Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jeszcze nie wysłałam danych, ale maksymalnie te ktore potrzebuja, to imię, nazwisko, adres zamieszkania, ewentualnie pesel i adres urzędu do rozliczenia jesli chcą rozliczac nas indywidualnie. Nikomu nie jest potrzebny NIP (już nie jest praktycznie używany), a tym bardziej mój nr dowodu. W zgłoszeniu dostali dodatkowo nr telefonu i adres mailowy. No to już będą mieli komplet. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
o! I to jest myśl! Nie musi być zaraz Dominikana, mozna wybrać coś tańszego, choćby Toskania czy Prowansja i spędzić cudowne kilka dni. Ja nienawidzę wesel, a głównym powodem jest to, że każdy robi tak, żeby inni byli zadowoleni(zarówno państwo młodzi jak i goście), a w efekcie i tak kazdy ma jakies "ale" i cos mu nie pasuje - a to prezenty nie te, a to jedzenie nie teges, a to ciocia miała brzydką fryzure, a panna młoda grubo wygladała w tej sukience, a pieniądze zamiast na prezent to byłyby na pomalowanie kuchni. I te pijackie przyśpiewki. A dajcie spokój... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja kiedyś od mojego ukochanego (byłego) na walentynki dostałam młotek, bo podobno mój był niedobry, ale kokardka była, a jakże
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dziękuję
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Proszę odpowiedzcie, bo biegnę na pocztę. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Podbijam, nie widzę takiego ustawienia - da się wpisać, dodać nowy mail, ale gdzie zaznaczyć, zeby był udostępniany? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A no tak, źle popatrzylam w kalendarzu, konkurs zaczął się przeciez w czwartek a nie w poniedzialek. Czyli 3-9 powinno być obdzwonione a reszta jeszcze nie. W sumie szkoda, bo tam było najlepsze moje hasło, a rowera brak
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Serio. W pierwszym etapie miałam 50% trafień. W kolejnych pisałam w stylu tych wygranych (nawiązując do ich reklam) i w drugim i trzecim etapie mam 100%. Przypadek? Tym razem nie wierzę
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie wiem, czy to loteria, bo ja w drugim i trzecim etapie mam 100%, a trochę zgłoszeń wysłałam i w loteriach nie mam ani krztyny szczęścia. Marta85, nie generalizuj, ja mam wszystkie paragony. Poza tym myślę, że celowo nie wysyłali smsow z kodami, bo teraz bedą chcieli skany paragonów, przynajmniej wyrywkowo
Moje hasła nawiazywały do reklam (niekoniecznie wprost), może tu jest klucz? Wystarczyło wcześniej poogladać ich reklamy, zobaczyć, ze ta agencja jest odpowiedzialna m.in. za promocję Żubra i pisać "tak jak lubią"
Ps - wygrane też były z ostatniego dnia (to apropos nagrodzenia pierwszego tysiąca) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
O! I u mnie 100%, czyżby teraz mniej osób grało?
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie ma linku do wyników Żubra. Smsy ostatnio były w poniedziałek. Ludzie sprawdzali metodą "na piechotę", czyli wpisywali haslo na numer z poprzedniego etapu i wyskakiwało, że nie możesz dokonac zgłoszenia, bo już jesteś laureatem. Ale to mocno zaalita metoda. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dzięki, to przestaję się martwić. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Są, źle patrzysz
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A status zmienił się na zgłoszony (a był wylosowany)?
Dziwna ta agencja, chyba informatyk sobie nie radzi... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10