy, a gdzie tak odpowiedział? I co znaczy zgodnie z regulaminem? Z którym jego punktem? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5898022 Napisano: 04.08.2014 10:59:51 w Wkurza mnie...
aerdna napisał(a):

radosna napisał(a):

malgol napisał(a):

assal napisał(a):

Nie było, ale co kogo pytam, czy ma paragon w razie czego, wszyscy wśród konkursowych znajomych mają na paragonie dwie maszynki damskie, bo były często najtańsze emotka

Ja mam 2 męskie emotka

Pamiętam, że na ogromnych plakatach w sklepie było wyraźnie napisane, że ma być jedna rzecz damska, a druga męska.

Dokładnie. W gazetce też było info o 2 rożnych produktach:

http://gotoshop.p...4-16114037220868643/

Ale co mają plakaty i gazetki do rzeczy? Zawsze liczy się regulamin, a tam nie było jednoznacznie napisane, że mają być dwa różne produkty. Strasznie mnie wkurza niejasność w regulaminach, bo skoro my mamy problem z interpretacją, to jak mają grać mugole? Poza tym nie ma się po co stresować - ogłoszą wyniki, to zadzwonimy do Swiifta i zapytamy, teraz i tak już dobrego paragonu sie nie kupi. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5897734 Napisano: 02.08.2014 23:13:45 w Biedronka
edi999a napisał(a):

nz czym polega konkurs Eden? trzeba w aplikacji konkursowej kliknąć na właściwy obrazek i potem pojawia się pytanie, czy jak ??? - bo nie mogę tego rozgryźć emotka

Tak, w 160 znakach masz przekonać mnicha, żeby Tobie zdradził tajemnicę edenu (tego konkretnego). Wyświetl w wątku >>
0 0