Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5879667 Napisano: 24.06.2014 22:04:43 w Kaufland konkursy
kajeczka napisał(a):

a ja w strachu, że już 31-.... było emotka

A gdzie mi tu na 31 przylazła emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5879437 Napisano: 24.06.2014 16:30:57 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

chyba koniec na dzisiaj emotka

Tego się obawiam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5879372 Napisano: 24.06.2014 15:37:48 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

Czy poszlo wszystko? Czy znowu kodami?

Podpinam się, bo jakaś cisza u mmnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5878589 Napisano: 23.06.2014 09:46:18 w WC - rozmowy o wszystkim
lucja napisał(a):

koper napisał(a):

Pewnie chodzi o to, że Sztutowo nie nad morzem, a nad zatoką emotka
Ja osobiście nie widzę w tym problemu, sama co roku jeżdżę do Kątów Rybackich, tuż obok Sztutowa, i czuję się jak nad morzem emotka

Tak, właśnie o to mi chodziło. Różnica jest kolosalna między plażą nad zatoką a nad morzem. Wiem, bo mieszkam niedaleko Mierzei Wiślanej... No ale cóż, jak ktoś przyjeżdża raz do roku to mu wszystko jedno... emotka

Mnie na geografii uczono, że zatoka jest częścią morza, chyba, że od tej pory przestała nią być. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5878456 Napisano: 22.06.2014 18:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

calliope napisał(a):

adamadam napisał(a):

Nivea
laureaci z dnia 19.06 poz. 78 i 80 cóż za zbieżność

to wcale nie musi być ta sama osoba

. Ktoregos dnia sa 3 osoby to samo imie i litera nazwiska jak moje, a to ja nie. Moze sie zdarzyc. Mi w oczy rzucila sie SRanislawa, ma voucher i kosmetyki emotka urocze imie

Takie z d..., co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5878434 Napisano: 22.06.2014 17:16:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calliope napisał(a):

adamadam napisał(a):

Nivea
laureaci z dnia 19.06 poz. 78 i 80 cóż za zbieżność

to wcale nie musi być ta sama osoba

Nie ma się czego doszukiwać, nie jednemu psu burek. Ja np. zobaczyłam swoje zgłoszenie na liście i się zdziwiłam, bo imię było dosyc nietypowe, pierwsza litera nazwiska sie zgadzała, a numer okazał się inny. Następnego dnia było wylosowane dokładnie to samo imię i pierwsza litera nazwiska i to było już moje zgłoszenie.

ksantypa, ja z 6 nie mam jeszcze, ociągają się coś z mailami. Podobno ślą partiami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5878056 Napisano: 20.06.2014 23:28:00 w Wkurza mnie...
hania83 napisał(a):

https://www.faceb.../?type=1&theater - wkurza mnie, że ewidentnie widać, że wygrane zdjęcie jest skądś "pożyczone", a Peg Perego ma to w d...

Haniu, pisałam już pod Twoim postem w "Plagiatach", napiszę jeszcze raz - co znaczy "ewidentnie widać"? Dlaczego kazdy twierdzi, ze to plagiat a nikt nie potrafi udowodnić kogo autor splagiatował. Wskaż pochodzenie zdjęcia, udowodnij plagiat, a potem pisz takie rzeczy, bo oczerniać jest bardzo łatwo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5878012 Napisano: 20.06.2014 21:18:17 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
iskierka napisał(a):

kurde ,jutro mamy zaproszenie na grilla.ma ktoś może przepis na jakąś fajną przekąskę?:/ bo mi juz pomysłów brakuje...a wiecie każdy oczekuje jakiegoś zaskoczenia....ja polecam białą kiełbaskę (wcześniej lekko uparzoną we wrzątku),kalafior zapiekany w cieście naleśnikowym z dużą ilością koperku(jako bardziej przegryzka wcześniej przygotowana) ,sałatka grecka jako zagryzka do mięcha ,bagietka z masłem czosnkowym(gotowe kupowane chyba w polo-można to w piekarniku piec jak i super z grila smakuje)

Polecam faszerowane pieczarki, farsz robisz z tego co masz, może być mięsny, może być szpinak z serem żółtym, warzywny albo milion innych wariantów (co Ci przyjdzie do głowy, byle dobrze przyprawiony). Odrywasz całą nóżkę, napychsz farszem, zawijasz w srebrną folię i sru na grilla. Pycha!
A jeśli chodzi Ci o coś "do grilla", ale nie z grilla, to kiedys widziałam w programie kulinarnym jak robili jako przystawkę zupę/krem z czerwonej papryki, na wierzch listek bazylii. Bardzo fajnie sie komponowało z grillowanymi potrawami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5877408 Napisano: 18.06.2014 22:04:51 w PLAGIATY
hania83 napisał(a):

Wejdzcie na profil Peg Perego Polska na FB i na wyniki ostatniego konkursu, uważam (nie tylko ją), że zdjecie z pierwszego miejsca to plagiat. Może ktoś z Was rozpozna to zdjęcie.

A mnie się słabo robi, wszyscy wiedzą, że to plagiat, każdy zna autorkę i jej dzieci, tylko nikt nie potrafi tego udowodnić. A jedna pani (mam nadzieję, że nie z tego forum)chyba bardzo się nudzi, bo taka ilośc postów w tonie "jak to autorka oszukała, sponsor to też oszust, konkurs dla oszustów, to na pewno plagiat, tylko nie wiem skąd" musi wypływać od osoby, która nie ma co ze sobą w życiu robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5877374 Napisano: 18.06.2014 21:03:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przyszły już do Was maila z Lay's z okolic 7.06? Zaczynam się martwić... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5875157 Napisano: 14.06.2014 00:00:18 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

wurza mnie ze młodszego syna omijaja wszelkie wyjazdy autokarem(wyjazd na wakacje ze zorganizowana grupą)z kolegami:(
niestety ma straszna chorobe lokomocyjna i nic na niego nie dziala,sprawdziłam juz wszystko emotka
starszy syn moze jeździc nawet na koniec świata emotka

Madzia, skąd ja to znam, każda wycieczka szkolna to był KOSZMAR, a po Aviomarinie (nic innego kiedyś nie było w aptekach)chodziłam jak naćpana a i tak rzygałam jak kot. Z wiekiem wyrosłam trochę, ale to cholerstwo chyba już do końca życia będzie mi towarzyszyć. Mi pomagaja tabletki imbirowe trochę, zaklejałam nawet pępek plastrem i kupowałam opaski akupunkturowe, ale czy to działa-nie wiem, bo stosowałam raz i akurat wtedy mnie nie dopadło.

no własnie na niego działa tylko aviomarin(zamulacz)a i tak po jakimś czasie i tak zwraca:(w zeszłym roku w wyniku takiego silnego zwracania wyladowalismy na pogotowiu(zawineło mi sie końcówka jelita i trzebabyło odwijac)licze tylko ze za pare lat mu przejdzie tak jak mi przeszło

Pamiętam ze swojego dzieciństwa, że to był koszmar. Do tej pory nie mogę czytać w samochodzie, kilka linijek i mnie zaczyna mdlić. Polecam podawać mu przed jazdą banany - dają dużą ulgę przy mdłościach, a jak juz zwroci, to będzie to miało łagodniejszy przebieg. Sprawdzone. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5874973 Napisano: 13.06.2014 18:27:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No dobra, doszłam do ściany. Mówię Ci STOP wszechświecie! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5874556 Napisano: 12.06.2014 23:41:01 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

asante napisał(a):

Widzę, że jakis problem ze zwrotkami...
Zawsze dostawałam natychmiast, teraz smsy wyslane na hebe palette i finish tesco - ten sam numer (inny prefiks) - i w obydwu zwrotek brak. Siec orange.

A jak nie mam zwrotki, to nie doszło na pewno??? Kurcze nigdy nie mialam takich problemow.

Miałam ten sam problem z orange i dostałam zwrotkę o 3 w nocy. Dobrze, ze nie posłałam drugi raz smsa. Radzę poczekać do jutra.

Było tak z 9/10. czerewa. Też mam zwrotkę o 3 nad ranem, ale od tamtej pory na Orange już nic nie przychodzi emotka

Faktycznie wysłałam na Palette z orange dzisiaj i nie dostałam zwrotki, trzeba jutro zadzwonić do Albedo i Columbita i im o tym powiedzieć. Niby wiadomość dostarczona, ale zwrotki brak. Gdyby ktoś sie dodzwonił, dajcie znać, żeby nie dzwonić 30 razy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5874522 Napisano: 12.06.2014 22:26:18 w TESCO konkursy

Widzę, że jakis problem ze zwrotkami...
Zawsze dostawałam natychmiast, teraz smsy wyslane na hebe palette i finish tesco - ten sam numer (inny prefiks) - i w obydwu zwrotek brak. Siec orange.

A jak nie mam zwrotki, to nie doszło na pewno??? Kurcze nigdy nie mialam takich problemow.

Miałam ten sam problem z orange i dostałam zwrotkę o 3 w nocy. Dobrze, ze nie posłałam drugi raz smsa. Radzę poczekać do jutra. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5874059 Napisano: 11.06.2014 23:41:35 w Carrefour konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

asante napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzyłam się, ja już wysłałam i mam po jednej paczce na paragonie. Ja nie wiem jak tam ktokolwiek przejdzie weryfikację, skoro reguł tyle ile ludzi... emotka

To jest chyba pierwszy konkurs tej agencji i są jak dzieci we mgle. W dodatku ktoś się chwali nagrodami w MDW z tych ciasteczek - to ten konkurs czy inny, bo zgłupiałam...

Raczej inny, bo ten trwa chyba do końca czerwca, coś mi się tak kojarzy emotka

Uff.. znalazłam jeszcze loterię w bazie o tym samym tytule, to pewnie o to chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5874051 Napisano: 11.06.2014 23:33:05 w Carrefour konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzyłam się, ja już wysłałam i mam po jednej paczce na paragonie. Ja nie wiem jak tam ktokolwiek przejdzie weryfikację, skoro reguł tyle ile ludzi... emotka

To jest chyba pierwszy konkurs tej agencji i są jak dzieci we mgle. W dodatku ktoś się chwali nagrodami w MDW z tych ciasteczek - to ten konkurs czy inny, bo zgłupiałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5874045 Napisano: 11.06.2014 23:22:45 w Carrefour konkursy
anialistopad napisał(a):

A moze ten regulamin po pijaku pisali ? emotka

A ma ktoś jakiś namiar na tę agencje? Agencja reklamowa bez własnej strony i próżno szukać nr telefonu w internecie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5874010 Napisano: 11.06.2014 22:38:02 w Carrefour konkursy
giulietta napisał(a):

"e. w przypadku pozytywnej weryfikacji tj. potwierdzenia wzięcia udziału w Konkursie jak również faktu zachowania dowodu zakupu przynajmniej dwóch produktów objętych promocją uprawniającego do wzięcia udziału w Konkursie, Zwycięzca zostanie poproszony telefonicznie o podanie swoich danych..." emotka

No to mi ciśnienie podnieśli... W trzech innych miejscach jest mowa o jednym produkcie i taki kupiłam emotka Ktoś rozmawiał z nimi na ten temat? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5873770 Napisano: 11.06.2014 16:00:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki zezowaty kocie i monikar. Czyli zostaje się dalej łudzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5873757 Napisano: 11.06.2014 15:40:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś coś wie na temat:
- wyników z Serenady z IV tygodnia
- wyników z Somersby abc od początku konkursu?
Cisza jak makiem zasiał w przypadku obu konkursów...
Plizzz - żebym się już przestala łudzić... Wyświetl w wątku >>
0 0