Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5890498 Napisano: 17.07.2014 13:42:27 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

asante napisał(a):

Potwierdzam, że teoria o banie za inne miasto zakupu to bzdura. Moje bony dojechały. Zupełnie niepotrzebne nerwy emotka

A po co to się stresować, przecież wiadomo, ze teorie mikki są rodem z Archiwum X emotka

Toż to mam nerwa na takie zachowania najbardziej.
To chyba nowa metoda na konkurencję... Gratuluję pomysłu. emotka

Ale taka metoda sprawdza się tylko raz, a to nie był ten pierwszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5890426 Napisano: 17.07.2014 12:06:23 w Kaufland konkursy

Potwierdzam, że teoria o banie za inne miasto zakupu to bzdura. Moje bony dojechały. Zupełnie niepotrzebne nerwy emotka

A po co to się stresować, przecież wiadomo, ze teorie mikki są rodem z Archiwum X emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5889668 Napisano: 15.07.2014 22:45:15 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

luko922 napisał(a):

Co mniej więcej wygrywało w Żubrze? Rymowanki? Ktoś coś powie? emotka

myślę, że bardziej rymowanki słodzące. jak próbowałam coś w stylu reklam ichnich czy porównań, to nic nie wpadło. a rymowanka tak.

A u mnie wygrały tylko teksty nawiązujące do ich reklam emotka Myślę, że na tyle nagród to bliżej się to ma do loterii niż konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5887408 Napisano: 11.07.2014 14:43:07 w Biedronka
A ja chcę dziś i kropka. Trzeba sobie czyms humor poprawić po zmywarkach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5887351 Napisano: 11.07.2014 13:44:00 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

Czyżby kolejny konkurs, w którym nie wygrałam zmywarki? emotka

Jeszcze kilka lat zintensyfikowanego grania i w końcu na liście rzeczy, których nie ustrzeliłam, zostaną tylko: mieszkanie, milion złotych, zmywarka emotka

Jakimś cudem też mi się to udaje, brak słów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5887285 Napisano: 11.07.2014 12:47:22 w Paragony
asante napisał(a):

Ja również nadal szukam paragonu Palette Hebe lub sprzedam wygrany aparat.

Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5886831 Napisano: 10.07.2014 17:42:44 w Paragony
Ja również nadal szukam paragonu Paletet Hebe lub sprzedam wygrany aparat. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5886225 Napisano: 09.07.2014 21:00:34 w Paragony
asante napisał(a):

Wstyd się przyznać, ale i ja szukam paragonu Hebe. Nie spodziewałam się takiego wyniku... Pomóżcie!

Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5885866 Napisano: 09.07.2014 12:56:07 w Paragony
Wstyd się przyznać, ale i ja szukam paragonu Hebe. Nie spodziewałam się takiego wyniku... Pomóżcie! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5883065 Napisano: 02.07.2014 14:45:22 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

(...)Ręce mi opadły i pytam: "Czy Ty chociaz raz nie mógłbys czegoś zrobić dobrze?" Na co moja siostra "Jak to, no przecież nas zrobił dobrze!" emotka

emotka Asanteeee, a moze tak test na ojcostwo zrobic? choc czasami chyba lepiej zyc w nieswiadomosci emotka

Zdecydowanie lepiej żyć w nieswiadomości, nie wybaczyłabym sobie do końca życia, że tego nie zrobiłam wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5882925 Napisano: 02.07.2014 11:14:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

frodo napisał(a):

(...) jak na mój tekst, że muszę odmalować przedpokój usłyszałam, że po co przecież za chwilę i tak się pobrudzi, wymiękłam... emotka

Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda emotka

Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej emotka

Z tym po 50 roku życia to też bym uważała, ja mam ojca po 60, który chyba wszystko ma lewe, nie tylko dwie ręce. Gdy jeszcze mieszkałam z rodzicami, wszystko w domu robiłam sama, od malowania, paneli, po kładzenie płytek w toalecie. Przypomniała mi się historia jak własnie kładłam płytki i skonczył mi sie klej, wysłałam ojca do piwnicy po kolejny worek, a ten tak się spieszył, bo właśnie był mecz w TV, że przyniósł mi gips. Ręce mi opadły i pytam: "Czy Ty chociaz raz nie mógłbys czegoś zrobić dobrze?" Na co moja siostra "Jak to, no przecież nas zrobił dobrze!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5882514 Napisano: 01.07.2014 14:31:25 w TESCO konkursy
Czy dzwonili już w tym tygodniu z Tesco Nestle czy skończyli na powiadamianiu z 25.06? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5881668 Napisano: 29.06.2014 13:47:34 w Intermarche
Anonima napisał(a):

arya napisał(a):

asante napisał(a):

Czy informowali już kogość z konkursu Coca-Coli (Graf)? Tylko błagam, jeśli ktoś nie ma ochoty pisac, to niech potem nie zadaje pytań typu czy główna juz była (wiem, tutaj nie ma głównej), albo czy nagrody juz wysłane itp. Bo to jest strasznie wkurzające, gdy ludzie nie przyznają sie do nagród pomimo pytań, a potem jest nagły wysyp pytań po fakcie.

A to nie będzie tak, że dopiero po zakończeniu konkursu będą wybierać "najlepsze" emotka zgłoszenia z etapów dziennych?

A o ktory konkurs chodzi? emotka ten z tabletami? Bo tam nie bylo dziennych, chyba ze jakis inny byl, moge prosic link? emotka

https://www.e-kon...he.html#.U6_8A5R_s5U
Mieli wybierać na bieżąco, ale już wiem, ze jeszcze nie było powiadomień. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5881037 Napisano: 27.06.2014 13:05:03 w Intermarche
Czy informowali już kogość z konkursu Coca-Coli (Graf)? Tylko błagam, jeśli ktoś nie ma ochoty pisac, to niech potem nie zadaje pytań typu czy główna juz była (wiem, tutaj nie ma głównej), albo czy nagrody juz wysłane itp. Bo to jest strasznie wkurzające, gdy ludzie nie przyznają sie do nagród pomimo pytań, a potem jest nagły wysyp pytań po fakcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5880486 Napisano: 26.06.2014 13:35:38 w Hochland
krynio napisał(a):

DORFII napisał(a):

krynio napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ktos może mi powiedzieć po ilu dniach przyznają bony do Zalando? Jeśli w poniedzialek było info o kodzie do Spartoo to kiedy są do Zalando?

na drugi dzień

w tym tygodniu nikt się nie chwalił wygranym bonem do Zalando

to nie znaczy, że nie było

To przypuszczalnie już były niestety. Dziękuję za informacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5880447 Napisano: 26.06.2014 12:50:14 w Hochland
Czy ktos może mi powiedzieć po ilu dniach przyznają bony do Zalando? Jeśli w poniedzialek było info o kodzie do Spartoo to kiedy są do Zalando? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5880413 Napisano: 26.06.2014 11:46:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Wiem, że pytanie się przewinęło i przepraszam, że znów poruszam ten temat, ale nie mogę się dogrzebać tej rozmowy - czy w NIVEA należy odesłać tylko paragon, czy w kopercie coś jeszcze? emotka Próbowałam znaleźć jakąś wskazówkę na fp NIVEA ale tam jest taki syf... Nie idzie się przekopać przez miliony słitaśnych komentarzy i zdjęć, bo jakiś ranking fanów zrobili, czy coś takiego emotka

Ja odesłałam jeszcze na kartce dane z numerem telefonu, żeby wiedzieli, czyj to jest paragon. Żadnego oświadczenia nie odsyłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5880113 Napisano: 25.06.2014 18:10:01 w Biedronka
turli napisał(a):

Taką oto dostałam odpowiedź na moje zastrzeżenia co do rybnego (lipnego) konkursu:
Dziękujemy za wiadomość. W odpowiedzi na Pani maila, chciałabym zapewnić Panią, że zwycięzca pierwszego tygodnia konkursowego został wytypowany zgodnie z regulaminem. Co prawda aplikacja konkursowa pozwala na umieszczenie przepisu przekraczającego dopuszczalną ilość znaków, ale przy ocenie prac braliśmy pod uwagę tylko i wyłącznie 1000 znaków przesłanej treści, zdjęcie dania przygotowanego według takiego przepisu i oczywiście pomysłowość autora pracy.
> Na stronie konkursowej początkowo zamieściliśmy treść całego przepisu aby zachęcić konsumentów do większej kreatywności w kolejnych tygodniach, ale finalnie postanowiliśmy zaprezentować tylko fragment przepisu (1000 pierwszych znaków), który regulaminowo został dopuszczony do konkursu.

Kobieta chyba myśli że ma przed sobą idiotę.
Przepis skrócili - to jak to się ma do regulaminu? Jest niepełny i tyle. Dali d... i nie potrafią się do tego przyznać emotka

Ja myślę, że to nie z nas zrobili idiotów, tylko z siebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5880000 Napisano: 25.06.2014 14:59:56 w Kaufland konkursy
kajeczka napisał(a):

asante napisał(a):

kajeczka napisał(a):

a ja w strachu, że już 31-.... było emotka

A gdzie mi tu na 31 przylazła emotka emotka

ten sam sklep, asante, ten sam emotka emotka

No to już mnie załamałyście z jasnoską, mój ci on emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5879796 Napisano: 25.06.2014 10:02:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

Skanerem? Nie znam NIKOGO, kto posiada w domu skaner

Ja mam emotka ale można sobie na smartfona ściągnąć aplikację skaner, normalnie skanuje i zapisuje w pdf.

To już znasz dwie osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0