Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5897277 Napisano: 01.08.2014 12:24:04 w TESCO konkursy
Jak tam Nescafe dzisiaj, ruszyło coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5896550 Napisano: 30.07.2014 20:22:03 w TESCO konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

asante napisał(a):

Wygrałam 100 zł w Domestosie, ale nie zamierzam im odsyłac tych wszystkich danych. Podam tylko te, które są potrzebne do wysyłki i rozliczen. No kurde bez przesady, może im obwód w biuście jeszcze potrzebny. emotka

a jakie dane podałas?

Jeszcze nie wysłałam danych, ale maksymalnie te ktore potrzebuja, to imię, nazwisko, adres zamieszkania, ewentualnie pesel i adres urzędu do rozliczenia jesli chcą rozliczac nas indywidualnie. Nikomu nie jest potrzebny NIP (już nie jest praktycznie używany), a tym bardziej mój nr dowodu. W zgłoszeniu dostali dodatkowo nr telefonu i adres mailowy. No to już będą mieli komplet. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5896517 Napisano: 30.07.2014 19:11:08 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

Wkurzają mnie bezczelne baby, które nie widzą poza czubek własnego nosa!!!

Byłam dziś na ryneczku i taki zasuszony dziadziuś sprzedawał chrzan. Umyty, obrany, gotowy żeby go pokroić i do słoika włożyć za 50 groszy do sztuki. Przyszła kobieta wypacykowana, dosłownie poruszająca się z prywatną chmurę perfum i mówi temu dziadkowi, że za drogo, że jej potrzeba tylko jeden korzonek i kupi go za 10 groszy. Dziadek miał dobre serce więc się ugiął. A ona na to: "A jak po 10 groszy to jeszcze dwa wezmę". Normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otworzył i powiedziałam, że za darmo pożyczę jej łopatę żeby sobie poszła ten chrzan sama wykopać skoro uważa, że praca drugiego człowieka jest tak mało warta i kupiłam od dziadka cały chrzan. W normalnej cenie. emotka emotka

emotka Mam nadzieje, ze kupiłas też te dwa, które ona chciała. Im ktoś ma więcej kasy tym wiekszy ch... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5896494 Napisano: 30.07.2014 18:26:11 w TESCO konkursy
Wygrałam 100 zł w Domestosie, ale nie zamierzam im odsyłac tych wszystkich danych. Podam tylko te, które są potrzebne do wysyłki i rozliczen. No kurde bez przesady, może im obwód w biuście jeszcze potrzebny. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5895748 Napisano: 29.07.2014 12:05:47 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

W życiu się nie zwróci! Co prawda ja, nie miałam jeszcze tej przyjemności, ale znajomi robili dość duże weselicho i ogólnie wyszło to tak: 42 tys zł poszło, wróciło 27 tys emotka ... dlatego ja się grubo zastanawiam nad tym, czy nie lepiej zabrać świadków i lubego i wziąć slub na np. Dominikanie haha.

o! I to jest myśl! Nie musi być zaraz Dominikana, mozna wybrać coś tańszego, choćby Toskania czy Prowansja i spędzić cudowne kilka dni. Ja nienawidzę wesel, a głównym powodem jest to, że każdy robi tak, żeby inni byli zadowoleni(zarówno państwo młodzi jak i goście), a w efekcie i tak kazdy ma jakies "ale" i cos mu nie pasuje - a to prezenty nie te, a to jedzenie nie teges, a to ciocia miała brzydką fryzure, a panna młoda grubo wygladała w tej sukience, a pieniądze zamiast na prezent to byłyby na pomalowanie kuchni. I te pijackie przyśpiewki. A dajcie spokój... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5894804 Napisano: 26.07.2014 15:16:34 w Popraw sobie humor...
ludzka_istota napisał(a):

Muszę się pochwalić tym, jakiego mam romantycznego faceta, a nie bardzo wiem gdzie...
Jako żem Anka, mam dziś imieniny. Wczoraj mój luby oznajmił, że jedzie do mnie z prezentem (dzień wcześniej wprawdzie, ale prezent taki, że musi go dostarczyć). No nic, czekam ci ja cierpliwie. Podjeżdża panisko karetą, co ford się zowie, wyskakuje z onej i do drzwi moich pędzi- otwieram. Ręce puste, ale cały szczęśliwy woła: Otwieraj garaż!
Zeszłam do piwnicy, garaż otworzyłam. A mój książę co wnosi? DRABINĘ! "To Twój prezent imieninowy! Wiem, że nie masz- to się przyda. A poza tym, jak się kiedyś pobierzemy, to drabina już jest". Ręce mi opadły z tego romantyzmu. Żeby chociaż kokardkę dowiązał....

emotka
Ja kiedyś od mojego ukochanego (byłego) na walentynki dostałam młotek, bo podobno mój był niedobry, ale kokardka była, a jakże emotka Gdy to opwiedziałam mojej przyjaciółce, tarzała się po podłodze ze smiechu, a jej ojciec zapytał, czy dał mi po to, zeby go w głowę p..ć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5893594 Napisano: 24.07.2014 10:35:15 w TESCO konkursy
olciak napisał(a):

asante napisał(a):

Mam dzisiaj ciężki umysłowo dzień, więc wole zapytać - czy na Nescafe wystarczy odeslac paragon i dane (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, data ur.?) Bez żadnych oświadczeń, bo ostatnio podpisywałam dla nich stos oświadczeń. I jeszcze jedna pani przez telefon mowiła, że mam wpisać hasło i dzień, ale jakoś jej uważnei nie słuchałam emotka
Proszę odpowiedzcie, bo biegnę na pocztę.

wszystkie dane ,które podałaś + data wysłania zgłoszenia i paragon. nie trzeba żadnych oświadczeń emotka

Dziękuję emotka w regulaminie nie znalazlam nic na temat tej daty wyslania zgłoszenia, ale cos takiego zaczęlo mi świtać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5893577 Napisano: 24.07.2014 10:18:52 w TESCO konkursy
Mam dzisiaj ciężki umysłowo dzień, więc wole zapytać - czy na Nescafe wystarczy odeslac paragon i dane (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, data ur.?) Bez żadnych oświadczeń, bo ostatnio podpisywałam dla nich stos oświadczeń. I jeszcze jedna pani przez telefon mowiła, że mam wpisać hasło i dzień, ale jakoś jej uważnei nie słuchałam emotka
Proszę odpowiedzcie, bo biegnę na pocztę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5893450 Napisano: 23.07.2014 21:18:44 w SZUKAM....
maria1980 napisał(a):

barcza napisał(a):

monikar napisał(a):

Z jakiego dnia macie wygrane karty z Żywca Polo? Nikt się nie pochwali? emotka

chyba nikt, wczoraj nawet pisałam na pw. z gratulacjami wygranej z zapytaniem z jakiego dnia wygrana ale bez odzewu emotka

Ja mam z 13.07 .

Szukam kogoś kto mi podpowie gdzie mam odblokować tę funkcję ?
Twoje konto FB nie udostępnia aplikacjom Twojego adresu e-mail. Zmień ustawienia udostępniania lub zarejestruj się uzupełniając dane w formularzu rejestracyjnym.

Podbijam, nie widzę takiego ustawienia - da się wpisać, dodać nowy mail, ale gdzie zaznaczyć, zeby był udostępniany? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5892481 Napisano: 22.07.2014 10:47:39 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

asante napisał(a):

Ktoś wie do jakiego dnia Albedo dzwoniło z rowerami?

A nie dzwonili tylko za 1 tydzień?

Bo rozumiem, że za drugi (ten do 16.07, na tym dniu chyba skończyli obdzwaniać dzienne) chyba z rowerami jeszcze nie dzwonili...
Poprawcie mnie jeśli coś pokręciłam.

Tak sobie myślę, że może wczoraj nadrabiali zaległości w wybieraniu i dzisiaj zaczną obdzwaniać (ale podkreślam, to tylko moja teoria).

A no tak, źle popatrzylam w kalendarzu, konkurs zaczął się przeciez w czwartek a nie w poniedzialek. Czyli 3-9 powinno być obdzwonione a reszta jeszcze nie. W sumie szkoda, bo tam było najlepsze moje hasło, a rowera brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5892467 Napisano: 22.07.2014 10:09:40 w TESCO konkursy
Ktoś wie do jakiego dnia Albedo dzwoniło z rowerami? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5892194 Napisano: 21.07.2014 17:44:31 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

asante napisał(a):

u mnie na 12 zgłoszeń 1 emotka emotka emotka loterie mnie kochają emotka emotka emotka emotka

Nie wiem, czy to loteria, bo ja w drugim i trzecim etapie mam 100%, a trochę zgłoszeń wysłałam i w loteriach nie mam ani krztyny szczęścia. Marta85, nie generalizuj, ja mam wszystkie paragony. Poza tym myślę, że celowo nie wysyłali smsow z kodami, bo teraz bedą chcieli skany paragonów, przynajmniej wyrywkowo emotka
Moje hasła nawiazywały do reklam (niekoniecznie wprost), może tu jest klucz? Wystarczyło wcześniej poogladać ich reklamy, zobaczyć, ze ta agencja jest odpowiedzialna m.in. za promocję Żubra i pisać "tak jak lubią" emotka
Ps - wygrane też były z ostatniego dnia (to apropos nagrodzenia pierwszego tysiąca)

serio masz nadzieje, że czytali kilkanaście tysięcy zgłoszeń ( bo pewnie tyle było w 3 etapie) i to w 1 dzień ?
emotka

Serio. W pierwszym etapie miałam 50% trafień. W kolejnych pisałam w stylu tych wygranych (nawiązując do ich reklam) i w drugim i trzecim etapie mam 100%. Przypadek? Tym razem nie wierzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5892181 Napisano: 21.07.2014 17:36:16 w Biedronka

u mnie na 12 zgłoszeń 1 emotka emotka emotka loterie mnie kochają emotka emotka emotka emotka

Nie wiem, czy to loteria, bo ja w drugim i trzecim etapie mam 100%, a trochę zgłoszeń wysłałam i w loteriach nie mam ani krztyny szczęścia. Marta85, nie generalizuj, ja mam wszystkie paragony. Poza tym myślę, że celowo nie wysyłali smsow z kodami, bo teraz bedą chcieli skany paragonów, przynajmniej wyrywkowo emotka
Moje hasła nawiazywały do reklam (niekoniecznie wprost), może tu jest klucz? Wystarczyło wcześniej poogladać ich reklamy, zobaczyć, ze ta agencja jest odpowiedzialna m.in. za promocję Żubra i pisać "tak jak lubią" emotka
Ps - wygrane też były z ostatniego dnia (to apropos nagrodzenia pierwszego tysiąca) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5892011 Napisano: 21.07.2014 13:47:44 w Biedronka
mia napisał(a):

bethan napisał(a):

Jednak nie było błędu na stronie. 100% trafień emotka

Niby też... Ale jeszcze są te xxx jednak. emotka

O! I u mnie 100%, czyżby teraz mniej osób grało? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5891952 Napisano: 21.07.2014 11:56:26 w TESCO konkursy
No dobra, dałam osttania szansę Smolarowi i jej nie wykorzystał. W najbliższym czasie więcej szans nie dostanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5891856 Napisano: 21.07.2014 09:43:30 w Biedronka
pamal73 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

jaki jest link do wyników żubra?

Poda ktoś ?

Nie ma linku do wyników Żubra. Smsy ostatnio były w poniedziałek. Ludzie sprawdzali metodą "na piechotę", czyli wpisywali haslo na numer z poprzedniego etapu i wyskakiwało, że nie możesz dokonac zgłoszenia, bo już jesteś laureatem. Ale to mocno zaalita metoda. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5891171 Napisano: 18.07.2014 17:20:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolkas napisał(a):

asante napisał(a):

karolkas napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ktos miał taka sytuację w nivei, że wygrał kosmetyki a potem zniknął z listy laureatów? Nie wiem co mam o tym myśleć, nie było przecież ograniczenia na gospodarstwo? emotka

ja tak mam,ja jestem a mąż zniknął, ale kosmetyki już dawno w domu

A status zmienił się na zgłoszony (a był wylosowany)?
Dziwna ta agencja, chyba informatyk sobie nie radzi...

wszystkie mam zgłoszone teraz, a były wylosowane wcześniej

Dzięki, to przestaję się martwić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5891169 Napisano: 18.07.2014 17:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

masza napisał(a):

Nie było wczoraj wyników z Nivea?

były

hmm, ale dzis nie ma, czy źle patrzę?
http://www.nivea....ext/pl-PL/blue-month

Są, źle patrzysz emotka . Wczoraj był 17.07, więc losowanie było laureatów z 16.07. Pod 16 jak najbardziej jest lista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5891161 Napisano: 18.07.2014 17:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolkas napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ktos miał taka sytuację w nivei, że wygrał kosmetyki a potem zniknął z listy laureatów? Nie wiem co mam o tym myśleć, nie było przecież ograniczenia na gospodarstwo? emotka

ja tak mam,ja jestem a mąż zniknął, ale kosmetyki już dawno w domu

A status zmienił się na zgłoszony (a był wylosowany)?
Dziwna ta agencja, chyba informatyk sobie nie radzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5891110 Napisano: 18.07.2014 16:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktos miał taka sytuację w nivei, że wygrał kosmetyki a potem zniknął z listy laureatów? Nie wiem co mam o tym myśleć, nie było przecież ograniczenia na gospodarstwo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0